Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım moralini bozma . Eşinde hemen yaktırsın. Hpv testi yaptır pozitif çıkarsa tipine baktırırsın. Doktor 1-3 yıl arası en geç vucuttan atar diyor ki sizde zaten 2 senedir varmış. Çocuk için sezeryan öneriyolarmış diyorlar ama hiç yapma sıkıntı olur demiyorlar düşük ihtimalmiş doktor kontrolunde ilerle belki de gelmiş geçmiştir. Moral bozma bağışıklık için en önemli şey bu. Bende sigara kullanıyorum doktor lafını bile yapmadı tabi bıraksak çok güzel de pek olmuyor bende malesef. İyi düşün bende hep kötü düşündüm sonuc iyi çıktı. Merak etme birşey yoktur geçmiş olsun canmm

tamara bana lazerle yakmanın nasıl olduğundan bahseder misin?acıyo mu?bayıltıyolar mı?merak ediyorum.
Lokal anestesi uygulayarak yakıyorlar. hiç bir sey hissetmiyorsun ama anestezi olmazsa korkunc acıyor. Psikolojini cok bozacak bu illet. ama sunu unutma gececek. bir iki tekrarlar belki ama unutma gececek. Burada yazan coğu seye aldanma hepsi yıkıcı seyler. Çokk gecmiş olsun.

Eşim hemen yaktırdı canım bu işlemler sonuçlanana kadar uzak durucaz birbirimizden pazartesi smear ve hpv testi yaptırıcam. Umarım dedigin gibi vücut atmıştır burda yorumları okuyarak moral topluyorum. Çok geçmiş olsun umarım benim gibi burda bu hastalıkla uğraşan herkese allah şifa versin çok teşekkür ederimm canım

Atmadıysa bile bence atması çok yakındır. Sıkıntı yapma iyi düşün iyi olsun. Sağol canım inşallah herkes kurtulur bu hastalıktan. Sonuclarınızı paylaşırsınız bizimle yardımcı olmaya çalışırız:) Görüşmek üzere

Ya gerçekten bu hastalık geçiyor mu aldara krem kullanıyorum smear testi yaptıramıyorum bakireyim çok çok kötüyüm napıcağımı bilmiyorum. Şansızlığıma yanıyorum.

Merhaba öncelikle çook geçmiş olsun darısı başıma. Ben smear yaptıramıyorum bakireyim çok korkuyorum. Krem kullanıyorum küçüldü şu anlık ama kanser tipi midir bilmiyorum bike napıcam bilmiyorumm.

Siğil yapan tür kansere genellikle neden olmaz. Ama bazen siğil yapan türe ek olarak kanser yapan başka bir tür ile de enfekte olabiliyoruz. Bakireyseniz tipini de öğrenemezsiniz. Bu durumda risk yok diyemeyiz. Yaşınız kaç? Size tavsiyem siğil çıktıkça dondurun ve orada tavsiye ettiğim şeyleri yapın. Cinselliğe devam etmediğiniz sürece geçiyor.

24 yaşındayım. Kanser yapan başka bir türle enfekte olmak nasıl oluyor peki. Aldara krem kullanıyorum şu an 1 haftadır küçülme var eğer geçmezse doktorum yakıcağımızı söyledi

24 yaşındayım. Kanser yapan başka bir türle enfekte olmak nasıl oluyor peki. Aldara krem kullanıyorum şu an 1 haftadır küçülme var eğer geçmezse doktorum yakıcağımızı söyledi
Bazen birden fazla tipini taşıyabiliyorlar. Bu durumda partnerinizde siğil yapan türün yanında kanserojen tip de varsa sizde de olabilir. Korkmayın ama ciddiye de alın.

Bazen birden fazla tipini taşıyabiliyorlar. Bu durumda partnerinizde siğil yapan türün yanında kanserojen tip de varsa sizde de olabilir. Korkmayın ama ciddiye de alın.
Partnerim kontrol ettirdi korkulucak bir tip yoktu,bakalım ahcc alıcam bir şekilde yenicez inşallah teşekkür ederim

Canım bndede çıktı genital siğil özele gittim.yakilcak dedi. Sonra devlet araştırma hastanesi ne gittim smear testi yaptı hpv virüsden şüphelendi.birsey çıkmadı. Siğiller geçmediyse parça alalım patoloji ye gönderelim dedi. O günde regli günümdü bakamadi.sonra gel dedi. Bende doğal yolla denedim yok etmeyi ve başarılı oldu. Banyoda kovayı suyla doldurdum. İçine baya sirke döktüm annemin doğal yaptığı elmali sirke. O sirkeli suyla yikandim. Ve genital bölgede döktüm. Bazende peceteye sadece sirke döküp genital bolgemi sildim. Vajina girişine bastırdım tutdum sildim. Hemen sonuç aldım. Kayboldu Allah'ıma şükür.allahin verdiği nimetlere şükür

Çok sevindim inşallah darısı başıma ne kadar süre uyguladınız?

Merhaba vajina dudağımda katı şekilde kan olan siyah benler var. Aslında 1 yıl önce görmüştüm ama dikkate almadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı yada aynı sorunu yaşayan

Ay Fortunacım daha önce negatif olduğuma sevindiğim gibi sevindim şu yazınaaa! Biliyorsun bende ikinciye 59 ile enfekte olmuştum. Bu ay içerinde gitmeyi düşünüyorum geçtiğimiz Haziran ayında öğrenmiştim sen de biliyorsun. 8 ay oldu az mı değil mi bilmiyorum ama, ben gene bir aldırayım dedim, sonuç çıkınca yazacağım tekrardan. Adına çok sevindiğimi yürekten belirtiyorum, dilerim bir daha hiç karşılaşmazsın canımın içi

Canım benim çok teşekkür ederim.
Evet senle hikayemiz tamamen aynı. Umarım ve eminim sen de kurtulmuşsundur. Mutlaka gidip test yaptır. Çok yüksek ihtimalle sen de negatif oldun. Güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar ben geçen ay kolposkopik biyopsi ve siğil yaktirma yaptırdım tam 33 gün oldu. Doktor 1 ay ilişki yasak dedi. Şimdi yasakta bitti ama ilişki olursa bir sknti olurmu bilemedm . Aranizda bunu yasayan var mi yardmci olsanız çok sevinirim

ARkadaslar bu sigiller agri yapiyor mu bulunduklari yer de ? Birde et beni gibi bir sey mi yoksa sivilcemsi gibi bir yapida mi oluyorlar bilgi verebilir misiniz

Selamlar siz çok kotu haldeyken bana cok moral verdiniz cok teşekkür ederim :) Bugün smear testimde sadece enfeksiyon cıktı yani temiz çok sevindim. Tabi hpv daha çıkmadı tipine göre tekrar bi bakıcaz dedi doktorum ama bu bile şu an için iyi haber

Bende siğil yok ama eşimde var et beni gibi sivilceye benzemiyor doktorda bu tarz et beni gibi olur dedi
Tesekkurler cevabiniz icin eski esimde vardi hpv bende hic et beni gibi birsey cikmadi yaptiridgiim test negatifti tekrar yaptiricak bir sure sonra ama sanirim benim suan yasadigim herpes nerden bulaşıyor anlamiyorim ayrilali iki yil oldu cinsel bi hayatimda yok degisik seylee valla dr ye gidecegim panikle kendime rahim agzi ka.... teshisi bile koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…