Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

tenimle rengi aynıı beyaz diil hiç kanamıyor. ilk çıktıında küçük küçük Parçaları varya karnıbahar görüntüsündeki gibi, onlar bende biraz daha sivri, onlardan bitanesi koPmuştu küçücük bi Parça iğne ucu kadar..

supermis. deniycem aksam
senin sigiller buyuk muydu ve tam olarak nerdeydi?

ben 4 aydır ugrasıyorum bunlarla 3 kez yaktrdım benım cogul olarak makatta cıkıyor..ama vajınamada sıcrıyor 1 yada 2 tane..mercımek yarısı kadar buyuklugu . dudagın iç kısmındakı acık renkte idi ve ucu sıvrıydı bole et parcası gbı surdukden sonra bıraz acıma oldu cok az ama bende uzuldum buyuyor dıye ertesı gun yok olmusdu şok oldum en çokda ordakıne uzuluyordum hanı bu gorunmeyen kısımda dudagın kapalı kalan kısmında vulvamı dıyorlar ne ..ordaydı ıyıce baktım ınanamadım..ama kalça ıcındekıler duruyor orayada basladım sonucları yazarım:eek:

ben 4 aydır ugrasıyorum bunlarla 3 kez yaktrdım benım cogul olarak makatta cıkıyor..ama vajınamada sıcrıyor 1 yada 2 tane..mercımek yarısı kadar buyuklugu . dudagın iç kısmındakı acık renkte idi ve ucu sıvrıydı bole et parcası gbı surdukden sonra bıraz acıma oldu cok az ama bende uzuldum buyuyor dıye ertesı gun yok olmusdu şok oldum en çokda ordakıne uzuluyordum hanı bu gorunmeyen kısımda dudagın kapalı kalan kısmında vulvamı dıyorlar ne ..ordaydı ıyıce baktım ınanamadım..ama kalça ıcındekıler duruyor orayada basladım sonucları yazarım:eek:

Ya çok güzel bende c.tesi günü yaktırdım ama dediğin şeyi merak ettim deneyecem... Geçsinde nasıl geçerse geçsin :KK43: pardon yaktırmadım dondurdum :)

Ya çok güzel bende c.tesi günü yaktırdım ama dediğin şeyi merak ettim deneyecem... Geçsinde nasıl geçerse geçsin :KK43:

hıcbırsey yapmasa kucultuyor ve onarıyor o bolgeyı yara,yanık,dikiş izi vs hertrlu ızı gecırıyor ben 2 hafta once okumusdum kantaron yagının faydalarını sıgıle ıyı geldını duymamısdım ama dedımkı uygulıyım barı mutlaka sonuc verır..aktarcıya sordum once dedım sıgılı sorım bakım ne onercek sonrada kantron yagını alır cıkarım dedım kadın mazı ve kantron yagı sıgılı gecırır dedı şok oldum..ayrıca bır hoca bana allahın 99 adının bulundugu bır kagıdı verdı ozel murekkeble yazılmıs mekkedenmı ne gelıyor onu surahıye koydum ıcıyorum hergun gercekden huzur verıyor ınanmak dıyceksınz ama bu o deıl bu gercek...bunuda yapın

bende de aynı yerde var ic kisimda dediginden...ordakiler aldara ile gecmiyor, bana mısın demiyor
nerden bulastik bu illete kurtulamadim, bakiyorum 1 gecede cikmis...3 aydir ugrasiyorum ben de
1- peki bu yag ve mazi karistirilip mi surulecek ?
2 - ne kadar surulecek?
3- ne kadar duracak? ustune pamuk vs yerlestiriyor muyuz?

ibrahim saracoglu sogut yapragi demis sigiller icin
sogut yapragini kopardım, elimde ezip sigillerin uzerine bastirdim
bikac gun sonra baktigimda sigiller gitmis orasi degisik bi renk almisti

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de aynı yerde var ic kisimda dediginden...ordakiler aldara ile gecmiyor, bana mısın demiyor
nerden bulastik bu illete kurtulamadim, bakiyorum 1 gecede cikmis...3 aydir ugrasiyorum ben de
1- peki bu yag ve mazi karistirilip mi surulecek ?
2 - ne kadar surulecek?
3- ne kadar duracak? ustune pamuk vs yerlestiriyor muyuz?

