Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

siğiller çıkmamıştı henüz smear testi yaptırmıştım.ama 5 aydır siğiierimi yaktırma işleminden dolayı tekrar smear testi yapmadı dr.um.sanırım tamamen siğillerim geçtikten sonra yapıcak.yakma işlemini uyuşturarak yapıyor tabii ama ilk yaktırmamda fazla acı olmamıştı da ikinci yaktırmamda derinin hasassa olduğu yerler bir hayli acımıştı.bu sefer nasıl olucak bilmiyorum. inşallh bu son olur diyorum.

inşallah canım bu son olur, buna kendine inandır, sizlerden kurtulacağım de.onlar da seni terketsin

sosyal güvencen var mı canım, ben özel hastanede emekli sandığına bağlı olduğum halde 165 tl ödedim, çok fazla gibi geldi bana, devlet hastanelerinde ek ücret alıyorlar mı ki

arkadaşım yaktırma işleminden sonra tam kendimi inandırmaya başlarken bir hafta sonunda tekrar siğillerim çıkıyor o yüzden inanmak istesemde onlardan kurtulacağıma onlar beni inatla bırakmıyorlar.bu sefer bir iki gün ruh halim çok kötü oluyor.sürekli ağlama modunda oluyorum sonra atlatıyorum eşimin ve ailemin desteğiyle. tekrarlamalarından dolayı artık ümidim kırılıyor üstelik yanan yerler düzelmeden yeni çıkan siğiller kaşıntı yapıyor rahatsızlık veriyorlar.sosyal güvencem var fakat özel doktora gidiyorum ben.kendimi doktorumda rahat hissediyorum çünkü.ilgin için teşekkür ederim canıma.s.

ilk başta özel hastaneye gitmiştim benden de 150 tl istemişlerdi. siğillere göre ücret alınıyormuş canım...

ilk başta özel hastaneye gitmiştim benden de 150 tl istemişlerdi. siğillere göre ücret alınıyormuş canım...

egecim kaşıntı bendede olmuştu çok dr.onun iiçin krem yerine bi hap vermişti.sende dr.bi sor istersen kaşıntıyı azaltmıştı çünkü..

Ya bugun ıkıncı yaktırısım we bu kez ınanıorum arkadslar dagılmadan yaktırın.... Benım anlatamam yau bı ay hıc kasındı olmadı 2 yaktırmamda delı gbı kasınıodu anlatamam bole sıgıller ust uste brııkmıs nası kasınıooo sımdı 2 yaktırmada bıttı hemen aldaraya baslıcam arkadaslarımın 2 sınde heme hmen 30 tane sıgılı wardı we aldara 1 hafta ıcınde sonuc werdı yok oldu ısllsah bende baslıcam pazartesı bendede sonuc werıcek bu arada ben dewlet hastanesınde ( ozellıkle dıorum bakın dogum hastanesınde olun ımkan cok fazla o acıdan).....oldum yaktırma ıslemını we bolgesel oldu acımadı ozel hastanelere bosuna gıdp para kaptırmayın derım cunku ozel hastaler anestezı genel yapıp acıya dayanamazsın dıo ama yok ole bısı 5 tane ozel hastanye gıttım hep aynısını dedıler dayanamassın ama yok yane ıgne acısını duydum hepsı o

yok dewlet hastanesınde ucret almıolar hatta ıyı bı kadın dogumcu tanıdıksa aldara kremı dewlet 25 mılyonla dewlet karsılıo onuda her dr yazmıo ıste ....ama ben ozelel gıttım benı cok korktutular en guselı dewlet hastanesı geldı adamlar bna dedıklerı bu normal bısı bakırelerdede olan we hawuz wc gbı yerlerde kapılan bısı dedı ılsıkı yolula gecen bısıde dedı bence dewlet hastanes daha ıyı adam uyusturdu ısını yaptı we korkma artık dedı

Arkadslarım dr um bna bol bol yesıl cay we gunde ıkı kez ada cayı ıcmemı kendıme ıyı bakmamı temızlenmemı cok ıyı olması grektını soledı bı ıkı tane cıkabılımrıs korkmayın bende halada war ıslalah kremle gecıcek onada ınannıorum ama ada cayı we bol yesıl cay cok ıyı gelıomus bu toksını atma ıslemı sırasında sızde ıcın bol bol yogurt yıyın alkol we ıckıyı azaltın

Arkadslarım bu wırusu kapsanız bıle onemlı dıl sımdı yapıcanız sey rahım kanserınden korunmak o ysuden bız sımdı hpw 6 11 sewıyesındeyız sıgıllerle lutwwen ası olun 20 yıl sona kasner olmak ıstemıosak ası olun ıhmal etmeyın saten ıkı ası war cerwılax we gardesıl ( sunuda belıtrım gardesıl 4 cerwılax ıkı wuruse karsı koruooo ama dr bana ben cerwılaxsın daha etkılı oldunu dusunuorum dedı onu yapalım dedı )

