Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

tamam janım benım dogrudur.ama Molluscum contagiosum tümörlerinin çoğu herhangi bir tedavi
gerektirmeden 6 ile 9 ay içinde kaybolur ve herhangi bir iz bırakmaz.Tümörler,
sonunda, vücudun bağışıklık sistemi virüse karşı doğal antikor geliştirdiğinde
geçecektir. Bu, birkaç haftadan birkaç yıla kadar sürebilir. Tümörlerin çoğu 6
ila 9 ay içinde yok olmaktadır. belkı gordun gbı kolay bı derı hastalı senın kı ama gercek anlamdakı genel manada gorunen sıgıle elle kendı basına bırının mudale etmedı bolgeyı daha kotu yaparrr demek ıstedım ooo sadecee dr um bana dedı solım elını surmeeee dagılır bu budur yana bayanlara bu yuzden sız dokunmayın dedım senın yaptını baska bı bayan yapsa belkı ıyı sonuc wermezzzzzz ... ıcee dagılabılır :hulya:

neyse hadi geçmiş olsun. aşını yaptır ara ara kontrollere git .bağışıklık sisteminide korursan senden iyisi yok remremcim. a.s.

ay hemen bu saatte yazıyım dedim benim ben bişey yaptım hani benim kalan tek bi siğil vardı ya koterden sonra yanınada yayılmıştı ordan bikaç tane daha hpv sitesinde okudum deneyim dedim belki bana güleceksiniz ama elma sirkesi koydum o siğillerin üstüne akşam yatarken 2 gün boyunca ilk önce beyaz bi hal aldı ve bugunde düştü siğilciklerim:teytey: çok mutlu oldum acı yok iz yok ve siğilde yok artık o bölgede sanırım içindeki asit yakıo siğilleri

madamçiçek ve helin çok haklıymışsınız...
yani o kadar sinirlerim bozuldu ki size anlatamam... bu prof un dediği çok güzel ama ötekinin dediği kötü... peki kime inanacan... hangisi tüccar hangisi doktor sabahtan beri bakınıyorum hayır zaten bütçe kısıtlı sürekli sürekli dr a mı gitcez ne menem bişiymiş
ben bu mail attığım yere mi gitsem tekrar smear yaptırsam. bu sonucada güvenim kalmadı...
hel-in cim muayene de bişi çıkmadı sanırım. ama yok tekrar gidicem muayeneye bu seferde yanımda biriyle gidicem. varsa önerebileceğiniz ist. anadolu yakası ya da avrupada beşiktaş şişli falan gibi yerler. hoş iyi olsun beylikdüzüne bile gidicem de neyse
aşıyı zaten düşünüyorum ama bu yakma makma 800tl ye geliyodu o yüzden ertelemek zorunda kaldım.. sabancının torunu değilim ki(( Allahım ya

Bebegım kosss sana benım doktorumu aradım ıstanbuldaaa teee ankaradan aradımmmm istanbulu onla bıı gorussss

BEBEGIM KOSSS SANA BENIM DOKTORUMU ARADIM ISTANBULDAAA TEEE ANKARADAN ARADIMMMM İSTANBULU ONLA BII GORUSSSS

ÇAPA TIP FAKULTESI UNUVERSITE HASTANESI PROF DR SINAN BERKMAN NI ARA NUMARASINI SANA OZELDEN ATIM SEKRETERI CIKCAK ACIKCA SOR BI MIKTAR BELKI UCRET ISTICEKMI IZTEMICEKMI SOR OLDUMMMMMUUUUU ACIKCAAAmafoldumben

cnmm sağol yeni gördüm.. pazartesi arıycam bi kaç isim daha aldım. bakıcam hepsine kafam allak bullak... bikaç yere daha gönderdim smearı. bi op.dr geri döndü normal çıkmış bişey yapılmasına gerek yok dedi... kafamı toplamam lazım. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...

bence sewın eyer vajınaın ıcıne bakıldında bı sıgıl yoksaa sevınnn ve hemen hpv asısı ol cervılaxx ........(ayrıca kendı doktorumada sordum)korkmasın dedı gorurunrde bısı yoksa su an sorun yok demektır yemesıne dıkkat etsın dedı ...bı tanede gunde partakal suyu ıcsın dedı :lepi:
yapcan sey sımdı maıl atmayı bırak ona buna ası oll.

geçenlerde bu sirke işini biri daha yazdı .bende artık her duştan sonra pamuğa sirkeden sürüp eski siğil yerlerime sürüyorum .bir ara kaşıntı falan oluyordu yine çıkacak diye korkuyordum. ama sirkeden sonra hiç birşey kalmadı. halada kullanıyorum kontrol amacıyla.yani öyle yapınca temizlendiğimi düşünüyorum . iç huzuruişte.sirkenin zararı yoktur sanırım. farklı bir düşüncesi olan varmı bu konuda?

keşke buralarda olsaydın canım seni ne drlar ne jinekologlar isterdi:teytey:inan oraları hiç bilmiyorum. gerçi helin yazmış o kıdemli sanırım netice alırsın .geçmiş olsun. sonucu yazsositosositoöptüm canım

Son düzenleme:
valla madamçiçek biraz önce doktorumla konuştum yarın tekrar yakacaktı kalan siğşlleri yok düştü dedim nasıl düştü dedi söleyemedim kaydirigubbakcemile3 keşke daha önce keşfetseydim bu sirkeyi süper işe yarıyo yani bide en küçük görünmeyen siğilleri bile ilk önce görünür hale getirdi sonra yok etti:lepi: zaten elma sirkesi yüze falanda kullanılıyor bi zararı olmaz sanırım en fazla bi daha çıkarsa ve işe yaramaz hale gelirse sirke gider tekrar yaktırırım napalım ama şimdilik moralimi acayip düzelttihihoyyyt

hadi bakalım umarım gerek kalmaz bocukcum. nediyeyim allah hepimizin yardımcısı olsun. sende eğer tek çıkarsa podofilmle hallet. (çıkmasın tabi de) kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım umarım gerek kalmaz bocukcum. nediyeyim allah hepimizin yardımcısı olsun. sende eğer tek çıkarsa podofilmle hallet. (çıkmasın tabi de) kaydirigubbakcemile5

canım ben podofilm bulamadım eczanelerde oturduğum yerde o ne işe yarıyo diyolar bana bulsam sirkeden önce onu denicektim. gerçekten allah yardım etsin bizede biran önce kurtulalım hepimizkaydirigubbakcemile3

canım ben podofilm bulamadım eczanelerde oturduğum yerde o ne işe yarıyo diyolar bana bulsam sirkeden önce onu denicektim. gerçekten allah yardım etsin bizede biran önce kurtulalım hepimizkaydirigubbakcemile3

birkaç eczaneye sor zaten bir kaçı banada oneki dedi. ama onlara netten bakmalarını söyle. devletin ödediği bir ilaç sonuçta. gerçi senin çözüm süper olmuşopuyorumnanaktan

cıdden ınanamıyorum sanaaaa walla bılla gecmıstır umarımmmm ben burdakı arkadaslara sırke kullanmalarına karsıyım lutwen kusra bakma bu konuda katılmıcammmm sana ınsallah temennım cıkmamasıdır ama sırke suren arkadslarda oldu gbı cıkmaz umarımmm tekrarr gorunurde bazen gdıooo cunkuuuu

ben sana dedım hem padofını bulamassan gondertım dıe sanaaaa solebılırdınn... hadı bakalımmm sırada artık asını olll oldumuuuu cervılaxı:lepi::hulya:a.s.

bence söylerken yanında ol .yüzünün şeklini banada anlatırsın garibimin:1shok:.nediyecek aceba valla merak ettimnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…