boşu boşuna kendinize eziyet ediyosunuz....3-5 dakikada bundan kurtulmak varken niye uğraşıyosunuz anlamadım gitti....arkadaşım git koterini ol kurtul....sonrada elma sirkesini yap...bağışıklığını yüksek tut...burada defalarca yazdık...bir sürü öneri var....ekinezya al....yeşil çay iç...çörek otunu yap...v.b......seçenek çok....geçmiş olsun....
runya ben yeni degilim zaten bu iste. dediklerinin hepsini yapiyorum. koteri de oldum. en yaygin oldugu zaman kucuk buyuk butun sigllerden kurtuldum ama minicik minicik ya yeniden cikiyo ya da cikicakmis gibi kasinti ataklari yapiyo. en son ben koter olmak icin gittim doktora yapmadi. koter olcak kadar cok sigil yok bi tane iki tane onlar da cok kucuk dedi. seninkiler cok tekrar ediyo aldara deniyelim dedi. hakikaten boyle yaygin sigillerim yok. cok detayli bakinca zar zor gorulen seyler var. onlara da il33 surup dusuruyorum. kreme devam ediyorum. napsam artik bilemedim ki yaa. yani aslina bakarsan ben suan aldarayla buyuk ve eski sigilleri kucultmeye calismiyorum. ufaklar ve yeni cikicak gibi olanlara etki gostersin diye kullaniyorum. cunku yaktirinca iki hafta sonra yenileri cikiyo.
anladım canım o zaman sen bağışıklığını yükseltemiyosun....bu çok önemli boşver kilo alalım bu pis hastalıktan kurtulalım ben tam 12 kilo aldım...2-3 yıl siğil çıkmazsa vücut bunu temizliyormuş....(yani bağışıklık) bu ne demektir 2-3 yıl kendimize çok iyi bakıcaz.....ben amwaydan ekinezya tablet aldım süper ötesi şimdi kış muhakkak kullan....canım elma sirkesi mucize gibi onu yap muhakkak....örneğin ben siğil yokken hala yapıyorum...işlerimi yaparken uzunca bir pamuğa bolca döküyürum...birkaç saat duruyor sonra duş....sen tipleme testi yaptırmışmıydın canım hangi tip var sende ???temizlik çok önemli....smear sonuçların nasıl geliyor..???tekrar geçmiş olsun...
sirke yapmistim ben de ama cok tahris ediyo o yuzden biraktim sirkeyi. ben de c vitamini, cinko aliyorum. corekotu, yesilcay hepsini yapiyorum. karacigerim iflas edicek :)) tipleme yaptirmadim. eger tekrar koterlik bi durumum olursa, parca aldirip yaptiricam. en son smearim temizdi. bu ay tekrar aldiricam. ben sabirsizlik yapiyorum sanirim. duzenli kontrolumu aksatmiyorum yapiyorum herseyi. sanirim vucuduma zaman vermem gerek..ben de bi 6 kilo aldim.
benim erkek arkadaşımda genital siğil çıktı tedavi oluyor, doktoru kız arkadaşınıza da bulaşmış olabilir demiş. benim görünürde birşey yok ama bugün jinekoloğa muayene oldum. doktor baktı görünürde herhangi bi siğil olmadığını söyledi. smear testi istedi ama şuan iltihabım varmış o yüzden onu tedavi etmeden smear yapamayız dedi, ve smear testinde de yalnızca kanser yapan hücrelerin tetkiki yapılabiliyormuş..şimdi ben anlamadım çok da araştırdım ama erkek arkadaşımdan bana virüs bulaşmış mıdır(siğilim olmasa bile ilerde çıkar mı) virüsü barındırıyor muyum, bunu anlayacak bir test yok mu. bilgisi olan açıklarsa çok sevinirim çünkü doktordan açık bir bilgi alamadım.
siğil varken epilasyonu nasıl ve hangi yöntemle yapmamız doğru ve sağlıklı olurr acabaa yardımcı olursanız sevinirim arkadslar:)
ben tuyleri makasla kisaltiyorum. agda ve jilet kesinlikle kullanmamak gerekiyomus. ayni sekilde eldiven de. deride mikroskobik catlak, kesik, deformasyon yaraticak her turlu yontemden uzaklasmak gerekiyor.
ben koter olmustum bundan 5 ay önce tekrar minik minik cıktı bugun tekrar koter yapıldı bende epilasyon sırasında olduğunu sanıyorum cnkü tüyleri cekince bağzılarında kanama oluyoo ve ordanda siğil cıkıyo galiba:S valla cokk sıkıcı bi durum bende düşündüm makasla kısaltmayı ama yine tüyler görüncekk dr gitiğimdede cekinirim.. bilmiyrum cok karısık bi durum gercketen yinede saoll cnm Allah yardımcımız olsunn
valla bes alti doktora gittim. bi tanesi erkekti. hepte ayni sekilde gittim. hic de cekinmedim. zaten kendileri dediler agda, jilet kullanma diye. sen sagligini dusun. onlar doktor. umurlarinda degil oramiz tuylu muymus tuysuz muymus. doktora gitmeden once iyice kisaltiyorum. sorun olmuyo. ben de sigillerim ilk ciktigi zamanlar iki kere agda yapmistim. o zamanlar daha cok cikti minik minik. tamamen kurtulana kadar bu hastaliktan boyle devam edicem.
benim erkek arkadaşımda genital siğil çıktı tedavi oluyor, doktoru kız arkadaşınıza da bulaşmış olabilir demiş. benim görünürde birşey yok ama bugün jinekoloğa muayene oldum. doktor baktı görünürde herhangi bi siğil olmadığını söyledi. smear testi istedi ama şuan iltihabım varmış o yüzden onu tedavi etmeden smear yapamayız dedi, ve smear testinde de yalnızca kanser yapan hücrelerin tetkiki yapılabiliyormuş..şimdi ben anlamadım çok da araştırdım ama erkek arkadaşımdan bana virüs bulaşmış mıdır(siğilim olmasa bile ilerde çıkar mı) virüsü barındırıyor muyum, bunu anlayacak bir test yok mu. bilgisi olan açıklarsa çok sevinirim çünkü doktordan açık bir bilgi alamadım.
siğil varken epilasyonu nasıl ve hangi yöntemle yapmamız doğru ve sağlıklı olurr acabaa yardımcı olursanız sevinirim arkadslar:)
mrb seewgılı duman ;
sıgıl warken benım doktorum kesınlıkle agdadan uzak durmamı soledı agdanın hemen dagıtma we yayma olasılı cok yuksek sakın yapma dedı tek kullanımlık jılet kullandım ben sıgıl olan yerlerı dıkkatlı we en son alarak
bazısı amelyat eldıvenıle alıodu bı arkadasım
bı arkadasımda krem kullandı ama krem de agda gbıdır bence ben jıletı kullanıp kullanıp alttım bıde dıorm ya 40 50 sıgılım wardı tek tek mınık mınık dıkkatlıce alıodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?