- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım vallahi psikolojimiz bozuldu... bende taktım buna korkuyorumnur topu gibi yeni bir takintim.daha oldu))) vallahi
İdrarımda yanma olmuyordu canım. Ama azıcık sıkışsam tuvalete zor yetişiyordum.İdrarinda yanma oluyor muydu canim
Kız ben kocayı boşadım en üst leveldeyim bence hpv yüzünden koca boşayan başka kimseyi görmedim klamidya da çıkarsa artık ben kafayı yerim zaten çok eminim
nazli bunu idrardanmi yapiyorlar testo idrar alip yapiyolar simirdenmivajinal kültürüm bu doktorum bir şey yok dedi ama o klamidya olsa çıkar mıydı
Canım multiplex pcr diye bir testte çıkıyormuş.. malesef fiyatı da biraz tuzlu 750 tl dediler banavajinal kültürüm bu doktorum bir şey yok dedi ama o klamidya olsa çıkar mıydı
nazli b
nazli bunu idrardanmi yapiyorlar testo idrar alip yapiyolar simirdenmi
Canım multiplex pcr diye bir testte çıkıyormuş.. malesef fiyatı da biraz tuzlu 750 tl dediler bana
Yok artık canım daha neler hiv çok alakasız biseydir bunu kapma ihtimalin yoksa onu kapma ihtimalin 0'dir. Allah korusun dikkatli olalım canım kıl koku iltihabi yada allerjik bişey olabilir dr a git ihmal etmeKizlar benim vajinamda ucuk seklinde degil ama iki tane sivilce gibi sislik var suan doktora gitmem mumkun degil haftaya gidecem onlar gecmiyor benim bu hastaligi kapacak bir yerimde yok hiv virusumu diye korkuyorum ama ucuk gibi degil yani daha cok sivilceye benziyor bazen kuculuyor bazen buyuyor ama gecmiyor kafama takmaya basladim hiv ucuk gibimi
canım hpv siğili olabilir mi? ya da heroes virüsüYok artık canım daha neler hiv çok alakasız biseydir bunu kapma ihtimalin yoksa onu kapma ihtimalin 0'dir. Allah korusun dikkatli olalım canım kıl koku iltihabi yada allerjik bişey olabilir dr a git ihmal etme
Canım uçuk olsa çok acir genital uçuk acıyan birşey seninki aciyor mu ?canım hpv siğili olabilir mi? ya da heroes virüsü
Canım dr.la konuşucam.o zaten ameliyat demişti.şimdi artık kesinleşti ameliyat.Canim yuksek tip cikmis bndede var peki doktor ne dedi nolucakmis
Geçmiş olsun canim atlarız inssMerhaba kızlar.benim hpv sonucu çıktı.maalesef-51
cook.gecmis olsun canimMerhaba kızlar.benim hpv sonucu çıktı.maalesef-51
kuzum bende siğil veya herpes uçuğu yok internetten okuduğum kadarıyla biliyorumCanım uçuk olsa çok acir genital uçuk acıyan birşey seninki aciyor mu ?