Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

slm yenıden ekep canım artık utanmayı falan gectım ben:KK70: sen benı jınekolgda gorsen olurdun gulmekten valla doktorum sarkı bıle soluyodu arada :KK70:DDyorgun guzelım ozel hastaneler ıcın genelde aynı seyler solenır dusunulur ama burası ole degıl dedıgım gıbı muyenesı 65 ytl ıdı ben uc ay her hafta gıttım 3 kere yaktırdım bana toplam 800-900 e patladı randevu almana gerek yok ama ıstersen alabılırsın sana numarsını yazım ıstersen bı gorus suanda sıgıllerın ne kadar onuda solersen sana bı fıyat verır zaten.gıttıgındede merak ettıgın herseyı cekınmeden sorabılırsın ınan senı cok rahatltıcaktır.
neden ben..korunma konusunda yorgun demıstı sanırım kesınlıkle en saglıklı bılgıyı sana doktorun verıcektır bence hıc cekınme sor..bız sıgıllerım cıktıgınden berı hıc korunmadık ama sgıl oldugunu ogrendıkten sonra tamamen hepsı gecene kadar hıc ılıskıye gırmedık..doktora bende sormustum sıgıl yokken bulastırıcılık olmaz ama sıgıllerde mutlaka prezervatıf kullnın dedı..ama bız ılk zamanlar sıgıl oldugunu bılmıyoduk ona ragmen esımde ole sorun yok suanda.doktora bunuda sordum bunun bagısıklıkla ılgısı oldugu ıcın esıne bulasmayabılır adamın bagısıklık sıstemı kuvvetlıymıs demekkı demıstı:)))) ama yınede sıgıl varken mutlaka korunmak lazım...opuyorum hepınızı unutun sıgıllerınızı mumkunse sık sık acık havada yuruyun muzık dınleyın kendınızı muzıgın rıtmıne bırkaıp oynayın hep gulumseyın ve dua edın.ınanın gecıyo ...sızı sevıyorumm

dolunay merhaba sizin gibi pozitif insanlara hayran kalıyorum... bende sizin gibi olabilmek için çaba sarfedicem:)))bende şu an siğil yok. eşimde çıktı bu siğil denen şey. makat bölgesinde toplu olarak karnıbahar görünümlü.Aslında daha siğilmi değilmi onu bile bilmiyoruz. doktora ikna etmek için çaba sarfediyorum. eşim içinde aynı hastanede tedavi imkanı varmıdır?tabii senin gittiğin kadın doğumcudur. eşim için kime gitmeliyiz?a.s.

gunaydın...yorgun canım benım tsk ederım ama ınan ılk zamanlarda bende kafayı yıcektım tamam dedım hersey bıttı hele yaktırdıktan sonra daha ıylıemeden yenılerının cıkması benı mahvedıyodu ben dedım artık bunlardan kurtulamıcam cok zor gunlerdı.ama cok sukur artık atlattım gecıcene ınandım dusunmemeye calıstım.esını ıkna etmeye calıs tedavı olmassa bunların artıcanı ve daha sonrasında daha buyuk sorunlar yasıcanı anlat nıhayetınde buda bı saglık sorunu...dedıgım hastanede urolog var tayfun beydı sanırım adı..benım ıdrar delıgımın hemen ustunde cıkmıstı doktorum yakmadan once oda muayene etmıstı guleryuzlu ıyı bı doktordu..esın bızım yerımızde olsa napıcak ona baktır buna baktır urologa bıle muayene oldum artık gam yemem:KK70:telefonunu yazım sana ben cunku urolog sureklı ordamı bılmıyorum (212)270 00 22 guzel seyler dusun guzel seyler olsun...cok opuyorum canım.

