sağol helincim padofilmi bulamadım gerçekten doktora bi gidyim koter yapsın diye düşünüyodum ama yayılmaya başlayınca çareyi sirkede buldum denize düşen yılana sarılır misalisositososito ama tabi yarın bi daha doktora gitcemde sirke olayını anlatabileceğimi sanmıyorumbi baksın bakalım aldara falan vermemişti bana vercek mi bu defa
Siğil var ise hpv %100 vardır. Smear testinin temiz çıkması hpv olmadığı anlamına gelmiyor arkadaşlar. Smear testi sadece kanserli oluşum yada hücre değişimi varmı yokmu diye yapılır. Hpv olup olmadığını anlamak için HPV DNA PCR testi yaptırmalısınız. Başka türlü hiç bir şekilde hpv nin aktif yada inaktif olup olmadığını anlayamazsınız.
geçenlerde bu sirke işini biri daha yazdı .bende artık her duştan sonra pamuğa sirkeden sürüp eski siğil yerlerime sürüyorum .bir ara kaşıntı falan oluyordu yine çıkacak diye korkuyordum. ama sirkeden sonra hiç birşey kalmadı. halada kullanıyorum kontrol amacıyla.yani öyle yapınca temizlendiğimi düşünüyorum . iç huzuruişte.sirkenin zararı yoktur sanırım. farklı bir düşüncesi olan varmı bu konuda?
ÇİÇEMMMMM
SEN NASI OLDUN SON DURUMLAR NASILLLLLL NE VAR YOK IZ ACI SIKINTI VARMII NAPTNNN:hulya:
sorma sanırım ben şimdilik temize çıktım.arkadaşla konuştum nasipse pztesi kızım ve ben aşı olucaz. sendemiştinya ucuz olur diye bende eczacı arkadaşa söyledim neredeyse ikimizinki tek fiyata geliyor.:lepi:sağol canım uyarın için:1hug:
arkadaşlar şu ucuza gelme yolunu biraz daha açar mısınız?
Bu çok önemli ve güzel bir şey:)
bence sewın eyer vajınaın ıcıne bakıldında bı sıgıl yoksaa sevınnn ve hemen hpv asısı ol cervılaxx ........(ayrıca kendı doktorumada sordum)korkmasın dedı gorurunrde bısı yoksa su an sorun yok demektır yemesıne dıkkat etsın dedı ...bı tanede gunde partakal suyu ıcsın dedı :lepi:
yapcan sey sımdı maıl atmayı bırak ona buna ası oll.
AAAA CIDDIMISIN COK SEWINDIM SENIN:hulya: ADINA KIZIN 15 YASINI DOLDURDU DIMI
ucuza gelme dıe bısı yok arkadsım bocuk adlı kullanıcı arkadsımızın koter yaptırdı hacettepe hastanesındee ufak bı tane sıgıl yane et benı kalmıs onun uzerıne sırke surmusss onu dıyorduk ya da ucuza gelmekten kastın ne sen acarmısın konuyu
ah canım yaaa opuyorumnanaktan çok teşekkür ederimmmm... sorup soruşturmuşun canım ya :1hug:
mail atmayı bırakamadım :jeyyar: bugün biras döşedim durdum hihoyyytalkisalkisalkis
benimde kafam da şu var gidicem bi dra tekrar sonra aşı mı da yaptırcammm... en sonunda da beni boşuna yakcak olana da beddua etcemmm:enbuyukkk:
keşke buralarda olsaydın canım seni ne drlar ne jinekologlar isterdi:teytey:inan oraları hiç bilmiyorum. gerçi helin yazmış o kıdemli sanırım netice alırsın .geçmiş olsun. sonucu yazsositosositoöptüm canım
hehe kaydirigubbakcemile3 ben öle her cinekoloğa farmam ki kaydirigubbakcemile3 sağolsun helin ankaradan bilem yetişti kaydirigubbakcemile3 Şeniz
inşallahhhh Allahın izniyle güzel haberler getiririm ben de :Saruboceq:
bebeısım benceee bı tanıdık dr bul bak sende yada ezacı yada ıılaccı 250 yerıne 170ytl getıtıtıdır bı an once ol asını bıde wıtamın al.
helincim sanırım aşıyı soruyor arkadaş bi anlat istersen onada.:Saruboceq:
aaaa :1shok: dur bi soruştiriim baya fark oluyomuş bak şimdi CADIARZU
günde 2 tane immuneks alıyorum 2 haftadır. onden önce de bemix c alıyodum (rejim yapıodum da) sabah çörek otu + pekmez yiyom aç karnına. yeşilçay ekinezya çayı içmeye çalışıyorum. sebze tüketmeye çalışıom. ceviz badem falan yiyom.. oburun önde gidenii olldum sanırım kilo da alıomm :lepi: