Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba bende de var benim vulva bölgesinde. Kabarcık gibi ucu olmayan bir şeyler var yarın randevum var. Bende mantardan şüpheleniyorum çünkü vajina içinde de mantarım var. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler hpv olmasın da mantarın bile olmasına razıyım gerçekten beni de haberdar edin lütfen durumunuzdan size de çok geçmiş olsun

Çok teşekkürler hpv olmasın da mantarın bile olmasına razıyım gerçekten beni de haberdar edin lütfen durumunuzdan size de çok geçmiş olsun
Bende günlerdir kafayı yiyordum ancak burda okuduklarımı görünce çok rahatladım. Bu hastalığın yoğun kitlede var olduğunu tedavi edilebileceğini görünce bugün çok rahatladım. Siz ne zaman doktora gidiyorsunuz

9 gün sonra gideceğim ben de gideceğim doktordan anca randevu bulabildim bu 9 günde de kafayı yemem umarım... Çok yaygın bir hastalıkmış evet insan internet olmasa her şeyi kendim yaşıyorum sanacak maalesef... Allah dermanı olmayan hastalık vermesin diyelim

Google dan araştırınca çok daha beter şeyler çıkıyor ben onlara bakınca daha çok kötü olmuştum ama burası gerçekten rahatlattı tekrardan çok geçmiş olsun

Google dan araştırınca çok daha beter şeyler çıkıyor ben onlara bakınca daha çok kötü olmuştum ama burası gerçekten rahatlattı tekrardan çok geçmiş olsun
Kadınların birbirine yargılamadan yardımcı olması harika gerçekten. Ne geliyosa başımıza erkeklerden geliyor zaten. Size de çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda çıkar

Kadınların birbirine yargılamadan yardımcı olması harika gerçekten. Ne geliyosa başımıza erkeklerden geliyor zaten. Size de çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda çıkar
Merhaba benim vulva üstünde çıkan şeyler mantar da değilmiş siğil de enfeksiyon kaynaklıymış

Arkadaslar merhaba sigiller icin glizigen sprey kullanan var mi? Etkisini goren oldu mu? Sigili olup kullananlar spreyin sigili yaktigini biraz aci hissettirdigini ama sigil kucukse de yok ettigini yazmis. Bu tur deneyimi olan var mi? Gerçekten pahali bir sprey ve her gün kullaniyorum, vajina icindeki lezyonlara hiçbir etkisi olmadi hiçbir şekilde yanma aci da hissetmiyorum ic dudaktaki bu lezyonlarin sigil olup olmadigindan suphe duyuyorum çünkü verdigim hpv testi 15 tipi kapsiyordu ve negatif gelmisti.

Merhabalar. Elimde kullanmadığım siğil tedavisinde kullanılan ve yorumlara göre çok etkili olan VEREGEN krem mevcut. Doktor tarafından tavsiye edilen arkadaşlar varsa uygun fiyatlı verebilirim.

Ne kadar sürede çıktı

ne durumdasin şu an

Türü ne?

ne durumdasin şu an
2 jinekolog 3 dermatologa gorundum, 1 jinekolog harici hepsi sigile benzemiyor dediler. Yine de tedavi goruyorum en son kriyoterapi yaptirdim, kapsamli bir test yaptirmadim cunku. Lezyonlar tamamen ic dudakta cikiyor, dis dudakta genitalde lezyon yok. Ic dudaktaki lezyonlara da bu glizigen spreyi sıkınca hicbir aci yanma hissetmiyorum, asidik bir sprey ve sigilleri yok ettigini soylemisler ama bende bir etkisi olmadi. LUTFEN GLIZIGEN SPREY KULLANAN BIRI DENEYIMINI AKTARABILIR MI OZELLIKLE IC DUDAK ICIN

Geçmiş olsun keşke yardimci olabilsem ama bir bilgim yok

Tip 16 disinda bir hpv tipi tasiyorsunuz, tip 16 da en yaygini ve yüksek riskli olani.
Teşekkür ederimm, erkek arkadaşımda çıkan siğillerin patoloji sonucu bu. Ben de pazartesi günü hpv ve smear testi için gidicem bakalım. Vajina girişinde elime gelen bir şeyler var siğil mi değil mi bilemiyorum ama erkek arkadaşımda varsa zaten bende de vardır. Çok endişeliyim hâlâ ama tip16nın negatif olması beni mutlu etti. 6 veya 11 var galiba siğil olduğuna göre

Rica ederim cok geçmiş olsun, erkek arkadasinizla birlikte tedavi görmeniz gerekiyor. Evet buyuk ihtimalle 6 veya 11dir. Benim de ic dudakta lezyonlarim var ama hiçbir doktor kesin konusmadi, son gorustugum dermatologlar sigil değil dedi ama hâlâ emin olamiyorum ve kriyoterapi yaptiriyorum. Erkek arkadasimda ise hiçbir belirti yok. Sizin ilk erkek arkadasiniz mi belirti verdi? Ve ilk cinsel iliskiden kaç ay sonra lezyonlari fark ettiniz?

Erkeklerde genellikle belirti olmuyor diye biliyorum siğil yapan türü olsa bile bağışıklık sistemlerinin daha güçlü ve genital yapılarının daha farklı olmasından dolayı olsa gerek. İlişkiden yaklaşık 2 3 ay sonra fark ettim ben ilişki esnasında kanamam da oldu. Tek seferlikti başka da ara kanama yaşamadım o biraz aklımı kurcalamıştı daha sonra erkek arkadaşımda lezyon fark ettik ürolog'a gitti hemen ve iç dış kontrol yapıldı iç kısımda şükür ki lezyon görülmedi patoloji sonucunda da hpv pozitif p16 negatif geldi ben de erkek arkadaşımdan daha sonra bende olan şeyleri fark ettim pazartesi ben de gideceğim hpv ve smear testi için. Siz hpv dna ve smear testi yaptırdınız mı? Belki farklı bir şeyden kaynaklanan lezyonlardır hpv bulgusu bulunmamışsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…