Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sağol helincim padofilmi bulamadım gerçekten doktora bi gidyim koter yapsın diye düşünüyodum ama yayılmaya başlayınca çareyi sirkede buldum denize düşen yılana sarılır misalisositososito ama tabi yarın bi daha doktora gitcemde sirke olayını anlatabileceğimi sanmıyorum:eek: bi baksın bakalım aldara falan vermemişti bana vercek mi bu defa

sağol helincim padofilmi bulamadım gerçekten doktora bi gidyim koter yapsın diye düşünüyodum ama yayılmaya başlayınca çareyi sirkede buldum denize düşen yılana sarılır misalisositososito ama tabi yarın bi daha doktora gitcemde sirke olayını anlatabileceğimi sanmıyorum:eek: bi baksın bakalım aldara falan vermemişti bana vercek mi bu defa

ıyı bakalım zaten pıyasada ıkı tıp ılac war bırı aldara krem bırıde padofılm solısyon baska ılac yok eyer su an gectıyse ılac yazmazzz gecen yerler ıcın ben sordum ılac yazmıo dr ben hatta soyle sordum
sımdı bendekı sıgıller yok sımdı dedım onlem almak ıcın kullanım mı aldara dedım hayır dedı cunku bız krem we sosısyonu sıgıl olan yerlere surmelerı ıcın verıorusz dedı normal gectıkten sonra werısısek derıyı oldurur dedı o yuzden wermedı ama parayla aldara krem alabılırısın ... ben ole yaptım 2 kutuyu raporla aldım 3 kutuya geldnde alamadım kanser olmam gerekıyomus dermotolog kasesı kanser 2 dereceden olmam lazımsı fılan bende gıttım 130 ytl aldım aldara 3 gunde bır surdum aldaraa ole kullandım sen sımdı TANIDIK DOKTOR VARSA SIZE GELEN REPREZANTCILAR VARSA RICA ET BEN TANIDIK DR DA SEY DE SIGILIM WAR DEME DIREK DR BEY BEN ILERDE RAHIM KANSERINDEN KORUNMAK ICIN ASI OLMAK ISTIYORM DEDI SIGIL FILAN VAR DEME HIC ILACCILAR DOKTORLARA 250 YTL YERINE 170 TL GETIRIOOO AKLINDA OLSUNNN :nazar:

Siğil var ise hpv %100 vardır. Smear testinin temiz çıkması hpv olmadığı anlamına gelmiyor arkadaşlar. Smear testi sadece kanserli oluşum yada hücre değişimi varmı yokmu diye yapılır. Hpv olup olmadığını anlamak için HPV DNA PCR testi yaptırmalısınız. Başka türlü hiç bir şekilde hpv nin aktif yada inaktif olup olmadığını anlayamazsınız.

SEWGILI SIDELYA LUTVENN BILGILERINI BIZLEE PAYLAŞŞŞŞŞŞ.... EYER PAYLASMASSAN YENI BI LINKTEE SIDELYA ARAMIZA DONSUN DIE KONU ACARIM:lepi::enbuyukkk:a.s.

geçenlerde bu sirke işini biri daha yazdı .bende artık her duştan sonra pamuğa sirkeden sürüp eski siğil yerlerime sürüyorum .bir ara kaşıntı falan oluyordu yine çıkacak diye korkuyordum. ama sirkeden sonra hiç birşey kalmadı. halada kullanıyorum kontrol amacıyla.yani öyle yapınca temizlendiğimi düşünüyorum . iç huzuruişte.sirkenin zararı yoktur sanırım. farklı bir düşüncesi olan varmı bu konuda?

