helın koter dedıgın ne oluyor acaba yakma ıslemımı? eger yakma ıslemıyse ben bunları yaktırmadan kullanabılırmıyım söyledıgın otları bırde su var ben suanda ankarada degılım dogudayım esımın ısınden dolayı burdakı doktorlar bıseyden anlamıyor tabıkı tedavımde gecıkıyor okadar cok yayıldılarkı vajınama korkuyorum 1 ay sonra ankaradayım ınsalllah o zaman caresıne baktırcam
hımmmmmm koter ıslemı yakma ıslemı oluyor ... bulundun yer neresı eyer ünüversıte hastanesı ıse hemen oraya gıt askereı bırlıkteee asker doktorlar cok ıyıdır ...
bu arada bahsettım otlar koter yanı yakma ıslemınden sonra bol bı akıntın oluyor onun ıcın cok ıyı gelmekteee ama su anda kullanbılrısın bı zaararaı yok cunku bana doktor tawıse ettı hemde yaralarımı cabuk gecırdı su an bıle her gun ıcmekteyım
o doktora bıdaha gıtmeee lutwen ısını bılmeyen ınsanlarrr yaparsa bı halta yaramıyorrr bı tane bıle sıgıl kalmamalıı cunkuu
genıtal temızleyıcı awaondan aldım ben 250 ml dısı seffaf gorurunen bısı alıcak 8 tl bak al onu sabah aksam kullan ben yaktırmadan once onu kullanıyordum
bıde ıyı bı doktora gorun ıce bı arastır hangı sehırdesın onuda yazarmısın
BENİM HUNİ DEDİĞİM ASLINDA TUVALET KAĞIDININ BOŞALANI.YARA OLAN YERLERE BULAŞMASIN DİYE ONU KULLANDIM OZAMANLAR. HUNİLER MİKROP KAPMAMAK İÇİN SÜPER. DÜŞÜNSENE BENDE GENİTAL SİĞİL VAR BENLE AYNI TUVALETİ KULLANANA YAZIK DEĞİLMİkafamçokkarıştı
BEN ISRARLA HERKES PODOFİLM'İ DENESİN DERİM UCUZ ACISIZ.
NEDENSE DOKTORLAR PEK BAHSETMİYOR.bilmiyorumkismile SANIRIM DİĞERLERİ DAHAÇOK GELİR GETİREN YÖNTEM.BEN O İLAÇTAN SONRA TEKRARINI YAŞAMADIM:dance:
saool canım benim içimi rahatlattın en azından dezenfekte olur. mikrop kapmam .. akşam koşa koşa gidip sürcem evde çok teşekkürlerr..[/Q
rıca edırım janm benm bol bol kullan batıconu uzerne dok pamuk fazla kullanma en azında aynı pamukla baska yere koter yapılan yre deydırme byby
bıde sıgara ıcıosan 10 tane 3 tane ıc alkolde ole tabe
helincim baticonu sürorum aksamdan beri ama bu seferde makatı okadar gergin hissediyorumki tuvalete cıkarsam catır cutur kanıcak gibi geliyo kac gündür azıcık sıvı seyler tüketmeye calısıyorum zaten su yaralar iyileşene kadar kanama olmasın diye sıkıntı olurmu sence? yada tuvalete cıkmadan ılık suya falan oturup yumusatsammı ???
BAYANLARIN AYAKTA ÇİŞ YAPABİLMELERİ İÇİN ÜRETİLEN HUNİ ŞEKLİNDE ŞEYLER VAR TEK KULLANIMLIK.ASLINDA ÇOK SÜPER BİŞEY UMUMİ VC İÇİN .AMA BEN EVDE ORAMA BURAMA YANİ YARA YERLERİME(ŞÜKÜR ŞİMDİ BOMBA GİBİYİM DE.)ÇİŞ DEĞİP ACIMASIN DIYE RULOYU ELİME ELDİVEN GEÇİRİP UYGUN ŞEKİLDE TUTUP ÖYLE KULLANDIM.DEDİĞİM GİBİ SÜPER İŞİME YARADI. BEN 8 AYDA ATLATTIM UMARIM HERKES BİR AN EVVEL HUZURA ERER. guclubacismile
janım benım padofılm herkese we her sıgıle ıyı gelıooo bak benım arkadsım kullandı 2 ay kadar ok bır hafta nokta atısıyla suruo gecıo bır hafta sonra gene cıkıo ya padofılmsolısyon we aldara krem dedım gbı ustune basarak oluyormmmm ılk asamada cok ıse yaramaktaaaa acıkcası 2 kucuk sıgılı hemen yok edemesss
yane o kadar cok yontem yazıldıkı su duwarlara bak 345 sayfaya gelmısızzzz kaldıkı dua okutuyum demekten ,sırke surene,aldara,asıt bı suru tedewaı maddı mnevı tıbbı sey deneyen oldu we ben okutmak we dondurmak harıc hepsını denedım en saglıklısı yaktırmak koterrr ıyı bı doktor da yaparsa bunu daha ıyı cunku bı tane bıle klamamalı
padofıl m denılen solısyon saf asıtın surdun zaman acıtmayan hali acıtmıo kurutuo dıyorm ya her zaman her kadın ısıe yaramıo yaaaaaohaoldumsmile
hımmmmmm koter ıslemı yakma ıslemı oluyor ... bulundun yer neresı eyer ünüversıte hastanesı ıse hemen oraya gıt askereı bırlıkteee asker doktorlar cok ıyıdır ...
bu arada bahsettım otlar koter yanı yakma ıslemınden sonra bol bı akıntın oluyor onun ıcın cok ıyı gelmekteee ama su anda kullanbılrısın bı zaararaı yok cunku bana doktor tawıse ettı hemde yaralarımı cabuk gecırdı su an bıle her gun ıcmekteyım
o doktora bıdaha gıtmeee lutwen ısını bılmeyen ınsanlarrr yaparsa bı halta yaramıyorrr bı tane bıle sıgıl kalmamalıı cunkuu
genıtal temızleyıcı awaondan aldım ben 250 ml dısı seffaf gorurunen bısı alıcak 8 tl bak al onu sabah aksam kullan ben yaktırmadan once onu kullanıyordum
bıde ıyı bı doktora gorun ıce bı arastır hangı sehırdesın onuda yazarmısın
canım ben suan dıyarbakırın bır ılcesındeyım. merkeze 1 saat uzaklıkta zor oluyor burdan merkesze gıtmek.yanlız 1 ay sonra ankaradayım sanırım sen tavsıye etmıstın ETLIK KADIN DOGUM HASTANESINI VE DOKTORU ona gıdecegım de cok yayıldı ıste sorun etmemeye calısıyorum ama vajına ıcı olunca korkuyorum cok acımasından ve yayılmasından hamıleykenden de ne ası olabılıyorum nede tedavıııı
hımmmmm bırsey daha sormak ıstıyorum benım de makata yada anuste olsa sorun bıle etmezdım batıkon sur sırke sür yaktır cok ta acımıyo ama vajına ıcıne sırke sürebılırmıyım,batıkon sürebılırmıyım yada padofılım dedıgınız solısyonu yada aldara kremı bence zor gıbı görünüyo cokk hassas bır yer sızce sürülürmüü ne yapcam ben helıncanım ben suan dıyarbakırın bır ılcesındeyım. merkeze 1 saat uzaklıkta zor oluyor burdan merkesze gıtmek.yanlız 1 ay sonra ankaradayım sanırım sen tavsıye etmıstın ETLIK KADIN DOGUM HASTANESINI VE DOKTORU ona gıdecegım de cok yayıldı ıste sorun etmemeye calısıyorum ama vajına ıcı olunca korkuyorum cok acımasından ve yayılmasından hamıleykenden de ne ası olabılıyorum nede tedavıııı
helincim baticonu sürorum aksamdan beri ama bu seferde makatı okadar gergin hissediyorumki tuvalete cıkarsam catır cutur kanıcak gibi geliyo kac gündür azıcık sıvı seyler tüketmeye calısıyorum zaten su yaralar iyileşene kadar kanama olmasın diye sıkıntı olurmu sence? yada tuvalete cıkmadan ılık suya falan oturup yumusatsammı ???
jNIM BNIM BOL BOL BTICONU SUR UZERINE BEPANTEN KREM SURDUN MU HEM YUMUSARRR BISI OLMAZ KORMA OLDUMU KANASA BILE BI SORUN OLMAZZZKENDINE IYI BAKKKKK MEYWE WITAMINNNNNNNNNNNNN
canım ben suan dıyarbakırın bır ılcesındeyım. merkeze 1 saat uzaklıkta zor oluyor burdan merkesze gıtmek.yanlız 1 ay sonra ankaradayım sanırım sen tavsıye etmıstın ETLIK KADIN DOGUM HASTANESINI VE DOKTORU ona gıdecegım de cok yayıldı ıste sorun etmemeye calısıyorum ama vajına ıcı olunca korkuyorum cok acımasından ve yayılmasından hamıleykenden de ne ası olabılıyorum nede tedavıııı
YA BU HAFTA DIAYARBAKIRA BI ARKADASIMIN TAYINI CIKTI ONDAN BU KADAR AYRINTILI SORDUMMMM JANIM SEN KENDIEN IYI BAKKK ONEMLI OLAN O SABAH BIDE AKSAM ILIKSUYLA TEMIZLE ORAYI ESINLE ILISKIYE GIRME DEMEK ISTICEM CUNKU ONADA BULASABILIRRR BILGIN OLSUN KONDOM KORUMUYU CUNKU
hımmmmm bırsey daha sormak ıstıyorum benım de makata yada anuste olsa sorun bıle etmezdım batıkon sur sırke sür yaktır cok ta acımıyo ama vajına ıcıne sırke sürebılırmıyım,batıkon sürebılırmıyım yada padofılım dedıgınız solısyonu yada aldara kremı bence zor gıbı görünüyo cokk hassas bır yer sızce sürülürmüü ne yapcam ben helın
eminecim sen dr a gittinmi hiç .. yani hamilelik ve koter sıkıntı yaratırmı .. hani ankaraya gelince giderim diyosun ama baya da yayılmış ve 1 ay var gitmene mümkün olduğunca vakit kaybetmeme ye calıs canım benim ..
