haklısın en iyisi onemsememek bu kadar, ben cok onemsedim, kabusa dondu resmen hayatım
sadece sigil ve gececek birgun mutlaka diye dusunucem artik
arkadaslar hayatı boyunca sigil cikan yoktur di mi
merabalar!!! bişi sormak istiyorum.bu hpv virüsü nü taşıyıptaa sigara içmeyen varmı içinizdee.hep sigara etken deniliyoda ne derecee etken bilmek istiyorum. tşk ederim şimdidenn
merabalar!!! bişi sormak istiyorum.bu hpv virüsü nü taşıyıptaa sigara içmeyen varmı içinizdee.hep sigara etken deniliyoda ne derecee etken bilmek istiyorum. tşk ederim şimdidenn
Merhaba arkadaşlar ben nhiç sigara kullanmadım ve bende 2 ay önce çıktı yakıldı ve artık yok 2 ay oldu inş bi dahada çıkmaz doktor en önemli etken moral dedi kızlar morallll hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar ben nhiç sigara kullanmadım ve bende 2 ay önce çıktı yakıldı ve artık yok 2 ay oldu inş bi dahada çıkmaz doktor en önemli etken moral dedi kızlar morallll hihoyyyt
Arkadaşlar banada hiçbi doktor moral demedi hatta yiyecekdi içecektibağışıklıktı bunları bile ben söyleynce sadece evet olabilr diyerek onayladılar.
evet ya aynen
cok ilginc, neden iyi beslen falan demiyorlar, az da olsa etkisi mutlaka vardir sonucta
ben asiyi bile kendim sordum, yaptir dedi yoksa onun aklina bile gelmiyordu, 3 doktorda da boyle oldu
bu arada ne guzel ya 2 ayda kurtulmussun, ben 4 aydir ugrasiyorum hala da cok fazla var
canım bende ilk farkettiğimde internetten baktım ve inanılmaz üzülüp korktum doktor beni rahatlatır diye önce jinekoloğa gittim kadın daha beter davrandı sonra çoook tatlı bi dermatoloji uzmanına denk geldim çok şükür o kadar iyi davranıp o kadar rahatlattıki beni... bu doktor bana direk moral değilde onunla doğrudan bağlantılı olan vücut direncinden bahsetti,vücut direncini yüksek tutmaya çalış dedi,ee hepimiz biliyoruz moral,stres vücudun direncini olumsuz yönde çok etkiliyo... 15 gün arayla 2 defa donduruldu... şimdi görünürde hiçbişe yok,öyle tip testi falanda gerek yok dedi tipi ne olursa olsun bundan sonra gerekli tetkikleri düzenli şekilde uygula hiçbişeden de korkma dedi... şimdilik siğil kalmadı inşallah bidaha da çıkmaz... Kısaca şunu söylemek istiyorum kızlar bunlar geçiyo hemde kafanıza takmadınızmı o kadar güzel geçiyoki... bi daha çıkarsa bi daha yaktırırım dondururum her neyse her ne gerekiyosa yaparım... Allah dermansız dert vermesin arkadaşlar... hepinizi kocaman öpüyorum... Moralinizi yüksek tutun ve görün bakın kim daha etkili... :dance: vereliniortak
kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun,
benimde saat 2 de doktora randevum var, anladığım kadarıyla benimde sorunum sizinki gibi ama o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.stres, moral en alt düzeyde,
bakalım bana ne diyecekler, bir kaç güne kadar kendimde basur var zannediyordum , taki buradaki yazılanları okuyana kadar, keşke daha önce okusaydım da, başlar başlamaz önlem alsaydım diyorum.
insallah birgun benimkilerde gecer....acaba o gunleri gorebilecek miyim, o kadar uzun suredir ugrasiyorum ki sanki hic gecmeyecek gibi oldu
peki bisey sorucam atlatanlara, onlari gun icinde hic dusunmuyor muydunuz? benim hep aklımda, cikaramiyorum kafamdan, e zaten gunasiri krem suruyorum, unutmak cok zor, ne yapmaliyim?
insallah birgun benimkilerde gecer....acaba o gunleri gorebilecek miyim, o kadar uzun suredir ugrasiyorum ki sanki hic gecmeyecek gibi oldu
peki bisey sorucam atlatanlara, onlari gun icinde hic dusunmuyor muydunuz? benim hep aklımda, cikaramiyorum kafamdan, e zaten gunasiri krem suruyorum, unutmak cok zor, ne yapmaliyim?