Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bayanlar bu psikolojiyi alt üst eden rahatsızlıgı bede yaşadım ve yaktırdım. sonra 3 hafta içinde eski alime döndüm.kremlerin falan hiçbirfaydası yok . kesinlikle yaktırın ve kurtulun ....

ipkenaz sen şanslıymışsın bir kerede kurtulmuşsun.. yaktırıpda kurtulamayanlarımız var maleseff.umarım bizde senin gibi şanslı olanlar arasına gireriz en kısa zamanda..

kızlar bu arada hpv tip belirlemem cıkmış yalnız dr un asistanı bakıp ta söylemiyo bana acaba çok yüksek riskli çıktıda ondanmı söylemedi )diye de düşündüm ama öğleden sonrayı beklemek zorundayım ( ooofff of...
Nedir bu her derecesinde ayrı stress oluyorum.. Korkuyoruumm..
Ayrıca hala acıyo bir hafta oldu henüz iyileşemedim..

Hem tipleme ile de çok bir bilgim yok.. birileri beni bilgilendirebilirmi acaba?

Hpv tıpım 6 Çıktı .. Kanser rıskı olan tıplerden deĞıl dedı doktor.. Ama en dÜŞÜĞÜ nedır 6 olunca ne oluyo bıŞey demedı??

kızlar bende de siğil var doktora gittim yakmak gerekiyo dedi daha 19 yaşındayımm ailemin durumdan haberi yok bütün yaşamım alt üst oldu kendimden nefret eder oldum internette okuduğuma göre ömür boyu vücutta kalıyomuş bu virüs

sana da geçmiş olsun canım.. Ailenin haberi olmadan da üstesinden gelebilirsin emin ol.. çünkü yakam işleminden sonrada günlerce yatman gerekmiyor.. kalkıp evine gidebiliyosun hele ki az sa canın acımaz bile rahat ol.. hemen yaktır.. Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum . hepimiz aynı piskoloji ye girdik ama bnir zaman sonra alışıyorsun ve burdaki arkadaşların yadıklarını da okursan ömür boyu kalmıcak inşallahh..

çok teşekkür ederim mrs...toplam 10 tane ayrı ayrı yerlerde var ama doktorum çok abarttı durumu kansere neden oluyo diyince çok panik oldum bu hafta içinde yaktırıcam inşallah sorunsuz olur.bugün rastgele bu siteyi gördüm ve üye oldum kendimi çok yalnız hissediyordum ama çoğu kadında varmış.
sana da geçmiş olsun en azından senin ki kanser riski yaratmıyomuş sevindim senin adına mrs..

bende çok bilgili değilim bu konuda ama zamanında ilgilenmediğim için yayıldı benimkiler keşke daha önce bir tane iken korkmayıp gitseymişim dr a ama keşkeler işe yaramıyor malesef.. HPV tiplerinin de dokturumun dediğine göre % 20 lik bir kısmı kansere neden oluyormuş en azından riski daha yüksekmiş 4 tipi için söyledi bunu..üzülme inş. seninkide diğerlerinden dir .çok öpüyorum..

mutlaka koter yaptır ..... ıyıce temızlesın dotkroun umarum ıyı doktordur sonra da bı vıtamın al duzenlı kullanbılcen gnc yada nerse ısyte artı olaarak balık yag kapsulu kullan ezaneden ıce arasıtr kullan daha sonrada yuksek tıplere karsı ası ollll yesıl meywe sebze duzenlı ye ılesmek ıcın dıl saglık lı yasamak ıcın ıc

ılesme zamnında koter sonrası cıwan percemı we ada cayını krıstır her gun bı bardak sıcak suyla ıc ılesmenede yardımcı olur fılan fılan

hmmm bunları hiç bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. bir de bişey soracağım banyo esnasında elim oraya temas ettiğinde bulaşabiliyor mu elime?

Son düzenleme:
hmmm bunları hiç bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. bir de bişey soracağım banyo esnasında elim oraya temas ettiğinde bulaşabiliyor mu elime?

yok canım eline bulaşanı hiç duymadım ben ama hijyen önemlii.. elinide yıkanırken siğiili bölgelerini de iyi temizle genital temizleme jelleri kullanıyoruz genelde.. dışarda iken de mendilleri var hep çantamda bulundururum.. vitaminler de dogru iyi bakman gerekiyor kendine sebze meyve bağışıklık sistemini güçlendirecek şeyler.. ki koterden sonrada çıkmasın tekrar bünyenin kuvvetli olması gerekiyor..

