Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

inanmıyorum beni şu an o kadar rahatlattın kiii. gecenin bu saati karnımda korkudan ağrıyla girip mesajları okuyordum. bende şu an aynı şeyi yaşıyorum. birliktelik yoksa korkulacak birşey yok değil mi? benim başta 1 taneyi şu anda 4ü 5i buldu ve git gide çoğalıyor küçük küçük. İç dudak kısmında bile çıkmış bilmediğim için korkudan ölücem sanıyorum :) yarın yakma işlemi yapılacak. başka ne yapmam gerekir bilmiyorum biraz kendi sürecini anlatabilir misin lütfennn

merhaba bende de 52 59 ve 73 var kolposkopi olacağım fakat biyopsi de alınıyor mu ve bu süreçte negatif olması için ne yaptın???
Merhaba geçmiş olsun. Kolposkopi olurken aynı anda doktor gerekli gördüğü yerlerde biyopsi alıyor. İkisi de aynı işlemde gerçekleşiyor.

gloomx merhaba, yakma işleminden sonra nasıl gerçekleştiğini anltabilir misin acaba? Bir de iç dudak dediğin bu klitorisi kapatan bölge mi ? Benim de oralarda çıkıyor sanırım minik minik

Arkadaşlar selam fotoğraflar için kusura bakmayın ama artık anlamadım size de sormak istedim sizce bunlar siğil mi nedir daha önce çıkanlar böyle gözükmüyodu tek olan ikinci fotoğraf arka üst bacağımda ilk fotoğraf popomdakiler

eşimde şuan tedavi göryor işte en iyi yöntem yakma işlemiymiş dr öyle söyledi ama geçen hafta yaktırdım ama bazı yerlerde kaldığı için tekrar yakma işlemi olacak
Peki doktor test yaptıktan sonra mı teşhisi koydu? Yoksa sadece gözle yapılan muayeneden sonra mı?

Arkadaşlar selam kolposkopi için medipol hastahanesinde veya devlette (istanbul) önerebileceğiniz iyi doktorlar var mıdır?

Birdha sizde sigil ciktimi????

Arkadaşlar hpv testimde 18 de olmak üzere 3 tane kötü virüs vardı. Kalbinizi modunuzu bozmayın bugün kolposkopiden geliyorum kuş gözü kadar yeri zedelemiş ve doktorum kolkoskopi sırasında yakmış ve biyopsi aldı. Biyopsi sonucuna göre ya iğne vurucak aşı dedikleri yada orayı kazıyacağım dedi. Kazımasının sebebide 8 sene sonra kansere dönüştürme şansı var diyeymiş. Kesinlikle bağışıklığınıza dikkat edin doktordan sonra tek çözüm bağışıklık. İlk öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı çünkü panik bir insanım ama kolkoskopiden ve araştırmalarım sonrasında içim çok rahat

Çok geçmiş olsun, doktor o bölgeyi yaktıysa neden bir de kazıyacak acaba? Kolposkopiden önce smear sonucunuz nasıldı CIN çıkmış mıydı?

Çok geçmiş olsun, doktor o bölgeyi yaktıysa neden bir de kazıyacak acaba? Kolposkopiden önce smear sonucunuz nasıldı CIN çıkmış mıydı?
Smear de hpv pozitifti cin değil. Kazımasının sebebide gelecek olan biyopsiye göre ileride kansere çevirirse kazıyacak şuanlık yaktı biyopsi temiz gelirse böyle kalıcak

Kızlar benim hpv testim çok şükür negatif çıktı. Siğil nedeniyle gitmiştim hastaneye. Negatifse neden siğil vardı dedim. Hpv olmuşsun ama vücudun atmış iyileştirmiş dedi . Şimdi sizce aşı olmalı mıyım? İlerisi için bir daha olmamak İçin. Yoksa eşime mi güvenmeliyim. Bu arada bir kaç tane siğil hala var aşırı kaşınıyor. Ama çoğunluğu kendiliğinden kurudu.

Merhabalar temmuzda hpv 11 ve hpv 16 pozitiftim kolposkopim cın1 gelmişti. 28 kasım hpv sonucum ise negatif geldi. Bu kadar kısa sürede nasıl oldu hala bilmiyorum. Doktorum hpv dalgalıdır ebedi negatif olacaksın diye birşey yok dedi pozitifleşebilir dedi, kafam allak bullak oldu

Dalgalanabilir demesi kötü olmuş. Benim de negatif çıktı sonucu ama 5 yıl geçerli bu sonuç tekrar tekrar yaptırmana gerek yok dedi hangisi doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…