siğiller çıkmamıştı henüz smear testi yaptırmıştım.ama 5 aydır siğiierimi yaktırma işleminden dolayı tekrar smear testi yapmadı dr.um.sanırım tamamen siğillerim geçtikten sonra yapıcak.yakma işlemini uyuşturarak yapıyor tabii ama ilk yaktırmamda fazla acı olmamıştı da ikinci yaktırmamda derinin hasassa olduğu yerler bir hayli acımıştı.bu sefer nasıl olucak bilmiyorum. inşallh bu son olur diyorum.
ilk başta özel hastaneye gitmiştim benden de 150 tl istemişlerdi. siğillere göre ücret alınıyormuş canım...
inşallah canım bu son olur, buna kendine inandır, sizlerden kurtulacağım de.onlar da seni terketsin
sosyal güvencen var mı canım, ben özel hastanede emekli sandığına bağlı olduğum halde 165 tl ödedim, çok fazla gibi geldi bana, devlet hastanelerinde ek ücret alıyorlar mı ki
Bağışıklık sistemim için vitamin almayı bırakıp üstüne üzüntü yaşayınca bende yine çıktı :1shok: :1no2: , belki seninde bağışıklık sistemindendir canım. Bu illet yapıştı ama herkes gibi kurtulacağımız gün gelicek inşallah. Bu arada kantaron yağını denedim, yara iyileştirmede ve yanık izi geçirmede acaip hızlandıran bir etkisi var, keşke önceden kullanmaya başlasaydım, herkese tavsiye ederim. Temmuz geldi, değil denize girmek etek bile giyecek durumda değilim daraldım vallahi kimseyede çaktırmamaya çalışıorum mafoldumben neyseki burda konuşabilioruz.
kaidecim benim bildiğim jinekologlar yapıyor yakma işlemini.
bu arada geçmiş olsun canım doktor doktor gezmek insanın canını cidden sıkıyor ama bu siğillerde strese sıkıntıya gelemiyorlarmış arkadaşım.bende o kadar çok doktora gittim ki anlatamam.2 kez yaktırdım şimdi 3, kez yaktırıcam diğer yaralarım iğleşince.sağlıklı günler dilerim...
bu kadar çok düşünüp dert etmek yerine hiç yokmuş gibi farz ederek hayatın tadını çıkarmaya devam etseniz..
bende çok az kaldı ama son kalanları uzun sürsede atlatıcam :lepi:
bu iş bizde bitiyo onları hafife almadığınız sürece bu durumu atlatmanız zorlaşıcaktır kızlar