Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Devlette mi yaptırdınız şuan devlette cildiyeci doktor kesinlikle bulunmuyor hep stajyer. Ortada kalmışım Umarım sizinde çıkmaz

Merhaba hanımlar ben de hpv testi yaptırdım. Sonuç ne zaman çıkıyor genellikle? Birde hpvli olup mantardan da muzdarip olanlar var mı? Son bir senedir mantarım da bir türlü iyileşemiyordu onu da artık hpvye bağlıyorum

Merhabalar eski üyeyim sorum var ben 1 yil olcak keteme smear verdim servikal hücre çıkmış zaten doktorum rahim yaran var demişti tıp 31 ve 59 geçiren biriyim geçmişte sigillerle boğuşma hikayelerim var.. şuan sigilim yok doktor kolposkopi yapicagini söyledi artık psikolojim kaldirmadigi için gitmedim ama kansere dönme ihtimali olduğundan ANKARA DA özel ya da devlet adam akıllı ilgilenen bı hastane veya klinik varmı cerrahi değil yakma işlemi yaptircam yaşamış tecrübesi olanların dönüşünü bekliyorum ve nasıl bı yol izlemeliyim lütfen akil

Bu arada buraya çok sık gelmiyorum eskisi gibi hikayemi anlatmak istedim gözünüz korkması için asla değil 2016 yılında sigille tanıştım kabusum olmuştu geçmiş mesajlarimda görebilirsiniz 2 yıl sigillerimle uğraştım acemiligime geldi asitle yaktirdim sonra radyofrekans laserle kurtuldum uzun süren tedavi ve takiple arada çıkıyor işte derin üzüntü hamilelik doğum gibi durumlarda gosteriyr kendini ..2019 da doğum yaptım sezeryan çünkü rahim duvarindada çıktığı için çocuğuma bulassin istemedim ama çocuğum hernekadar tam 9 aya yakın alınsa da otizmli doğdu yani zihinsel gerilik zor yani bunu sezeryandan dolayı nefessiz kalan çocuğum hayatiyla ödüyor belki normal doğum yapsam böyle olmazdı hpv çok şey çaldı benden tam kurtuldum rahat ettim dedim 1 yıl öncede rahim yarası var herksdinda var dendi ama ben herkadin değil hpv ggeciren bı kadınım bu virüs yok olmuyor sadece uyuyor açık yara gordumu oraya yerleşiyor ikamet ediyor yani bu yüzden jilet asla kullanmayın 2016 yılından beri hayatımda asla jilet yok..şuan tekrar geldim bu platforma çünkü şimdi daha büyük sorunum var rahim de servikal hucre için ne yapılır nasıl bı yol izlemeliyim tecrubeli arkadaslar dönüş yaparsa sevinirim sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım ne de olsa 9 yıl olmuş:-)

Merhaba hanımlar ben de hpv testi yaptırdım. Sonuç ne zaman çıkıyor genellikle? Birde hpvli olup mantardan da muzdarip olanlar var mı? Son bir senedir mantarım da bir türlü iyileşemiyordu onu da artık hpvye bağlıyorum
Merhaba bendede vardı flora bozukluğu öncelikle sağlıklı beslen en onemlisi bu...(Asitten fastfooddan uzak dur sarımsak soğan şifa) sonrası fitil kullaniliyor ya da enjeksiyon gibi krem var o reçete ediliyor oral da yazılan ilaçlar var bunları ihmal etme evet hpv de etkiler cunki vajinanın ph değerini değiştiriyor kaşıntı çabası sigilliyse bide..pamuklu çamaşır kullanman lazım (ters ütülemen önemli her yikamada hijyen daha da önemli dar kiyafetler giyme ve de cinsellikten uzak dur tedavi surecinde) bana doktorum sirkeli su ile yıka genital bolgeni ve açık bırak hava alsın demişti aama fitil kesin cözumdu benim için..

Bu arada buraya çok sık gelmiyorum eskisi gibi hikayemi anlatmak istedim gözünüz korkması için asla değil 2016 yılında sigille tanıştım kabusum olmuştu geçmiş mesajlarimda görebilirsiniz 2 yıl sigillerimle uğraştım acemiligime geldi asitle yaktirdim sonra radyofrekans laserle kurtuldum uzun süren tedavi ve takiple arada çıkıyor işte derin üzüntü hamilelik doğum gibi durumlarda gosteriyr kendini ..2019 da doğum yaptım sezeryan çünkü rahim duvarindada çıktığı için çocuğuma bulassin istemedim ama çocuğum hernekadar tam 9 aya yakın alınsa da otizmli doğdu yani zihinsel gerilik zor yani bunu sezeryandan dolayı nefessiz kalan çocuğum hayatiyla ödüyor belki normal doğum yapsam böyle olmazdı hpv çok şey çaldı benden tam kurtuldum rahat ettim dedim 1 yıl öncede rahim yarası var herksdinda var dendi ama ben herkadin değil hpv ggeciren bı kadınım bu virüs yok olmuyor sadece uyuyor açık yara gordumu oraya yerleşiyor ikamet ediyor yani bu yüzden jilet asla kullanmayın 2016 yılından beri hayatımda asla jilet yok..şuan tekrar geldim bu platforma çünkü şimdi daha büyük sorunum var rahim de servikal hucre için ne yapılır nasıl bı yol izlemeliyim tecrubeli arkadaslar dönüş yaparsa sevinirim sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım ne de olsa 9 yıl olmuş:-)
Hpvyi atlattınız sonradan servikal hücremi çıktı.hpvyi nasıl atlattınız

Merhaba bende de 31 tipli pozitif geldi. 23 yaşındayım ve muhtemelen 2 senedir taşıyorum virüsü alkol sigara kullanmıyorum smear negatif. Görüştüğüm doktorlar kolposkopi diyor aşı olacağım sizce beklemeli miyim ne olur ne olmaz kolposkopi yaptırmalı mıyım Siğil yok

X