DOLUNAYY merhaba teşekkür ederiz öncelikle pozitif enerjin için :) benım nişnalımda siğil yok üroloğa gitti ama yok bi sorun demiş ne yaptınız siz eşin tedavi oldu mu

:gitme::gitme::gitme:KK70:OLUNAYY merhaba teşekkür ederiz öncelikle pozitif enerjin için :) benım nişnalımda siğil yok üroloğa gitti ama yok bi sorun demiş ne yaptınız siz eşin tedavi oldu mu

Selam kızlarrr... Dün doktora gittim. Siğillerden eser yok. Ben var gibi düşünüyordum ama onlar kıl kökleriymiş. Tabi alıştım ya artık siğillere her minik şişliği siğil sanıyorum :)) Çok şükür siğil felan kalmadı. Bu tamamen atlattım demek değil elbette. Ama onada az kaldı :))) Şuan sadece mantarım varmış biraz onun için ilaç verdi o kadar. Aldarayı 15 günde sür artık dedi. 3. kutuyu böyle bitiricem. Tabi 10. ayda tekrar smear testi yapılacak. Ve sene sonunda da hpv dna testi tekrarlanacak. Yüksek riskli tip olduğu içinde senede bir kere kolposkopi yapılacak. Durum budur arkadaşlar. Biliyormusunuz ben bu siğillerin bir daha çıkacağını sanmıyorum. Neden bilmiyorum ama hissediyorum bunu :))) Hepimizde böyle olacak inşallah. Ama kafaya takmayın lütfen takmayın. Tedavinize devam edin ve oluruna bırakın lütfen. Aman geçmeyecekmi aman bitmedi aman şudur aman budur diye Düşün düşün ancak siğilleri çoğaltırsınız emin olun. Bitkisel desteği ve sık kontrolleri yaptırdıktan sonra siğiller biter gider. Ne kadar inatçı olsada. Kime olursa olsun, neye olursa olsun, kızgınlığı kırgınlıgı bırakın. Olumsuz düşünmeyin asla. Çünki emin olun hiçbirşey ama hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil. Ben böyle yaptım bilmiyorum :))) Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar. Tez zamanda siğillerin defedilmesi dileğiyle. Kalın sağlıcakla... a.s.

Son düzenleme:
sidelya çok haklısın ama ben çok takıntılı bir insanım. neden niçin gibi sorular benim hayatımın her anında var. ilk olarak benim psikolojik tedavi olmam gerekicek sanırım:bbo: belki sende ilk öğrendiğinde fazlasıyla düşünmüşsündür bunları.gerçi doktorlar kim nezaman almış bu virüsü söylüyorlarmış sanırım bana pek inandırıcı gelmiyor ama.... pozitif enerjin için sağol canımm Allah hepimize şifalar versinnn a.s.

Canım takıntılıyım demişsin. Bende ilk duyduğumda elbetteki panikledim çok kötü oldum işyerinde işleri bıraktım bütün gün netten araştırdım deli gibi hemde. Eşime söyleyemedim doktora gidene kadar. Kızıma bakıp bakıp ağladım. Ama uzun sürmedi bu. Ne yapıyorum ben demem uzun sürmedi. Bu bir hastalık mı hastalık. Kaptın mı kaptın. Nerden kaptın bilemem. İkinci evliliğim bu benim. İlk eşimde birşey olsa idi 7,5 sene evli kaldım illaki birşey çıkardı çünki çok fazla zaman bagışıklığım düştü benim. Çok fazla hastanelere kaldırıldım sinir krizleri felç tehlikeleri geçirdim. Büyük ihtimal şimdiki eşimden kaptım diyorum yada nadirende ola gerçekleşen bulaşma yolalrından. Bilmiyorum yani. Şimdiki Eşimde siğil varmı dersen hayır yok. Garibim böyle bir hastalığı bilmiyor bile :))) Hala siğil felan yok onda. Kendine çok bakmasından kaynaklanıyor olabilir. Sporcu olmasından beslenmesine dikkat etmesinden dolayıda çıkmıyorda olabilir bilmiyorum yani. Ama ben nasıl kaptıgıma inan takılmadım fazla. İlk eşimde de olsa idi yine de takmazdım emin ol. Bu bir hastalık ne olursa olsun iki tarafıda etkileyen bir hastalık. Kimse bile bile istemez sevdiğine bu illeti bulaştırmayı eminim ben.