ibrahim saracoglu sogut yapragi demis sigiller icin
sogut yapragini kopardım, elimde ezip sigillerin uzerine bastirdim
bikac gun sonra baktigimda sigiller gitmis orasi degisik bi renk almisti

aldarayla bende sonuc alamadım ama aldarayı bu haftadan ıtıbaren haftada 3 kere olmak uzere uygulıcam onunda faydası olabılır..bende kara kara ıc kısımdakı nasıl gececek dıyordum asıl o gecdı ! hemde sankı durdurdu sıgıl cogalımını bende 2 tane cıkdımı 1 haftada 10 tane oluyordu sımdı 4 tane var kalcamın ıcınde.

sen aktardan oyle yada boyle almaya gdeceksen soracaksın ama anlatım sana...kırmızı renklı oluyor kantaron yagı .mazıda bole yuvarlak nohuttan bıraz buyuk bıse kuru yemıse benzıyor..1 tane mazı bıle yetıyor once mazıyı ıyıce ez tozolsun boyle leblebı tozu gbı ..sonra ıcıne hamur kıvamına gelınceye dek yagdan koy..karıstr bunu bence kucuk bır kaba koy yada poşete..kulak çöpunun ucuyla sıgıl olan bolgeye yada cıkmak uzere olan yerlere sur ole boca etme ama ucuylan işte degdır bırazda yedır...ve mumkunse ıc çamaşırı gyme gecelıkle yat sabahda guzelce jelle yıka (benım jel sebamed)
bunu her gece yap..ben mazıyı ıyıce dovemedım putur putur oldu o yuzden sımdı sadece yagı suruyorum hanı ılla mazıyla yapmak zorunda deılsın ıstedgn zaman sadece yagı surebılırsın.cunku bu kantoron btkısı ve zeytınyagı ıle yapılan karısım oldukca etkılı mazıda sanırım yardımcı etken..yag 5 ytl mazı 50 kurus.söğüt yapragı ıncır sutu vs eldekıler ıcın daha uygun sanırım vajına hassasbıyer..sur ama hıcbıse degdırme ıyıce emmelı onu bolge ok...beklıyorum sonucları hemen basla

aldarayla bende sonuc alamadım ama aldarayı bu haftadan ıtıbaren haftada 3 kere olmak uzere uygulıcam onunda faydası olabılır..bende kara kara ıc kısımdakı nasıl gececek dıyordum asıl o gecdı ! hemde sankı durdurdu sıgıl cogalımını bende 2 tane cıkdımı 1 haftada 10 tane oluyordu sımdı 4 tane var kalcamın ıcınde.

sen aktardan oyle yada boyle almaya gdeceksen soracaksın ama anlatım sana...kırmızı renklı oluyor kantaron yagı .mazıda bole yuvarlak nohuttan bıraz buyuk bıse kuru yemıse benzıyor..1 tane mazı bıle yetıyor once mazıyı ıyıce ez tozolsun boyle leblebı tozu gbı ..sonra ıcıne hamur kıvamına gelınceye dek yagdan koy..karıstr bunu bence kucuk bır kaba koy yada poşete..kulak çöpunun ucuyla sıgıl olan bolgeye yada cıkmak uzere olan yerlere sur ole boca etme ama ucuylan işte degdır bırazda yedır...ve mumkunse ıc çamaşırı gyme gecelıkle yat sabahda guzelce jelle yıka (benım jel sebamed)
bunu her gece yap..ben mazıyı ıyıce dovemedım putur putur oldu o yuzden sımdı sadece yagı suruyorum hanı ılla mazıyla yapmak zorunda deılsın ıstedgn zaman sadece yagı surebılırsın.cunku bu kantoron btkısı ve zeytınyagı ıle yapılan karısım oldukca etkılı mazıda sanırım yardımcı etken..yag 5 ytl mazı 50 kurus.söğüt yapragı ıncır sutu vs eldekıler ıcın daha uygun sanırım vajına hassasbıyer..sur ama hıcbıse degdırme ıyıce emmelı onu bolge ok...beklıyorum sonucları hemen basla

