janım benımmm sıgıl yookeen sıgıl warmıs gbı aldara kullanmak bolgeyı tahrıs eder senın dusundunu bende dusundum merak etme .... eger tekrar cıkmamasını ıstıoyosan dr sordum bennnnnnnnnnnnnnnn gunde bı tane portakla suyu ıc dedı onemlı olan agır bı hastalık atlatmaman we bunyenın zayıflamam gostermesse eger dedı cıkmaz dedı .. bıde ılıskı sırasında korunnnnnn bıde smar testını dr yılda bı yaptırın dıo ben 6 ayda bır yaptırıormm ıcım rahat oluyoooo . aşımıdaaaaaa oldummmmm hemde tanıdık doktorum sag olsn 250 yerıne 170 ytl getırdıııı ____ son 3 sayfayı okursan ası uzerıne beslenme uzerıne tartıstık :hulya::lepi:
saol tatlımmma.s. yememe içmeme zaten çok dikkat ediyorum 3 kez işlem gördüm çıksa bile, ilkide ikinciside çok fazlaydı işlemlerden sonra 1 ayda anca geçti. sanırım o kadar fazla çıkmaz gitgide bünye güçlendikçe azalarak biticek gibime geliyo. yani inşallah tabi..
aldara konusunda haklısın içim rahatladı aklıma takılmıştı çünkü. aşıyıda en kısa zmnda yaptırmam lazım.
ama sorun erkek arkadaşım hala doktora gitmedi öff sinir ediyo beni fisfisfis
umarım onda bişi yoktur tekrar enfekte olmammmmmm
öpüorum seni kocamannnkaydirigubbakcemile2
erkek arkadasın da gorunurunde penıs de her hangı bı et benı ws warmı ıce baktın mıııbıde soyle bırsey warrrrrr erkek tasıyıcı konumda oldu ıcın test yapılsa bıle %60 bı halt cıkmıo ama tasıyooooo ...... mutlaka korunnnnnnnnn _TURK ERKEGI ET ETE DEYSIN MANTINDADIRRRR ...... sende ıkı dk bı zewk ıcın bısı olmaz dıodu bana erkek arkadsım korunmak ıstemıyorum ws ws ws bı suru sey saydı ısıne gelıosaaa deeee:umursamaz::lepi:
hiç bişi yok görünürde tatlımmm ama zaten korunsak bile biliyosun prezervatif siğillerin geçimini engellemiyor ama aza indirebilir en azından. off walla bişiler çıkcak gibi gene öle hissediyorummm :uhm: inş çıkmazzzz :CüvCüv:
hiç bişi yok görünürde tatlımmm ama zaten korunsak bile biliyosun prezervatif siğillerin geçimini engellemiyor ama aza indirebilir en azından. off walla bişiler çıkcak gibi gene öle hissediyorummm :uhm: inş çıkmazzzz :CüvCüv:
Canım nabeeeer hihoyyyt gecen yazında siğillerinin geçtiğini okumuştum. çok sevindim gözün aydın. inş son olur. yemene içmene dikkat bol sebze meyve stres yok moral bozmak yok :)) öpüyorum çok
Kızlar nasılsınızzz? ben 2 kere koter 1 kere krio yaptırdım. uminex içiyorum. gnc vitaminlerinden aldım onuda içiyorum. sebze meyve yemeye dikkat ediyorum. inş çıkmaz yaa. azcık stres olunca acaba çıktımı çıkcakmı die kendimi yiyip bitiriyorum offfff takıntı haline geldi. doktorum unut onu dedi ama olmuyo.. napalım çıkarsada yapcak bişi yok. ama bana doktor ne aşı ol dedi nede aldara kullan dedi. o bölgenin bağışıklığını güçlendirdiğini burdan okumuştum. acaba alıp kendim sürseemmi kararsız kaldım.
bu arada smear testimide 2 ay sonra gel o zmn yapıcaz dedi anlamadım başka doktora gidip yaptırsammıki?
ay helincim ben dün doktora gittim bişeycik yok çıkmadı yanlız bgn sabah bi kalktım ilaç sürüodum tam iç dudaklardan bi atnesi şişmiş ve sanki tam kenarında sıra sıra kabrcıklar ay bu sişiller ordada çıkıo mu onlar siğilse orası nasıl yakılır yakılırsa nasıl dayanılır dün ne kdr mutluydum bgn bütün moralim alt üst oldu başka bişey midir acaba nolu öle olsun
canım kucuk kucuk nokta seklınde sıvılce gıbı ama orasıda şiş anlamadım yani tek taraf şiş tek taraf normal şiş olan taraftada kucuk kucuk tek tek sıralanmıs sekılde sıvılce gıbı kabarcıklar var
canım nokta nokta kabrcık seklınde sıvılce gıbı kızarık falan deıl agrı var mı yok mu anlamıorum yanıklar yuzunden ayırt edemıorum malesef ama sadece orada nokta nokta kabrcık seklınde yanyana sıralanmıs aslında bende hsvden korktum cunku sıgılede benzetemedım bıde bole boncuk boncuk yanyana
saol tatlımmma.s. yememe içmeme zaten çok dikkat ediyorum 3 kez işlem gördüm çıksa bile, ilkide ikinciside çok fazlaydı işlemlerden sonra 1 ayda anca geçti. sanırım o kadar fazla çıkmaz gitgide bünye güçlendikçe azalarak biticek gibime geliyo. yani inşallah tabi..
aldara konusunda haklısın içim rahatladı aklıma takılmıştı çünkü. aşıyıda en kısa zmnda yaptırmam lazım.
ama sorun erkek arkadaşım hala doktora gitmedi öff sinir ediyo beni fisfisfis
umarım onda bişi yoktur tekrar enfekte olmammmmmm
öpüorum seni kocamannnkaydirigubbakcemile2
cnm melistede aynı şey olmuştu... iletiyi görürse sana cevap verir zaten o nokta dediğin şeyler siğil de olabilir. hemen doktora gidip göstermelisin. off valla biyerden bitiyosa başka yerden başlıyo. ama bilgin olsun diye söylüyorum eğer çok küçükse bunlar aldara da küçük siğillere birebir etkili. ben başından beri aldara kullanıyorum. doktora iyice bir sor bakalım aldara konusunda sana ne diyecek...
erkek arkadasın da gorunurunde penıs de her hangı bı et benı ws warmı ıce baktın mıııbıde soyle bırsey warrrrrr erkek tasıyıcı konumda oldu ıcın test yapılsa bıle %60 bı halt cıkmıo ama tasıyooooo ...... mutlaka korunnnnnnnnn _TURK ERKEGI ET ETE DEYSIN MANTINDADIRRRR ...... sende ıkı dk bı zewk ıcın bısı olmaz dıodu bana erkek arkadsım korunmak ıstemıyorum ws ws ws bı suru sey saydı ısıne gelıosaaa deeee:umursamaz::lepi:
tatlım valla bende siğil yokken jiletle yapıyordum sorun olmuyordu ama son siğillerden önce farketmeden çok küçük bir siğili jiletle kestim kanadı o siğil o kadar zor geçti ki. ağda da olmaz diolar. makasla almaya çalış diolar ama oda çok zor. valla arada kaldım bende. şimdi günlük yapıyorum çok dikkatli jiletle ama acaip korkuyorum.
hmm çok temis olmasa nolur ki ayıp olur muüffff