Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

benim eşim bana ilk başlarda prezervatif yapalım sana benden geçmesin demişti prezervatifle yaptık orezervetif bende yara da yaptı hpv de geçti
Canim zaten prezervatifle geciyor evet ama doktorum 6 ay sex yok demisti..yapacaksan korunacaksin ..ancak o sekilde atarsin demisti..korunmayinca gec atiliyormus..ama senin esinde tedavi olmali bnce..yoksa tek tarafli atlatilir mi bilmiorum..yani sen negatife donsen esinde devam eden hpv olursa yine sikinti

kuzum aynen o da ben de aşı olduk sonra ayni şekilde besleniyoruz bağışıklık için, jel varmış bir de onu deneyeceğiz bakalım

Eheh kızlar yaptıklarımi buraya yazsam destan olur :) ama sakınan göze çöp batar misali şikayetim hiç bitmiyor :) olması gerekenleri yapın dikkat edin ama çokta abartmamak lazım:)
Canim merhaba.kasik agrim oluyor demistin.bekarken de oluyor muydu?klasik vajinal kulturle hic zman kaybetme bir halt cikmiyor ondan.drlar in da umrunda degil.biaey yok diyip saviuorlar.e bisey yoksa bu agrilar nedir?idrardan pcr testi yaptir tum baktetilere bakiyorlar.ben oyle yaptirdim klmidya cikti lanet olasi

Arkadaslar sari beyaz akintisi olan var mi ve
idrarda yanma?
Canım bende sarı beyaz akıntı var gecen ay daha fazlaydı ama simdi azaldı yok gibi bir şey. İç çamasırlarımın hepsini attım çünkü hepsi büyük oranda pamuklu olsa da elastan içeriyordu. %100 pamuklu aldım ve sabah uyandığımda ve aksam eve geldiğimde olmak üzere günde iki kere değiştiriyorum, ve ütülemeye başladım iç çamasırları da onun dısında bir de yumusatıcı kullanmayı bıraktım ve makinada hassas durulama seceneğini tıklıyorum. Adetimden bu yana bir hafta gecti ve simdi neredeyse hiç akıntım kalmadı.

Kızlar benim de sormak istediğim bir şey var.. hafif hafif kaşıntım oluyor ama sanki gece artıyor bu kaşıntı. Doktor mantar olabilir diyip krem vermişti ama krem hiçbir işe yaramıyor. Siğil kaşıntı yapıyor mu arkadaşlar? Şu an benim bir tane siğilim var ama genitalimde siğil olmayan yerlerde de hafif hafif kaşınöa oluyor.. bu kalıntı için çözümğ olan var mı arkadaslar..

İdrarinda yanma oluyor muydu canim

klimadye noluyki mantarmi

İdrarinda yanma oluyor muydu canim
Canım benim idrarda yanma yada renkli akintim yok sadece kasik agrim oluyor arada bilmiyorum eşimde bel soğukluğu ve klamidya bakıldı temizdi bende ona rağmen olabilir mi ? Ve eşimde peniste akıntı yanma vs yok bu türk bakteriler erkeklerde daha ağır belirti veriyormuş.. kafam çok karışık test 750 tl dedi daha yaptırmadım

ben 12inci ayda tam idrar tetkiki yaptirmisim idrar biyokimyasi mikroplara bakiliyomus bu olsaydi cikardi herlade dimi

O zan temizsindir canim baska bit neden vardir kasik agrinda.vajinada yanma oluyor muydu

O zan temizsindir canim baska bit neden vardir kasik agrinda.vajinada yanma oluyor muydu
Canım bazen oluyor bazen olmuyor bişey anlamadim ama öyle aşırı bi yanma falan yok korktum yinede eski eşim bende yok deyip duruyor ama yinede emin olamadim yazin kirmizi noktacıklar çıkmıştı vajinada ve cok kasiniyordu acaba mantar mıydı başka bişey mi bilmiyorum

pislikler yzunden dustugumuz durumlara bak.zoruna gitmiyor mu seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…