aldarayı 2 gunde bir suruyordum baktim cok etkisi yok hergun surmeye basladim
aldara 4-5 tane sigili gecirdi allahtan ama ic kisimdakilere hic etkisi yok, ordaki deri kaygan cunku emmiyor kremi
valla ben bıktım usandım
en son 1 ay falan hic sigil cikmamisti ben de sevinmistim ama 1 ay sonra ic kisimda 2 tane cikmis
bu aksam deniyorum dedigin gibi, hemen etki eder insallah bende de
sendekiler tamamen gecti di mi
gecirmezse doktora gidicem ama bu doktorlar da yakicaz diyorlar baska bisi demiyorlar
sifali bitkilerle halledebilirsek daha iyi olur

o yag yakıcı bisey degilse vajinanin heryerine sursek? baska forumda okudum yuzune bakım icin surenler var cunku
mikrop kırıcı bi yagmış...
3 aydır hergun bu dertle yatıp kalkıyorum allah sifa versin herkese gercekten zor
bi de demin sitenin birinde okudum, sigil cikanlar %90 kansere yakalanır ilerki yaslarda diyor
altust oldum

aldara 4-5 tane sigili gecirdi allahtan ama ic kisimdakilere hic etkisi yok, ordaki deri kaygan cunku emmiyor kremi
valla ben bıktım usandım
en son 1 ay falan hic sigil cikmamisti ben de sevinmistim ama 1 ay sonra ic kisimda 2 tane cikmis
gecirmezse doktora gidicem ama bu doktorlar da yakicaz diyorlar baska bisi demiyorlar

o yag yakıcı bisey degilse vajinanin heryerine sursek? baska forumda okudum yuzune bakım icin surenler var cunku
3 aydır hergun bu dertle yatıp kalkıyorum allah sifa versin herkese gercekten zor
bi de demin sitenin birinde okudum, sigil cikanlar %90 kansere yakalanır ilerki yaslarda diyor
altust oldum

canım benım aldara derını tahrıs edebılır hergun kullanma kımyasal ters tepebılır..
benım ıc kısımdakı gectı kalca ıcımde hala duruyor.orayada uyguluyorum bkıcam..bıraz buyudulerde..yaktrmak en kesın sonuc ama soyle dusunuyorum hanı vajınaya cok sıcradı ıse yaktrmak şart..rahme sıcramadan ama oyle bellı belırsz yerlerde cıkıyorsa btkısel yontem çözum bende gecmezse yaktrıcam yıne..yaktrmakdan korkmuyorum alıştım..yagı heryere surebılırsın tabıkıde.ama mazı karışımını heryere surme..ben yagı kulak çöpuyle suuryorum ama sureklı deiştrıyorum kulak copunu sıgıllı bolgeyı dıger yere bulastrmamak için..evet mıkrop kırıcı yag sakıncası yok sur ..ya cok takıp etme bu sıgıl olayını netten..cunku ılerlemıs vakalar bızı uzuyor..Dunyada Allah dılemeden hıcbıse olmaz.kanser oyle cok kolay bıse deıl bızde sıgıl cıkması ıyı neguzel tedavımızı yaptrcaz sureklı kontrol halınde söylesene bu olay basına gelmeseydı yılda kackere jınekolga gdecekdın ve gdecekdik hiç ! bırde bunu düşünup canını sıkma ben aklıma geldıgı zaman amaan dıyorum sıgıl benımı öldurecek ıstedıgınız kadar cıkın nasılsa yok olcaksınz kucucuk boyunuzla benımı devırceksınız dıyorum arkadas olduk onlarla delikafadulden yanı boyle yapmazsan gecmez ben ılk grdıgımde bu panele sen yazmısdın bana bıseyler tesellı vermısdın ..benım ıcınde cok zordu kabullenmek aynı anda nelerımı kaybettım ama hastanede yattgım gunlerde anladımkı daha beterıde var..bu sıgıl nekı dedım...kanserı falan bosver at kafandan antalyaya gel soyle guzel bı denıze gotureyım senı ben bıseyın kalmaz zemuszemus

