Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ıyıde janım benım yazık mazık da zaten bu kadar dusuncelı ıse bır ınsan su oturmalı wc dılde normal eskıı alafranga wc gırer ben sıgıl warken 2 ay alafırangaya gırdım gırdımde ıdrarımı yapmadan once jel suruyordum sonra ısım bıtınce jlle yıkıyordum ılık suyla hawlu pecetele sılıyordm o seın kullanmaıs oldun rulo bence saglıklı dıl hem kac kısı kullanıo elı deyıo ıyyy nseeee kısaca dusunuyosa bı ınsan bunlarıda dusunurrr :):):)

bu arada ben ıyım cok sukur şükrannnnnnnnn :):) dolanıp duruoyorum gez toz ıs guc para kazanmaya calsıom saglım fılan ole yane :)olumunekankayizsmile

BEN ISRARLA HERKES PODOFİLM'İ DENESİN DERİM UCUZ ACISIZ.
NEDENSE DOKTORLAR PEK BAHSETMİYOR.bilmiyorumkismile SANIRIM DİĞERLERİ DAHAÇOK GELİR GETİREN YÖNTEM.BEN O İLAÇTAN SONRA TEKRARINI YAŞAMADIM:dance:

janım benım padofılm herkese we her sıgıle ıyı gelıooo bak benım arkadsım kullandı 2 ay kadar ok bır hafta nokta atısıyla suruo gecıo bır hafta sonra gene cıkıo ya padofılmsolısyon we aldara krem dedım gbı ustune basarak oluyormmmm ılk asamada cok ıse yaramaktaaaa acıkcası 2 kucuk sıgılı hemen yok edemesss

yane o kadar cok yontem yazıldıkı su duwarlara bak 345 sayfaya gelmısızzzz kaldıkı dua okutuyum demekten ,sırke surene,aldara,asıt bı suru tedewaı maddı mnevı tıbbı sey deneyen oldu we ben okutmak we dondurmak harıc hepsını denedım en saglıklısı yaktırmak koterrr ıyı bı doktor da yaparsa bunu daha ıyı cunku bı tane bıle klamamalı

padofıl m denılen solısyon saf asıtın surdun zaman acıtmayan hali acıtmıo kurutuo dıyorm ya her zaman her kadın ısıe yaramıo yaaaaaohaoldumsmile

umarım bizde bir an önce atlatırız:S ama sanıyorum ki 1 kerede kurtulan kurtuluyo tekrarlamaya basladımı gerisi geliyo gibi geldi bana benimde 2 oldu

BU ARADA SİRKEYİ SÖYLEYEN ARKADAŞA ZAMAN AÇISINDAN DÖNÜP BAKAMADIM AMA DUA EDİYORUM HARİKA.
TEKRARLAMADI GEÇEN GÜN AZBİŞEY KAŞINTI VARDI SİRKE KULLANDIM YOK ŞİMDİ. ASLINDA HERDUŞTAN SONRA KULLANILSA KİME NE ZARARI OLURKİ. TABİKİ ALTARNATİF OLARAK.olumunekankayizsmile

CANIM ANLATAMADIM BEN ONU EVDE YARAOLAN YERİME ÇİS DEĞMESİN DİYE KULLANDIM KİMSE ELLEMİYOR ONLARA. ŞİMDİ ZATEN KULLANMIYORUM. DİĞER ŞEYDE KUTUDA TEK KULLANIMLIK ŞEYLER KİŞİYE ÖZEL.HER KADIN KULLANMALI.
yerimseniben

emine06 kullanıcısından alıntı
hımmmmm bırsey daha sormak ıstıyorum benım de makata yada anuste olsa sorun bıle etmezdım batıkon sur sırke sür yaktır cok ta acımıyo ama vajına ıcıne sırke sürebılırmıyım,batıkon sürebılırmıyım yada padofılım dedıgınız solısyonu yada aldara kremı bence zor gıbı görünüyo cokk hassas bır yer sızce sürülürmüü ne yapcam ben helın

janım benım madem yanı doktor bulamadın en mantıklısı pamuga sırke dok gorunen yerlere sur demem olur

padofılm solısyon da sakın surme cunkuhaftada bır uygulanan bısı

aldara krem gelınce dıs yuzeyde ıse yarıyo 130 tl ucretı bunlar gecıktırıcı en fazla yayılmasını engeller

sen gelene kadar kendıne ıyı bak wıtamın al vucut dırencı yuksek olsun kı ılesmen fıln da rahat olurrr

dedım gbı en mantıklısı bı sırke surmen su an acık yara olmadı ıcın acı wercenı sanmıyorm ben

sen genede ıyı bı doktor arastır bıde kontrollere hamılelınde ıyı bı doktor bulll olumunekankayizsmile

sirke sürmeyi denemiştim ben biliyorsunuz burda bir arkadaş elma sirkesini tavsiye etti bende süriyim dedim hemde kulak temizleyicisinin ucuyla nasıl acıdı anlatamam :umursamaz: pekde tavsiye etmiyroum ama yararını görenler var..

tamam helıncım cokkk teekkurler

bebeım ıste bazısında acıo bazıısında acımıyor bellı olmuo denemek lazım belkı onda acımazzz bebısss acık yara oluncaa doru acıyab bııkırkaydirigubbakcemile

kızlar merhaba okuyorum yazdıklarınızı vakit buldukçada yazmaya çalışıorumkaydirigubbakcemile2 baticon konusuna değinmişsiniz bende sürekli kullanıorum ama baticonu eczaneler yerine medikallerden almanızı tavsiye ederim eczaneden 30 ml aldığınız fiyata medikalden 1 litre alabiliosunuz uzun sürede gidiorzemuszemus benim siğiller çok şükür artık yok umarım tekrarlamazda kalan siğillerimde bende sirkeyi denemiştim biliosunuz oralardada çıkmadı bi daha yani doktorun koter yapmayı unuttuklarını saymazssak 2 aya yakın oldu çıkmıolar:lepi: umarım bölede devam eder ben maalesef vitamin falan kullanamıorum hepsi bi etki yapıp dokunuo ama halen ozon terapisine devam ediorum bağışıklıımı güçlendirmek için bide doktorum vermedi ama aldara alıp kullancam umarım hepimiz iyi oluruz yerimseniben helincim madam çiçeğim hepiniz öpüorum çokopuyorumnanaktan

bayanlar bu psikolojiyi alt üst eden rahatsızlıgı bede yaşadım ve yaktırdım. sonra 3 hafta içinde eski alime döndüm.kremlerin falan hiçbirfaydası yok . kesinlikle yaktırın ve kurtulun ....

bebısım umarım bulurusun krem bılıyosun dewlet ezanelelr sorun yasadındn ılac ben 1 aydr arkadsma aldara arıyoz bahcelı cankaya kızılay butun ezanelerde depoda fılan aldara bulamadım en son bı bırlık mahellersınde oyak stesının orda bı ezanede buldum umarım sende bulrusun bulamassan hber wer ezanenın ısmını atım byuby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…