vajina iç dudağında iki minik sivilce tarzı birşey gördüm.işin komiği evli olmama rağmen eşimle ilişkiye de girmedim,hani ondan geçen birşey desem. bu sıradan bir sivilce olabilir mi yoksa siğil midir? çok canım sıkıldı arkadaşlar birşey söyleyin lütfen
mercimekten küçük, o bölgenin rengiyle aynı. iç dudagın altında deriyle birleştiği yerde.üst üste iki kabarcık.bir tanesini tuttum böyle et parçası gibi sanki.daha önce o bölgemi açıp incelemediğim için (vajinismusum ben) önceden varmıydı yoksa şimdi mi çktı anlayamıyorum.ama yoktu gibime geliyor.havuza deniz filan da girmedim,eşimle ilişkiye de girmedim,kimsenin çamaşırını vs de kullanmadım.sadece muayane için jinekologa gittim birkaç hafta oluyor.acaba ordan bulaşan birşey mi,ya da vücudum kendi mi üretti.ya da iç dudagın kendi yapısı mı ben de mi öyle anlamadım
slm hanımlar drum siğilleri % 80lik asetik asitle yaktı bu yöntemle yatıran varmı içim hiç rahat değil
birde vajinadaki siilleri yakmıyorlarmış ölemi içteki yani
canım cok sagol ilgine ve destegine tesekkur ederim, allah razı olsun, ben de oyleyim, bisuru kisinin kullandigi wc yi kullanmak zorundayim...kagit seriyorum ustune, oralardan kapmis ta olabilirim...
inanmak cok onemli
birbirimize destegimiz cok onemli
burda biri olumlu bisi yazsa ben de moral buluyorum
bu arada kaygan yerdekilere yagi surunce kac gunde gecti?
canım olabilir benim de tedavim o şekilde başlamıştı ama vücut direncim çok düşük olduğu için pek işe yaramadı ve kalıcı olmadı.sonuç 4 kere koterle yakıldı,1 kere donduruldu.
içerdekilere gelince hiç olur mu öyle şey..benim içerde hatta yumurtalıklarımın üstünde bile vardı,içersi hep nemli olduğu için orda bir kere çıktı mı daha çabuk ürüyor..benim doktorum genel anestezi ile içerdekileri de yaktı.ve şimdi bitti sayılır.yani 10 aydır sadece 1 defa çıktı onu da dondurdu dr.ama şimdi galiba 1 tane daha var ona da asit sürcem kendim yakıcam artık yeter..
Allah şifa versin.
efudix kullanan varmı arkadaşlar bide aldara ile efudix arasında ne fark var
efudix kullanan varmı arkadaşlar bide aldara ile efudix arasında ne fark var
Canım benim ilk gittiğim doktorum efudix vermişti. Aldım kullandım. 15 gün sonra gel demişti doktorum. Ama hiçbir şekilde iyileşme olmadı. Gittim iyi sürmememişsin dedi. Kulak çubuğuyla iyce bastırarak sanki hani silgi ile silermişsin gibi süreceksin dedi. Başkasının yapması eşinin yapması çok daha iyi olur dedi. Öyle yaptık bir 15 gün daha. Ama bu sefer çok yara oldu su topladı yaralar. Oturup kalkamadım bile. Sonra da bıraktım işte başka doktora gittim...Bu ilaçla ilgili yaşadığım bunlar tatlım... Sana kim verdi bu ilacı ???
Aldara ile farkı ise efudix yakıcı bir krem.Yakarak siğilleri kaldırıyor demişti doktor. Aldara ise o bölgedeki bağışıklığı kuvvetlendirerek siğilleri yok eden bir ilaç. Umarım sana faydası olur tatlım... Kal saglıcakla...