BUÜTÜNN BAYANLARRRR HEYYY HERKESSS SIZE BAHSETTIM BIR ARKADSIM WARDI BELKI HATIRLASIRNIZ ONLA BIRLIKTE HATTA SIGIL OLMUSTUM BEN AYNI ZAMNLARDA ARKADASIMIN IHMALINDEN DOLAYI HER YERINI KASIKLARINI SARMIS SIGIL HATTA O BUYUK DOGUMA GIDIYOR ANKARADA DOKTOR DEMIS SEN KENDIEN NIE IŞKENCE YAPIYORSUN DIE HATTA 3 KOTERI BU ONUN CO K COK COK COK COK COK COK CO K
COK
COK
COK ILGINC BISI OLDU YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA INANAAMADIM O KADAR SGIL BIR HAFTADA GECTIII SOK OLDU DOKTORUDA GORUNCEEEEE YARIN HEPINIZEEE BUNUN ISMINI YAZICAAMMM ARKADASIM YANINDA GETIRCEK
ODA AKTARDAN ALMIS KULLANIN MUTLAKA BENDE BILIYORSUNUZ GECTI "10 aydır cımıyor GECSE BILE bu kullanıcanız sey yanı katardan alcam sey bagısıklıgı fecı guclendıren bısı su an olmasa bıle kullancam sızde deneyın bakalım bır haftada sızın de gecer kızlar yarın yacıcammm ...........
helincim walla öğren çok makbule gecer onuda içiim yemediim içmediim sey kalmadı zaten:lepi:
nasıl bişeymiş bu yahu yeniliyomu içiliyomu sürülüyomu ne muhteşem bişeyki siğilleri yok etmiş aayyy helliinnn çabuk öğren ve bizede söyleeee..
KIZLAR MUTLAKA BAKIN DOKTORU BILE SASIRDI ARKADSIMIN INANMADI SOK ICINDE KALDI HATTA DOKTORU HASTALARIMA BENDE TAWSIYE EDIM DEDI BEN BILE HALA INANMAIORM YAAA MUCIZEEE BUUU
ıSMı: TOPı-X
GıNSENGLı (%0.2) ÇAM BALı
KARISIK BITKISEL
MACUN
GUNDE 3 DEFA 1 HATLI KASI YENIR
ARKADSIM ANKARADA KIZILAYDA ESKI GIMA WARYA ILERSINDE TURKERLER MAZASI WAR YANINDA TURKERLERIN KARISINDAKI AKTARDAN 20 TL ALMIS HEMEN my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....
kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....:lepi:
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar mutlaka bakın doktoru bıle sasırdı arkadsımın ınanmadı sok ıcınde kaldı hatta doktoru hastalarıma bende tawsıye edım dedı ben bıle hala ınanmaıorm yaaa mucızeee buuu
ismi: Topi-x
ginsengli (%0.2) çam bali
karısık bıtkısel
macun
gunde 3 defa 1 hatlı kası yenır
arkadsım ankarada kızılayda eskı gıma warya ılersınde turkerler mazası war yanında turkerlerın karısındakı aktardan 20 tl almıs hemen my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....
kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....
mrs.. ben çok abartıyorum sanırım durumu öyle panik içindeyim ki elim oraya değse hemen yıkıyorum WC den sonra dakikalarca elim sabunla suyun altında( banyo yapmak ise tam bir işkence elimin değmesini hiç istemiyorum geçicek diye korkuyordum elimi ama şimdi sen öyle diyince rahatladım :)) bir an önce koter olmayım ama dediğim gibi ailemden gizli olcak bu iş o yüzden ayarlamaya çalışıyorum.
teşekkür ederim :) bana cinsel ilişkiyle bulaştı fakat ben aileme sorunumu söyledim tek başıma halledemiyorum çünkü.gittiğim doktorlar direk cinsel ilişki olarak bakıyolar fakat ben bunu inkar edicem annemle doktora gittiğimde(
CANIM BEN ÖĞRENDİĞİM ZAMAN EŞİMİN ELİNE BİLE DOKUNAMADIM.İĞRENDİM. SAKIN BANA ELİNİ BİLE DOKUNMA DEDİM. BOŞANMAYA KALKIŞTIM.
