Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bunu bilmiyordum dusuk yiplerin sadece sigil yaptigini okumusum bi cok yerde

Ameliyat ol kökten yak ablam yaptı kurtuldu iyileşme süresi çok kötüydü

Kızlar eşim 3 yıl olacak siğiller le uğrasiyo ilk yaktı tekrar çıktı o zamandan beri cildiye bölümünde donduruyo ama tekrarlıyor en son gittiginde doktor bir iğne var %60 %70 geçiriyor demiş ama Türkiye'de bulamayabilirsin demiş yazıp vermiş saf düşürmüşüm diyo duyan oldumu

mesela bundan sonra hayatıma giricek bir erkekte ne var ne yok hepsine baktırmak istiyorum, nasıl atalım kendimizi tehlikeye.Erkeklerde de bu bizim gibi bakılabiliyor mu

Nasil negatif oldunuz
Nasil oldugunu bilmiyorum hala inanamiyorum.sunu soyleyeyim ilk ogrendigim zaman propolis aldim saglikli beslenmeye bsaladim ama bunlar cok kisa surdu yani devamini getirmedim.ama hayatim boyunca hic sigara icmedim.yani ben bagisikligi dusuk bi insanim hic atlatacagimi dusunmuyordum en enn onemilisi kabullendim kafama takmadim stres yapamdim cok sukur kurtuldum darisi hepinizin basina inslalah

Merve hanım iğne dediği acaba gardasil aşısı mı? Bana da doktorum siğillerim içşn önerdi 3 doz aşıyı da yaptırdım. 2.doz aşıdan sonra birden tüm siğillerim gitti. Şu anda 4 aydır hiç siğilim yok. Eczanelerde bu aşı satılıyor. Öncesinde ararsanız eczaneler getirir ve sağlık ocağında hastanelerde vurulabilirsiniz. Aşının il dozunu yaptırdıktan 2 ay sonra 2.dozu yaptırıyorsunuz. 2.dozdan 4 ay sonra da diğerini.

Herkese merhaba. Geçmeyen vajinal mantar akıntım için kaçıncı kez doktora gittim bilmiyorum. En sonunda ya başka bir hastalık varsa diye kapsamlı bir test yaptırmaya karar verdim. Zira doktorlar mantar ya önemli değil diyip ilaç fıtil yazıp gönderiyorlardi. Ama ne ilaç ne fitil geçmiyor geçmiyor. Neyse para verip test yaptırdım. Oradaki danışman dediki hpv ye de bakalım ne durumdasın.ben de ilk 16,18,51 vardı. 8 9 ay sonra tekrar tipleme yaptırdım sadece 18 kalmıştı. Şimdi labaratuvar sonucum geldi 16,18,44,53 inanamıyorum ben 16 yı yenmiştim nasıl geri geldi noldu hiçbir şey anlamadım offff yaaaa

Çok geçmiş Olsun..Evet siz tip 16 yı yenmiştiniz...Tekrar nasıl pozitif oldu çok şaşırdım gerçekten..İlişki yaşayıp tekrar pozitif olma durumu olabilirmi acaba?Yada önceki hpv testi yanlıştı...Önceki testinizi nerede yaptirmıştinız?

Bende daha yeni negatif oldum simdi sevinsemmi bilemediim.yani negatif oldugumuz bi tip yeniden pozitif olabiliyormu?testlerinizi hangi araliklarla yaptiniz? hepsini ayni yerdemi yaptiniz?

Ay bilmiyom ki bir sorayım doz fiyatı nekadar

Teşekkür ederim. Evet bir erkek arkadaşım var şimdi. Ama onunla beraber olmadan önce 3 doz gardasili vuruldum bitmişti. Doktorum artık ilişkiye girebilirsin demişti. Aslında artık gardasilin koruması gerekmiyor mu? Üzüldüm açıkçası ama yapcak bir şey Yok.

Son düzenleme:
Bende daha yeni negatif oldum simdi sevinsemmi bilemediim.yani negatif oldugumuz bi tip yeniden pozitif olabiliyormu?testlerinizi hangi araliklarla yaptiniz? hepsini ayni yerdemi yaptiniz?
Ben hasekide mavi laboratuvara gittim geçen hafta. Ordaki danışman bana dediki iki kere üst üste negatif sonucunu almanız gerekiyor gerçekten geçtiğini anlayabilmeniz için. Çünkü kullandığınız ahcc veya gardasil vücuttaki virüs yükünü baskilayabiliyor dedi. Ben de pek inanmamıştım gerçi yalan değil. Ben ilk testimi Ekim 2019 da Haseki devlet hastanesi nde , ikinci testimi Mayıs 2020 de Antalya devlet hastanesinde, üçüncüyü de mavi laboratuvarda Ocak 2021 de yaptırdım. Negatif olduğumuz yeniden pozitif oluyor mu bilmiyorum ama olmasın emeklerimize yazık. Ayrıca 3 doz gardasilimi vuruldum bitti. En sonuncusunu Eylül'de vuruldum. O zamana kadar kimseyle birlikte olmadım. Doktorum aşılar bittikten sonra artık ilişkiye girebilirsin demişti. Şimdi bir erkek arkadaşım var.

Çok şaşırdım gerçekten.Demekki erkek arkadaşınızdada varmış..Aşınında koruyuculuğunu anlamış olduk böylece.Ama Üzmeyin lütfen kendinizi yine yenersiniz eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…