Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bebısım sımdı sole bısı warrr sen hamıleydın yanlıs haıtırlamıosam yane senın durmun bıraz farklı gelınce kac gun kalıcan burda oda onemlı yan hıc rıske atma derım gerı gıdıceksen ılesme sonrası onemlı cunku sende

yok sıgıl fılan karıstırma top-x denen sey saten hazır bısı macun top x macun de yeter

canımmm ben zaten ankaralıyım annemler ankarada 1 ay kalcam ınsallah ıyılesmezse bıraz daha kalırım zaten hazırandan sonra tamamen yanı ınsallah tayın cıkarsa oradayım.tayın cıkmazsa hazırandan sonra 2 ay ordayım zaten yeterkı saglıgım düzelsın ben süreklı gelıp gıderımmmm.dün senın söyledıgın ıksır okadar cok moralımı düzelttıkı bır enerjı geldııı bana dün cok mutluydum ya ınsallah bızede ıı gelır cok öpüyorum

efet janm benım cam balı olan macun ısteee oooooooooooooooooo yukarda kı lınkte doga sepetı de deneyın kızlar deneyın :lepi:

eveettt iksirimizi buldum ama alamıyorum malesef online alışveriş te sorun var :) alamadım bi türlü benim çevremde de aktar yok malesef senin önerdiğin bitkileri bile alamadım:S aktar kıtlığı yaşıyorum anlıcanız..

CANIM sende bizdensin. nolcak bizde herpes liler kulübü kurarızkaydirigubbakcemile5
ya bende yaşadım bunları.tamamdedim boşanıcam bana bu illeti bulaştıran adamdan.eşimden nefret ettim,iğrendim. ellerini çok severim eşimin öp öp doymam. ama ozaman sanki yüzüme dokunsa yüzümden elime dokunsa elimden siğil çıkacak sandım.
bi hır bi gür aldı yürüdü. sağolsun eşim çok idare etti beni.opuyorumnanaktan
şimdimi? alıştım geçti zaten .bir yıl falan cebelleştim.:bbo:
arasıra bi kaşıntı kabartı oluyor hemen bakıyorum icabına. aşımıda oldum.kaydirigubbakcemile2 sakın dert etme sitres yok.valla en alasından cinselliğimiz devam ediyor.önce prezervatif kullandık, şimdi onada gerek kalmadı.
hadi sitresi bırak tedavini ol veeee eşine sarıl yaşa hayatını.olumunekankayizsmile
geçmiş olsun bitanem sabırlı ve relax ol.a.s.

canım çok teşekkürler yazdıkların bi nebze olsun içimi rahatlattı ohh dedim gerçekten. ama bendeki genital uçuk HSV-2 yani. :KK43: sendeki genital siğil mi? ben öyle anladım çünkü bu herpesin aşısıda yok.bilmiyorumkismile

Off ya sizdeki genital siğil kızlar bendeki herpess. keşke benimde siz kadar şansım olsa. yokmu bu hastalığa yakalanıp evli olan kimse. madamçiçek valla sen çok moralcisin.minnettarım ama benimki uçuk bilmiyorumkismile

Off ya sizdeki genital siğil kızlar bendeki herpess. keşke benimde siz kadar şansım olsa. yokmu bu hastalığa yakalanıp evli olan kimse. madamçiçek valla sen çok moralcisin.minnettarım ama benimki uçuk bilmiyorumkismile

canım bu konuda okuyunca helin sana daha çok yardımcı olur sanırım o hem hsv hem hpv geçirmiş ve şimdi gayet sağlıklı moralini bozma helinle irtibata geç hsv o kadar korkulacaka bişey deil kendine ii bak ataklar okuduğum kadarıyla ilk başta hpvdeki gibi sık oluyor sonra azalıyor üzme kendini :eek:lmaz:

canım bu konuda okuyunca helin sana daha çok yardımcı olur sanırım o hem hsv hem hpv geçirmiş ve şimdi gayet sağlıklı moralini bozma helinle irtibata geç hsv o kadar korkulacaka bişey deil kendine ii bak ataklar okuduğum kadarıyla ilk başta hpvdeki gibi sık oluyor sonra azalıyor üzme kendini :eek:lmaz:[/QUOT

ben hsc yi bilmiyorum kızlar oda bizimki nin bir değişiği değilmi .. ataklar nasıl oluyorki?