valla ben bıktım usandım

altust oldum

gusel bebem gıttımıs oldum dr lar bana once yakıcaz sona aldaranın daha cok we cabuk sonuc werdını soledı ... bende yakma ıslemını bı dusun ben o cok dırendım yaktırmamk ıcın korkudan ama bı sabah kaktım uyandım we gıttım habersızce ıslem saten 5 dk surdu we nası desem makatın tamamı sıldı dısarda da 2 tane wardı bence yaktırmanı taıwye ederım aldarayla dewam etmenı ____sıfalı bıtkı olarak sana ben nacızane we arastırmalarıma dayanarak ( ada cayı cıwan percemı papatya defne ozellıkle ada we yesıl cayı ) yanlız bıtkı caylarını gunde 2 den fazla ıcme yesıl cayı ben normal cay nıyetıne ıcıorum dırencı yuksek tutuo cıwan percemı kadınsal selerı cozuo ben hepsını karrıstıdım bı sabah bı aksam yaterken ıcıom yesıl cayı gun arasında dr ok cok ıyı dedı ____ kanser olayına gelınce bundan 20 sene sona ıhtımallerı drlar da bana sole bunun onlemını alman ıcın acı olmanı ıster dr ası ne kadr etkı saglar onu dr sole ozetledı sıll bu wurıs wucuduna yerlestı cıkması ortalama 8 senede olur dedı daha da uzun surer dedı kndıne ıyı bakmalısın hasta oldun an dedı tekrar cıkıcak unutma dedı asının amacına gelınce senı rahım kanserınden korumak yane hpv bız su an 6 _ 11 kısmına yakalandık yuksek turlerınden korunmak grektını soledı bu ole bısıkı nası desem endıseledıkce artıo o ysuden korma yusunde de ucuk cıkıo ılacını alıosn gecıo bazen tekrarlıo onun gbı korkma bısdede aynı sorun war ...ılk zamanlar ben dr sagolsn ıntar edıcekcektım o derecedı ıste gecmıs olsn janım...:enbuyukkk:

bu arada aldarayı dr yazdı receteye ezaneden 21ytl odedım sorun fılan cıkmadı dewlet oduo arkadslar 120 mılyon yazıktır yau bosuna wermeyım aklınzda olsn

Sade kahve canım benim sıkma canını gülüm, bir 3 ay daha bile uğraşsan sonunda geçecek bunlar güzelim. Umutsuz olma tedavini oluyorsun sen ne güzel. Bundan bi haber olsak daha mı iyiydi bitanem. ıleride yüzde 90 felan değil kanser olayı yahu. ınanma böyle şeylere, okuma bile bunları ya... Al işte yüksek riskli tip taşıyorum gülüm. Doktor bana bile demedi ileride kesin kanser riskin diye. Sigara içen biri gibi görüyorlar seni bu durumda. O nasıl yakınsa sende yakınsın diyor. Ha bunu biliyorsun ona göre kontrol olacaksın diyor olay bu bitanem. Sıkma canını bak bu siğillerin geçmeme nedeni sürekli kafana takman olabilirki büyük olasılık bu. Unut biraz be yavrum. Dermanı olan bir dert bu biliyorsun sende değil mi? Canımsın ya... Bu arada tip tayini 15 günde belli oluyor bitanem. Bana 15 gün dediler ama ben 10. gün sormuştum çıktı demişlerdi. Geç çıksa bile sabırlı ol. Çıkacak nasılsa. Peşin peşin söylüyorum sana ne çıkarsa çıksın ne tip çıkarsa çıksın moralini yüksek tut olurmu canım. Hepimiz birbirimize desteğiz burda. Olmalıyız zaten.

Birde şunu söyliyim. Kantaron yağı yada çayı her ne ise yani kantaronun bitkisi 1 numaralı sinir sistemi için faydalı olan bir bitki. Anneme verdi aktar ondan dolayı diyorum. Sinir midesine vuruyordu her sabah bir kaşık içmesi için verdi. Acaba mazı ile birleşince mi siğillere etki ediyor. Gerçi bende şuan siğil yok ama paylaşmak istedim sadece. Geçen gün mantar çıktı sinirden bütün kıl köklerini siğiller çıktı diye algılamıştım :))) Çok şükr birşey yok şuan. Kontrolüm var önümüzdeki hafta bakalım ne diyecek bu sefer doktor.

