• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kültürde üreplazma klamidyaya bakıyolar sadece frengi uçuğa falan kanla bakıyolardı sanırım bana geçen sene bakıldı hiv ve hpv haricinde tabi negatif gelmişti içiniz rahat etmiyosa şüphem var diyip test verebilirsiniz
Evliyim canım kanla bakılanlar negatif ama diğerlerinden şüphe duyuyorum çünkü ilişki esnasında ağrım oluyor beyaz renkte akıntım var bu yüzden şüpheleniyorum eşime de bulaştırmış olmaktan korkuyorum

Evliyim canım kanla bakılanlar negatif ama diğerlerinden şüphe duyuyorum çünkü ilişki esnasında ağrım oluyor beyaz renkte akıntım var bu yüzden şüpheleniyorum eşime de bulaştırmış olmaktan korkuyorum
Mantardan dolayı olabilir beyaz akıntı genellikle mantar oluyor diğerlerinin spesifik belirtileri var yeşil kokulu akıntı gibi

Mantardan dolayı olabilir beyaz akıntı genellikle mantar oluyor diğerlerinin spesifik belirtileri var yeşil kokulu akıntı gibi

İlişki esnasında ağrı korkutuyor beni 😕 hepsini araştırdım hepsinde ilişkide ağrı yazıyor vajinal kültür kaç güne çıkar ki

E nabızda görünmüyor özel hastanede yaptırdığım için sonucum cin1 ve servisit. Takip edileceğim fakat cin1 ne kadar sürede geriler nasıl olur bilmiyorum. 2 senedir var bende bu virüs
Bağışıklık güçlü olursa gerileyecektir aşı oldunuz mu cin1 den negatifi gören çok

Back