Sadece agdaya gittim bi kac defa ordan olabilirmi cok aciyan birsey degil yani ucuk gibi degil ama bir sislik var iki tane sadece sivilce gibiYok artık canım daha neler hiv çok alakasız biseydir bunu kapma ihtimalin yoksa onu kapma ihtimalin 0'dir. Allah korusun dikkatli olalım canım kıl koku iltihabi yada allerjik bişey olabilir dr a git ihmal etme
Siğil maalesef evet kaşıntı yapiyor.. Çikacağı yerlerde özellikle bir kaşınma durumu hakim oluyor ben öyle anlamıstım ilkKızlar benim de sormak istediğim bir şey var.. hafif hafif kaşıntım oluyor ama sanki gece artıyor bu kaşıntı. Doktor mantar olabilir diyip krem vermişti ama krem hiçbir işe yaramıyor. Siğil kaşıntı yapıyor mu arkadaşlar? Şu an benim bir tane siğilim var ama genitalimde siğil olmayan yerlerde de hafif hafif kaşınöa oluyor.. bu kalıntı için çözümğ olan var mı arkadaslar..
Kızlar bir şey soracagım. Şimdi ben geçen hafta bu siğilleri ilaçla yakti doktor baya da canım yandı. Bu ilacla bir kerede düşmez bir daha geleceksin dedi. Sansima yaktırdığım gunun gecesi regl oldum. Bugün kontrol edebildim kendimi. Yara bere içinde resmen orası ben ped tahriş etti sanıyordum. Birde hepsi yerli yerinde duruyor hatta küçük bir kaç tanesinde büyüme var. Öncesinde eczaneden hazırlatılan ilacla yaktıran oldu mu? Bu süreç böyle mi ilerliyor..
Canım evet böyle oluyor cünkü siğillerin etrafına tek tek vazelin sürülmesi gerekli deriye değmemeli dikkatli yapılmıyor ben arkadaslarıma yaptırmıştım (sağlıkcı hepsi) 12 saat arayla sürmüstüm 3 gün boyunca 4 gün ara vermistim sonra bir daha 3 gün boyunca 12 saat arayla sonraki 4 gün hepsi düsmüstü. %5 lik podofilin di benim ki senin ki asit olabilir
Evet iste o yüzden de dikkatli sürülmesi cevresine degdirilmemeli zamanla dökülüyor bana da gel burda sürelim dediler ama ben güvenmemistim pekValla nedir bilmiyorum sadece doktor bu kezzap gibi bir şey sakın kendin deneme dedi. Haftaya yine gel yine sürelim dedi ama anlamadım. Küçüklerin bir kaçı gitmiş bir kac tanesi büyümüş anlamadım ben.. Ve çok tahriş olmuş durumda off..
çok geçmiş olsun canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcın olsun. En kötü zamanların bunlardır bundan sonra risk de ortadan kalkacagı için rahat edeceksin inşallah. Şükret canım benim yine de hiç isyan etme. Bak ne güzel cocukların var daha çocuk da düşünmüyorsun. Kötü bir şeyle karsılasmadan tedbir amaçlı yapılan bir uygulama.Bu başka bir dr.a daha gözüktüm.o da ameliyat en sağlıklısı.Tip 51 tehlikeli dedi.salı saat 2 de ameliyata giriyorum.rahimağzı ve rahim alınacak.menepoza girmemem için yumurtalıklar kalacak
Canım doktor medacessol yada fito krem yazmadimi? Onları sur hem acisini alır hem çabuk iyileşir normalde sigil yaktıranlara yazılıyor bu kremlerValla nedir bilmiyorum sadece doktor bu kezzap gibi bir şey sakın kendin deneme dedi. Haftaya yine gel yine sürelim dedi ama anlamadım. Küçüklerin bir kaçı gitmiş bir kac tanesi büyümüş anlamadım ben.. Ve çok tahriş olmuş durumda off..
