Merhabalar bende hikayemi burada paylasmak istedim.3tane kizim var en son dogumdan sonra vajinal mantarim gecmedi gecip gecip tekrar yeniledi.Artik dayanilmaz hale gelmisti iliski sirasindada canim cok yaniyordu.Ve dayanamayip doktora gittim smear verdim birde ketemde de de verdim ayni gun.Sonuclarim cikti hpv 16 pozitif geldi.Kolkoskopi yaptirdim 5 parca aldilar ve sonuc cin 2 cin 3 birde in situ adenokarsinom.Kadin dogum doktoru bu sonuclari gorunce jinekoloji onkoloji bolumune sevk etti.
O bolumun doktoru rahmi tamamen almayi önerdi ama öncesinde leep konizasyon islemi yapildi.28 şubatta konizasyon islemini yaptirdim ve patolojiye gitmisti simdi sonuclari geldi ve doktorum rahmi almayi öneriyor.Doktorum farkli şehirde olduğu için yüzyüze görüşemedik.Persembe gunune gorusme ayarladi.Ve ben rahim aldirma konusunda cok korkuyorum ve duygusal olarakda istemiyorum cok zor durumdayim bian once karar vermek zorundayim.
31 yasindayim ve 3 kizim var.Esimde aldir kafamiz rahat etsin diyor.Ama ben hormonel olarak ne durumda olacagimi bilmedigim icin korkuyorum.Rahmini aldiran olduysa yorumlarini bekliyorum.
Ben hpv asisinada basladim esimle beraber 2.dozunu sali gunu uaptiracağız.
Hepimize Rabbim şifa versin