inanmıyorum beni şu an o kadar rahatlattın kiii. gecenin bu saati karnımda korkudan ağrıyla girip mesajları okuyordum. bende şu an aynı şeyi yaşıyorum. birliktelik yoksa korkulacak birşey yok değil mi? benim başta 1 taneyi şu anda 4ü 5i buldu ve git gide çoğalıyor küçük küçük. İç dudak kısmında bile çıkmış bilmediğim için korkudan ölücem sanıyorum :) yarın yakma işlemi yapılacak. başka ne yapmam gerekir bilmiyorum biraz kendi sürecini anlatabilir misin lütfennnŞöyle ki o dönem için doktor bunlar düşük riskli tip sana şu an için test yapamıyorum çünkü sueuntu örneği alamam demişti hiç birliktelik yaşamadığım için. Endişe etmemem gerektiğini çünkü zaten birliktelik yaşanmadığından bu durumun sadece cilt hastalığı olarak kalıp rahmime herhangi bir sıkıntı yaratmayacağını söylemişti. Aradan yaklaşık 3 yıl geçtiği ve durum tekrar etmediği içinde geçtiğini düşündüm. ara ara aynı doktorda kontrole de gittim bu süreçte kendisi de zaten en sonunda artık gitmeme gerek olmadığını durumun tekrarlamadığını ve yüksek ihtimalle negatife döndüğümü söylemişti. O süreçten bu yana ara ara evde kendi kendimi muayene ediyorum ve herhangi bir siğille karşılaşmadım
Merhaba geçmiş olsun. Kolposkopi olurken aynı anda doktor gerekli gördüğü yerlerde biyopsi alıyor. İkisi de aynı işlemde gerçekleşiyor.merhaba bende de 52 59 ve 73 var kolposkopi olacağım fakat biyopsi de alınıyor mu ve bu süreçte negatif olması için ne yaptın???
inanmıyorum beni şu an o kadar rahatlattın kiii. gecenin bu saati karnımda korkudan ağrıyla girip mesajları okuyordum. bende şu an aynı şeyi yaşıyorum. birliktelik yoksa korkulacak birşey yok değil mi? benim başta 1 taneyi şu anda 4ü 5i buldu ve git gide çoğalıyor küçük küçük. İç dudak kısmında bile çıkmış bilmediğim için korkudan ölücem sanıyorum :) yarın yakma işlemi yapılacak. başka ne yapmam gerekir bilmiyorum biraz kendi sürecini anlatabilir misin lütfennn
Siğil değil ürtikerEki Görüntüle 3333554
Eki Görüntüle 3333555
Arkadaşlar selam fotoğraflar için kusura bakmayın ama artık anlamadım size de sormak istedim sizce bunlar siğil mi nedir daha önce çıkanlar böyle gözükmüyodu tek olan ikinci fotoğraf arka üst bacağımda ilk fotoğraf popomdakiler
Ne yani tam olarak kötü bir şey miBunlar
Siğil değil ürtiker
Hayır kötü birşey değil cildiyeye gösterin bir aydır varsaNe yani tam olarak kötü bir şey mi
Peki doktor test yaptıktan sonra mı teşhisi koydu? Yoksa sadece gözle yapılan muayeneden sonra mı?eşimde şuan tedavi göryor işte en iyi yöntem yakma işlemiymiş dr öyle söyledi ama geçen hafta yaktırdım ama bazı yerlerde kaldığı için tekrar yakma işlemi olacak
Birdha sizde sigil ciktimi????Ya arkadaşlar ben kötü bişey yaptım galibaGecenin bu saatinde artık nie bilmiyorum çok sinir oldum ele gelip sallanan siğilleri tek tek kopardım sonradan çok korktum hele musluktan su akar gibi kan akınca ödüm koptu ama yapmış oldum offf hayır nası bi sivri zekalıysam kan kaybından bişe olmasın die de hemen arkasndan kaşık kaşık pekmez içtim allam ya gülimmi ağlymmi napimmm:):)
Canım netten molloscum diye arat bunlara benziyor sankiEki Görüntüle 3333554
Eki Görüntüle 3333555
Arkadaşlar selam fotoğraflar için kusura bakmayın ama artık anlamadım size de sormak istedim sizce bunlar siğil mi nedir daha önce çıkanlar böyle gözükmüyodu tek olan ikinci fotoğraf arka üst bacağımda ilk fotoğraf popomdakiler
Ben de aynı şekilde düşündüm ama doktoruma attım değil dedi antibiyotikli krem alıp bi bakıcam sanırımCanım netten molloscum diye arat bunlara benziyor sanki
Arkadaşlar hpv testimde 18 de olmak üzere 3 tane kötü virüs vardı. Kalbinizi modunuzu bozmayın bugün kolposkopiden geliyorum kuş gözü kadar yeri zedelemiş ve doktorum kolkoskopi sırasında yakmış ve biyopsi aldı. Biyopsi sonucuna göre ya iğne vurucak aşı dedikleri yada orayı kazıyacağım dedi. Kazımasının sebebide 8 sene sonra kansere dönüştürme şansı var diyeymiş. Kesinlikle bağışıklığınıza dikkat edin doktordan sonra tek çözüm bağışıklık. İlk öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı çünkü panik bir insanım ama kolkoskopiden ve araştırmalarım sonrasında içim çok rahat
Smear de hpv pozitifti cin değil. Kazımasının sebebide gelecek olan biyopsiye göre ileride kansere çevirirse kazıyacak şuanlık yaktı biyopsi temiz gelirse böyle kalıcakÇok geçmiş olsun, doktor o bölgeyi yaktıysa neden bir de kazıyacak acaba? Kolposkopiden önce smear sonucunuz nasıldı CIN çıkmış mıydı?
Merhaba benim de özel bölge içinde ve dışında siğiller var doktoru önerir misiniz izmirdekiMesaj attim size
Dalgalanabilir demesi kötü olmuş. Benim de negatif çıktı sonucu ama 5 yıl geçerli bu sonuç tekrar tekrar yaptırmana gerek yok dedi hangisi doğruMerhabalar temmuzda hpv 11 ve hpv 16 pozitiftim kolposkopim cın1 gelmişti. 28 kasım hpv sonucum ise negatif geldi. Bu kadar kısa sürede nasıl oldu hala bilmiyorum. Doktorum hpv dalgalıdır ebedi negatif olacaksın diye birşey yok dedi pozitifleşebilir dedi, kafam allak bullak oldu