ÇİÇEMMMMM
SEN NASI OLDUN SON DURUMLAR NASILLLLLL NE VAR YOK IZ ACI SIKINTI VARMII NAPTNNN:hulya:

ÇİÇEMMMMM
SEN NASI OLDUN SON DURUMLAR NASILLLLLL NE VAR YOK IZ ACI SIKINTI VARMII NAPTNNN:hulya:

sorma sanırım ben şimdilik temize çıktım.arkadaşla konuştum nasipse pztesi kızım ve ben aşı olucaz. sendemiştinya ucuz olur diye bende eczacı arkadaşa söyledim neredeyse ikimizinki tek fiyata geliyor.:lepi:sağol canım uyarın için:1hug:

sorma sanırım ben şimdilik temize çıktım.arkadaşla konuştum nasipse pztesi kızım ve ben aşı olucaz. sendemiştinya ucuz olur diye bende eczacı arkadaşa söyledim neredeyse ikimizinki tek fiyata geliyor.:lepi:sağol canım uyarın için:1hug:

AAAA CIDDIMISIN COK SEWINDIM SENIN:hulya: ADINA KIZIN 15 YASINI DOLDURDU DIMI

arkadaşlar şu ucuza gelme yolunu biraz daha açar mısınız?
Bu çok önemli ve güzel bir şey:)

ucuza gelme dıe bısı yok arkadsım bocuk adlı kullanıcı arkadsımızın koter yaptırdı hacettepe hastanesındee ufak bı tane sıgıl yane et benı kalmıs onun uzerıne sırke surmusss onu dıyorduk ya da ucuza gelmekten kastın ne sen acarmısın konuyu

bence sewın eyer vajınaın ıcıne bakıldında bı sıgıl yoksaa sevınnn ve hemen hpv asısı ol cervılaxx ........(ayrıca kendı doktorumada sordum)korkmasın dedı gorurunrde bısı yoksa su an sorun yok demektır yemesıne dıkkat etsın dedı ...bı tanede gunde partakal suyu ıcsın dedı :lepi:
yapcan sey sımdı maıl atmayı bırak ona buna ası oll.

ah canım yaaa opuyorumnanaktan çok teşekkür ederimmmm... sorup soruşturmuşun canım ya :1hug:
mail atmayı bırakamadım :jeyyar: bugün biras döşedim durdum hihoyyytalkisalkisalkis

benimde kafam da şu var gidicem bi dra tekrar sonra aşı mı da yaptırcammm... en sonunda da beni boşuna yakcak olana da beddua etcemmm:enbuyukkk:

ucuza gelme dıe bısı yok arkadsım bocuk adlı kullanıcı arkadsımızın koter yaptırdı hacettepe hastanesındee ufak bı tane sıgıl yane et benı kalmıs onun uzerıne sırke surmusss onu dıyorduk ya da ucuza gelmekten kastın ne sen acarmısın konuyu

helincim sanırım aşıyı soruyor arkadaş bi anlat istersen onada.:Saruboceq:

Son düzenleme:
ah canım yaaa opuyorumnanaktan çok teşekkür ederimmmm... sorup soruşturmuşun canım ya :1hug:
mail atmayı bırakamadım :jeyyar: bugün biras döşedim durdum hihoyyytalkisalkisalkis

benimde kafam da şu var gidicem bi dra tekrar sonra aşı mı da yaptırcammm... en sonunda da beni boşuna yakcak olana da beddua etcemmm:enbuyukkk:

bebeısım benceee bı tanıdık dr bul bak sende yada ezacı yada ıılaccı 250 yerıne 170ytl getıtıtıdır bı an once ol asını bıde wıtamın al.

