Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızlar inanamadımm fiyat öğrendim şimdi koter için anestezi ile 800 tl ve tip belirleme içinde 450 tl istediler bendenn ( bana başka bi dr tavsiye edin gözünüzü seviyim bu ne böyle....ağlıcam sinirimden offfffff

canım ben ist degilim. birde bazı özel hast yada poliklinikler var sgk bakan ben onlardan birine gittim. yarım saat ilgilendi benimle .sormam gereken herşeyi sordum sabırla cevapladı.bence birde öyle bir yeri dene ve netten ist daki iyi cildiyecilere bak ben özellikle bayan seçmiştim. geçmişolsun:teselli:

üzülmek çözüm değil .kafana fazla takma ben günlerce nette araştırma yaparak geçirdim zamanımı ve hep daha kötü oldum .hele görsellere baktıkça aklım gitti.birara eşimden nefret bile ettimzavallıcık neyapacağını şaşırdı.ayrılmaya kalktım sorumlusu sensindedimönemli olan azim

şimdide dediğin gibi özel ve sigortayıda karşılayan bi hastane ile görüştüm yine tavsiye üzerine pazartesiye anca randevu alabildim. ama zaten stressli bişey bide ameliyathane ortamı hastane falan iyice kasıldım. muayne ücretinden de belli oluyo böyle bişey içinde fazla almıcaklardır ama bu seferde çözüm olucakmı bilemiyorum sanki çokv erinde en iyisi olucakmış gibi napıcamı şaşırdımmm

canım yazdıklarımı bir oku istersen fiyat konusunda da bilgin olsun

görsellere bakma cesaretim bile yok kendime de bakamıyorum zaten nefret korku hepsi birbirine karıstı :uhm:

ıstanbulda ozele gıtmene gerek yok kadın dogum hastanelerıne gıt ben ankarada kadın dogum hastanesıne gıttım cok ıyı temızledıler ozel hastane resmen para tuza cunku aynı işlemin daha ıyısını bence yapıolar ozell hastanedennn bı kre ozel hastanede anestezı parası fılan alıolar ıkı katı bana yatma parası ıstedıler lokal dayanmazsın dedıler yatman lazım su bu derken aslında ıykıde ozel de olmadın bence sende olma buyuk dogum hastanelerı fılan cok ıyı yapıooo oraya gıt...en azından ılla para vermek ıstıosan aşı ol

aşıyı mutlaka olucamm zaten şu iş bi bitsin sırada o var derken fiyatı görünce inananamadım ilk yaptırdıgımda dr benden 180 tl almıştı ki oda bayıltmıştı ama aynı dr a da gitmek istemiyroum çünkü iyi temizlememişti. özel hastane en azından bi pazartesi olsunda görüşüp öğreniyim bi de yatıcaksın derlerse senin gibi off o daha da kötü kalmak istememm

bence devlet hastanesıne we dedım gbı dogum hastanelernı arasıtırr derım artı lokal bolgesel yaptır .
kısaca ozel arastıranaaa kadar dogum hastanesı daha ıyı gene sen bıılrısın bebeısım:enbuyukkk:

saol canım benim bu bikaç günde dedğin gibi araştırıyım ama daha önce ki tecrübelerimde direk asite sarılmışlardı ben kactım resmen acıycak diye iyice bakmak konuşmak lazımm(

cildiyeci mi :uhm::uhm: jinekolog olmasın sakınnn :uhm::1no2:

üf yaaa geççekse vereyim ama güven güven güvennn kötükedihüso

valla o dr tavsiyelerini ben de alabilirim.:bbo::bbo:

uff bu koterden sonraki yanık izleri nasıl geçicek bide benim koter olduum günden beri acaip akıntım var yine mantar gibi neden böle anlamadım yardımcı olur musunuz bana((

cildiyeci mi :uhm::uhm: jinekolog olmasın sakınnn :uhm::1no2:

remremcim ben önce özel bölge olduğu için kadın doğuma gittim ama o beni cildiyeye gönderdi. senin siğillerin görünmüyormu .benim dış kısmında vardı oşekil teşhis kondu ve bukişi cidiyeci idi. tabi sonrasında içeride varsa ki emindeğilsen bile yinede bir jinekoloğa gitmelisin.içerdekilere jnkl müdahale ediyor zaten.bence bu yakmayerine .........
? olursa hem ucuz hem acısız oluyor.umarım sende benim ve diğeriyi olanlar gibi olursun geçmiş olsun canım.:Saruboceq:

üf yaaa geççekse vereyim ama güven güven güvennn kötükedihüso

valla o dr tavsiyelerini ben de alabilirim.:bbo::bbo:

güvenmesek yapacağımız bişey varmı. en azından netten dr ve hastaneleri bi inceleyip en uygununa karar vermek.çevrendeki hastaneleri ve doktorlarını ve onlar hakkındaki yorumları bul bence ben böyle yapmıştım.:teselli:

acaba başka bi doktora daha mı gitsem karar eremiorum bi türlü ama bölede napabilir yanık izlerim duruo halen((

acaba başka bi doktora daha mı gitsem karar eremiorum bi türlü ama bölede napabilir yanık izlerim duruo halen((

canım sen hala yara varsa bepanten falan kullan da bi rahat et aslında bi cildiyeci daha iyi anlatır belki bi antibyotik kremde verir.geçmiş olsun:teselli:

uff bu koterden sonraki yanık izleri nasıl geçicek bide benim koter olduum günden beri acaip akıntım var yine mantar gibi neden böle anlamadım yardımcı olur musunuz bana((

ben aldara yada diğer ilaçları kullanıncada (dahaçok asitlerde) akıntım oldu sanırım vücudumuzun tepkisi ama ilacı kesince kısasürede geçti.

madam çicek tesekkür edrim bana drum silverdin verdi bide istersen madecessol sürebilirsin dedi ctesi yaptırdım koter ama bi iyileşme göremiorum siğilleri falan unuttum yaraların iyileşmesş derdine düştüm çünkü gerçekten çok kötü görünüyor bide bana ne aldara ne bişey hiç bişey vermedi ama akıntım o kdr fazlaki inanın ped koyuyorum o bile yetmio bende mi bi terslik var anlamadım bi türlü

arkadaşlar çıkan son siğillerimi de aldara ile yok ettim. :)) ama bu aldara kullanımı sırasında ve sonrasında akıntı oluyo. dediğiniz gibi vücudun tepkisi olsa gerek. bakalım bundan sonra bisonraki ne zaman çıkıcak... onlar çıktıkça ben hepsini yok etmeye hazır olacağım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…