ANLATABİLDİMMİ.YANİ ŞİMDİ GÜLÜYORUM O GÜNLERE.
SAKIN SİTRES OLMA BEN YIKAMAKTAN ELLERİMİN DERİLERİ YÜZÜLDÜĞÜ GÜNLERİ BİLİRİM.
LÜTFEN RELAKS OL. TEDAVİNİ AKSATMA .
HEPSİ GEÇECEK VE DÖNÜP BAKINCA SENDE GÜLECEKSİN.
GEÇMİŞ OLSUN:teselli: opuyorumnanaktan
bunu annen yemez sanıyroum en azından benimki hiçç yemezdi o yüzden tek başıma hallettim.. ilk söylemiştim bende ama araştırmadı anlamadı sanıyorum çünkü bende bilmiyordum söylerken... öğrenince hep konu açılmasın diye ne taklalar atıyorum..
helinnnnn cok sagol canım ya umarım gecırır bızımkınıde hanı ben dıyarbakırdayım demıstım ya sözünü tutup pazartesı ordayım ınsallah hanı sen doktor ısmı vermıstın etlıkte gatanın yanında kadın dogum .... o kısıye gıdecegım sana guvenıyorum umarım burdakı doktorlar gıbı umursamaz cıkmazzz. bıde su ıksırı alacagım dedıgın yerı bılıyorum da hanı sey demıssın topi_x gınsengli(%0.2) çam balı vssss. bunu söyleyınce yapıyorlarmı yoksa hpv ıcın karısım demem de yeterlımı son bısey yaktırmadan denesem olurmu sence
canım birde vitaminlerim bittikten sonra demişsin ya birlikte kullansak bişey yaparmı acaba? Vitaminmlerimi de bırakmak istemiyorum.. Hem mutı vitamin kullanıyorum hem ımunex
helinnnnn cok sagol canım ya umarım gecırır bızımkınıde hanı ben dıyarbakırdayım demıstım ya sözünü tutup pazartesı ordayım ınsallah hanı sen doktor ısmı vermıstın etlıkte gatanın yanında kadın dogum .... O kısıye gıdecegım sana guvenıyorum umarım burdakı doktorlar gıbı umursamaz cıkmazzz. Bıde su ıksırı alacagım dedıgın yerı bılıyorum da hanı sey demıssın topi_x gınsengli(%0.2) çam balı vssss. Bunu söyleyınce yapıyorlarmı yoksa hpv ıcın karısım demem de yeterlımı son bısey yaktırmadan denesem olurmu sence
HELııNN BAKSANA CANIM BUNDAN MI BAHSEDıYOSUN HEMEN NETTEN ALICAM DOĞASEPETı.COM Ginsengli çam ballı karışık bitkisel macun YAZIYOR ıSMı FıYATIDA SENıND EDĞıNLE AYNI
genital herpes olduğumu öğrendim kızlar.çok kötü durumdayım. bekarım henüz evlendiğim zaman mutsuz olacağımı düşünüyorum.cinsel hayatım bitmiş hissediyorum. evli olan ve bu hastalığa yakalanan varmı? yılda kaç atak geçircem. eşimle ne sıklıkta ilişkiye girebilcem. kafayı yemek üzreyim.ağlamak istiyorum.lütfen bişey söyleyin bana
Merhaba,
Ufak bir göz attığımızda konuya bir çok yasağın ihlal edildiğini görüyorum..
Ufak bir hatırlatma yapmamda fayda var.
Büyük harfle yazmak kesinlikle yasaktır.
Adres,telefon,link vermek yasaktır..
Aynı mesajı sürekli olarak yazdığınızda bildirirmenizi rica ediyorum.
İyi paylaşımlar diliyorum