Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hel_in kullanıcısından alıntı
ası 3 doz ılk ay olunuyo daha sonra
sonrakı bır ay sonra olunuyor
3 dozdaaa 6 ay sonraya wuruolsunuz
asının tek dozu 250 cıwarında ben hastanede dr rıca ettım 170 tl geldı ona sagolsn
ası hpv gecırenler ıcın benım dr cervılax onerdı o daha etkılı oluyor dedı cervılax 2 tıp wurusten koruyor

gardesıl 4 farklı tıp wurusten koruyor. hpv gecırmeyenler ıcın daha etkılı dedı ....

ası ayrıca hpv yuksek tıplerınden koruyor .... hpv gecıren bırı hpv 6 warsa hpv 11 sewıyesınden we 10 yıl sonra kanser olmaktan koruyor sıgıl cıkmaz dıe bısıde yok ayrıcaaa cıkabılır ama gene aynı sewıyede cıkarrr onemlı olan rahım kaaanserınden korunmak....

saol tatlımmma.s. yememe içmeme zaten çok dikkat ediyorum 3 kez işlem gördüm çıksa bile, ilkide ikinciside çok fazlaydı işlemlerden sonra 1 ayda anca geçti. sanırım o kadar fazla çıkmaz gitgide bünye güçlendikçe azalarak biticek gibime geliyo. yani inşallah tabi..
aldara konusunda haklısın içim rahatladı aklıma takılmıştı çünkü. aşıyıda en kısa zmnda yaptırmam lazım.
ama sorun erkek arkadaşım hala doktora gitmedi öff sinir ediyo beni fisfisfis
umarım onda bişi yoktur tekrar enfekte olmammmmmm
öpüorum seni kocamannnkaydirigubbakcemile2

erkek arkadasın da gorunurunde penıs de her hangı bı et benı ws warmı ıce baktın mıııbıde soyle bırsey warrrrrr erkek tasıyıcı konumda oldu ıcın test yapılsa bıle %60 bı halt cıkmıo ama tasıyooooo ...... mutlaka korunnnnnnnnn _TURK ERKEGI ET ETE DEYSIN MANTINDADIRRRR ...... sende ıkı dk bı zewk ıcın bısı olmaz dıodu bana erkek arkadsım korunmak ıstemıyorum ws ws ws bı suru sey saydı ısıne gelıosaaa deeee:umursamaz::lepi:

hiç bişi yok görünürde tatlımmm ama zaten korunsak bile biliyosun prezervatif siğillerin geçimini engellemiyor ama aza indirebilir en azından. off walla bişiler çıkcak gibi gene öle hissediyorummm :uhm: inş çıkmazzzz :CüvCüv:

walla ben artık cok dusunuyorummmm ne olur olmazzz ben korunuyorummmm aylar sona yane 10 ay sonra yenı bı erkek arkadsımmm olduuuuu uzun zamandır 3 aydır cıkıoyormmm ılk kez bırlıkte oldummmm banyodan sagdan soldan bulasıyor oyele weya boyle korunuyoruzzz ıkımızdeeee 3.5 larda olmaktansaaa tedbır almak daha ıyııı:lepi::enbuyukkk:

bu arada sıgıl varken prezervatıffff korumuyorrrrr. sıgıllll yokken ole bısı yokkkkk sordumm doktoraaaa korunun herkes korunsunnn:lepi:

Canım nabeeeer hihoyyyt gecen yazında siğillerinin geçtiğini okumuştum. çok sevindim gözün aydın. inş son olur. yemene içmene dikkat bol sebze meyve stres yok moral bozmak yok :)) öpüyorum çok

cnm benim bende bu aralar fazla yazmak istemiyorum. kendini bilmezler yüzünden hesabımı kapattılar açıkçası hevesim kaçtı. ama hepimizin iyi olmasını istiyorum. buna dua ediyorum. siğilim yok şu an geçti çok şükür. çıkarsa yine bakıcaz çaresine. 2 ayda 1 tekrarlayacak heralde. bundan sonra rutin doktora aldara yazdırmaya gidicem... senede 1 smear testi... sürekli kontrol çıkan her siğile anında müdahale... kendime de iyi bakarsam sorun olmayacak başa gelen çekilir.

tatlım bence doktoruna yeni çıkacak bir siğile hemen müdahaleyi kendin edebilmen için aldara vermesini önermelisin. vermiyosa başka doktora gitmelisin. aldara da kabul görmüş bir tedavi şeklidir...