Psikolojine gelince. Sana senden başka kimse yardım edemez. Önce bunu kabul et bakalım. Sen sağlıklı bir insansın. Belki biraz panik olabilirsin bu çok normal. Ama çok fazla neden nasıl niçin niye gibi soruları kendilerine soran insanlar, etrafından çok kendisine zarar verirler tatlım. bunu sakın unutma olurmu bitanem.

Evet bu dediğini diyen doktorlar varmış. Açıkçası öğrenince ne olacak önce onu bir düşün derim ben. Ve kesin bir sonuçta vermiyorlar zaten. Benim doktorumda söyledi. Yaklaşık tahmini birşey bu ama bu bile yanıltıcıdır bence. Çünki siğillerin çıkmasına göre hesaplıyorlarmış sanırım. E bağışıklığı kuvvetli olan birinin, virüsle enfekte olduktan 8 ay sonra değilde 2 sene sonra siğil çıkardıgını düşünsene bi. Bunları düşünme bence canım. Sen eşini doktora görünmeye ikna et. Çünki erkekler içinde riski var bunların. Anüs kanserine bile yol açabiliyo ileri vakalarda. Ki eşinin karnabahar görünümüne dönmüş bile. İhmal etmeden bir doktora görünsün ve düzenli tedavisi olsun. En azından siğiller yok olsun ki sana bulaşmasın be bitanem.

Sakinliği bilincini kenara bırakma asla. Doktorunuza gidin tedavinizi olun. Sende mutlaka git doktora eşinde bu durumun oldugunu söyle smear testi yaptır canım. Hiç birşey olmasa bile smear testi mutlaka yaptır.

Kızlar yine çok uzun oldu demi. Yardımcı olmak istiyorum sadece inanın. Kusuruma bakmayın yine. Öpüyorum hepinizi kalın sağlıcakla a.s.

merhaba..tsk ederım mınıto..zamanla ınanıyorum hepımız pozıtıf olucaz ılk zamanlar alısana kadar hepımız kafayı yeme raddesıne geldık gece gunduz aglıyodum ben sımdı aklıma bıle gelmıyo...esımın tedavısıne gelınce,guzelım ben ılk sıgılım cıktıgında sıvılce falan sandım sıgıl denen seyden haberım bıle yoktu erkek kardesımın esı uyaraana kadar sonra ınternetten arastırdım tabı ordakı yazıları resımlerı gorunce dunyam basıma yıkıldı eyvah dedım hayatım kaydı benım:)tabı sıgılımın cıkısından sıgıl oldugunu anladıgım ana kadar hemen hemen 1 ay gectı ve o ara bılmedıgım ıcın esımle beraber olmustuk ama ona gecmedı onda yok tabı bana da buyuk ıhtımalle tatıl donusu gırdıgım tuvaletten gectı dıye dusunuyorum acıkcası cokta takmadım dusunmedım nerden gectıgını...dedıgım gıbı halende esımde yok ıns. da olmaz doktorum bagısıklık sıstemı gucluymus demekkı dedı bıd eesım ole seylerı hıc takmaz aman der bısı olmaz ...bı laf varya ne kadar korkarsanız basınaza kotu bısey gelme ıhtımalı o kadar yuksek olur dıye:)))o hesap ıste

