Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Esine kızmadınmı aldattınmı nasil bulasti sana dedinmi
Kusura bakmayında böyle sorular sorma yeri mi burası insanlar moral bulmaya geliyo eşine kızmadın mı aldattın mı ? Dedikoducu teyzeler gibi tut ki aldatıldı yarasını mı deşelim burda lütfen biraz daha duyarlı ve empatili davranın bişeyler sorarken

Sadece eslerden bulasmazmış havuz,hamam gibi yerlerdende bulasirmis

Cevabi sahibi verdi seni ilgilendirmez

Arkadaslar hepinize bi sorum var simdi kolposkopi sirasinda gorunen beyaz yerler hepsimi riskli olur yani simdi sonuc bekliyorum gecen sene verdigim biyopside kronik servist cikmisti.yeniden kolposkopiyle baktilar saat 12 hizasinda beyazlik olustu simdi bu sonuc %de 100 kotu birseymi cikar beyaz cikan yerlerden alinan biyopsiler temiz cikarmi

kolposkopi sonucum temız 3 ay sonra içindekileride genel anesteziyle temizlicez dedi dr bana.. aranızda bu durumu yasayan oldumu? sonucu nsl devam etti acaba??

Kızlar bisi sormak istiyorum iki ay önce antibiyotik kullandım ardından eşimle ilişki sırasında lor peyniri gibi katı beyaz akinti farkettim eşime bulaşmıştı bi defa rastladım sonra olmadı üzerinden iki hafta geçti beyaz peynirsi akintim oldu araştırdım mantar olduğu düşündüm sonra adet oldum rastlamadim sonra bu ay tekrar karşılaştım adet oluncada ne olur ne olmaz diye doktora gittim akintim olduğu için smear testi ornegi aldı belirtilerimi söyleyince de fitil krem yazdı bugün 4 gün oluyor kullandığıma önceki akinti gibi değilde yapiskan beyaz akinti vardı çamaşırımda birde iliskiden önce de vajinada yanmam vardı nasıl desem kesik yanığı gibi iki defa peçete kan olunca hemen adet bitimi olduğu için ondandır dedim ama bugün eşimle iliskiden sonra tekrar kan vardı peçete de çok hafif fazla değil vajina bitimi en aşağı kısmına dokunduğumda hem acıyı hissediyorum hemde orda bisi hissediyorum çizik gibi elimizi bisi cizdiginde kabarır ya öyle bişey ilişki sırasında zorlama da olmadı smear testim haftaya pazartesi günü çıkacak o zamana kadar beklemelimiyim yoksa doktara gideyim mi bide burda yazılan hastalıkla ilgisi var mı sizce ? Biraz uzun oldu teşekkürler

G Gulfiroj kahvetelvesi Kızlar bi yorum yaparmisiniz bilginiz varsa

Bence mantar kaynaklıdır smearimi beklerdim ben olsam ona göre zaten doktora geçmediğini bu şikayetlerinizi anlatırsınız inşallah temiz gelir .

Bence mantar kaynaklıdır smearimi beklerdim ben olsam ona göre zaten doktora geçmediğini bu şikayetlerinizi anlatırsınız inşallah temiz gelir .
Bende öyle düşündüm teşekkür ederim inşallah temiz gelir

Bende bu hafta leep islemi oldum ama doktorum ayni zaman da enfeksiyon olmamasina karsilik antibiyotik verdi. Siz islemden sonra ilac kullanmadiniz mi hic

Ertelemez yani once bu sigillerden kurtulmaniz lazim tedavinizi oldukttan sonra cocuk calismalarina devam.edersiniz.arti sigil olunca normal dogum yapilmiyor once onlaradn kurtulun hpv testi yapin

Hangi şehirdesiniz İstanbulda ise hangi tıp fakültesi hastanesinde yaptırdınız hpv testini
Merhaba ben hasekide yaptırdım tiplemeyi. Geçenlerde bir özel hastanede sordum 2000 lira dedi. Ahaha üstelik veznedeki kıza soruyorum hem yüksek tipler hem düşük tipler bakiliyo dimi diyorum yok diyo iki tip bakılıyor 24-28 yahu onlar sayılaridir olur mu öyle şey en tehlikelisi 16 18 bikere en önce ona bakılması lazım diyorum ısrarla yok 24 28 diyo. Allah aşkına biraz teknik terim bari öğretsinler işe aldiklari insanlara. Daha soruma cevap bulamıyorum bir de 2000 lira istiyolar.

Merhaba bana doktorun dediği şu: biz içeriye bir solüsyon sıkıyoruz hücre değişikliği olan yerler boyanıyor. Normal yerler renk değiştirmiyor dedi. Yani kötü olsa bile onun da derecesi var mesela benim içerde 6 farklı yerde renk değişikliği tespit etmişti ve sonra cin1 geldi. O yüzden doktorun patoloji sonucunu açıklamasını bekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…