Rica ederim ne demek...Ben "Neptün"ün propolisini kullanıyorum.Hatta o markayı Onkoloji hastalarıda kullanıyormuş..Aç karnına Yarım bardak suya 10 kiloya 2 damla koyuyorsunuz.Mesela 60 kiloysanız 12 damla damlatılıyor..Propolisi damla şeklinde suya damlatıp mı kullanayım cok sagolun bu arada
Babamdan isteyecegım aktardan alır büyük bi ihtımal çok sağolun gercekten tüm sorularımı yanıtladınız büyük bi özenleRica ederim ne demek...Ben "Neptün"ün propolisini kullanıyorum.Hatta o markayı Onkoloji hastalarıda kullanıyormuş..Aç karnına Yarım bardak suya 10 kiloya 2 damla koyuyorsunuz.Mesela 60 kiloysanız 12 damla damlatılıyor..
Merhaba...Diğer cinsel yolla bulaşan hastaliklar hakkinda pek bir bilgim yok.Ama Kan tahlili ile hepsi çıkıyor.Bende hpv çıkınca eşim Devlete Ürolojiye gitti ve hiçbir belirli yokken bütün kan testlerini yapmışlardı.Siz İsterseniz yaparlar.HPV ile ilgili ise Siğil yoksa HPV olmadiğı anlamına gelmiyor..Cinsel hayatı olan bütün bayanlarin belirli araliklarda HpV testi yaptirması gerekli..35 yaşındayim evliyim ve hayatimda 34 yaşina kadar ne smear nede hpv testi yaptırmamiştim..Çünkü kadin hastalikları ile ilgili zerre şikayetim yoktu.(Ne kadar bilinçsizmişim)Kız kardeşimin israriyla gittim yaptirdim..iyiki de yaptırmişim Smear temiz ama en beteri olan hpv16 çıktı..Amacim sizi korkutmak değil ama varsa bile geç kalmamak için doğruları söylemek gerekir.Temiz çikan Smear testi HpV hakkında ipucu vermez.Sadece Smear anormal çikarsa ancak şüphe verir.O zamana kadar tedbir almak en doğrusu bence..Merhabalar hepinize, tecrübelerinize ihtiyacım var. Ben siğilden şüphelenip devlet hastanesinde doktora gitmiştim. Siğil değil yapısal oluşumlar olduğunu ve zararsız olduğunu söyledi ve kontrol amaçlı smear testi yaptı. Smear testi de temiz çıktı. Doktor istersem özelde hpv dna yaptırabiliceğimi söyledi. Sizce şu durumda böyle bir teste gerek var mı? Eğer hpv olsaydı testte çıkmaz mıydı? Şu süreçte kaygı bozukluğu yaşamaya başladım böyle diyince de stres oldum emin olamadığım için. Ayrıca cinsel yolla bulaşan hastalıklar için kan testi yapıp yapamayacağımızı sordum. Bir belirti olmadığı zaman yapmıyoruz dedi. Artık diğer hastalıkları bile şüphe haline getirdim. Özelde bu testleri yaptırmalı mıyım sizce?
Teşekkürler. Hpv testini 30 yaş altı olduğum için özelde yaptırmam gerekiyor. Fiyat olarak bilginiz var mı? Bir de hpv testi nelere bakıyor burada gördüğüm kadarıyla her test aynı detayda değil. Testin daha detaylı olması için ne demem lazım doktora?Merhaba...Diğer cinsel yolla bulaşan hastaliklar hakkinda pek bir bilgim yok.Ama Kan tahlili ile hepsi çıkıyor.Bende hpv çıkınca eşim Devlete Ürolojiye gitti ve hiçbir belirli yokken bütün kan testlerini yapmışlardı.Siz İsterseniz yaparlar.HPV ile ilgili ise Siğil yoksa HPV olmadiğı anlamına gelmiyor..Cinsel hayatı olan bütün bayanlarin belirli araliklarda HpV testi yaptirması gerekli..35 yaşındayim evliyim ve hayatimda 34 yaşina kadar ne smear nede hpv testi yaptırmamiştim..Çünkü kadin hastalikları ile ilgili zerre şikayetim yoktu.(Ne kadar bilinçsizmişim)Kız kardeşimin israriyla gittim yaptirdim..iyiki de yaptırmişim Smear temiz ama en beteri olan hpv16 çıktı..Amacim sizi korkutmak değil ama varsa bile geç kalmamak için doğruları söylemek gerekir.Temiz çikan Smear testi HpV hakkında ipucu vermez.Sadece Smear anormal çikarsa ancak şüphe verir.O zamana kadar tedbir almak en doğrusu bence..
