• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital siğil hpv

Talia Hira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
3
0
1
27
Merhaba ;
Ayın 8 de kanamam oldu hala geçmedi bugün ayın 22 si kahverengiye döndü devam ediyor vajen girişinde siğiller var 3 tane kendini belli etmiyor dikkatli bakınca ışıkta görünüyor, birde vajenin girişinin dış kısmında ve aynı yerin vajinanın içinin rahim tarafında da var gibi açık renk ama dıştakiler siyah gibi aynı kısmın iç kısmındakiler siyah ve beyaz gibi özellikle beyaz gri olana dokununca acıyor yanıyor kaşınıyor doktora gittim vajen girişine baktı siğil olabilir dedi smear hpv testi istedi aynı yerdeki iç kısmı bugün elimle açınca gördüm vajen girişinde dış yerindr var ve iç kısımda var gibi iç kısımdakinden emin değilim pzt günü gitcem göstericem napicam bilmiyorum kanamam o yüzden mi yoksa rahim ağzı kanseri falan mı var bilmiyorum o iç kısımdaki siğil tarzı şey ve kanamam rahim ağzı kanserinden ötürü mü lütfen yardım edin .
Teşekkür ederim ❤️ ❤️ 🤍🙏

Kötü düşünmeyin. Gerekli testleri zaten vermişsiniz. İnşallah kötü bir şey yoktur. Belki kistiniz vardır, enfeksiyon vardır, yara vardır. Hpv çıksa bile üzmeyin 1 sene içerisinde çoğu kişi atıyor vücudundan 🙏🏻

Öncelikle çok geçmiş olsun, sen iyi düşünürsen her şey iyi sonuçlanır ben de de siğil var bekar ve 30 yaş altı olduğum için test yapılmadı en kötü ihtimal ikimizde de hpv var, her hpv türü kanser yapmaz, bir yerde okumuştum siğil yapan hpv türleri kansere dönüşme ihtimali çok düşükmüş. Eğer bekarsan ve cinsel birlikteliğin yoksa Vestibüler papilla denen zararsız siğille benzeyen çıkıntılat var onları araştır derim😊✨

Back
X