canım dudakta çıkan uçuk gibi içi su dolu kabarcıklar genital uçuk bu da bende bi ara hsvden de şüphelendiğim için araştırdım helinde çok yardımcı olmuştu hsv biraz daha ağrılı ve acılı geçiyormuş halsizlik falanda yapıo bildiğim kadarıyla

genital herpes bildiğim kadarıylar hpv den daha az zararlı en azından kansere yol açmıyor diye biliyorum.ilk gittiğim doktor bana genital herpesin var demişti bir sürü ilaç vermişti bütün bünyemi alt üst etti ama meğersem bende hpv varmış doktorun salaklığı işte. o yüzden bozma moralini ilaçla tedavi ediliyor diye biliyorum yerimseniben

inanın sizde olmasanız kimseyle paylaşamıycam bu konuyu kızlar.çok teşekkürler. benim korkum evlilikte :KK43: mutlu yuvam olsun istiyorum. hel-in nerdesin ses ver bana . yılda kaç kez atak geçircem her ay falan atak geçirceksem eğer bittim demektir. çünkü iyileşmesi 7 gün sürüyor. bunu düşündükçe başıma ağrı griyor

genital herpes olduğumu öğrendim kızlar.çok kötü durumdayım. bekarım henüz evlendiğim zaman mutsuz olacağımı düşünüyorum.cinsel hayatım bitmiş hissediyorum. evli olan ve bu hastalığa yakalanan varmı? yılda kaç atak geçircem. eşimle ne sıklıkta ilişkiye girebilcem. kafayı yemek üzreyim.ağlamak istiyorum.lütfen bişey söyleyin bana[/QUOA

AH JANIM BENIMMMMM COK ABARTMAAA BENCEEE HSV OPTE BASINA KOY EZANEYE GIT BI TANE VIROSIL KREM AL SABAH OGLE AKSAM SUR IKI HAFTA BOYUNCE ELINI SURME GECER HSV SONUCTA BI UCUK YANI BUNU BIL EDISEENME GECENE KADAR YANI IKI HAFTA ESINLE CINSEL ILISKIYE GIRME YETERLEI BIDE

GECTIKTEN SONRADA TOP-X CAM BALI MACUNU AL KI VUCUT DIRENCIN DUSMESSE TEKRAR CIKMAZZZ

UCUK STRESE BAGLI BISIDIR HIC KORKMA GECER MEYWE BOL BOL YE ZORLA DIL ISTEYEREK ABARTMA O KADAR HSV DILSN ALLAHTAN Jnım benım abartma :KK66: sana dedım krmı al kullan :lepi:

VIROSIL %5 10 GR KREM, Yerli, Beşeri bir ilaçdır.Reçete ıle Verilir.

ENDıKASYONLARI ( ılacın Kullanıldığı Durumlar, Hastalıklar ) :
- Genital herpes enfeksiyonlarının tedavisi ve tekrarlayan atakların önlenmesi. - Diğer deri ve mukoza herpes simpleks enfeksiyonlarının tedavisi ve tekrarının önlenmesi.