Rica ederim.1 yıl önce Ben Sağlik ocağinda yaptirmiştım..Ve orası bütün tiplere bakıyordu..Siz 30 yaş altindaymişsiniz özelde yaptirmanız gerekecek..Sanırim HPV 'ye Devlet Hastanesi bakmıyor 30 yaş altına..Özeldeki fiyatlarıda şuan için bilemiyorum her yerde fiyatlar farklı oluyor ama bilenler yazarlarsa iyi olur bende öğrenmiş olurum.Teşekkürler. Hpv testini 30 yaş altı olduğum için özelde yaptırmam gerekiyor. Fiyat olarak bilginiz var mı? Bir de hpv testi nelere bakıyor burada gördüğüm kadarıyla her test aynı detayda değil. Testin daha detaylı olması için ne demem lazım doktora?
Devlet hastanesine gitmem yeterli o zaman diğerlerine baktırmak için illa ki araştırma hastanesi olmasına gerek yok di mi?
beeo marka da iyi propoliste.Babamdan isteyecegım aktardan alır büyük bi ihtımal çok sağolun gercekten tüm sorularımı yanıtladınız büyük bi özenle
Babam almıs markasız aktardan inşallah iyidir sabahları ac karnına içiyorumbeeo marka da iyi propoliste.
Sakin olmakla başlayabilirsin. Varsa da dünyanın sonu değil basit bir temassa yakılır gider özel hastanede yaptırırsan gözükmüyor sanırım işlem jinekolog da dermatolog da bakabilir ama bence bölgeden dolayı jinekolog daha doğru olabilirKızlar lütfen yardım edin. 3 yıl önce yalnızca temassal bir ilişkim oldu. 6 ay önce vajinamın giriş kısmında ten rengi minik minik et benleri çıktı. Doktora gittiğimde yapısal olduğunu tenimin şişmiş olabileceğini söylemişti fakat şimdi daha da arttı ve rengi kahverengine döndü. Aynı zamanda vajina içinde beyaz minik bir kabarcık çıkmıştı. Doktor ona da mantar demişti bu yüzden aylarca mantar ilaçları kullandım. Şimdi o da diğer yerlere yayıldı. Tüm bunların hpvden kaynaklı genital siğil olduğunu biliyorum. Sorularım olacak: Öncelikle tekrar Kadın Doğuma mı gitmeliyim? Jinekologlar da dondurma, yakma işlemi yapıyorlar mı yoksa Dermatolojiye mi gitmeliyim? İkinci olarak bakire olduğum için smear testi vs yapılamayacak fakat diğer işlemlerin e-nabızda açıkça görünmesini istemiyorum. Bu işlemler için e-nabız hesabınızda ne yazıyor. Lütfen beni bilgilendirin. Özele gitme gibi bir durumum yok. Yaklaşık 5 aydır oldukça sağlıklı besleniyorum. Pharmaton, Propolis, İmmuneks gibi birçok takviye kullandım. Alkol, sigara kullanmıyorum. 23 yaşındayım. Artık psikolojik olarak çok zorlanıyorum. Dayanamıyorum, çaresiz durumdayım. Sorularımı cevaplar ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Kızlar lütfen yardım edin. 3 yıl önce yalnızca temassal bir ilişkim oldu. 6 ay önce vajinamın giriş kısmında ten rengi minik minik et benleri çıktı. Doktora gittiğimde yapısal olduğunu tenimin şişmiş olabileceğini söylemişti fakat şimdi daha da arttı ve