Selam kızlarrr... Dün doktora gittim. Siğillerden eser yok. Ben var gibi düşünüyordum ama onlar kıl kökleriymiş. Tabi alıştım ya artık siğillere her minik şişliği siğil sanıyorum :)) Çok şükür siğil felan kalmadı. Bu tamamen atlattım demek değil elbette. Ama onada az kaldı :))) Şuan sadece mantarım varmış biraz onun için ilaç verdi o kadar. Aldarayı 15 günde sür artık dedi. 3. kutuyu böyle bitiricem. Tabi 10. ayda tekrar smear testi yapılacak. Ve sene sonunda da hpv dna testi tekrarlanacak. Yüksek riskli tip olduğu içinde senede bir kere kolposkopi yapılacak. Durum budur arkadaşlar. Biliyormusunuz ben bu siğillerin bir daha çıkacağını sanmıyorum. Neden bilmiyorum ama hissediyorum bunu :))) Hepimizde böyle olacak inşallah. Ama kafaya takmayın lütfen takmayın. Tedavinize devam edin ve oluruna bırakın lütfen. Aman geçmeyecekmi aman bitmedi aman şudur aman budur diye Düşün düşün ancak siğilleri çoğaltırsınız emin olun. Bitkisel desteği ve sık kontrolleri yaptırdıktan sonra siğiller biter gider. Ne kadar inatçı olsada. Kime olursa olsun, neye olursa olsun, kızgınlığı kırgınlıgı bırakın. Olumsuz düşünmeyin asla. Çünki emin olun hiçbirşey ama hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil. Ben böyle yaptım bilmiyorum :))) Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar. Tez zamanda siğillerin defedilmesi dileğiyle. Kalın sağlıcakla... a.s.

canım senin adına çok ama çok sevindim tatlım, öylesine pozitif bir insansın ki yazdığın kelimelerden cümlelerden anlaşılıyor..yarın benim de tahlil sonuçlarım belli olacak..umarım iyi haberlerle dönerim, kötü olsa da mücadeleye hazırım.o güç var ben de...

en kısa zamanda şu illetlerden kurtulmak dileğiyle...

herkese uzun bi aradan sonra merhaba a.s.
her zaman olduğu gibi aramıza yeni katılanlar olmuş..
hepimize çok geçmiş olsun
bende bi süredir bu virüscüklerle uğraştım :nazar: ğraştım diyorum çünkü artık düşünmüyorum onları dert etmiyorum kendime.. ve bu sayede sayıları gittikçe azaldı sırnaşık şey tahminen 50 civarında siğilim vardı şuan saptayabildiğim sadece 3 tane :lepi:
ve onlarında en kısa sürede beni terk edeceklerini biliyorum..
sidelyacım dediğin gibi bu bir moral hastalığı..
ve ancak bunu önemsemediğimiz zaman aşabiliriz
ilk başlarda çörekotu-bal karışımını sabah akşam yiyordum ama sonraları sivilcelerim çıkmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım.. bitki çaylarınıda tatile çıktığım günden beri unuttum.. yani beslenme ve artı takviyeler sıfır durumda.. tek önemsediğim hijyenim!!!
bunları örnek olsun diye yazmıyorum.. ama durum bu olduğu halde sadece moralim sağlam olduğu için siğillerde hiçbir artış yok aksine günden güne kendi kendilerine yok olduklarını görüyorum zemuszemus
bu nedenle herşeyin başı YÜKSEK MORAL!!!!
bu kadar çok düşünüp kendinizi yıpratmayın boş yere.. zamanında bunların hepsini ben yaptım ve şuan gülüyorum o günlerime.. boş yere ağlamışım o kadar zaman, boşuna kendimi yıpratıp üzmüşüm şakkıdı
bu kadar yeterli sanırım.. hepinize bol mutlu, neşeli günler.. opuyorumnanaktan