:nazar:
keşke buralarda olsaydın canım seni ne drlar ne jinekologlar isterdi:teytey:inan oraları hiç bilmiyorum. gerçi helin yazmış o kıdemli sanırım netice alırsın .geçmiş olsun. sonucu yazsositosositoöptüm canım

hehe kaydirigubbakcemile3 ben öle her cinekoloğa farmam ki kaydirigubbakcemile3 sağolsun helin ankaradan bilem yetişti kaydirigubbakcemile3 Şeniz

inşallahhhh Allahın izniyle güzel haberler getiririm ben de :Saruboceq::nazar:

:nazar:

hehe kaydirigubbakcemile3 ben öle her cinekoloğa farmam ki kaydirigubbakcemile3 sağolsun helin ankaradan bilem yetişti kaydirigubbakcemile3 Şeniz

inşallahhhh Allahın izniyle güzel haberler getiririm ben de :Saruboceq::nazar:

amin canım aaaammiiiiinnnnnn:Saruboceq:hadi hayırlısı.opuyorumnanaktan

bebeısım benceee bı tanıdık dr bul bak sende yada ezacı yada ıılaccı 250 yerıne 170ytl getıtıtıdır bı an once ol asını bıde wıtamın al.

aaaa :1shok: dur bi soruştiriim baya fark oluyomuş bak şimdi CADIARZU
günde 2 tane immuneks alıyorum 2 haftadır. onden önce de bemix c alıyodum (rejim yapıodum da) sabah çörek otu + pekmez yiyom aç karnına. yeşilçay ekinezya çayı içmeye çalışıyorum. sebze tüketmeye çalışıom. ceviz badem falan yiyom.. oburun önde gidenii olldum sanırım kilo da alıomm :lepi:

helincim sanırım aşıyı soruyor arkadaş bi anlat istersen onada.:Saruboceq:

ası 3 doz ılk ay olunuyo daha sonra
sonrakı bır ay sonra olunuyor
3 dozdaaa 6 ay sonraya wuruolsunuz
asının tek dozu 250 cıwarında ben hastanede dr rıca ettım 170 tl geldı ona sagolsn
ası hpv gecırenler ıcın benım dr cervılax onerdı o daha etkılı oluyor dedı cervılax 2 tıp wurusten koruyor

gardesıl 4 farklı tıp wurusten koruyor. hpv gecırmeyenler ıcın daha etkılı dedı ....

ası ayrıca hpv yuksek tıplerınden koruyor .... hpv gecıren bırı hpv 6 warsa hpv 11 sewıyesınden we 10 yıl sonra kanser olmaktan koruyor sıgıl cıkmaz dıe bısıde yok ayrıcaaa cıkabılır ama gene aynı sewıyede cıkarrr onemlı olan rahım kenderınden korunmak.... 10 yıl sonrası ıcın

aaaa :1shok: dur bi soruştiriim baya fark oluyomuş bak şimdi CADIARZU
günde 2 tane immuneks alıyorum 2 haftadır. onden önce de bemix c alıyodum (rejim yapıodum da) sabah çörek otu + pekmez yiyom aç karnına. yeşilçay ekinezya çayı içmeye çalışıyorum. sebze tüketmeye çalışıom. ceviz badem falan yiyom.. oburun önde gidenii olldum sanırım kilo da alıomm :lepi:

ama oneemlı olan cıwan percemı we ada cayııı sokturucü gbı nıetelıke olan ooo ben umunex almadım dr da kullan demedı zaten hatta ona para werme b12 wıtamını yazım dewlet oduo en azından dedı apıkobal dıe wıtamın yazdı....... yaw nıe hem nıe ac karnına ıcıyosn ada cayını yemekten sona kyfle ıc ac karnına ıcınce ne olcakkk sankııı kendıne ezıeyet edorsuznnnnn
yaglı tuzlu seyler yeme tuzlu ws seyler portakal syu ıc oldumu hıh:hulya:

arkadaşlar ben bi kaç yıl önce akıntı için doktora gitmiştim. doktorda bana bişeyin yok normal bu demişti. sonrada 1 litre suya biraz sirke koy tuvalette bi kenara koy ve her gitiğinde bi kez de bu suyla temizle demişti. yani ben bi sorun çıkartacagını sanmıyorum sirkenn. zaten içeriği oldukça zayıf bi asit... gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz bencea.s.a.s.

X