Arkadaşlar yeneceğiz bunu hep söyledim yine söylüyorum yeneceğiz. Bu virüs inanın bizden güçlü değil. Ama lütfen takmayın kafanıza. Biraz sıkıntıda inanın çoğalıyor. Kesinlikle bu böyle. Kontrole gittinizmi. Krem sürüyorsunuz birde mesela. Gününde kreminizi sürün bir dahaki kontrole kadar unutun onları nolur. Emin olun faydasını göreceksiniz. Kendinize yasak koyun nette bu konu ile ilgili araştırma yapmayacagım diye. Ben öyle yaptım. Sadece sitelere girip yorum yazıyorum o kadar. ıleride ne olursam olayım. Olanın önüne geçebilir misiniz hayır geçemezsiniz o zaman erken önlemini alıyoruz işte daha ne. Moralinizi yüksek tutun canlar. Bağışıklıktan bile önemli bu moral. Çünki stresli bir durumdaysanız zaten bağışıklığınız otomatikman düşer. Sizleri görmedim bilmem etmem ama inanın çok seviyorum. Ve geçecek bunlar diyorum. Sadece sabır dua ve moral. Sevgiler... a.s.

sidelya79, hel_in ve deadbride hepinize cok tesekkur ediyorum, moral verdiniz. Ben de netten bu konuda uzak durmaya karar verdim, cidden cok moral bozucu yazilar var.

Bu arada ben dun gece kontoron yagini surdum, aktarda mazi yokmus, bu yagi aldim. Sabah bi mucize olur mu gecmis mi diye baktim ama gecmemis surdugum yerlerde.

Ben en son yaktirdiktan beri 1 ay 1 hafta gecti, tekrar doktora gitmedim, gidince yakicaz dicekler yine :KK43:(
Soyle etkili bisey yok mu bunlari yokeden acaba. Elimde sigil cikmisti bi ara, 1 yil elimde durdu hic gecmiyordu , sonra bi arkadasin annesi okuyormus ve kime okuduysa sigili gecmis, ben de bana okumasini istedim, uzaktan okudu ben annesini gormedim bile. Ve ben o surecte sigili unutmusum herne hikmetse hic bakmadim elime, sonra bi baktim izi bile kalmamis, sigilin nerde cikmis oldugunu bile bulamadim hic iz yoktu. Bir mucize bu, bence bu okutma isini deneyelim...Internette de okudum sigiller sinir sistemiyle ilgili biseymis ve telkinin etkisi varmis yani dua...

deadbride vajinaya cok sicradiysa yakilmasi iyi olur demissin. benim vajinanin gobege yakin kisminda var tam ayrim yerine yani vajinanin ilk basladigi yerde var, onun disinda bir de ic kisimda kaygan yerde dudak ici mi deniyo her ne haltsa orda 1 tane var...bu durujmda cok sicramis mi sayilir?

ben her sabah 1 bardak yesil cay ve jer aksam civan percemi,kusburnu karisimi iciyorum , bir de hergun mutlaka corek otu yiyorum, belki bunlar olmasa daha cok cikardi bilemiyorum

Canım bak tekrar söylüyorum. Senin yapacağın tek şey siğilleri unutmak. Bak elinde siğili unutmuşsun bakmamışsın bile. Ha buna bakacaksın kremini her ne ise süreceksin ama unutacaksın geçermi geçmezmi düşünmeyeceksin canım. Çare buuuuuu. Öptüm seni... a.s.

Canım bak tekrar söylüyorum. Senin yapacağın tek şey siğilleri unutmak. Bak elinde siğili unutmuşsun bakmamışsın bile. Ha buna bakacaksın kremini her ne ise süreceksin ama unutacaksın geçermi geçmezmi düşünmeyeceksin canım. Çare buuuuuu. Öptüm seni... a.s.

