Kızlar lütfen yardım edin. 3 yıl önce yalnızca temassal bir ilişkim oldu. 6 ay önce vajinamın giriş kısmında ten rengi minik minik et benleri çıktı. Doktora gittiğimde yapısal olduğunu tenimin şişmiş olabileceğini söylemişti fakat şimdi daha da arttı ve rengi kahverengine döndü. Aynı zamanda vajina içinde beyaz minik bir kabarcık çıkmıştı. Doktor ona da mantar demişti bu yüzden aylarca mantar ilaçları kullandım. Şimdi o da diğer yerlere yayıldı. Tüm bunların hpvden kaynaklı genital siğil olduğunu biliyorum. Sorularım olacak: Öncelikle tekrar Kadın Doğuma mı gitmeliyim? Jinekologlar da dondurma, yakma işlemi yapıyorlar mı yoksa Dermatolojiye mi gitmeliyim? İkinci olarak bakire olduğum için smear testi vs yapılamayacak fakat diğer işlemlerin e-nabızda açıkça görünmesini istemiyorum. Bu işlemler için e-nabız hesabınızda ne yazıyor. Lütfen beni bilgilendirin. Özele gitme gibi bir durumum yok. Yaklaşık 5 aydır oldukça sağlıklı besleniyorum. Pharmaton, Propolis, İmmuneks gibi birçok takviye kullandım. Alkol, sigara kullanmıyorum. 23 yaşındayım. Artık psikolojik olarak çok zorlanıyorum. Dayanamıyorum, çaresiz durumdayım. Sorularımı cevaplar ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.