Canım takıntılıyım demişsin. Bende ilk duyduğumda elbetteki panikledim çok kötü oldum işyerinde işleri bıraktım bütün gün netten araştırdım deli gibi hemde. Eşime söyleyemedim doktora gidene kadar. Kızıma bakıp bakıp ağladım. Ama uzun sürmedi bu. Ne yapıyorum ben demem uzun sürmedi. Bu bir hastalık mı hastalık. Kaptın mı kaptın. Nerden kaptın bilemem. İkinci evliliğim bu benim. İlk eşimde birşey olsa idi 7,5 sene evli kaldım illaki birşey çıkardı çünki çok fazla zaman bagışıklığım düştü benim. Çok fazla hastanelere kaldırıldım sinir krizleri felç tehlikeleri geçirdim. Büyük ihtimal şimdiki eşimden kaptım diyorum yada nadirende ola gerçekleşen bulaşma yolalrından. Bilmiyorum yani. Şimdiki Eşimde siğil varmı dersen hayır yok. Garibim böyle bir hastalığı bilmiyor bile :))) Hala siğil felan yok onda. Kendine çok bakmasından kaynaklanıyor olabilir. Sporcu olmasından beslenmesine dikkat etmesinden dolayıda çıkmıyorda olabilir bilmiyorum yani. Ama ben nasıl kaptıgıma inan takılmadım fazla. İlk eşimde de olsa idi yine de takmazdım emin ol. Bu bir hastalık ne olursa olsun iki tarafıda etkileyen bir hastalık. Kimse bile bile istemez sevdiğine bu illeti bulaştırmayı eminim ben.

Psikolojine gelince. Sana senden başka kimse yardım edemez. Önce bunu kabul et bakalım. Sen sağlıklı bir insansın. Belki biraz panik olabilirsin bu çok normal. Ama çok fazla neden nasıl niçin niye gibi soruları kendilerine soran insanlar, etrafından çok kendisine zarar verirler tatlım. bunu sakın unutma olurmu bitanem.

Evet bu dediğini diyen doktorlar varmış. Açıkçası öğrenince ne olacak önce onu bir düşün derim ben. Ve kesin bir sonuçta vermiyorlar zaten. Benim doktorumda söyledi. Yaklaşık tahmini birşey bu ama bu bile yanıltıcıdır bence. Çünki siğillerin çıkmasına göre hesaplıyorlarmış sanırım. E bağışıklığı kuvvetli olan birinin, virüsle enfekte olduktan 8 ay sonra değilde 2 sene sonra siğil çıkardıgını düşünsene bi. Bunları düşünme bence canım. Sen eşini doktora görünmeye ikna et. Çünki erkekler içinde riski var bunların. Anüs kanserine bile yol açabiliyo ileri vakalarda. Ki eşinin karnabahar görünümüne dönmüş bile. İhmal etmeden bir doktora görünsün ve düzenli tedavisi olsun. En azından siğiller yok olsun ki sana bulaşmasın be bitanem.

Sakinliği bilincini kenara bırakma asla. Doktorunuza gidin tedavinizi olun. Sende mutlaka git doktora eşinde bu durumun oldugunu söyle smear testi yaptır canım. Hiç birşey olmasa bile smear testi mutlaka yaptır.

Kızlar yine çok uzun oldu demi. Yardımcı olmak istiyorum sadece inanın. Kusuruma bakmayın yine. Öpüyorum hepinizi kalın sağlıcakla a.s.

sidelyacım
bugün biraz daha iyiyim.desteklerinizle biraz gücç topladım. benim içinde nerdeyse dünyanın sonu gelmişti. herşeye alışıyor insan. neyse allah başka dert vermesin. gerçi rahatlamamda eşimle konuşmamında verdiği rahatlık var. pazartesi için sözleştik. işleri çok yoğun olduğundan ancak pazartesi gidebilirmişiz.
eşinin sporcu olması çok güzel. benim eşimde aksine hareketsiz, beslenmesine dikkat etmeyen kendine hiç önem vermeyen birisi. değiştirmek için baya çabalıycam. değişirse tabiii. ..ve moral olarak ta çok kötü bu aralar. ailesinin durumu, ekonomik kriz vs vs vs...... inan yüzünün gülmesi çok zor. o yüzden allahım bana güç kuvvet versinki bende ona kuvvet olayım.
karnıbahar görünümlü olunca geçmi kalmış oluyoruz? zaten bir hafta öncesine kadar yoktu siğil filan. bir hafta içinde oluştu bu görüntü.bir anda olması çok ilginç değilmi?
kısa kesmek zorundayım. fazla vaktim yok. hepimize acil şifalarrrr

birde bursalı arkadaşlar hastane tavsiye edermisinizzz? medical park ta üroloji uzmanı cevdet karataş hakkında bilgisi olan varmı?