ay helincim ben dün doktora gittim bişeycik yok çıkmadı yanlız bgn sabah bi kalktım ilaç sürüodum tam iç dudaklardan bi atnesi şişmiş ve sanki tam kenarında sıra sıra kabrcıklar ay bu sişiller ordada çıkıo mu onlar siğilse orası nasıl yakılır yakılırsa nasıl dayanılır dün ne kdr mutluydum bgn bütün moralim alt üst oldu başka bişey midir acaba nolu öle olsun

korkmaaa tam olarak neye benzıo ıcı sulumu sıvılce gbı kırmızımıı yoksa et benı gbımıııkaydirigubbakcemile ayrıca korkma anus ustu harıc her yer temızlenıyorrr

canım kucuk kucuk nokta seklınde sıvılce gıbı ama orasıda şiş anlamadım yani tek taraf şiş tek taraf normal şiş olan taraftada kucuk kucuk tek tek sıralanmıs sekılde sıvılce gıbı kabarcıklar var

kasıntı ws ya da ne bılım neye benzıo kırmızı lekelermı su kabarcılarımı tam bı annatsan bole ne bılım hsv olabılır bendekı gbııı hpv we hsv aynı anda gecırdımm ya

canım nokta nokta kabrcık seklınde sıvılce gıbı kızarık falan deıl agrı var mı yok mu anlamıorum yanıklar yuzunden ayırt edemıorum malesef ama sadece orada nokta nokta kabrcık seklınde yanyana sıralanmıs aslında bende hsvden korktum cunku sıgılede benzetemedım bıde bole boncuk boncuk yanyana

cnm melistede aynı şey olmuştu... iletiyi görürse sana cevap verir zaten o nokta dediğin şeyler siğil de olabilir. hemen doktora gidip göstermelisin. off valla biyerden bitiyosa başka yerden başlıyo. ama bilgin olsun diye söylüyorum eğer çok küçükse bunlar aldara da küçük siğillere birebir etkili. ben başından beri aldara kullanıyorum. doktora iyice bir sor bakalım aldara konusunda sana ne diyecek...

tatlım arkadaşın da dediği gibi aldara siğil yokken kullanılmaz yoksa yara yapar. ama aldara küçük bir siğili farkettiğin anda siğilin üstüne sürersen o siğili yok eder. yani çıktıkça anında müdahale etmiş olursun. aşıyı da olmak lazım valla...

ya sen yarın bı dr gıtt hsv hemen vırosıl ucuk kremı kullanırsın gecerrrrr korkmaaa ınsallah sıgıl dıldır yada strestende olabılr unutmaaa korkmaaa sıvılce seklınde sıgıl olucanı sanmıyorm ben acı ws baska bısı warsa kızarıklık hsv dır onuda gecıren tek sey vırosılll 25lık ucuk kremıı hıc korkma ama hemen gıttt ___yane hsv we hpv bı arada gecırdım ıcın bende benım fıkrım bu sabah dr gıt oldumu:enbuyukkk:

sevgiselixx teşekkür ederim ilgilendiin için off kızlar benim doktorda sorun var galiba anlamıyorumki bunu sorsam yapısı öledir der eminim ama öle deildi yani helincim senin doktorunla telde olsun görüşme şansım var mı bana özelden adını ve telini bi sakıncası yoksa msj atar mısın bi danışıım ona mümkünse( ay delircem çünkü orası çok hassas bi yer nolur orada çıkmış olmasın(

erkeklerin etlerini lime lime edesim var klava:klava:klava: ...ları düşsün emi kötükedihüso

hmm çok temis olmasa nolur ki ayıp olur mu üffff

hmm çok temis olmasa nolur ki ayıp olur mu üffff

temız olmak zorunda _________en basıt orn sole solıyımmm kanser hastalarının tedavı oncesı ılk baslanmadan tedavıee saclarını keserler cunku vucuttakı en pısss we mıkrobuuuu tam anlaımıyla ceken yer saclarmışşşşşşşşş ılk saçları keserlerr daha sona kemoterpıdee saclar azalmaya baslar oda ayrı bı konuu satennn

oyle weya boyle agda kullanmazsın cunku dagılıyooo
jılet kullanrsın ama cok dıkkatlı olmalısın
yada eldıvenle alıcannnn yada tek tek tek cıbbızlaaa
ben sımdı dr soledım ılestım 9 aydan sonra bu ay ılk kez agdaya gıttımmm ama cok ıyı bı yerede lazerlı epılasyon yaptırcam genıtalıııiiii aldırımda kurtulum dıom:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…