- 2 Nisan 2019
- 441
- 86
Canim iğne hicbirsey yapmaz korkma bnce prezervatifle korun..hpv daha cabuk atiliyormus o sekilde
Canim zaten prezervatifle geciyor evet ama doktorum 6 ay sex yok demisti..yapacaksan korunacaksin ..ancak o sekilde atarsin demisti..korunmayinca gec atiliyormus..ama senin esinde tedavi olmali bnce..yoksa tek tarafli atlatilir mi bilmiorum..yani sen negatife donsen esinde devam eden hpv olursa yine sikintibenim eşim bana ilk başlarda prezervatif yapalım sana benden geçmesin demişti prezervatifle yaptık orezervetif bende yara da yaptı hpv de geçti
Canim zaten prezervatifle geciyor evet ama doktorum 6 ay sex yok demisti..yapacaksan korunacaksin ..ancak o sekilde atarsin demisti..korunmayinca gec atiliyormus..ama senin esinde tedavi olmali bnce..yoksa tek tarafli atlatilir mi bilmiorum..yani sen negatife donsen esinde devam eden hpv olursa yine sikinti
evet oyleysmisCanim iğne hicbirsey yapmaz korkma bnce prezervatifle korun..hpv daha cabuk atiliyormus o sekilde
Canim merhaba.kasik agrim oluyor demistin.bekarken de oluyor muydu?klasik vajinal kulturle hic zman kaybetme bir halt cikmiyor ondan.drlar in da umrunda degil.biaey yok diyip saviuorlar.e bisey yoksa bu agrilar nedir?idrardan pcr testi yaptir tum baktetilere bakiyorlar.ben oyle yaptirdim klmidya cikti lanet olasiEheh kızlar yaptıklarımi buraya yazsam destan olur :) ama sakınan göze çöp batar misali şikayetim hiç bitmiyor :) olması gerekenleri yapın dikkat edin ama çokta abartmamak lazım:)
Her turlu rengi mevcut bndeArkadaslar sari beyaz akintisi olan var mi ve
idrarda yanma?
Canım bende sarı beyaz akıntı var gecen ay daha fazlaydı ama simdi azaldı yok gibi bir şey. İç çamasırlarımın hepsini attım çünkü hepsi büyük oranda pamuklu olsa da elastan içeriyordu. %100 pamuklu aldım ve sabah uyandığımda ve aksam eve geldiğimde olmak üzere günde iki kere değiştiriyorum, ve ütülemeye başladım iç çamasırları da onun dısında bir de yumusatıcı kullanmayı bıraktım ve makinada hassas durulama seceneğini tıklıyorum. Adetimden bu yana bir hafta gecti ve simdi neredeyse hiç akıntım kalmadı.Arkadaslar sari beyaz akintisi olan var mi ve
idrarda yanma?
İdrarinda yanma oluyor muydu canimCanım bende sarı beyaz akıntı var gecen ay daha fazlaydı ama simdi azaldı yok gibi bir şey. İç çamasırlarımın hepsini attım çünkü hepsi büyük oranda pamuklu olsa da elastan içeriyordu. %100 pamuklu aldım ve sabah uyandığımda ve aksam eve geldiğimde olmak üzere günde iki kere değiştiriyorum, ve ütülemeye başladım iç çamasırları da onun dısında bir de yumusatıcı kullanmayı bıraktım ve makinada hassas durulama seceneğini tıklıyorum. Adetimden bu yana bir hafta gecti ve simdi neredeyse hiç akıntım kalmadı.
klimadye noluyki mantarmiCanim merhaba.kasik agrim oluyor demistin.bekarken de oluyor muydu?klasik vajinal kulturle hic zman kaybetme bir halt cikmiyor ondan.drlar in da umrunda degil.biaey yok diyip saviuorlar.e bisey yoksa bu agrilar nedir?idrardan pcr testi yaptir tum baktetilere bakiyorlar.ben oyle yaptirdim klmidya cikti lanet olasi
Canım benim idrarda yanma yada renkli akintim yok sadece kasik agrim oluyor arada bilmiyorumİdrarinda yanma oluyor muydu canim
ben 12inci ayda tam idrar tetkiki yaptirmisim idrar biyokimyasi mikroplara bakiliyomus bu olsaydi cikardi herlade dimiCanım benim idrarda yanma yada renkli akintim yok sadece kasik agrim oluyor arada bilmiyorumeşimde bel soğukluğu ve klamidya bakıldı temizdi bende ona rağmen olabilir mi ? Ve eşimde peniste akıntı yanma vs yok bu türk bakteriler erkeklerde daha ağır belirti veriyormuş.. kafam çok karışık test 750 tl dedi daha yaptırmadım
O zan temizsindir canim baska bit neden vardir kasik agrinda.vajinada yanma oluyor muyduCanım benim idrarda yanma yada renkli akintim yok sadece kasik agrim oluyor arada bilmiyorumeşimde bel soğukluğu ve klamidya bakıldı temizdi bende ona rağmen olabilir mi ? Ve eşimde peniste akıntı yanma vs yok bu türk bakteriler erkeklerde daha ağır belirti veriyormuş.. kafam çok karışık test 750 tl dedi daha yaptırmadım
Canım bazen oluyor bazen olmuyor bişey anlamadim ama öyle aşırı bi yanma falan yok korktum yinede eski eşim bende yok deyip duruyor ama yinede emin olamadim yazin kirmizi noktacıklar çıkmıştı vajinada ve cok kasiniyordu acaba mantar mıydı başka bişey mi bilmiyorumO zan temizsindir canim baska bit neden vardir kasik agrinda.vajinada yanma oluyor muydu
Kuzum hiç bilmiyorum artık beynim yandı... senin şikayetin varmı ki ?ben 12inci ayda tam idrar tetkiki yaptirmisim idrar biyokimyasi mikroplara bakiliyomus bu olsaydi cikardi herlade dimi
pislikler yzunden dustugumuz durumlara bak.zoruna gitmiyor mu senindeCanım bazen oluyor bazen olmuyor bişey anlamadim ama öyle aşırı bi yanma falan yok korktum yinede eski eşim bende yok deyip duruyor ama yinede emin olamadim yazin kirmizi noktacıklar çıkmıştı vajinada ve cok kasiniyordu acaba mantar mıydı başka bişey mi bilmiyorum
Kız ben kocayı boşadım en üst leveldeyim bence hpv yüzünden koca boşayan başka kimseyi görmedimpislikler yzunden dustugumuz durumlara bak.zoruna gitmiyor mu seninde
yook bi sikayetim yok sadece adeten once akintim oluyo biraz yani butun hastaliklari takmaktan anormal.oldum bide bunu duydum ya simdi takarim artikKuzum hiç bilmiyorum artık beynim yandı... senin şikayetin varmı ki ?
Canım bende duydum korkuyorum valla aklıma getirmemeye çalışıyorumyook bi sikayetim yok sadece adeten once akintim oluyo biraz yani butun hastaliklari takmaktan anormal.oldum bide bunu duydum ya simdi takarim artik