Bak rapordan bakıp yazıorumm :) Molluscum Contagiosum Vulva biyopsi..... diee bi siğil iştee.. öncee kalçamdaa çıktıı bnn et bnii diee aldımm sonraa aynı yerdee çoğalarakk çıktıı dahaa sonra dr a gittm o aldıı .. bir dahaa ordaa çıkmadıı ... en sonn bacağımınn arasında çıktıı onuu sıktımm.. çok kçktüü .. bakalımm yayılmadıı umarım yayılmaz
varmış hpvli hücrelere müdahele edecek sanırım. siğil değilde hpvli bölge işre ne bilem ben öyle anladım. başka da doktora gitmedim :uhm::uhm: gitsem mi :bbo: gittiğimde tekrar tekrar smear mı yapacaklar bi de kime gitmeliyim pöfffffffflaelaelaelaelae
öle kaç gündür haftadır nette orayı burayı okyuroum forumlara giriyorum perişan oldum ay -tatlicadiarzu-
o ilaç ne ilacı.. niye kullanıoz.. neyi
bence baska dr gıt smar testını baska dr da goster yada yenı yaptır
bana ılk gıttım dr sen ölücen dede geberesıce
2 deı sen bıtmısısn
3 dedı yakalım ama bayıltıcam snı 500 kagıt ıstedı
4 dedı asıt kullan oda 5 sene oncekı tedavı yontemı
nesee en sonunda yaktırdım temızcene 9 aydır cıkmıo bence baska dr gıt derım bazen sonuclar yanlıs cıkabılıo eger rahımde varsa hemen zaten mudale eederler ayrıca hıc korkma benım ıc bolgede ıkı tane vardı bne kendımı gectı sıtede baska bı bayan arkadsta rahımde wardı guselce ıyı bı dr buldu yaktırdı oda korkma ayrıca nettekı o aptal saptal hpv resımlerınede bakma derım onlar ılerlemıs turler cunku bılgn olsn moralını bozmak yerıne ıyı bı dr bul test yaptır koteer ol ası ol yane bısılerı atlatınca
anlıyosn su anda en ıyı ben anlarım bızzz anlarız senı korkmalmaz:kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:
klava: klava: klava: çoook sinirliyim karışığım ya offffffffff (
smear sonucumu ayrıntılı olarak yazıp çok ünlü bi jinekoloji merkezine mail aracılığı ile gönderdim. ayrıca gittiğim drun koter uygulayacağını hpv tipleme yaptıracağını da yazdım... Prof.dan cevap gelmiş
"Size HPV bulaşmış gibi görünüyor. Ama hiç hücre değişikliği yapmadığı için rahim ağzına herhangi bir tedavi uygun olmaz. HPV aşı olunuz, normal yaşantınıza devam ediniz ve ilk smear 3 ay sonra o da normalse 6 ayda bir smear testlerinize devam ediniz. "
gittiğim dr ise koter uygulucaktı hpv tipleme yaptıracaktı((( ve dediğine göre hpv rahimde hücre değişikliği yapmaya başlamıştı...
bu nasıl bişi ya 1 tane smear sonucu işte nasıl 2 farklı şey söylenir
hangisi doğru yöntem şimdi. yani başında kurtulmaya çalışıyorum... çok kızgınım ya öyle böyle değil... bişeyleri tekmelemek istiom... offfff offfffff...
klava: klava: klava: çoook sinirliyim karışığım ya offffffffff (
smear sonucumu ayrıntılı olarak yazıp çok ünlü bi jinekoloji merkezine mail aracılığı ile gönderdim. ayrıca gittiğim drun koter uygulayacağını hpv tipleme yaptıracağını da yazdım... Prof.dan cevap gelmiş
"Size HPV bulaşmış gibi görünüyor. Ama hiç hücre değişikliği yapmadığı için rahim ağzına herhangi bir tedavi uygun olmaz. HPV aşı olunuz, normal yaşantınıza devam ediniz ve ilk smear 3 ay sonra o da normalse 6 ayda bir smear testlerinize devam ediniz. "
gittiğim dr ise koter uygulucaktı hpv tipleme yaptıracaktı((( ve dediğine göre hpv rahimde hücre değişikliği yapmaya başlamıştı...
bu nasıl bişi ya 1 tane smear sonucu işte nasıl 2 farklı şey söylenir
hangisi doğru yöntem şimdi. yani başında kurtulmaya çalışıyorum... çok kızgınım ya öyle böyle değil... bişeyleri tekmelemek istiom... offfff offfffff...
canım benim anlatmak istediğim tamda buydu işte. asla tek dr un dediğiyle yetinmemeliyiz. ben ne demiştim ? eğer ikinci dr a kalsa benim olmayan siğillerimi yakacaktı olansa ona göre siğil değildi . bak okurken bile karışık geliyor insanakafamçokkarıştı
canım benim anlatmak istediğim tamda buydu işte. asla tek dr un dediğiyle yetinmemeliyiz. ben ne demiştim ? eğer ikinci dr a kalsa benim olmayan siğillerimi yakacaktı olansa ona göre siğil değildi . bak okurken bile karışık geliyor insanakafamçokkarıştı
bence soyle yapppppp....