merhaba,
ben 4 aydir bu dertle ugrasiyorum, bildiginiz gibi...hijyene de, beslenmeye de cok dikkat ediyorum...surekli corek otu bal, c vitamini vs...ayrica sadece sebze,meyve,et yiyorum. Aburcubur, kola vs ne kadar gereksiz sey varsa hepsini hayatimdan cikardim, sigara da zaten kullanmam, ayrica asinin da ilk dozunu 2 hafta once oldum...geric asi olmakta biraz gec kaldim

Ama gel gor ki 1 hafta once 3. kez yakildi ama dun aksam baktim bisuru cikmis yine.

Arkadaslar bi yol gosterin nolur valla cok moralim bozuldu, ne zaman gececek bunlar. Daha yakilan yerler cok yeni daha iyilesmedi bile. Moral cok onemliymis ama moral veremiyorum kendime, tekrar o muayeneye gidip tekrar yaktirma olasiligin dusundukce kotu oluyorum. bir de bu asi ne zaman etki eder, 2 hafta oldu olali daha erken mi etkisini gostermesi icin, doktor sigil cikmamasina yardimci olur demisti

Off allahım bitsin artik cikmasin valla kafayi yemek uzereyim gormek bile istemiyorum orayi artik

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,
ben 4 aydir bu dertle ugrasiyorum, bildiginiz gibi...hijyene de, beslenmeye de cok dikkat ediyorum...surekli corek otu bal, c vitamini vs...ayrica sadece sebze,meyve,et yiyorum. Aburcubur, kola vs ne kadar gereksiz sey varsa hepsini hayatimdan cikardim, sigara da zaten kullanmam, ayrica asinin da ilk dozunu 2 hafta once oldum...geric asi olmakta biraz gec kaldim

Ama gel gor ki 1 hafta once 3. kez yakildi ama dun aksam baktim bisuru cikmis yine.

Arkadaslar bi yol gosterin nolur valla cok moralim bozuldu, ne zaman gececek bunlar. Daha yakilan yerler cok yeni daha iyilesmedi bile. Moral cok onemliymis ama moral veremiyorum kendime, tekrar o muayeneye gidip tekrar yaktirma olasiligin dusundukce kotu oluyorum. bir de bu asi ne zaman etki eder, 2 hafta oldu olali daha erken mi etkisini gostermesi icin, doktor sigil cikmamasina yardimci olur demisti

Off allahım bitsin artik cikmasin valla kafayi yemek uzereyim gormek bile istemiyorum orayi artik

