insallah birgun benimkilerde gecer....acaba o gunleri gorebilecek miyim, o kadar uzun suredir ugrasiyorum ki sanki hic gecmeyecek gibi oldu
peki bisey sorucam atlatanlara, onlari gun icinde hic dusunmuyor muydunuz? benim hep aklımda, cikaramiyorum kafamdan, e zaten gunasiri krem suruyorum, unutmak cok zor, ne yapmaliyim?
kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun,
benimde saat 2 de doktora randevum var, anladığım kadarıyla benimde sorunum sizinki gibi ama o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.stres, moral en alt düzeyde,
bakalım bana ne diyecekler, bir kaç güne kadar kendimde basur var zannediyordum , taki buradaki yazılanları okuyana kadar, keşke daha önce okusaydım da, başlar başlamaz önlem alsaydım diyorum.
üzüldüm canım yaa.. ben başka bi şeydir diye düşünmüştüm
sigorta hastanelerinde yaktırma yada dondurma işlemleri yapılıyo eğer sigortan varsa tabi
ben sigortamdan faydalandım canım.. bu nedenle fiyatlar konusunda bi fikrim yok
ama araştırmıştım sayısına göre fiyat değişiyodu
bu nedenle ben ailem hariç etrafımdaki bütün arkadaşlarıma bunu anlattım.. ama bu yeterli değil ne yazıkki..
böyle bir şeyi sağlık bakanlığının duyurması lazım..
ama bu ülkede herşey ağardan ilerliyo :1no2:
ve bizlerde kurban edilmiş oluyoruz
canım kendine bir uğraş bulsan, oyalanmak vakit geçirmek için
takı tasarımı, boyama, örgü gibi neye ilgin varsa
sen onları düşündükçe onlar seninle daha çok birlikte olmak istiyorlar, sen onlardan uzaklaştıkça onlar da seni terkedecek
sana birşey soracağım yaktırma işleminden kaç gün sonra tekrar çıkıyorlar
canım tabiki gün içinde aklıma geliyodu belki güleceksin ama ben napıyodum her aklıma geldiğinde biliyomusun aman şimdi sizinle uğraşamam diyodum kendi kendime yada küçülmeselerde aaa küçülmeye başlamışlar diye kendimi geçeceğine inandırmaya çalıştım... :içelim:
cnm elbette düşündük hatta şahsen ben kendimi yedim bitirdim bu konuda..
ama zamanla hafiflettim sonra orda olsada bana zararı yok dedim. umursamamaya başladım sanki hep varmış gibi düşündüm (gerçi eski görünümünü unutmuştum ya neyse kaydirigubbakcemile3 )
ne yapman konusuna gelince eğer kendine engel olamıyorsan oyalanmak için bişeyler bul.. yada arkadaşlarınla gezip dolaşıp stresini at.. sık sık wc ye gitme mümkünse!! kendini tam unutmaya hazırlarken tekrar başa dönme yerimseniben
aslında en mantıklısı ne biliyomusun?
onları tamamen önemsememek mesela bi sivilce gibi düşün..
bunu başardıktan sonra göreceksinki terk edecekler seni zemuszemus
doğru söze ne dene bilirki; inan hiç aklıma gelmeyen bir şey mantarı biliyorum, veya diğer şeyleri de ama bu hiç duymadım, tek bildiğim bu hastalıkların; belli kadınlarda olduğuydu tabuya bakarmısın ama bak bize, ki doktorlarımız bile inan hemen altında bir şey arıyor, ama bu hastalık nerden nasıl geldiği belli olmayan sepici bir hastalık sonuçta bi de şu var bekarsan durum daha da kötü, hemen damgayı vururlar,
oysaki benim yaşadığım benim günahım ama öyle değildir, bu bi anda bütün çevrenin günahuı olur biter, sonuç şu ki biz bu hastalığı yakalananlar daha da bilinçli olmamız lazım, daha dikkatli de.
insallah birgun benimkilerde gecer....acaba o gunleri gorebilecek miyim, o kadar uzun suredir ugrasiyorum ki sanki hic gecmeyecek gibi oldu
peki bisey sorucam atlatanlara, onlari gun icinde hic dusunmuyor muydunuz? benim hep aklımda, cikaramiyorum kafamdan, e zaten gunasiri krem suruyorum, unutmak cok zor, ne yapmaliyim?
yaktırmadan önce kaşıntı oluyor arkadaşım. benim 2 kez yakıldı ve yaralarım düzeldimi 3, kez yakılacak yeniden siğillerim çıktı çünkü.yakıldıktan sonrada yakılan yerlere furuciin diye antibiyotik krem var bebantenle beraber sürmemi söylemişti ben onları uyguluyorum.