Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba ben 6 ay sonra negatiftim 1.5 ay sonra dedim bir smear vereyim malesef busefer kanser yapan hücreler pozitif... yalancı negatifmiydi bilmiyorum ama smear sonucumu bekliyorum umarım cin 1 vs çıkmaz..

Lutfen bana yazin ihtiyacim var sigil nezaman cikar supeli iliskim var

Merhaba ben 6 ay sonra negatiftim 1.5 ay sonra dedim bir smear vereyim malesef busefer kanser yapan hücreler pozitif... yalancı negatifmiydi bilmiyorum ama smear sonucumu bekliyorum umarım cin 1 vs çıkmaz..
6 ay once smear ve hpv dna testimi yaptirdiniz

Şubat gibi pozitiftim +ascus mayısta dna yaptircaktim negatif geldi ikiside .eylülde tekrar pozitif. Şuan smear bekliyorum. Dr tiplemesi gerek yok artik hepsi riskli dedi.
Hangi tip oldugunu biliyormusunuz aslinda genitopileme testi yaptirirsaniz habgi tip oldugunu ogrenirsiniz

Şubat gibi pozitiftim +ascus mayısta dna yaptircaktim negatif geldi ikiside .eylülde tekrar pozitif. Şuan smear bekliyorum. Dr tiplemesi gerek yok artik hepsi riskli dedi.
Size sorum olcak sizde sigil ciktimi iliskiden sonra nezaman sigiler cikar

Siğil ne zaman çıkar bilemeyiz belki de hiç çıkmaz, bende altı yedi ay sonra çıktı. Şüphelendiğiniz oluşum varsa bi doktora muayene olun ışık altında büyüterek bakar
merhaba nancy supeli iliskinden sonra mi cikti senin Herkezdemi 6 /7 da beli oluyor sigil sekli buyuk mu oluyor gucukmi fark etiginizde nasildi

Siğil ne zaman çıkar bilemeyiz belki de hiç çıkmaz, bende altı yedi ay sonra çıktı. Şüphelendiğiniz oluşum varsa bi doktora muayene olun ışık altında büyüterek bakar
Bide nancy bende 13 tip yuksek risk negatif smear de negatif

merhaba nancy supeli iliskinden sonra mi cikti senin Herkezdemi 6 /7 da beli oluyor sigil sekli buyuk mu oluyor gucukmi fark etiginizde nasildi

Hayır yazdım ya ne zaman çıkacağını bilemeyiz diye, herkeste de siğil tipi farklı oluyor bekle bağışıklığını yüksek tut jilet ağda yapma

Hayır yazdım ya ne zaman çıkacağını bilemeyiz diye, herkeste de siğil tipi farklı oluyor bekle bağışıklığını yüksek tut jilet ağda yapma
tesekurler cevap verdigin icin doktor bana hpv dna pcr yaptirdi yuksekriskli hpv tilperi16.18.31.33.35.39.45.51.52.56.58.59 ve ve sinif 2A kanserojan kabul edilen 68 negatif smear testi yaptirdim smear temiz negatif ama inflamasyon bulgulari diyor acaba bu test sonucunu yaniltmis ola bilirmi inflamasyon bulgulari diyerek doktorun bende neden genitopileme testini yapmadigini bilmiyorum tip 6ve 11 de yazmiyorum documanta bende sigil yok ama suan bende hpv varmi simdi cok angstiyet icindeyim kaygi bozuklugu yasiyorum trauma goruyorum

Önemli olan yüksek riskliler olduğu için bazı test kitlerinde düşük risklilere bakmıyorlar sizde de negatifmiş işte sevinin. İnflamasyon bulgusu 6-11 var mı yok mu buna bakan kapsamlıbi test daha yaptırın içiniz rahatlasın

bunun icin std 10 pcr yaptirdim ureaplasma urealyticum ,ureaplasma parvum dna ,mycoplasma hominis. gardnerella vaginalis pozitif bundan dolayi inflamasyon buulgulari yazilmis ama inflamasyon bulgularini hpv 6 ve 11 yapa biliyorum eger hpv tip 6 ve 11 olmus olsaydi smear bozuk cikmaz miydi

hayır bunları doktorunuz anlatmadı mı ona neden danışmadınız?
6-11 yüksek oranda siğillerden sorumludur. hpv ve smear testleri ayrıdır, hpv var diye smear her zaman bozuk çıkmaz. hpv pozitif smear negatif olabilir, smearin sonradan pozitif olma ihtimali de var tabi. inflamasyon neden çıkmış doktorunuza sorun biz bilemeyiz.

Ureaplasma. Enfeksiyonun dan dolayi std 10 pcr yaptirdim ama doktor bende sigil gormedi supeli iliskiden 4ay gecti suan o kisi de de sigil yoktu ben sigil cikcak diye korkuyorum simdi cikarmi cikmazmi bilmiyorum

hpv tip 6- 11 den korkmam gerekirmi Veya bende cikti diyelim. Kanser yaparmi 2 veya 3 sene icinde. Sigil tedavisi gorsem bidaha cikarmi hpv cok karisik bisey

hpv tip 6- 11 den korkmam gerekirmi Veya bende cikti diyelim. Kanser yaparmi 2 veya 3 sene icinde. Sigil tedavisi gorsem bidaha cikarmi hpv cok karisik bisey
6-11 kansere dönüşme ihtimali çok düşükmüş daha çok siğil yapar bi süre sonra da, ortalama 1-2 yıl içinde %90 vücuttan atılır. Ayrıca 6-11e neden takıldınız orta riskliler de var. Siğil çıkarsa yaktırırsınız tekrarlama durumu olabiliyor. Siz smear takibini ihmal etmeyin

Orta risklere baktirmaya gerek yok dedi doktor smearin temiz dedi. Aaba herkez benim yaptigim senikildemi kontrol lerini oluyorlar yoksa benim doktorum kotu muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…