2 yıldır evliyim. Ekim ayında siğil çıkarttım. Eşimde siğil yok.Doktor evlenmeden önce kapmış olabileceğimi,yıllar sonra ortaya çıkabileceğini söyledi.5 yıl gibi bir süreden bahsediyoruz ya nasıl olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yıldır evliyim. Ekim ayında siğil çıkarttım. Eşimde siğil yok.Doktor evlenmeden önce kapmış olabileceğimi,yıllar sonra ortaya çıkabileceğini söyledi.5 yıl gibi bir süreden bahsediyoruz ya nasıl olabilir
Bendede siğil mevcut dondurma ve krem fayda etmedi2 yıldır evliyim. Ekim ayında siğil çıkarttım. Eşimde siğil yok.Doktor evlenmeden önce kapmış olabileceğimi,yıllar sonra ortaya çıkabileceğini söyledi.
Koterizasyon yaptırdım. Tekrarlamamasını umuyorum.Bendede siğil mevcut dondurma ve krem fayda etmedi
Olabilir 5 de olur 10 da olur belirti vermeden vücutta kalabilir5 yıl gibi bir süreden bahsediyoruz ya nasıl olabilir
Özelde kadın doğumda koter yapıldı. Devlette asit sürmüşlerdi.Devlette mi yaptırdınız şuan devlette cildiyeci doktor kesinlikle bulunmuyor hep stajyer. Ortada kalmışım Umarım sizinde çıkmaz
Merhaba bendede vardı flora bozukluğu öncelikle sağlıklı beslen en onemlisi bu...(Asitten fastfooddan uzak dur sarımsak soğan şifa) sonrası fitil kullaniliyor ya da enjeksiyon gibi krem var o reçete ediliyor oral da yazılan ilaçlar var bunları ihmal etme evet hpv de etkiler cunki vajinanın ph değerini değiştiriyor kaşıntı çabası sigilliyse bide..pamuklu çamaşır kullanman lazım (ters ütülemen önemli her yikamada hijyen daha da önemli dar kiyafetler giyme ve de cinsellikten uzak dur tedavi surecinde) bana doktorum sirkeli su ile yıka genital bolgeni ve açık bırak hava alsın demişti aama fitil kesin cözumdu benim için..Merhaba hanımlar ben de hpv testi yaptırdım. Sonuç ne zaman çıkıyor genellikle? Birde hpvli olup mantardan da muzdarip olanlar var mı? Son bir senedir mantarım da bir türlü iyileşemiyordu onu da artık hpvye bağlıyorum
Hpvyi atlattınız sonradan servikal hücremi çıktı.hpvyi nasıl atlattınızBu arada buraya çok sık gelmiyorum eskisi gibi hikayemi anlatmak istedim gözünüz korkması için asla değil 2016 yılında sigille tanıştım kabusum olmuştu geçmiş mesajlarimda görebilirsiniz 2 yıl sigillerimle uğraştım acemiligime geldi asitle yaktirdim sonra radyofrekans laserle kurtuldum uzun süren tedavi ve takiple arada çıkıyor işte derin üzüntü hamilelik doğum gibi durumlarda gosteriyr kendini ..2019 da doğum yaptım sezeryan çünkü rahim duvarindada çıktığı için çocuğuma bulassin istemedim ama çocuğum hernekadar tam 9 aya yakın alınsa da otizmli doğdu yani zihinsel gerilik zor yani bunu sezeryandan dolayı nefessiz kalan çocuğum hayatiyla ödüyor belki normal doğum yapsam böyle olmazdı hpv çok şey çaldı benden tam kurtuldum rahat ettim dedim 1 yıl öncede rahim yarası var herksdinda var dendi ama ben herkadin değil hpv ggeciren bı kadınım bu virüs yok olmuyor sadece uyuyor açık yara gordumu oraya yerleşiyor ikamet ediyor yani bu yüzden jilet asla kullanmayın 2016 yılından beri hayatımda asla jilet yok..şuan tekrar geldim bu platforma çünkü şimdi daha büyük sorunum var rahim de servikal hucre için ne yapılır nasıl bı yol izlemeliyim tecrubeli arkadaslar dönüş yaparsa sevinirim sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım ne de olsa 9 yıl olmuş