- 10 Temmuz 2008
- 77
- 7
- 98
- 42
arkadslar benmkıler makattaydı..aynı durumda olan war mı?
birine kan verdiğim zaman bu virüs kan yoluyla kan verdiğim kişiyede geçer mi acaba:S
Hpv ileri derecede doku tahribatı (evlerden ırak) yapmadığı sürece kana karışmayan yüzeyde kalan bir virüs. elinde ayağında siğil çıkan insanlar da var hem ben onlar için kan veremez dendiğini de hiç duymadım. hepatitliler filan veremiyor kan diye biliyorum. yine de kan vermeden önce danışılabilir. muhtemelen bizler kan merkezindeki hemşire, dr vb den daha bilgiliyizdir bu hpv konusunda o da ayrı :)
bugun yolda türk kızılayı kan bağışlama aracı gördüm kan veremyii düşündüm sonra aklıma bu illet geldii bian kendimi vebalı gibi hissettim kötü oldum oradaki dr'da sormadımgeri döndüm iyilkk yapayım derken başlarınada buluştarırm belki die düşündüm... evett hpv konusunda onlardan daha bilgili olduğuumuz kkesin:) yinede bilen birine sormak lazım
bulaşmasıyla ilgili bi sürü şey söylenmiş ancak ben şunu merak ediyorum
benim eşimde vardı. onunkiler geçti gitti.
şimdi sanırım ben de var 2 tane çok küçük. tam vajina girişinde. korunarak birlikte olduğumuzda benden prezervatife ordan da içime doğru girer mi acaba ?
bilgisi olan var. kafayı yemek üzereyim
şimdi sanırım ben de var 2 tane çok küçük. tam vajina girişinde. korunarak birlikte olduğumuzda benden prezervatife ordan da içime doğru girer mi acaba ?
dün öğrendim. doktorum başak sel central hastanesinde. smear testi yapıldı ancak sonucunu beklemeden biyopsi ve genel anesteziyle yakılacağını söyledi. bana neler yapılacak bir bilgisi olan varsa lütfen yazsın.ayrıca eşim doktora görünmek istemiyor siil vb. yok diyor ama ya içten içe onada yayılıyorsa.genel anesteziyle tedavi olan var mı daha önce kaç saat uyuyucağım yanımda ne götürmem gerek ne giymeliyim ne yapacağım hiç bir şey bilmiyorum. bir de merak ettiğim operasyondan sonra ağrı yanma ne gibi etkileri olabilir.Lütfen yardım edin hayatımdan vazgeçmişbi haldeyim[/QUO
canım tam olarak durumunu yazmamışsın....siğillerin çokmu yoğun...neden genel anestezi yapılıyor....en ciddi şekilde bu durumu yaşayanlardan biride benim...benim analş bölgede daha yoğundu ve ben lokal oldum....5 dakika sürmüştür çok basit bir işlem....bu işte çok suistimal var....özel hastanelerde parana yazık etme....üniv. hastanelerinde dçört dörtlük herşey ücrersiz yapılıyor ve tipleme testide var...muhakkak tipleme(PCR) testini iste siğilden yapılıyor çünkü.....doktorlar genelede ciddiye almıyorlar.....ben testi kendim istemiştim...ve en tehlikeli tip 16 ve 6,11 geldi....bunu bilmeseydim kanser olduğumda herşey ortaya çıkıcaktı çünkü ben cin3 olmuştum bile....çok basit işlem yürüyerek çıkıyosun eşofmanla git rahat edersin hastanede falan yatılmıyo çünkü.....ama başka işlemler yapılıcaksa bilemem.sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin canım...çok geçmiş olsun...
dün öğrendim. doktorum başak sel central hastanesinde. smear testi yapıldı ancak sonucunu beklemeden biyopsi ve genel anesteziyle yakılacağını söyledi. bana neler yapılacak bir bilgisi olan varsa lütfen yazsın.ayrıca eşim doktora görünmek istemiyor siil vb. yok diyor ama ya içten içe onada yayılıyorsa.genel anesteziyle tedavi olan var mı daha önce kaç saat uyuyucağım yanımda ne götürmem gerek ne giymeliyim ne yapacağım hiç bir şey bilmiyorum. bir de merak ettiğim operasyondan sonra ağrı yanma ne gibi etkileri olabilir.Lütfen yardım edin hayatımdan vazgeçmişbi haldeyim
birine kan verdiğim zaman bu virüs kan yoluyla kan verdiğim kişiyede geçer mi acaba:S
merhaba ben bu aldra kremle ilgili bisey sorucam. iki bucuk haftadir kullaniyorum. acayip kizarikliklar ve kasintilar oldu. hic rahat hissetmiyorum kendimi. halbuki cok duzenli kullaniyorum. surmeden once temizleyip iyice kuruluyorum. 6 saati gecirmiyorum. hemen sabah yikiyorum. niye boyle oluyo.
merhaba ben bu aldra kremle ilgili bisey sorucam. iki bucuk haftadir kullaniyorum. acayip kizarikliklar ve kasintilar oldu. hic rahat hissetmiyorum kendimi. halbuki cok duzenli kullaniyorum. surmeden once temizleyip iyice kuruluyorum. 6 saati gecirmiyorum. hemen sabah yikiyorum. niye boyle oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?