canım ben ist degilim. birde bazı özel hast yada poliklinikler var sgk bakan ben onlardan birine gittim. yarım saat ilgilendi benimle .sormam gereken herşeyi sordum sabırla cevapladı.bence birde öyle bir yeri dene ve netten ist daki iyi cildiyecilere bak ben özellikle bayan seçmiştim. geçmişolsun:teselli:Ne kadar güzel inşallah bizde kurtuluruz ama sgk dr larınında bu tür hastalıklara nasıl baktıkları malum .. Özeller biraz daha rahatlatıcı oluyor piskolojik yönden diye özeli tercih ettimBana özelden de sgk dr unun adını verirsen çok sevinirim..bunun hayat boyu kontrolü var bide çocuk dogurma konusunda da sezeryan olmaız gerekicekmiş öyle dedi dr um bunların hepsini özelde karşılamak zor şimdi özelde yaktıralım ama sonrasını da düşünmek lazım..
kızlar inanamadımm fiyat öğrendim şimdi koter için anestezi ile 800 tl ve tip belirleme içinde 450 tl istediler bendenn( bana başka bi dr tavsiye edin gözünüzü seviyim bu ne böyle....ağlıcam sinirimden offfffff
canım ben ist degilim. birde bazı özel hast yada poliklinikler var sgk bakan ben onlardan birine gittim. yarım saat ilgilendi benimle .sormam gereken herşeyi sordum sabırla cevapladı.bence birde öyle bir yeri dene ve netten ist daki iyi cildiyecilere bak ben özellikle bayan seçmiştim. geçmişolsun:teselli:
Ben gidiyorum canım daha koter yaptırmadım muayne etti ve işini biliyor gibi geldi bana .. yaktırma işlemi içinde ona gidicem .. Tabi diger arkadaşlarında memnun kaldıkları baska bir dr varsa ve verirlerse değerlendirmek laızm çünkü bende sonucunun ne olacağını bilmiyorum şimdilik.
üzülmek çözüm değil .kafana fazla takma ben günlerce nette araştırma yaparak geçirdim zamanımı ve hep daha kötü oldum .hele görsellere baktıkça aklım gitti.birara eşimden nefret bile ettimzavallıcık neyapacağını şaşırdı.ayrılmaya kalktım sorumlusu sensindedimönemli olan azim
kızlar inanamadımm fiyat öğrendim şimdi koter için anestezi ile 800 tl ve tip belirleme içinde 450 tl istediler bendenn( bana başka bi dr tavsiye edin gözünüzü seviyim bu ne böyle....ağlıcam sinirimden offfffff
ıstanbulda ozele gıtmene gerek yok kadın dogum hastanelerıne gıt ben ankarada kadın dogum hastanesıne gıttım cok ıyı temızledıler ozel hastane resmen para tuza cunku aynı işlemin daha ıyısını bence yapıolar ozell hastanedennn bı kre ozel hastanede anestezı parası fılan alıolar ıkı katı bana yatma parası ıstedıler lokal dayanmazsın dedıler yatman lazım su bu derken aslında ıykıde ozel de olmadın bence sende olma buyuk dogum hastanelerı fılan cok ıyı yapıooo oraya gıt...en azından ılla para vermek ıstıosan aşı ol
aşıyı mutlaka olucamm zaten şu iş bi bitsin sırada o var derken fiyatı görünce inananamadım ilk yaptırdıgımda dr benden 180 tl almıştı ki oda bayıltmıştı ama aynı dr a da gitmek istemiyroum çünkü iyi temizlememişti. özel hastane en azından bi pazartesi olsunda görüşüp öğreniyim bi de yatıcaksın derlerse senin gibi off o daha da kötü kalmak istememm
bence devlet hastanesıne we dedım gbı dogum hastanelernı arasıtırr derım artı lokal bolgesel yaptır .
kısaca ozel arastıranaaa kadar dogum hastanesı daha ıyı gene sen bıılrısın bebeısım:enbuyukkk:
canım ben ist degilim. birde bazı özel hast yada poliklinikler var sgk bakan ben onlardan birine gittim. yarım saat ilgilendi benimle .sormam gereken herşeyi sordum sabırla cevapladı.bence birde öyle bir yeri dene ve netten ist daki iyi cildiyecilere bak ben özellikle bayan seçmiştim. geçmişolsun:teselli:
cildiyeci mi :uhm::uhm: jinekolog olmasın sakınnn :uhm::1no2:
üf yaaa geççekse vereyim ama güven güven güvennn kötükedihüso
valla o dr tavsiyelerini ben de alabilirim.:bbo::bbo:
acaba başka bi doktora daha mı gitsem karar eremiorum bi türlü ama bölede napabilir yanık izlerim duruo halen((
uff bu koterden sonraki yanık izleri nasıl geçicek bide benim koter olduum günden beri acaip akıntım var yine mantar gibi neden böle anlamadım yardımcı olur musunuz bana((