Canımmm dur bitanem hemen karamsarlığa kapılma. Elbette geçecek bunlar be canım geçmeyip napacak ki. Ama sanırım seninkiler biraz inatçı. Ben başka bir sitede daha okumuştum sade kahvecim. Sana bir fikir verir mi bilmiyorum ama şöyle deniyordu. Bazı doktorlar bunu öneriyormuş yani. Hani bir kaç kere yaktırdın sürekli tekrarlıyor diyelim. Tedavi şeklibi değiştirin diyordu. Yani, sürekli yaktırıyor musun bir kerede dondurt deniyordu. Yada sürekli dondurtuyormusun, bir kerede yaktır deniyordu. Tedavi şekli siğile göre bile değişiyormuş tatlım. İstersen birde dondurtmayı dene. İnanıyorum ki bu sefer kökü kuruyacak. Birde bak ne güzel aşına da başladın. Allah ömür verirse 3.yüde oluruz inş. Evet bu aşının bazı doktorlara göre siğilleri önlemede de az da olsa etkisi varmış. Ama ben buna kesin gözüyle baktım doğrusu. Daha öncede yazmıştım özellikle aşıyı olunca ben kesin iyileştim bir daha siğil çıkmayacak diye düşünmüştüm. Bu kendimin zorla kabul ettiği birşey değildi elbette. İçim öyle söylüyordu ve buna kayıtsız şartsız inandım desem abartmış olmam inan. Sende ne güzel aşıya başladın daha ne be gülüm. Geçecek allahın izniyle. Sabırlı ol canısı. Seneler sonra siğiller çıkanlar bile var. Ümidini yitirme asla. Geçecek ben eminim. Sende burda siğillerim aylardır yok artık diyeceksin günü gelince. Demek ki zamanı var bitanem. Biraz daha sabır inş. Hayatını rutin olarak devam ettir. Tamam beslenmene dikkat et bitki çayları felan iç ama bunu hastalığını düşünmeden yap tatlım. Siğilleri kafana takmadan sağlık için yap. Siğilleri yaktırdın mı bırak bakma artık oraya takma kafanı. Krem mi sürüyorsun sil geç. Üzme tatlı canını ya. Bak göreceksin sade kahvecim eğer böyle yaparsan geçecek. Emin ol geçecek. Ama buna en çok senin inanman lazım be güzelim. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım. Kal sağlıcakla sevgiler... a.s.

canım senin adına çok ama çok sevindim tatlım, öylesine pozitif bir insansın ki yazdığın kelimelerden cümlelerden anlaşılıyor..yarın benim de tahlil sonuçlarım belli olacak..umarım iyi haberlerle dönerim, kötü olsa da mücadeleye hazırım.o güç var ben de...

en kısa zamanda şu illetlerden kurtulmak dileğiyle...

çokoprens canım arkadaşım, inşallah tahliller temiz çıkacak güzelim. İçini ferah tut olurmu. Güzel düşüncelerin içinde ayrıca teşekkür ederim. Kötü birşey çıkmayacak inş. güzelim. Mücadele gücü sende var zaten bunu ne güzel belli etmişsin bak. Çok sevindim tatlım.
Dualarımızın kabul olması dileğiyle inşallah. Güzel haberlerini bekliyoru. Kal sağlıcakla canısı a.s.

esmer125 canım çok sevindim. O 3 tanede kısa zamanda dönmemek üzere seni terkedecekler inş. :))) Geçmiş olsun tekrar tatlım. Güzel haberler inş. a.s.

sidelyacım
bugün biraz daha iyiyim.desteklerinizle biraz gücç topladım. benim içinde nerdeyse dünyanın sonu gelmişti. herşeye alışıyor insan. neyse allah başka dert vermesin. gerçi rahatlamamda eşimle konuşmamında verdiği rahatlık var. pazartesi için sözleştik. işleri çok yoğun olduğundan ancak pazartesi gidebilirmişiz.
eşinin sporcu olması çok güzel. benim eşimde aksine hareketsiz, beslenmesine dikkat etmeyen kendine hiç önem vermeyen birisi. değiştirmek için baya çabalıycam. değişirse tabiii. ..ve moral olarak ta çok kötü bu aralar. ailesinin durumu, ekonomik kriz vs vs vs...... inan yüzünün gülmesi çok zor. o yüzden allahım bana güç kuvvet versinki bende ona kuvvet olayım.
karnıbahar görünümlü olunca geçmi kalmış oluyoruz? zaten bir hafta öncesine kadar yoktu siğil filan. bir hafta içinde oluştu bu görüntü.bir anda olması çok ilginç değilmi?
kısa kesmek zorundayım. fazla vaktim yok. hepimize acil şifalarrrr