sımdı eger vajına musaıtse yanı bakireysennn ıcıne baksınlar ....dısarda gorunen bısı yok dımı saten..... ıcırde bı deyısıklık warmı ona baksınlaarrr ıcerı baksınlar dedım de su yuvarlak penıse benseyen plastık boru gbı sey ısmını bılmıyorm :sinifsinif::teytey:sıgıl yoksa en azından kontrol altına alınır ve aşı olursun Şenizasıyı umarım olursun ya o cok onemlı cunku kaydirigubbakcemile ası ol ası su an yoksa cok ıyı bısı vucut dırencı kırmadan asıyı olkiiii vıtamnle beslen cıkmamma olasılı daha yuksek en azındanŞeniz
cnmm sağol yeni gördüm.. pazartesi arıycam bi kaç isim daha aldım. bakıcam hepsine kafam allak bullak... bikaç yere daha gönderdim smearı. bi op.dr geri döndü normal çıkmış bişey yapılmasına gerek yok dedi... kafamı toplamam lazım. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...
ay hemen bu saatte yazıyım dedim benim ben bişey yaptım hani benim kalan tek bi siğil vardı ya koterden sonra yanınada yayılmıştı ordan bikaç tane daha hpv sitesinde okudum deneyim dedim belki bana güleceksiniz ama elma sirkesi koydum o siğillerin üstüne akşam yatarken 2 gün boyunca ilk önce beyaz bi hal aldı ve bugunde düştü siğilciklerim:teytey: çok mutlu oldum acı yok iz yok ve siğilde yok artık o bölgede sanırım içindeki asit yakıo siğilleri
keşke buralarda olsaydın canım seni ne drlar ne jinekologlar isterdi:teytey:inan oraları hiç bilmiyorum. gerçi helin yazmış o kıdemli sanırım netice alırsın .geçmiş olsun. sonucu yazsositosositoöptüm canımmadamçiçek ve helin çok haklıymışsınız...
yani o kadar sinirlerim bozuldu ki size anlatamam... bu prof un dediği çok güzel ama ötekinin dediği kötü... peki kime inanacan... hangisi tüccar hangisi doktorsabahtan beri bakınıyorum hayır zaten bütçe kısıtlı sürekli sürekli dr a mı gitcez ne menem bişiymiş
ben bu mail attığım yere mi gitsem tekrar smear yaptırsam. bu sonucada güvenim kalmadı...
hel-in cim muayene de bişi çıkmadı sanırım. ama yok tekrar gidicem muayeneye bu seferde yanımda biriyle gidicem. varsa önerebileceğiniz ist. anadolu yakası ya da avrupada beşiktaş şişli falan gibi yerler. hoş iyi olsun beylikdüzüne bile gidicem de neyse
aşıyı zaten düşünüyorum ama bu yakma makma 800tl ye geliyodu o yüzden ertelemek zorunda kaldım.. sabancının torunu değilim ki(( Allahım ya
hadi bakalım umarım gerek kalmaz bocukcum. nediyeyim allah hepimizin yardımcısı olsun. sende eğer tek çıkarsa podofilmle hallet. (çıkmasın tabi de) kaydirigubbakcemile5
canım ben podofilm bulamadım eczanelerde oturduğum yerde o ne işe yarıyo diyolar bana bulsam sirkeden önce onu denicektim. gerçekten allah yardım etsin bizede biran önce kurtulalım hepimizkaydirigubbakcemile3
valla madamçiçek biraz önce doktorumla konuştum yarın tekrar yakacaktı kalan siğşlleri yok düştü dedim nasıl düştü dedi söleyemedim kaydirigubbakcemile3 keşke daha önce keşfetseydim bu sirkeyi süper işe yarıyo yani bide en küçük görünmeyen siğilleri bile ilk önce görünür hale getirdi sonra yok etti:lepi: zaten elma sirkesi yüze falanda kullanılıyor bi zararı olmaz sanırım en fazla bi daha çıkarsa ve işe yaramaz hale gelirse sirke gider tekrar yaktırırım napalım ama şimdilik moralimi acayip düzelttihihoyyyt
bence söylerken yanında ol .yüzünün şeklini banada anlatırsın garibimin:1shok:.nediyecek aceba valla merak ettimnaniknanikvalla madamçiçek biraz önce doktorumla konuştum yarın tekrar yakacaktı kalan siğşlleri yok düştü dedim nasıl düştü dedi söleyemedim kaydirigubbakcemile3 keşke daha önce keşfetseydim bu sirkeyi süper işe yarıyo yani bide en küçük görünmeyen siğilleri bile ilk önce görünür hale getirdi sonra yok etti:lepi: zaten elma sirkesi yüze falanda kullanılıyor bi zararı olmaz sanırım en fazla bi daha çıkarsa ve işe yaramaz hale gelirse sirke gider tekrar yaktırırım napalım ama şimdilik moralimi acayip düzelttihihoyyyt