DOZU VE KULLANIM ŞEKLı
ılk genital herpes enfeksiyonlarının tedavisi için tavsiye edilen erişkin dozajı (uyku saatleri dışında) 4 saatte sürülmelidir

ılaç Fiyatı 3.05 YTL

PıYASADA MEVCUT DıĞER TAKDıM ŞEKıLLERı

ılaç Fiyatı 3.05 YTL

kızlar bana dr verdi ılacı fıyatından emın dılm ama ezecıya sorun bu ılacıııı cok ıyı gelıooooooo bılgınızzz olsn bn 3 4saatte bır uyguladım cok ıyı yaaa dyer o aptal ılaclardan daha ıyıı

KIZLAR MUTLAKA BAKIN DOKTORU BILE SASIRDI ARKADSIMIN INANMADI SOK ICINDE KALDI HATTA DOKTORU HASTALARIMA BENDE TAWSIYE EDIM DEDI BEN BILE HALA INANMAIORM YAAA MUCIZEEE BUUU

İSMİ: TOPİ-X
GİNSENGLİ (%0.2) ÇAM BALİ
KARISIK BITKISEL
MACUN

GUNDE 3 DEFA 1 HATLI KASI YENIR

ARKADSIM ANKARADA KIZILAYDA ESKI GIMA WARYA ILERSINDE TURKERLER MAZASI WAR YANINDA TURKERLERIN KARISINDAKI AKTARDAN 20 TL ALMIS HEMEN my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....

kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....:lepi:

Direnci yuksek tutan bısı olmasa bıle su an hsw hpv kullanın kızlarrrrr :KK66:

helincim bugün almaya gitcektim cok souk geldi kızılaya gitmeye üşendim ama ilk fırsatta hemen alcam sen aldın mı tadı nasılkaydirigubbakcemile3

kızzlarr bana yardımcı olun lütfennn!! doktora hpv için muayeneye gidicem annemle.cinsel ilişkiyle bulaştı bana ama ben inkar edicem bunu ailemin bu yolla bulaştığını öğrenmemesi gerekiyo sizce riskli bişey mi yapıyorummm? ailem anlar mı :KK43:(

canım zaten doktorda anlatır bulaşma yollarını sana kuaförde ağda sırasında bulaşmış falan diyebilirsin ama ailen yanında maddi açıdan en azından olmalı o yuzden mutlaka bi şey söle doktoruda annen yanına girmeden uyar istersen çünkü malesef bu konuda çok önyargılı dktorlar var benim ilk gittiim doktor resmen benim psikolojimi alt üst etmişti ama korkma opuyorumnanaktan

canım zaten doktorda anlatır bulaşma yollarını sana kuaförde ağda sırasında bulaşmış falan diyebilirsin ama ailen yanında maddi açıdan en azından olmalı o yuzden mutlaka bi şey söle doktoruda annen yanına girmeden uyar istersen çünkü malesef bu konuda çok önyargılı dktorlar var benim ilk gittiim doktor resmen benim psikolojimi alt üst etmişti ama korkma opuyorumnanaktan

muayene sırasında annem yanımda olmayacak o arada doktorla konuşsam mı diye düşünüyorum bana yardımcı olur mu diye ama ters de tepebilir diye korkuyorum. daha önce 2 kere gittim ikisi de diren cinsel ilişki dedi başka imkanı yok dedi o yüzden çok korkuyorum. bir de doktorlar görüntü olarak anlıyorlar mı bakire olup olunmadığını?

muayene sırasında annem yanımda olmayacak o arada doktorla konuşsam mı diye düşünüyorum bana yardımcı olur mu diye ama ters de tepebilir diye korkuyorum. daha önce 2 kere gittim ikisi de diren cinsel ilişki dedi başka imkanı yok dedi o yüzden çok korkuyorum. bir de doktorlar görüntü olarak anlıyorlar mı bakire olup olunmadığını?

tabi anlıyorlar canım siğillerin içeri yayılma ihtimali olduğu için iç kısmada bakıolara ve doktorların bakire olup olmadığını anlamaması imkansız yani ona mecburen dogruyu sölüceksin ama annen konusundaki kararına sanırım çoğu doktor saygı duyar düzgünce anlatırsan sonuçta bu senin özel hayatın senin istemediin birşeyi annende olsa kimseyle paylaşamaz bi doktor bu hasta haklarınada aykırı bir durum zaten ondan korkma doktora söle annene üstü kapalı bişey sölersin

X