ilk gittiğim dr asit verdi ve ben gördüğüm her noktaya sürdüm. sonu yara bere oldu tabi. sonraki hele bu yaralar bi geçsin yakalım dedi antbytk verdi onuda kullandım. yara geçince yine dr gittim zaten ortada fazla görünen bişeyyoktu ama bir yakmaya birsürü para verecektim .bari sgk dan yararlanayımdiye başka bir dr gittim ve mutlu son.öteki dr siğil değil dediği ve sürekli büyüyen şeyin siğil olduğunu ve yakılmadan bir ilaçla geçebileceğini söyledi ve haftada bir kullandım 3. sürmem son oldu .eğer eski msjlr bir okuya bilirsen orada ısrarla anlatmıştım.umarım en kısa zamanda iyileşirsin sende kurallara uyulduğu taktirde korkulacak birşey yok. geçmiş olsun canım:teselli:
madam çicek tesekkür edrim bana drum silverdin verdi bide istersen madecessol sürebilirsin dedi ctesi yaptırdım koter ama bi iyileşme göremiorum siğilleri falan unuttum yaraların iyileşmesş derdine düştüm çünkü gerçekten çok kötü görünüyorbide bana ne aldara ne bişey hiç bişey vermedi ama akıntım o kdr fazlaki inanın ped koyuyorum o bile yetmio bende mi bi terslik var anlamadım bi türlü
madam çicek tesekkür edrim bana drum silverdin verdi bide istersen madecessol sürebilirsin dedi ctesi yaptırdım koter ama bi iyileşme göremiorum siğilleri falan unuttum yaraların iyileşmesş derdine düştüm çünkü gerçekten çok kötü görünüyorbide bana ne aldara ne bişey hiç bişey vermedi ama akıntım o kdr fazlaki inanın ped koyuyorum o bile yetmio bende mi bi terslik var anlamadım bi türlü
bnmde bi sürü yaram var asitten dolayı bi yerde geçti sanmıştım ama geçmemişl bugün baktım gene var. bişi sorcam ben podofilmi kullandın mı? prospektüste sadece doktor uygulamalıdır falan yazıodu da. korktum biraz açıkcasıbenneyaptımki:sm_confused:
bndede siğill vardıı dr aldıı ve dikiş attı orayaa sonraa tekrar çıktıı bu seferr bnn kndimm sıktımm içindekinii temizledim sonraa hiç bi problem olmadıı tekrar çıkmadıı .. tabii her siğill aynı dilll bnmkii fazlaa zararlı dilmiş açıkcası
walla helincim izin alabilirsem hemen seni arıcam çünkü bi tane kalmıştı ya artık yanlız deil siğilciğim gitgidede kalabalıklaşıolar:) ama ben yaralardan dolayı tekrar gitmeyede korkuorum doktora:)
JANIM HPV 124 TANE TURU WAR KALDIKI SİGİL DR TEMIZLEMIS OK DOGRUDUR . AMA SIGIL OLSAYDI GEZMES AKSİNE ELINI SURMENLE DAGILIRDIIII BENCE SENIN KI SIVILCE FILANDIR ..... KIZLARRR SAKIN ELINIZI SURMEYIN ONA GORE SAGILIR YOKSAAAA HE:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::enbuyukkk:RKESDE AYNI ETKIYI GOSSTERMEZZZZ BU DURUMMMM
o içerdeki siğilleriçin geçerli canım. zaten ben onun sayesinde maddi manevi kurtuldum.öylede olsa yani doktor sürse bile haftada bir uygulanıyor.zaten 2 yada 3.de geçer bende öyle oldu
remremcim ben önce özel bölge olduğu için kadın doğuma gittim ama o beni cildiyeye gönderdi. senin siğillerin görünmüyormu .benim dış kısmında vardı oşekil teşhis kondu ve bukişi cidiyeci idi. tabi sonrasında içeride varsa ki emindeğilsen bile yinede bir jinekoloğa gitmelisin.içerdekilere jnkl müdahale ediyor zaten.bence bu yakmayerine .........
? olursa hem ucuz hem acısız oluyor.umarım sende benim ve diğeriyi olanlar gibi olursun geçmiş olsun canım.:Saruboceq:
ooo tamam anladım canım. ama dr. orda bişey vardırki koter uyguluyor.ki eğer varsa oda ilaçla geçer . sanırım insanlar herhefta dr a gitmekten kaçındıkları için ilacı gözlerinde büyütüyorlar. oysa dediğim gibi 2 yada3. kullanımda neredeyse iz bile kelmıyor. hemde tatbik esnasında hiç ama hiç acı yok. sen sadece bir dr a mı göründün.cnmm... benim durumum biraz accayip... şöyle özetliiim... 4-5 ay önce ilişkim olmuştu. eski erkek arkadaşıma 1 tane siğil çıkmış bana söledi. ben de bunun üzerine jinekolağa gittim. çıkan bişi yok siğil falan... smear sonucunda belirtisi çıktı malesef :a015: rahime koter uygulanacak dendi.. ben işte başında yakaladım sanırım... bişiler çıkmadan kurtulmaya çalışıyorum :sm_confused: yani var ama yok yok ama var :1shok:kafamçokkarıştı bekliom işte kurbanlık gibi
ooo tamam anladım canım. ama dr. orda bişey vardırki koter uyguluyor.ki eğer varsa oda ilaçla geçer . sanırım insanlar herhefta dr a gitmekten kaçındıkları için ilacı gözlerinde büyütüyorlar. oysa dediğim gibi 2 yada3. kullanımda neredeyse iz bile kelmıyor. hemde tatbik esnasında hiç ama hiç acı yok. sen sadece bir dr a mı göründün.