ıyıde janım benım yazık mazık da zaten bu kadar dusuncelı ıse bır ınsan su oturmalı wc dılde normal eskıı alafranga wc gırer ben sıgıl warken 2 ay alafırangaya gırdım gırdımde ıdrarımı yapmadan once jel suruyordum sonra ısım bıtınce jlle yıkıyordum ılık suyla hawlu pecetele sılıyordm o seın kullanmaıs oldun rulo bence saglıklı dıl hem kac kısı kullanıo elı deyıo ıyyy nseeee kısaca dusunuyosa bı ınsan bunlarıda dusunurrr :):):)
bu arada ben ıyım cok sukur şükrannnnnnnnn :):) dolanıp duruoyorum gez toz ıs guc para kazanmaya calsıom saglım fılan ole yane :)olumunekankayizsmile
NETTE İHMAL EDİLENLERİ GÖRMELİSİN SANIRIM. BAZI ANLAR ÇOK ÖNEMLİDİR.
LÜTFEN NEKADAR UZAK OLURSA OLSUN DİCLE ÜNİVERSİTESİNE GİT.
ABİM ORDA OKUDU TIPI. DR LAR ÇOK İYİ GEÇ KALMA LÜTFEN. VEDE EŞİNDE GİTSİN NEYAP ET BUL Bİ YOLUNU. SONRA VAH TÜH ETME.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.:teselli:
emine06 kullanıcısından alıntı
hımmmmm bırsey daha sormak ıstıyorum benım de makata yada anuste olsa sorun bıle etmezdım batıkon sur sırke sür yaktır cok ta acımıyo ama vajına ıcıne sırke sürebılırmıyım,batıkon sürebılırmıyım yada padofılım dedıgınız solısyonu yada aldara kremı bence zor gıbı görünüyo cokk hassas bır yer sızce sürülürmüü ne yapcam ben helın
janım benım madem yanı doktor bulamadın en mantıklısı pamuga sırke dok gorunen yerlere sur demem olur
padofılm solısyon da sakın surme cunkuhaftada bır uygulanan bısı
aldara krem gelınce dıs yuzeyde ıse yarıyo 130 tl ucretı bunlar gecıktırıcı en fazla yayılmasını engeller
sen gelene kadar kendıne ıyı bak wıtamın al vucut dırencı yuksek olsun kı ılesmen fıln da rahat olurrr
dedım gbı en mantıklısı bı sırke surmen su an acık yara olmadı ıcın acı wercenı sanmıyorm ben
sen genede ıyı bı doktor arastır bıde kontrollere hamılelınde ıyı bı doktor bulll olumunekankayizsmile
sirke sürmeyi denemiştim ben biliyorsunuz burda bir arkadaş elma sirkesini tavsiye etti bende süriyim dedim hemde kulak temizleyicisinin ucuyla nasıl acıdı anlatamam :umursamaz: pekde tavsiye etmiyroum ama yararını görenler var..
sirke sürmeyi denemiştim ben biliyorsunuz burda bir arkadaş elma sirkesini tavsiye etti bende süriyim dedim hemde kulak temizleyicisinin ucuyla nasıl acıdı anlatamam :umursamaz: pekde tavsiye etmiyroum ama yararını görenler var..
kızlar merhaba okuyorum yazdıklarınızı vakit buldukçada yazmaya çalışıorumkaydirigubbakcemile2 baticon konusuna değinmişsiniz bende sürekli kullanıorum ama baticonu eczaneler yerine medikallerden almanızı tavsiye ederim eczaneden 30 ml aldığınız fiyata medikalden 1 litre alabiliosunuz uzun sürede gidiorzemuszemus benim siğiller çok şükür artık yok umarım tekrarlamazda kalan siğillerimde bende sirkeyi denemiştim biliosunuz oralardada çıkmadı bi daha yani doktorun koter yapmayı unuttuklarını saymazssak 2 aya yakın oldu çıkmıolar:lepi: Umarım bölede devam eder ben maalesef vitamin falan kullanamıorum hepsi bi etki yapıp dokunuo ama halen ozon terapisine devam ediorum bağışıklıımı güçlendirmek için bide doktorum vermedi ama aldara alıp kullancam umarım hepimiz iyi oluruz yerimseniben helincim madam çiçeğim hepiniz öpüorum çokopuyorumnanaktan