slm yenıden ekep canım artık utanmayı falan gectım ben sen benı jınekolgda gorsen olurdun gulmekten valla doktorum sarkı bıle soluyodu arada DDyorgun guzelım ozel hastaneler ıcın genelde aynı seyler solenır dusunulur ama burası ole degıl dedıgım gıbı muyenesı 65 ytl ıdı ben uc ay her hafta gıttım 3 kere yaktırdım bana toplam 800-900 e patladı randevu almana gerek yok ama ıstersen alabılırsın sana numarsını yazım ıstersen bı gorus suanda sıgıllerın ne kadar onuda solersen sana bı fıyat verır zaten.gıttıgındede merak ettıgın herseyı cekınmeden sorabılırsın ınan senı cok rahatltıcaktır.
neden ben..korunma konusunda yorgun demıstı sanırım kesınlıkle en saglıklı bılgıyı sana doktorun verıcektır bence hıc cekınme sor..bız sıgıllerım cıktıgınden berı hıc korunmadık ama sgıl oldugunu ogrendıkten sonra tamamen hepsı gecene kadar hıc ılıskıye gırmedık..doktora bende sormustum sıgıl yokken bulastırıcılık olmaz ama sıgıllerde mutlaka prezervatıf kullnın dedı..ama bız ılk zamanlar sıgıl oldugunu bılmıyoduk ona ragmen esımde ole sorun yok suanda.doktora bunuda sordum bunun bagısıklıkla ılgısı oldugu ıcın esıne bulasmayabılır adamın bagısıklık sıstemı kuvvetlıymıs demekkı demıstı:)))) ama yınede sıgıl varken mutlaka korunmak lazım...opuyorum hepınızı unutun sıgıllerınızı mumkunse sık sık acık havada yuruyun muzık dınleyın kendınızı muzıgın rıtmıne bırkaıp oynayın hep gulumseyın ve dua edın.ınanın gecıyo ...sızı sevıyorumm
dolunay merhaba sizin gibi pozitif insanlara hayran kalıyorum... bende sizin gibi olabilmek için çaba sarfedicem:)))bende şu an siğil yok. eşimde çıktı bu siğil denen şey. makat bölgesinde toplu olarak karnıbahar görünümlü.Aslında daha siğilmi değilmi onu bile bilmiyoruz. doktora ikna etmek için çaba sarfediyorum. eşim içinde aynı hastanede tedavi imkanı varmıdır?tabii senin gittiğin kadın doğumcudur. eşim için kime gitmeliyiz?a.s.