bu arada benimde koterin 1 hafta olmasına rağmen bitki çaylarını unutmuştum helin cim hatırlattım :) akşama almalıyım.. çünkü henüz iyileşemedim ara ara acıyo hala ama korkma bu acı büyük bişey değil günlük hayatına dervam ediyosun..

bocuk ozon tedavısı görüyorum dedın ya . bu tedavı ıcın gazı üniv. hastanesınden randevu almak lazım mı hangı doktora gıdıyosun bırde ayda 1 mı yoksa haftada 1 mi ozon tedavısıne gıdıyorsun merak ettım bende düsünüyorum da tesekkurler

mrs.. ben çok abartıyorum sanırım durumu öyle panik içindeyim ki elim oraya değse hemen yıkıyorum WC den sonra dakikalarca elim sabunla suyun altında ( banyo yapmak ise tam bir işkence elimin değmesini hiç istemiyorum geçicek diye korkuyordum elimi ama şimdi sen öyle diyince rahatladım :)) bir an önce koter olmayım ama dediğim gibi ailemden gizli olcak bu iş o yüzden ayarlamaya çalışıyorum.

BUÜTÜNN BAYANLARRRR HEYYY HERKESSS SIZE BAHSETTIM BIR ARKADSIM WARDI BELKI HATIRLASIRNIZ ONLA BIRLIKTE HATTA SIGIL OLMUSTUM BEN AYNI ZAMNLARDA ARKADASIMIN IHMALINDEN DOLAYI HER YERINI KASIKLARINI SARMIS SIGIL HATTA O BUYUK DOGUMA GIDIYOR ANKARADA DOKTOR DEMIS SEN KENDIEN NIE IŞKENCE YAPIYORSUN DIE HATTA 3 KOTERI BU ONUN CO K COK COK COK COK COK COK CO K
COK
COK
COK ILGINC BISI OLDU YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA INANAAMADIM O KADAR SGIL BIR HAFTADA GECTIII SOK OLDU DOKTORUDA GORUNCEEEEE YARIN HEPINIZEEE BUNUN ISMINI YAZICAAMMM ARKADASIM YANINDA GETIRCEK
ODA AKTARDAN ALMIS KULLANIN MUTLAKA BENDE BILIYORSUNUZ GECTI "10 aydır cımıyor GECSE BILE bu kullanıcanız sey yanı katardan alcam sey bagısıklıgı fecı guclendıren bısı su an olmasa bıle kullancam sızde deneyın bakalım bır haftada sızın de gecer kızlar yarın yacıcammm ...........

canım ben gazi üniye gitmiorum evimin yakınında başka bi yerde yaptırıorum gidiş geliş rahat olsun die GAZİ üniversitesi Tıp Fakültesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ve Algoloji Bilim Dalı ilgilenior ozon tedavisyle ben evime yakın olsaydı oraya gitmeyi tercih ederdim ama ilk basta seanslar arka arkaya ben ilk hafta 4 kere gittim ve sorunum aslında bu 4 kerede cozuldu ama her ıhtımale karsı dıe 10 seansı tamamladım onun harıcınde ayda bır gidilebilir dio doktorlar bagısıklığı düşük olanlar için çok iyi gercekten daha baska bi sürü sorunumada iyi geldi :lepi: ben bi hastanede calısıorum calıstıım yerden doktor arkadasım onerdı ve benı bı cok doktorla konusturdu bende öle basladım ama seansların hepsini düsününce biraz pahalı bi tedavi:roflol: walla koter aşı ozon bitkiler kremler derken battımbilmiyorumkismile ama çok şükür gecti smear yaptırdım o da temiz çıktı umarım tekrarlamaz

helincim walla öğren çok makbule gecer onuda içiim yemediim içmediim sey kalmadı zaten:lepi:

helin yaa bişey sorcam bu sadece cinsel ilişkiyle mi bulaşıyo

canım helin gelene kadar ben cevap veriyim hayır sadece cinsel ilişkiyle bulaşmıo ağda salonlarından ortak kullanılan çamaşırlardan epilasyon cihazlarından wclerdende bulaşabilio bu konuda cogu doktor farklı sey soluo ama artık bulasma yolunun sadece cınsel temas olmadıını kabul ediyorlar zaten son yıllarda hıc cınsel ılıskı yasamamıs kısılerdede gorulme sıklıı artmıs ayrıca tam bır ılıskı olmasada dahı tende tene temas ıle de bulası :çok üzgünüm:

teşekkür ederim :) bana cinsel ilişkiyle bulaştı fakat ben aileme sorunumu söyledim tek başıma halledemiyorum çünkü.gittiğim doktorlar direk cinsel ilişki olarak bakıyolar fakat ben bunu inkar edicem annemle doktora gittiğimde (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…