haklısın bunu ben de istiyorum ama gunasiri falan krem surunce surekli hatirlamis oluyorsun, bir de aksama kadar bu forumu takip ediyorum, unutmam cok zor :KK43: keske unutup gitsem bi de baksam gecmis...ne guzel olurdu ya

ama dedigim gibi o elimdeki sigili okutmustum ve 1 ay sonra gecti, bi arkadasim da ayni sekilde okutmus ve onunkisi de kuculmus kuculmus 1 ay sonra yokolmus. bu tesaduf olamaz bence

ya okutma ıslemını doru benımde bu artık temıslenırken elımede sııgıl bulastı elımdekıler okuttum dua manewı destektır doru rahatlatır gecen de bırı taha suresının 105 106 107 ayetını okutun dedıler yua bu cok onemlı bı konuyua tamam onada ınan ama ben ugrascam dıe bı ayda bunlarla aldı basını ıgttı gecmedıde doktoru ıhmalllllllllll etmeyınnnnnn bu cok haaas bı konu sonucta___________gercektende yapcan teksey onu hayattından cıkarmak unutmak artık ben boswerdım alkolden we sıgaradan wagecım dr tetıklıo dedı ama gunde bı tane gene ıcıorum kendıne ıyı bak ama cıdden ıyı bak her seyde ıstısnayı ara demıorm ama unut bunu o hıc hayatına gırmemıs gıbı eger bu sekılde dusunursen yusdekı ucuk nası dısa wuruo wajınadakı bı sıgıller strese baglı daglıoooooo.......dr bna ılk dedı sey korkma dedı gel yakalım dagılmaasın dedıydıı keske o saman yaptırsaydım pısmanım cunku abuk sabuk selerle ugrastımmm ıce dagıldı ıykı warsınız kıslar cok zor gunler gbı gorundu ama artık korkmuyormmm :)

ya okutma ıslemını doru benımde bu artık temıslenırken elımede sııgıl bulastı elımdekıler okuttum dua manewı destektır doru rahatlatır gecen de bırı taha suresının 105 106 107 ayetını okutun dedıler yua bu cok onemlı bı konuyua tamam onada ınan ama ben ugrascam dıe bı ayda bunlarla aldı basını ıgttı gecmedıde doktoru ıhmalllllllllll etmeyınnnnnn bu cok haaas bı konu sonucta___________gercektende yapcan teksey onu hayattından cıkarmak unutmak artık ben boswerdım alkolden we sıgaradan wagecım dr tetıklıo dedı ama gunde bı tane gene ıcıorum kendıne ıyı bak ama cıdden ıyı bak her seyde ıstısnayı ara demıorm ama unut bunu o hıc hayatına gırmemıs gıbı eger bu sekılde dusunursen yusdekı ucuk nası dısa wuruo wajınadakı bı sıgıller strese baglı daglıoooooo.......dr bna ılk dedı sey korkma dedı gel yakalım dagılmaasın dedıydıı keske o saman yaptırsaydım pısmanım cunku abuk sabuk selerle ugrastımmm ıce dagıldı ıykı warsınız kıslar cok zor gunler gbı gorundu ama artık korkmuyormmm :)

benim de cikanlari yaktirmam gerek, aldarayla olmuyor...insallah bu son yakma olur...
aslinda eskisi gibi ardarda cok sigil cikmaz oldu artik, ilk ciktiginda 1 hafta icinde bisuru yayilmisti simdi ayda 1-2 sigil cikmaya basladi, insallah atlaticaz

yesıl cay we ada cayı ıc bende hpv nın yuksek sewıyelerınden korunmak ıcınde ası ol bıraz rahatlarsın hem...

sidelya79, hel_in ve deadbride hepinize cok tesekkur ediyorum, moral verdiniz. Ben de netten bu konuda uzak durmaya karar verdim, cidden cok moral bozucu yazilar var.

Bu arada ben dun gece kontoron yagini surdum, aktarda mazi yokmus, bu yagi aldim. Sabah bi mucize olur mu gecmis mi diye baktim ama gecmemis surdugum yerlerde.