Sewgılı arkadslarım bu korkucak bı durum dıl sıgıller ben ılk basta cok kotudum ozel hastanede benı cok kakorktular anlatamam sıze ama kac dr gıttı o korkuola en son gıttım dr bana korkma dedı bunun gbı cok gelıo walkkaka dedı sadece ugrastırcak bısı dedı ılk yapılıcak sey yakalım dedı temızlen cıkarsa tkerar gene yakarıs dedı daha sona kremle yakmadımız yuzeyıler war onu kremle gecırces kremı ıkı ay dusenlı kullanmam dedı normalde kremle 1 ayda ortadan kaobıluo ama dedı garantılı olamsı ıcın 2 ay kullancan dedı daha sona ası ol hemen dedı . Sımdı yaptım onun dedıklerını uygulamak we yesıl cay ada cayı gbı seler ______________bu arada lutwen her yerden saga sole kulak asmayın duada onemlı ama bende ınanclı bırıyım ama bu onemlı we hemen halleıdlması greken bısı o yusden ıhmal etmeden beklemenden bı an once dagılmadan temızlenmesı grek ben bekleedım ıcın dagıldı altı basını ıgttı sız yapmayın sakın ... Bıde korkmayın ıyı bakın kendınızeee ıckı sıgara azaltın yesıl sebze we meywe bol yın ada cayı ıkı bardak yesıl cay bol bol ıcın

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR moral bozmak yokkk doktorum bana sadece kuru tut ve moralinin yüksek tut dedi nemli bölgeyide çok seivyorlarmışşş üremek için dikkat edin elbet geçecek boşyere sıkıntıya girmeyinnn

nasıl bir bağışıklığımız varmışta toparlayamıyormuş kendini anlamadım arkadaşım.inan yaz geldi dediğin gbii tadını çıkartamıyorum.herşeyin kısıtlıı çok bunaltıyor insanı bu siğiller.inan bu siğillerden kurtulduğum zaman için adaklar adadım artık ne yapıcağımı şaşırmış vaziyetteyim.kaşıntı desen cabası o ayrı bir dert zaten.inşallh kurtuluruz kısa zamanda.gerçi kısa zamanımı kaldı 5 aydır uğraşıyorum siğillerle ((

kızlar slm,
sabah doktora gittim tekrar jinekologa, ya oda beni genel cerraha yönlerdirdi, anacım oda cildiye ye git dedi, bu ne kafayı yiyecem, arkadaşlar siz nerde yaktırdınız acaba. doktor doktor dolanmaktan iyice stres oldum, o yetmedi dişim şişti, gelince her şey üst üste geliyor..

kaidecim benim bildiğim jinekologlar yapıyor yakma işlemini.

canım, bunların hepsi sabah oldu inan, yarın da cildiye ye gitcem, benim siğiller anüs çevresinde, jinekolog benim bölgemde değil dedi
yanlış bir şey yapmayayım dedi, cerraha yönlerdirdi, anacım oda başka şey dedi vallahi şaşırdım, iş güç kaldı, onamı yanayım, olmadık hastalık onamı yanayım, ya ben ne yapam şimdi, bir fikir verin kızlar.

bu arada geçmiş olsun canım doktor doktor gezmek insanın canını cidden sıkıyor ama bu siğillerde strese sıkıntıya gelemiyorlarmış arkadaşım.bende o kadar çok doktora gittim ki anlatamam.2 kez yaktırdım şimdi 3, kez yaktırıcam diğer yaralarım iğleşince.sağlıklı günler dilerim...

sağol canım, biraz garip olcak ama eteğimi indir kaldır, geldiler vallahi.
hayır biri cevap verse, yok anam hepsi başından gönderiyor, sinir katsayılarım iyice yükseldi.

bu kadar çok düşünüp dert etmek yerine hiç yokmuş gibi farz ederek hayatın tadını çıkarmaya devam etseniz..
bende çok az kaldı ama son kalanları uzun sürsede atlatıcam :lepi:
bu iş bizde bitiyo onları hafife almadığınız sürece bu durumu atlatmanız zorlaşıcaktır kızlar

canım onları ben yok saysamda onlar kendilerini zoraki hatırlatıyorlar rahatsızlık verdiğinden dolayı zaten kafasına takıyor insan.

canım cildiye doktorları ilgileniyo bu işlemlerle.. cildiye doktoruna gidersen bir an önce tedavine başlarlar
bilirim bi ona bi ona açıp göstermek zor ve sıkıcı bi durum.. ama mecburuz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…