Tesekur Ederim sonucum cikti rahim kalimlasmasi varmisMerhaba bana doktorun dediği şu: biz içeriye bir solüsyon sıkıyoruz hücre değişikliği olan yerler boyanıyor. Normal yerler renk değiştirmiyor dedi. Yani kötü olsa bile onun da derecesi var mesela benim içerde 6 farklı yerde renk değişikliği tespit etmişti ve sonra cin1 geldi. O yüzden doktorun patoloji sonucunu açıklamasını bekleyin derim
Çok sevindim 16 negatif olmanıza.Herkese aylardan sonra tekrar merhaba, belki beni hatırlayan olur aranızda. 16,18,51 vardı bende ve 8,9 ay sonra sadece 18 pozitif çıkmıştı. Şükürler olsun Eylül'de son doz gardasilimi oldum. Ufak bir sigilim vardı sivilceye benezeyen bacak içimde. Onu yaktırdım. Sonra çok şükür bir daha siğil farketmedim bir de artık siğil var mı diye bakmıyorum sıkıldım artık. Yalnız size sormak istediğim farklı bir konu var. Hpv ile mücadele ederken vajinal mantar sıkıntısı çeken var mı aranızda? Benim bir bucuk yıldır kullanmadığım ilaç fıtil kalmadı artık kafayı yicem geçmiyor geçmiyor. Geçen ay kültür testi yapıldı yoğun candida çıktı. Ah bir de ampisilin direnci. Kendime çok kızıyorum, hayatım boyunca gerekli gereksiz her şeye ilac içtim. O kadar pişmanım ki. Antibiyotik direnci yüzünden basit bir mantar bile iyileşmiyor. Şimdi candida diyetini keşfettim ona başladım. Rabbim siniyor resmen Allah dermansız dert vermesin gerçekten insanın psikolojisi çöküyor...
Bana vermişti yanılmıyorsam 5 gün kullanmıştım antibiyotikBende bu hafta leep islemi oldum ama doktorum ayni zaman da enfeksiyon olmamasina karsilik antibiyotik verdi. Siz islemden sonra ilac kullanmadiniz mi hic
Benimde aynı oldu çok kötü bir durum seni anlıyorumMerhaba arkadaslar hpv testim negatif cikti dahasi tum isteyenlerin basina. Ancak suan icimi kemiren anal ve oral yolla bulasti mi bulastiysa orada da negatif olmus muyumdur bunu merak ediyorum. Hpv beni maddi manevi cok kotu etkiledi erkek arkadasim beni terk etti fazla kaygilandigim icin. Takviyeler tedaviler pahaliydi. Allah herkesi bu beladan kurtarsin.
Kutahyada 350 liraya ozel hastanede hpv genetik tayini yaptırdımMerhaba ben hasekide yaptırdım tiplemeyi. Geçenlerde bir özel hastanede sordum 2000 lira dedi. Ahaha üstelik veznedeki kıza soruyorum hem yüksek tipler hem düşük tipler bakiliyo dimi diyorum yok diyo iki tip bakılıyor 24-28yahu onlar sayılaridir olur mu öyle şey en tehlikelisi 16 18 bikere en önce ona bakılması lazım diyorum ısrarla yok 24 28 diyo. Allah aşkına biraz teknik terim bari öğretsinler işe aldiklari insanlara. Daha soruma cevap bulamıyorum bir de 2000 lira istiyolar.
Hpv genotipKutahyada 350 liraya ozel hastanede hpv genetik tayini yaptırdım
Yuzde yuz kotu tabii ki çıkmaz temizde çıkabilir korkmayinArkadaslar hepinize bi sorum var simdi kolposkopi sirasinda gorunen beyaz yerler hepsimi riskli olur yani simdi sonuc bekliyorum gecen sene verdigim biyopside kronik servist cikmisti.yeniden kolposkopiyle baktilar saat 12 hizasinda beyazlik olustu simdi bu sonuc %de 100 kotu birseymi cikar beyaz cikan yerlerden alinan biyopsiler temiz cikarmi
Ne güzel canm çok sevndm. Ama bana uzaya gemi fırlat desen yaparım sigarayı bırakamam... Hem işyerim de çok sıkıcı dayanamıyorum içiyorumÖncelikle herkese merhaba...buraya 2019 nisan ayında üye olmustum...hpv 16 51 ve 6 tipleri vardi..sigillerimde vardi ve ustune cin 1 tanisiyla tedavi oluyordum...yaklaşık 2 hafta önce hpv test ve smear yaptırdım hpv negatif ve smear ascus göründü fakat smear tekrar incelendi ve temiz dendi ...kısa zaman sonra jinekolojik onkoloji doktoruna gidip sonuclarimi gosterecegim...cunku bu testleri özelde yaptirdim...6 ayda bir biyopsi yapılan psikolojik olarak çöktüğüm 2 yil yasadim...bu süreçte 3 ay deflagyn kullandım hayatımda hiç sigara kullanmadım çıkan sigilleri dondurttum...yaklaşık 3 aydır evliyim ve sigilim de tekrar etmedi ...merak etmeyin hpv geciyor
kbkma baya geç yazdım . doktorum bana 1 ile 3 yıl arası kendiliğinden yok olurlar genelde böyledir bağışıklığını güçlü tut moral önemli demişti.Renklidunyam35 bu virüsün 3 yıl yaşadığını nerden biliyorsunuz?? en fazla 3 yılmı kendini saklayabiliyor bu virüs???
Ne güzel canm çok sevndm. Ama bana uzaya gemi fırlat desen yaparım sigarayı bırakamam... Hem işyerim de çok sıkıcı dayanamıyorum içiyorum
Doğum esnasında %10 ihtimalle bebeğin boğazına ses tellerine bulaşabiliyormuş bu yüzden hpv li kişilere sezeryan yapıyorlar risk almamak içinKızlar bnm biyopsi CİN 1 çıkmıştı. Hpv tipim de sonuclandı tip 6 çıktı sadece siğil türü çok sükür. Doktor smear testi ile takip ederiz. Bir problem yok dedi. Mart sonunda yine smear yaptırcam temiz çıkana kadar.
Bu virüs 1 ve 3 yıl arası vücuttan atılıyormuş. Biz de 8 ay sonra yaz sonu gibi bebek düşüncesine girmiştik. Ama internetten okudum hpv bebeğe geçebiliyormuş boğazına falan. Hiç böyle bir risk alamam böyle bişey varsa. Kapsamlı bilgisi olan var mı bu konuda ?
Anladım bilgi için çok teşekkür ederimDoğum esnasında %10 ihtimalle bebeğin boğazına ses tellerine bulaşabiliyormuş bu yüzden hpv li kişilere sezeryan yapıyorlar risk almamak için