Negatif olursanız o tip ile bir daha sıkıntı yaşatmıyor başka tiplerden korunun Mutlu olun yeterIyide ömür boyu bagisiklik nasıl güçlü tutucaz olmuyor iste
Yok valla hiçbir şey yazmadı haftaya gel dedi sadece hem acıyor hem kaşinıyor delireceğim vallaCanım doktor medacessol yada fito krem yazmadimi? Onları sur hem acisini alır hem çabuk iyileşir normalde sigil yaktıranlara yazılıyor bu kremler
Sağlıkçı arkadaşım yok ki mecbur doktor yapacak...Evet iste o yüzden de dikkatli sürülmesi cevresine degdirilmemeli zamanla dökülüyor bana da gel burda sürelim dediler ama ben güvenmemistim pek
Çok gecmiş olsun hiç canını sıkma. Inan seninle kalması daha daha buyuk sıkıntılar getirecekti. Bu sefer yüksek tipli bişey oldu mu olmadı mı diye sürekli düsünecektin maşallah bak çocuklarında var en sağlıklısı bu olacak senin içinBu başka bir dr.a daha gözüktüm.o da ameliyat en sağlıklısı.Tip 51 tehlikeli dedi.salı saat 2 de ameliyata giriyorum.rahimağzı ve rahim alınacak.menepoza girmemem için yumurtalıklar kalacak
Canim hem 16 hem 51 var hemde 6 benim halim nolucak acabaBu başka bir dr.a daha gözüktüm.o da ameliyat en sağlıklısı.Tip 51 tehlikeli dedi.salı saat 2 de ameliyata giriyorum.rahimağzı ve rahim alınacak.menepoza girmemem için yumurtalıklar kalacak
Öncelikle umut verici yazın için cok teşekkürler, ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Bu işin tedavisi fazla uzanaz yakında kesin tedavisi ortaya çıkacakÒncelikle forumu 1 yildir takip ediyorum yeni acma karari aldim. Cok hayat hikayesi okudum burda. Herkese merhabalar. Bir cok sorunuza burdan cevap verebilirim. Oncelikle Hpv 16 ve 18 i olanlar icin guzel bir haberim var firma adini verirsem reklam olur mu bilmiuorum xgx3100 diye bir asi 3. Faza gecti ve hpv konusunda en basarili asi ödulunu aldi. Kisa zamanda piyasada olacagini umut ediyorum. Ve daha baska bir cok tedavi yontemi var. Meksika da almanyada ingilterede. Tedaviler bulundu. Kimisi %100 kikisi %30 tedavi garantisi veriyor. Tùrkiye de bu konuda ne bir calisma var ne de doktorlarin bilgisi yeterli. Kimse canini sikmasin. Amerika da 80 milyon insanda var bu meret. Onleyici asilari hepiniz biliyorsunuz ama malum ki yakalanana kadar kimse bu enfeksiyon hakkindabir sey bilmiyordu. TheraPeutic asilar yogun bjr sekilde arastiriliyor kisa zamanda hallolacak bir hastalik.
Öncelikle umut verici yazın için cok teşekkürler, ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Bu işin tedavisi fazla uzanaz yakında kesin tedavisi ortaya çıkacak☺3. Faz ne demek canım?
Peki ahcc konusunda ne düşünüyorsun? Çok merak ettim bu konudaki görüşünü.Hpv yi yenmenin en iyi yolu bagisikligi guclendirmek. Vitaminli cesitli ve saglikli beslenmek. Stresten uzak durmak. Spor yapmak eglenmek ve mutlu olmak hpv yi tedavi almadan rahatlikla yenmenize yardimci olacaktir.
AHCC Hpv tedavisi icin uretilmis bir ilac degildir. O da bagisikligi guclendirmeye yarayan gida takviyesi. Yani bir onceki mesajim gibi yine sizin kendi vucudunuz yenecek bunu sadece uzun surecek mucadelede beslenme spor ve strese dikkat.. Ahcc ile ayni isi gorecek dogal bir suru sey var. sarimsak lahana tursusu corekotu prebiyotik vitaminli cesitli beslenmePeki ahcc konusunda ne düşünüyorsun? Çok merak ettim bu konudaki görüşünü.