cnmm... benim durumum biraz accayip... şöyle özetliiim... 4-5 ay önce ilişkim olmuştu. eski erkek arkadaşıma 1 tane siğil çıkmış bana söledi. ben de bunun üzerine jinekolağa gittim. çıkan bişi yok siğil falan... smear sonucunda belirtisi çıktı malesef :a015: rahime koter uygulanacak dendi.. ben işte başında yakaladım sanırım... bişiler çıkmadan kurtulmaya çalışıyorum :sm_confused: yani var ama yok yok ama var :1shok:kafamçokkarıştı bekliom işte kurbanlık gibi
güvenmesek yapacağımız bişey varmı. en azından netten dr ve hastaneleri bi inceleyip en uygununa karar vermek.çevrendeki hastaneleri ve doktorlarını ve onlar hakkındaki yorumları bul bence ben böyle yapmıştım.:teselli:
varmış hpvli hücrelere müdahele edecek sanırım. siğil değilde hpvli bölge işre ne bilem ben öyle anladım. başka da doktora gitmedim :uhm::uhm: gitsem mi :bbo: gittiğimde tekrar tekrar smear mı yapacaklar bi de kime gitmeliyim pöfffffffflaelaelaelaelae
öle kaç gündür haftadır nette orayı burayı okyuroum forumlara giriyorum perişan oldum ay -tatlicadiarzu-
o ilaç ne ilacı.. niye kullanıoz.. neyi yok edio
canım tutamadım kendimi muhabbetinize girdim ama . sende siğil yok şu an anladığım kadarıyla. bence madem siğilden önce hpv olduğunu öğrendin. kendine çok iyi bakman lazım. güçlü gıdalar düzgün uyku ve az stres... bu arada genital bölgeni mutlaka kontrol halinde ol. en ufak bir değişiklik kabartı yada et benine benzer bişey gördüğün anda hemen dra git. ben siğilim daha çok küçük ve 4 taneyken farkettim hemen gittim. aldara verdi . kendim uyguladım geçti. 2 ay sonra tekrar çıktı 4 tane yine kendim uyguladım aldarayı geçti. yani hemen müdahale ettiğin anda sorun yaratmıyo.
tutma tutma cnm çekinmeden gir araya ... opuyorumnanaktan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama uyku düzenim biraz bozuk ve korku dolayısıyla stressten uzaklaşamadım( bakmaya da korkuyorum ama dediklerinde haklısın...dr da öyle dedi vücut direncini yüksek tut dedi. sürekli yiyorum yiyorum umarım bir işe yarar çıkmaz.
peki genital bölge temizliğini nasıl yapıyosunuz. özel bişey yapmaya gerek var mı?
varmış hpvli hücrelere müdahele edecek sanırım. siğil değilde hpvli bölge işre ne bilem ben öyle anladım. başka da doktora gitmedim :uhm::uhm: gitsem mi :bbo: gittiğimde tekrar tekrar smear mı yapacaklar bi de kime gitmeliyim pöfffffffflaelaelaelaelae
öle kaç gündür haftadır nette orayı burayı okyuroum forumlara giriyorum perişan oldum ay -tatlicadiarzu-
o ilaç ne ilacı.. niye kullanıoz.. neyi
bence baska dr gıt smar testını baska dr da goster yada yenı yaptır
bana ılk gıttım dr sen ölücen dede geberesıce
2 deı sen bıtmısısn
3 dedı yakalım ama bayıltıcam snı 500 kagıt ıstedı
4 dedı asıt kullan oda 5 sene oncekı tedavı yontemı
nesee en sonunda yaktırdım temızcene 9 aydır cıkmıo bence baska dr gıt derım bazen sonuclar yanlıs cıkabılıo eger rahımde varsa hemen zaten mudale eederler ayrıca hıc korkma benım ıc bolgede ıkı tane vardı bne kendımı gectı sıtede baska bı bayan arkadsta rahımde wardı guselce ıyı bı dr buldu yaktırdı oda korkma ayrıca nettekı o aptal saptal hpv resımlerınede bakma derım onlar ılerlemıs turler cunku bılgn olsn moralını bozmak yerıne ıyı bı dr bul test yaptır koteer ol ası ol yane bısılerı atlatınca
anlıyosn su anda en ıyı ben anlarım bızzz anlarız senı korkmalmaz:kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk: