Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bilerek mi birakiyolar napiyolar yaa. hep ayni sey. herkesin basina ayni sey geliyo.

bilerek mi birakiyolar napiyolar yaa. hep ayni sey. herkesin basina ayni sey geliyo.

bende bilmiyorum valla cnm ama öle gibi sanki... ama cok sinir oldum özelliklede söyledim nerelerde olduğunu resmen tersledi (fazla konusma demeye getirdi bulastırarken bana mı sordun gibisinden)tamam görüyorum yat sen alıcaz dedii bende tmm dedim lanet olsun biran önce bitsiin die bugun farkettim pansuman yaparken...drumdan hiç memnun deilim bide prf iyidir die gittim ama bilmiyorum yaa napcam simdi:S

hel_in msjını okudum ama cvp veremiyorum 100 msjı gecmem gerekiomus ozel msj atmam için sen özelden yollla adresini ben eklerim..:)

Selam kızlar,1 yıldır tedavi gören bende bin kere şükrolsun ki ilk defa 2 aydır hiç bir sey yok. Tekrarladığı zamanlar da jilet yapıodum bilmeden, şimdi ise cok mecbur kalırsam tüy dökücüyle alıyorum, tahriş olmuo. Bilmiyoruum ters etki yaparmı ama bu da aklınızda olsun. Herkese acil şifalar dilerim.

Son düzenleme:
sıkma canını genel anestezi verilmezse mutlaka lokal yapılır biyopsi zor bi işlem değil sağlıklı günler dilerim

Hepinize merhaba arkadaşlar,
Bende de bu rahatsızlık hamileliğimde ortaya çıktı.Geçen hafta yaktırdım.Bugün kontrol ettim bir tane küçücük çıkmış çok canım sıkkın.birde 23 haftalık hamileyim ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.Duyduğum kadarıyla hamilelikte vücut direnci düştüğü için çok hızlı çoğalıyormuş,sonradan yavaşlıyor,hatta yok oluyormuş.benim gibi hamilelikte yaktırıp tekrar eden var mı?Ne olur yardımcı olun,moralim sıfır

canım ilk önce geçmiş olsun diyorum... bende gecen hafta yaktırdım dr bitane unutmuş bende 2 gün sonra farketmiştim. hemen elma sirkesine başladım hergün pamuğa bolca elma sirkesi döküp siğilin üstünde beklettim ve 2 günde düştü o bitane kalan minik siğilim:) tekrar dr a gitmekten kurtuldum mucize gibi bişey gercekten denemeni tavsiye ederim cnm hamileikte nasıl oluyo o konuda yardımcı olamıycam ne yazıkki ama kesinlikle elme sirkesini dene:)

rica ederim cnm nedemek Allah hepimize sifa versn bian önce kurtulalım bu dertten..buarada sirke biraz tahriş ediyo biraz acıyo yanıyo ama sabıırrrlaa beklet gercekten düşüyoo canımm ve en önemlisii moralimizi bozmuyoruz sinir stres yapınca da kötü etkiliyor malesef o yuzden iyi düşünelim iyi olsun bide senin bebeğin olcak daha dikkatli olman lazım bebeğin için moralini yüksek tut Allahım bebeğinin yüzü suyu hürmetine bu dertten kurtarır derdi veren dermanınıda verir inş cnm

Son düzenleme:

mrb gecmıs olsn sevgılı arkadasım
zaten yenı koter oldun ıcın tekrar koter olman 2 3 hafta sonra tekrar anca olur bu yuzden sıgıl gordun yere aksam yada gun ıcınde yatarken fılan pamuga sırke dok hemen dusurur bır haftada

benım 50 yakın sıgılım wardı ve koter olduktan sonra aldara krem kullanmam sayesınde ıse yaradı
tek basınaaa aldara krem pek ıse yaramadı bende

yogun c vıtamını gunluk en onemlısı doktorumun tawsıyesı ıle gunde bır bardak taze portakal suyu ıcmem

hamılelıkte zaten vıtamın alman lazım sen corek otu cektır aktardan yogurtla aksamları yatarken ye dogum olana kadar sonucunu gorursun

daha sonrada dogum olunca aktardan macun al her hangı bı macun karısımlı ona basla dırencını hıc dusurmuo cunku ben hala 2008 den berı her gun balık yag we wıtamın alırım alıskanlık halenı getır bunu yesıl salatayı bol ye oldumu

mutlaka sırkeyı sıgıle sur we aksam yatarken kı corek otunu ye yogurtla

b.....................................................

arkadaşlar merhaba,
Geçen cuma günü bende vajina iç dudağında 2 tane kahverengi kabarıklık farkettim. Bunlar daha çok bene benziyor yuvarlak ve yuzeyi karnıbahar görünümünde değil pürüzsüz ve şekil itibariye yuvarlak(siğile de benzetemedım).. Şimdiye kadar hiç cinsel ilişki yaşamadım. İnternette bu konuyu araştırdım fakat çok moralim bozuldu... Ben oradaki hijyene fazla dikkat etmezdim acaba ondan mı kaynaklandı hiç bilmiyorum. Çok huzursuzum aileme de söyleyemiyorum. nolur bana siğil olmadığını söyleyin Bir de tanıdık ve memnun kaldığınız bir jinekolog var mı acaba? doktora gitmeye de korkuyorum siğil diyecek diye((

sigiller ihmal edildigi, cogaldigi zaman karnibahar gorunumu alabilir. illa sigil karnibahar gibi olucak diye bisey yok. ayni bolgede yanyana cikan sigiller ihmal edilirse bi sure sonra karnibahar gibi gorunmeye baslar. bunun bircok tipi oldugu icin ben kendi sigillerimden yola cikarak fikir veriyim. benimkiler minicik minicik cikan, hatta bazen gorunmesi bile cok zor olan, deri renginde veya deri renginden birazcik koyu, yuvarlak, ustu puruzsuz kabariklar. ben cinsel iliski disindaki bulasmalarin dusuk ihtimaller oldugunu dusunuyorum. bazi doktorlar bu konuda cok net cinsel iliski disinda bulasmaz diyolar. ama burda o kadar cok yazan varki cinsel birlikteligim olmadi diyenler. bazilari cikip illa tam birlesme olmasina gerek yok surtunmeyle de bulasir falan diyince hakaret edilmis gibi tepki veriyolar. diyorum bu kadar uzulduklerine gore demek ki gercekten cinsel iliski disinda bi yolla bulasmis. ordaki hijyene fazla dikkat etmen gerektigini dusunmuyorum.(fazla dikkat etmemek derken kopurte kopurte yikamak falan. yoksa hergun camasir degistirmek, islak tutmamak falan bunlar onemli) boyle bi sebepten olmaz yani. bu bir mikrop degil, enfeksiyon degil. virus neticede. benim tavsiye edecegim bi doktor yok. bu konuda cok acayip doktorlar var. her doktor farkli bisey oneriyo, farkli bisey soyluyo. tedavi yontemleri bile farkli farkli. kaldi ki maddi durumunu da bilmiyorum. yeri gelince kucuk bi servet harcaman gerekiyo bu hastalik icin. o yuzden suan gidebilcegin en uygun jinekolaga, veya kadin doguma git ve mutlaka muayene ol. eger erkenden ogrenirsen ki umarim sende yoktur bu illet, eger varsa hemen tedavine baslarsin. ne kadar erken mudahale edersen bu hastaliktan kurtulma hizi artiyo. hepimiz kurtulucaz orasi kesin ama isterim ki herkes hemencecik kurtulsun. o yuzden de hastaligi takip etmek sart. dedigim gibi umarim hpvli degilsindir. ama eger oyleysen sakin korkma, panik yapma. tekrar gel buraya gelismeleri yaz. doktor randevunu anlat. daha once cok yazilmis ne yemek icmek gerekir, neler yapmak gerekir onlari okuyup uygulamaya baslarsin. herkese gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…