Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım, bir yaktıra bilsem vallahi unutcam gitcek, yani biri ilgilense sanki ölümcül hastalık gibi ordan oraya gidiyorum.

canım cildiye doktorları ilgileniyo bu işlemlerle.. cildiye doktoruna gidersen bir an önce tedavine başlarlar
bilirim bi ona bi ona açıp göstermek zor ve sıkıcı bi durum.. ama mecburuz işte

canım sen nerde yaktırdın peki, yakınsa en azından oraya gideyim bari.

kaidecim inanırmısın 5 ay önce başladım bu siğillerle mücadeleye önüme gelen doktora açıp siğillerimi göstermekten bıkmıştım.en sonunda kendi dr la yakma işlemlerine başladım.5 aydan beride ondan başkası görmüyor artık:))

:) bayan olamk ne kadar zor böyle, hepsi geçecek biliyorum ama ben daha işleme başlıyamadım, ah bir başlasam,

gerçekten hepimizi bir an önce Yüce Allah ' ım kurtarsın bu dertten.. :Saruboceq:
çok fazla ilgilenmelerini bekleme canım.. benim gittiğim doktorlardan ben sorularımla zorla cevaplar bilgiler almaya çalışırdım..
yapılması gereken neyse onu yapıyolar çok fazla ilgilenmiyolar..sigorta hastanelerindeki durum bu malesef
ben 3 kere dondurttum.. çoğundan bu sayede kurtuldum bikaç taneside kendiliğinden geçti zemuszemus

evet bayan olmak zor canım. inşallh yarın cildiyeci tedavine başlar sende sonsuza kadar kurtulursun canım siğillerden.

Amin....
yarın özel gop hastanesine gitcem, cerrah en iyi cildiyeci orda dedi, oda başından atarsa bu sefer insan hakları mahkemesine gitcem, :)
bakalım baştan savmak nasıl oluyor.

canım sen nerde yaktırdın peki, yakınsa en azından oraya gideyim bari.

canım ben dondurttum.. yaktırmadım.. yakılcak kadar önemsemediler 40-50 tane olan siğillerimi
samatya eğitim ve araştırma hastanesi var.. onun bakırköy osmaniye ilçesinde polikliniği var cildiye bölümüne randevunu alıp gidiyosun..

evet bayan olmak zor canım. inşallh yarın cildiyeci tedavine başlar sende sonsuza kadar kurtulursun canım siğillerden.

İnşallah sonuçları size bildircem, test sonuçları da gelecek hafta çıkcak, tabi bunlar ayrı test istemezlerse.

hmm. anladım esmercim, olmazsa devlet hastanesine gitcem, bura sı için iyi dediler bakalım görcez.

dondurtma işleminde canın yanıyormu acaba onu merak ettim arkadaşım.

özelde siğil sayısına göre ücret isteniyo diye biliyorum
kaşıntı için diyebileceğim tek şey krem tarzında ilaç kullanmayın doktorum bana vermemişti daha çok artmasına neden olacağını söyleyip..
hap yazmıştı ama verdiği hap çok ağır bi ilaçtı bırakmak zorunda kaldım
sonrada kendimi kontrol etmeyi öğrendim kaşınsada kaşımadım
yenileri çıkmadığı için daha sonraları kaşıntım bitti zaten

dondurma işleminde sızın oluyo.. ilk sefer sedyeden kalkar kalkmaz geçmişti 2. ve 3. de bi yarım saat kadar sızlamaya devam etti..
çok hafif bi sızı.. siğillerimin düştüğünü gördüğüm zaman hepsine değdi dediğimi biliyorum

evet arkadaşım özelde siğil sayısına göre ücret alınıyor. kaşıntı için kremi doktorum banada vermedi.ilacın ismini hatırlayabilirmisin canım ya doktoruma sorsam en azından kullanabilirmiyim diye.kaşımamak için kndimi zorluyorum bazen başarıyorum bazende dayanılmaz oluyor çamaşırımın üzerinden ovalama gbi yapıyorum.napayım bazen delirtiyor uykumdan uyandırıyor inanki...

canım, bağ kur olayı vardı benim bu gün öğleden sonra onu da hallettim, sanırım fazla bir rakam istemezler, geçenlerde bahsetmiştim ya, jinekologun biri 600 tl istedi diye, hemde hiç görmeden.

canım, bağ kur olayı vardı benim bu gün öğleden sonra onu da hallettim, sanırım fazla bir rakam istemezler, geçenlerde bahsetmiştim ya, jinekologun biri 600 tl istedi diye, hemde hiç görmeden.

canım ben özel doktora gidiyorum muayne etmeden ücret belirmedi zaten. ilk yaktırmamda 250 tl aldı ikinci kez yaktırmamda 50 tl aldı bakalım 3. de ne alcak. ama doktorumdan memnunum tabii..senin o gittiğin doktor uçuyormuş yaa o ne öyle 600tl.olmaz öyle bişi...

canım bende hiç kaşıntı olmadı, yada oldu ben farketmedim, zaten kaşıntıya hiç dayanamam kesin her tarıma kaplardı, senin siğiller nerde, acaba onla bir alakası olabilirmi ...

uykudan uyandırması gerçekten insanı delirtiyo yaaa delikafadulden
ilacın adı crebros canım
ama çok ağır halsiz güçsüz yapıyo bünyeyi

canım, acaba bağkur olsa da bu rakamları isterlermi yine, kafama takıldı şimdi, zaten hiç gitmedim o doktora telefonda sormuştu arkadaşım, kadın beni uyutup kazıyacaktı, sanırım yakma veya dondurma işlemi değildi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…