Ben en son yaktirdiktan beri 1 ay 1 hafta gecti, tekrar doktora gitmedim, gidince yakicaz dicekler yine :KK43:(
Soyle etkili bisey yok mu bunlari yokeden acaba. Elimde sigil cikmisti bi ara, 1 yil elimde durdu hic gecmiyordu , sonra bi arkadasin annesi okuyormus ve kime okuduysa sigili gecmis, ben de bana okumasini istedim, uzaktan okudu ben annesini gormedim bile. Ve ben o surecte sigili unutmusum herne hikmetse hic bakmadim elime, sonra bi baktim izi bile kalmamis, sigilin nerde cikmis oldugunu bile bulamadim hic iz yoktu. Bir mucize bu, bence bu okutma isini deneyelim...Internette de okudum sigiller sinir sistemiyle ilgili biseymis ve telkinin etkisi varmis yani dua...

deadbride vajinaya cok sicradiysa yakilmasi iyi olur demissin. benim vajinanin gobege yakin kisminda var tam ayrim yerine yani vajinanin ilk basladigi yerde var, onun disinda bir de ic kisimda kaygan yerde dudak ici mi deniyo her ne haltsa orda 1 tane var...bu durujmda cok sicramis mi sayilir?

ben her sabah 1 bardak yesil cay ve jer aksam civan percemi,kusburnu karisimi iciyorum , bir de hergun mutlaka corek otu yiyorum, belki bunlar olmasa daha cok cikardi bilemiyorum

bıtanem once dedıgm gbı netten uzak dur gozun gormedıne gonul katlanır..bır dıgerı sımdılık yagı kullan ama mazıyıda ıllakı al..ve sen ınancsızca yaptıgından etkılı olmamış...
vede bırden bıre olan mucızeler bekleme hıcbırseyden bu ancak allahın işidir..benımde dedıgn yerlerde vardı bıtanesını yaktrmısdım o tepede olanı gırıste bıtanede kaygan yerde o da yagla gectı işte..ben rahım gırısınden bahsedıyorum hanı 10-20 tane olur cogalır onu yaktrmak en ıyısı...ama bıkac taneyseler bence once ılac ve yagı kullan..doktorum bana şu hoca şöle yapınca gecıyormus su dua ıyı gelıomus dedıgmde dedıkı tamam ozaman gt yaptır ama unutma gecırenın yuzde 50 sı dua ysa yuzde 50 sıde senın ınanmak ıstemen tutunmak ıstemen dedı..yanı ılla bıseye tutunmak ıstıyorsanız tutunun yeterkı ınanın..moral bozma canım bak benım işim cok zor iş geregı bınlerce ınsanın kullandıgı wc yı kullanıyorum ayakta işiıyorum delikafadulden boyle boyle atlatıcaz..optm sızı:teytey:

bıtanem once dedıgm gbı netten uzak dur gozun gormedıne gonul katlanır..bır dıgerı sımdılık yagı kullan ama mazıyıda ıllakı al..ve sen ınancsızca yaptıgından etkılı olmamış...
vede bırden bıre olan mucızeler bekleme hıcbırseyden bu ancak allahın işidir..benımde dedıgn yerlerde vardı bıtanesını yaktrmısdım o tepede olanı gırıste bıtanede kaygan yerde o da yagla gectı işte..ben rahım gırısınden bahsedıyorum hanı 10-20 tane olur cogalır onu yaktrmak en ıyısı...ama bıkac taneyseler bence once ılac ve yagı kullan..doktorum bana şu hoca şöle yapınca gecıyormus su dua ıyı gelıomus dedıgmde dedıkı tamam ozaman gt yaptır ama unutma gecırenın yuzde 50 sı dua ysa yuzde 50 sıde senın ınanmak ıstemen tutunmak ıstemen dedı..yanı ılla bıseye tutunmak ıstıyorsanız tutunun yeterkı ınanın..moral bozma canım bak benım işim cok zor iş geregı bınlerce ınsanın kullandıgı wc yı kullanıyorum ayakta işiıyorum delikafadulden boyle boyle atlatıcaz..optm sızı:teytey:

canım cok sagol ilgine ve destegine tesekkur ederim, allah razı olsun, ben de oyleyim, bisuru kisinin kullandigi wc yi kullanmak zorundayim...kagit seriyorum ustune, oralardan kapmis ta olabilirim...

inanmak cok onemli
birbirimize destegimiz cok onemli
burda biri olumlu bisi yazsa ben de moral buluyorum

bu arada kaygan yerdekilere yagi surunce kac gunde gecti?

X