bayanlar bu psikolojiyi alt üst eden rahatsızlıgı bede yaşadım ve yaktırdım. sonra 3 hafta içinde eski alime döndüm.kremlerin falan hiçbirfaydası yok . kesinlikle yaktırın ve kurtulun ....
kızlar bende de siğil var doktora gittim yakmak gerekiyo dedi daha 19 yaşındayımm ailemin durumdan haberi yok bütün yaşamım alt üst oldu kendimden nefret eder olduminternette okuduğuma göre ömür boyu vücutta kalıyomuş bu virüs
çok teşekkür ederim mrs...toplam 10 tane ayrı ayrı yerlerde var ama doktorum çok abarttı durumu kansere neden oluyo diyince çok panik oldumsana da geçmiş olsun canım.. Ailenin haberi olmadan da üstesinden gelebilirsin emin ol.. çünkü yakam işleminden sonrada günlerce yatman gerekmiyor.. kalkıp evine gidebiliyosun hele ki az sa canın acımaz bile rahat ol.. hemen yaktır.. Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum . hepimiz aynı piskoloji ye girdik ama bnir zaman sonra alışıyorsun ve burdaki arkadaşların yadıklarını da okursan ömür boyu kalmıcak inşallahh..
çok teşekkür ederim mrs...toplam 10 tane ayrı ayrı yerlerde var ama doktorum çok abarttı durumu kansere neden oluyo diyince çok panik oldumbu hafta içinde yaktırıcam inşallah sorunsuz olur.bugün rastgele bu siteyi gördüm ve üye oldum kendimi çok yalnız hissediyordum ama çoğu kadında varmış.
sana da geçmiş olsun en azından senin ki kanser riski yaratmıyomuş sevindim senin adına mrs..
çok teşekkür ederim mrs...toplam 10 tane ayrı ayrı yerlerde var ama doktorum çok abarttı durumu kansere neden oluyo diyince çok panik oldumbu hafta içinde yaktırıcam inşallah sorunsuz olur.bugün rastgele bu siteyi gördüm ve üye oldum kendimi çok yalnız hissediyordum ama çoğu kadında varmış.
Sana da geçmiş olsun en azından senin ki kanser riski yaratmıyomuş sevindim senin adına mrs..
hmmm bunları hiç bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. bir de bişey soracağım banyo esnasında elim oraya temas ettiğinde bulaşabiliyor mu elime?
kızlar merhaba okuyorum yazdıklarınızı vakit buldukçada yazmaya çalışıorumkaydirigubbakcemile2 baticon konusuna değinmişsiniz bende sürekli kullanıorum ama baticonu eczaneler yerine medikallerden almanızı tavsiye ederim eczaneden 30 ml aldığınız fiyata medikalden 1 litre alabiliosunuz uzun sürede gidiorzemuszemus benim siğiller çok şükür artık yok umarım tekrarlamazda kalan siğillerimde bende sirkeyi denemiştim biliosunuz oralardada çıkmadı bi daha yani doktorun koter yapmayı unuttuklarını saymazssak 2 aya yakın oldu çıkmıolar:lepi: umarım bölede devam eder ben maalesef vitamin falan kullanamıorum hepsi bi etki yapıp dokunuo ama halen ozon terapisine devam ediorum bağışıklıımı güçlendirmek için bide doktorum vermedi ama aldara alıp kullancam umarım hepimiz iyi oluruz yerimseniben helincim madam çiçeğim hepiniz öpüorum çokopuyorumnanaktan
yok canım eline bulaşanı hiç duymadım ben ama hijyen önemlii.. elinide yıkanırken siğiili bölgelerini de iyi temizle genital temizleme jelleri kullanıyoruz genelde.. dışarda iken de mendilleri var hep çantamda bulundururum.. vitaminler de dogru iyi bakman gerekiyor kendine sebze meyve bağışıklık sistemini güçlendirecek şeyler.. ki koterden sonrada çıkmasın tekrar bünyenin kuvvetli olması gerekiyor..
bocuk ozon tedavısı görüyorum dedın ya . bu tedavı ıcın gazı üniv. hastanesınden randevu almak lazım mı hangı doktora gıdıyosun bırde ayda 1 mı yoksa haftada 1 mi ozon tedavısıne gıdıyorsun merak ettım bende düsünüyorum da tesekkurler
BUÜTÜNN BAYANLARRRR HEYYY HERKESSS SIZE BAHSETTIM BIR ARKADSIM WARDI BELKI HATIRLASIRNIZ ONLA BIRLIKTE HATTA SIGIL OLMUSTUM BEN AYNI ZAMNLARDA ARKADASIMIN IHMALINDEN DOLAYI HER YERINI KASIKLARINI SARMIS SIGIL HATTA O BUYUK DOGUMA GIDIYOR ANKARADA DOKTOR DEMIS SEN KENDIEN NIE IŞKENCE YAPIYORSUN DIE HATTA 3 KOTERI BU ONUN CO K COK COK COK COK COK COK CO K
COK
COK
COK ILGINC BISI OLDU YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA INANAAMADIM O KADAR SGIL BIR HAFTADA GECTIII SOK OLDU DOKTORUDA GORUNCEEEEE YARIN HEPINIZEEE BUNUN ISMINI YAZICAAMMM ARKADASIM YANINDA GETIRCEK
ODA AKTARDAN ALMIS KULLANIN MUTLAKA BENDE BILIYORSUNUZ GECTI "10 aydır cımıyor GECSE BILE bu kullanıcanız sey yanı katardan alcam sey bagısıklıgı fecı guclendıren bısı su an olmasa bıle kullancam sızde deneyın bakalım bır haftada sızın de gecer kızlar yarın yacıcammm ...........
helin yaa bişey sorcam bu sadece cinsel ilişkiyle mi bulaşıyo