rengi kahverengine döndü. Aynı zamanda vajina içinde beyaz minik bir kabarcık çıkmıştı. Doktor ona da mantar demişti bu yüzden aylarca mantar ilaçları kullandım. Şimdi o da diğer yerlere yayıldı. Tüm bunların hpvden kaynaklı genital siğil olduğunu biliyorum. Sorularım olacak: Öncelikle tekrar Kadın Doğuma mı gitmeliyim? Jinekologlar da dondurma, yakma işlemi yapıyorlar mı yoksa Dermatolojiye mi gitmeliyim? İkinci olarak bakire olduğum için smear testi vs yapılamayacak fakat diğer işlemlerin e-nabızda açıkça görünmesini istemiyorum. Bu işlemler için e-nabız hesabınızda ne yazıyor. Lütfen beni bilgilendirin. Özele gitme gibi bir durumum yok. Yaklaşık 5 aydır oldukça sağlıklı besleniyorum. Pharmaton, Propolis, İmmuneks gibi birçok takviye kullandım. Alkol, sigara kullanmıyorum. 23 yaşındayım. Artık psikolojik olarak çok zorlanıyorum. Dayanamıyorum, çaresiz durumdayım. Sorularımı cevaplar ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bendede alerji yapti acillik oldumÇok üzüldüm, bunu hiç doktorunla paylaştın mı canım, çünkü propolis bağışıklık destekleyici bir ürün....ilk defa duydum negatif etkisini...
Ben tıp fakultesının hastanesınde yaptırmıstım 25 yasındayım sorun olmadı yaptılatTeşekkürler. Hpv testini 30 yaş altı olduğum için özelde yaptırmam gerekiyor. Fiyat olarak bilginiz var mı? Bir de hpv testi nelere bakıyor burada gördüğüm kadarıyla her test aynı detayda değil. Testin daha detaylı olması için ne demem lazım doktora?
Devlet hastanesine gitmem yeterli o zaman diğerlerine baktırmak için illa ki araştırma hastanesi olmasına gerek yok di mi?
Esine kızmadınmı aldattınmı nasil bulasti sana dedinmiTeşekkür ederim canm insallah güzel çıkar sonucum. Smear testim pazartesi çıkarmış. Hpv testi 8 aralıkta. Peki Yaktırdıktan sonra işe ne zaman başlayabilirim ağrı acı olur mu çok sonrasında?
Bazı mesleklerde e nabız geçmişi de isteniyor biliyorsunuz. Meslek hayatımı ve gelecekteki ilişkimi olumsuz etkilemesinden korkuyorum.Korkma jinekologa git anlat durumunu stres yaparsan bagısıklıgın duser yapma e nabızda gozukmesınden neden korkuyorsun e devlet şifreni bılmedıklerı sürece kimse giremezki
Bilmiyordum bazı mesleklerde e nabız gecmısı istendıgınıBazı mesleklerde e nabız geçmişi de isteniyor biliyorsunuz. Meslek hayatımı ve gelecekteki ilişkimi olumsuz etkilemesinden korkuyorum.
Yok demedim. 5 -10 yıllık evli olsak sorardım. Ama bu virüs vücutta 3 sene yaşayabiliyormuş. Bizde yeni evliyiz 3. Ayda cıktı siğiller. Tanışma evlenme aşamamizda kısa sürdü. O yüzden eşime de güvenim tam. Benden önce yaşadıklarının hesabını bana vermesi saçma olur diye düşünüyorumEsine kızmadınmı aldattınmı nasil bulasti sana dedinmi