Tamam güzelim pazartesi gidin doktora. Ama sende görünmeyi unutma. Canım ne kadar erken farkedilse o kadar iyi elbette. Geç olurmu hiç. Siz şuan umursamasanız aman boşver deseniz işte o zaman geç olur tatlım. Siğillerin çok çeşidi var. Bazısı aylarca aynı durumda kalıyor, bazısı ise hem çoğalıyor hem büyüyor kısa zamanda. Şaşırmayalım bence buna tatlım. Pazartesi gidin bakalım hayırlısıyla inş. Güzel haberlerle gelirsin umarım canım. Kal sağlıcakla canım a.s.

esmer125 canım çok sevindim. O 3 tanede kısa zamanda dönmemek üzere seni terkedecekler inş. :))) Geçmiş olsun tekrar tatlım. Güzel haberler inş. a.s.

sidelyacım çok tşk ederim ederim canım hep birlikte birbirimize destek olarak atlatıcaz bunu inşallah kaydirigubbakcemile5

merhaba,

sade kahve canım çok panik yapıyosun bu şekilde bununla baş edemezsin :eek:lmaz:
yazık ediyorsun kendine.. bak ne güzel aşınıda olmaya başlamışsın.. hijyenine ve beslenmenede dikkat ediyorsun..
yaktırmaktan yada tedaviden korkma bu kadar.. çıktıkça yaktırcaksın yada dondurcaksın..
sidelyanında dediği gibi belkide siğillerin dondurmada sana daha iyi cevap verebilir..
ben 3 kere dondurdum.. bi kısmı bunun sayesinde bi kısmınıda moralimle yendim.. üstelik moral sağlayacak hiçbirşeyimin olmamasına rağmen :1no2: sadece inanç ve artık önemsememek.. nasıl olsa tedavisi var diye düşündüm yerimseniben
sen ne zaman siğilleri önemsemeyi bırakırsan onlarda seni terk etmeye başlayacaktır...

sidelyacım çok tşk ederim ederim canım hep birlikte birbirimize destek olarak atlatıcaz bunu inşallah kaydirigubbakcemile5

sade kahve canım çok panik yapıyosun bu şekilde bununla baş edemezsin :eek:lmaz:
yazık ediyorsun kendine.. bak ne güzel aşınıda olmaya başlamışsın.. hijyenine ve beslenmenede dikkat ediyorsun..
yaktırmaktan yada tedaviden korkma bu kadar.. çıktıkça yaktırcaksın yada dondurcaksın..
sidelyanında dediği gibi belkide siğillerin dondurmada sana daha iyi cevap verebilir..
ben 3 kere dondurdum.. bi kısmı bunun sayesinde bi kısmınıda moralimle yendim.. üstelik moral sağlayacak hiçbirşeyimin olmamasına rağmen :1no2: sadece inanç ve artık önemsememek.. nasıl olsa tedavisi var diye düşündüm yerimseniben
sen ne zaman siğilleri önemsemeyi bırakırsan onlarda seni terk etmeye başlayacaktır...

haklısın en iyisi onemsememek bu kadar, ben cok onemsedim, kabusa dondu resmen hayatım
sadece sigil ve gececek birgun mutlaka diye dusunucem artik
arkadaslar hayatı boyunca sigil cikan yoktur di mi

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim ve sizle paylaşmak istedim, smear sonucum temiz çıktı, anormallik yok, tabi şimdilik, rutin testler hayat boyu yapılacak

yarın küçük bir operasyon geçireceğim, genel anestezi yapılacak, rahimde yara, kızarıklık, dışa dönüklük tedavileri yapılacak ve siğller yakılacak, umarım bir daha gelmemek üzere yok olurlar

bir de bağışıklık sistemini güçlendirmek için bitkisel tedaviye başlayacağım

inancım büyük sizin de öyle olsun kızlar, allah böyle hastalık versin, şu küçücük şeyler bizi hayattan uzaklaştırmasın, ne hastalıklar ne ızdıraplar, yaktırmaksa yaktıralım ömür boyu çıkacak değil ya

beslenme ve hijyen kurallarına dikkat edeceğiz ve birbirimize burda tam destek vereceğiz ve onlara malup olmayacağız...bol inanç ve sabır...

X