Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaslar tekrar merhaba, dun yazmistim kafamdaki sorulari, bana cok yardimci olmustunuz. Gecen yil almayi ihmal ettigim sonucumu ekliyorum, hpv var mi yok mu anlamadim. Bir goz atabilir misiniz?

Arkadaslar tekrar merhaba, dun yazmistim kafamdaki sorulari, bana cok yardimci olmustunuz. Gecen yil almayi ihmal ettigim sonucumu ekliyorum, hpv var mi yok mu anlamadim. Bir goz atabilir misiniz?Eki Görüntüle 2672528
Cin 1 çıkmış canım sakın telaş yapma kolposkopi önerilir yazıyor zaten yaptırdığın düzenli smear sayesinde öğrenmiş oldun herşeyi kolposkopi gösterecek şimdi

Cin 1 çıkmış canım sakın telaş yapma kolposkopi önerilir yazıyor zaten yaptırdığın düzenli smear sayesinde öğrenmiş oldun herşeyi kolposkopi gösterecek şimdi
CIN 1 tamam, yok korkmuyorum. Dediginiz gibi, bisey varsa ogrenmek icin yapiliyor bu testler sonucta o yuzden problem yok. Hpv konusundq yorumunuz nedir? Ben bakildi ama cikmadi gibi algiladim, yukarida baska arkadasim hpv pozitif ama turu belli degil seklinde yorumladi. Sizce durum ne?

Hpv dna testi yaptırmanız gerekiyor ama görünüşe göre var sizde bu virüs

Smear testi yapılmış ve CIN I çıkmış, muhtemelen HpV'den kaynaklandığı belirtilmiş, korkmanıza gerek yok, CIN I çoğu zaman geriliyor deniyor, kolposkopi ve HPV testi yaptırıp tam durumu öğrenirsiniz.

Arkadaşlar bu durumu o kadar büyütmeyin. Burada yorumları okuyan arkadaşlara söylüyorum. Psikolojinizi bozmayın. Cinsellik yaşayan herkesin başına gelebilecek bir durum bu. 1 kişiyle olmuş 10 kişiyle olmaz farketmez. Artık bu durum da tansiyon gibi çokça olan bir durum. Moralinizi bozmayın. Bu ülkede kaç kadın düzenli smear testi yaptırıyor ki. Yavaş yavaş aydınlama geldi insanlara bilinçlenme geldi. Annemizde teyzemizde olup olmadığını nerden biliyoruz. Kendileri bile bilmiyor. Çoğu da inanın bu virüsü kapmış ve zamanla vücuttan atmıştır farkında değil. Smear testi bile yaptırmayan bir toplumdan bahsediyoruz hpv dna hak getire. Hpv dna 1500 liradan aşağı yaptırılmıyor. Erkekler hpv taşıyıcısı inanın yüzde 80 erkekte bu var ve bilmiyor siğil çıkarmasına gerek yok. Siğil çıkmaması hpv taşımadığı anlamına gelmez unutmayın. Üstelik biz kadınlarda bunun testi varken bir erkek vücudumda bu virüs var mı acaba deyip merak etse bile erkeklerde bunun testi yok. Bizde rahim kanserine neden olduğu için biliyoruz. Rahim kanseri olmanız da düzenli smear testi yaptırdığınız sürece zor bir ihtimal. Baştan önlemini alıyor doktorlar. Ayrıca çoğu doktor devlette tabiki smearde bi sıkıntı görse de bi 6 ay bekleyelim belki bağışıklığınız yener diyor ve genelde öyle de oluyor. Özeldeki doktorlar inanın para kazanmak için hemen işlem yapma durumuna giriyor ve korkutuyor. Ayrıca insanlar gelip burdaki yorumları okuyor daha da psikolojik açıdan etkileniyor. Sizden ricam eğer bunları konuşabilecek arkadaşlarınız dostlarınız çevreniz varsa sizin başınıza geldiğinizi söylemeseniz bile insanları bilgilendirin. İnsanlara bu gibi risklerin olduğunu söyleyin bilinçlendirin. Çoğu insanda olmasına rağmen insanlar utandıkları için kimseye söylemiyor. Bu utanılacak bir şey değil. Cinsellik yaşayan herkesin başına gelebilir. İnsanları bilinçlendirirseniz bu konuda insanlar başlarına geldiğinde de öcü gibi bakmaz kendimi pis hissetme duygusuna girmez.

hpv ornegımı aldı onu ogrenın ben ozelde yaptırdım 180 tl hpv varmı yokmu dıye
Smaer almıs olabılır sızden devlette
Bagıslıgı guclu tutup ası olun

hpv ornegımı aldı onu ogrenın ben ozelde yaptırdım 180 tl hpv varmı yokmu dıye
Smaer almıs olabılır sızden devlette
Bagıslıgı guclu tutup ası olun
Rahim agzinda hpv olduğunu söyledim...Boğazim ve Ağzimdan da şüphelendigimi belirtince hemen ben demeden sürüntü alacaği fırçayı çikardı...Artik bilemiyorum fazlasını...Boğazima kamera ile baktı..Zaten ağzımda görünürde bir lezyon yada farklilik yoktu..Ben işi sağlama almak için gittim..Ama şunuda belirtti.Şuan yok ama bir yere tutunup sonradanda çıkabilir dikkat et dedi...Bunları söyledigi için daha önce ağizda hpv ile karşilaştigı izlenimini aldım ondan...Ağızda aslaaa olmaz diyen doktorlardan değildi yani..

Hangi kbb doktoruna gittiğin bilgisini de paylaşabilir mısın rica etsem

Kızlar sorum hpv aşısını yaptıranlara olucak. Aylardır aşı konusunda kararsizim yaptırıp yan etki gören var mı? Eksi sözlükte aşıdan önce testlerinizi yaptırın falan yazmışlar ne testi anlayamadım kan testi falan mı? Yaptıran kişiler bilgi verebilirse çok sevinirim

Ben yaptırdım üç dozuda bitti herhangi bir yan etki olmadı

Benim de iç bacakta iki siğil gibi bir şey oluştu eşimde de aynısından vardı biri 6-7 ay sonra kendiliğinden patladı sıcaklarda. Diğeri de bir buçuk sene sonra patladı. O ara çok önemsemedim patlamasından bir ay sonra hsg çektirdim rahim girişi kapalıydı enfeksiyondan kaynaklanmış olabilir dedi açıkçası ondan şüphelendim 1,5 senedir boşa hamile kalmaya çalışıyormuşum... başlığı görünce yazayım dedim ama dikkat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…