- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
Bugün gittim de gerek yok teste dediYapın istiyorum diyorsun da yapmıyorlar mı?
Bagisikligin için ne kullanacaksin düşerse tekrar çıkar siğilGozun aydin canim darisi bize insallh
Inan hic bilmiyorum sadece duzenli kontrole gidecemBagisikligin için ne kullanacaksin düşerse tekrar çıkar siğil
Ne fitili? Ne için fitil? Bi yazın nereden bilelim biz bu şekilde. Enfeksiyon icinse eğer söktüğü icin akıntı artmıs olabilirKızlar ben size bir şey danışmak istiyorum ya ben fitil kullandıktan sonra akıntım benim sarı renkte olmaya başladıyani anlamadım gitti ya of her şeyden kurtulsam kafamda deli sorular bi gitse çok yoruldum artık
Ne fitili? Ne için fitil? Bi yazın nereden bilelim biz bu şekilde. Enfeksiyon icinse eğer söktüğü icin akıntı artmıs olabilir
Bende kullandım bundan mix ovül diğer adı da, evet akıntı yapabiliyor sonra geçiyor amaNeo-penotron forte-l 7 ovül vajina fitili. hem hafif yara varmış hemde enfeksiyon için dedi Dr m.
Kizlar bir şey soracağım şimdi benim ordaki siğilleri doktor bir ilsç sürerek yaktı. Ameliyathane ortamina gerek yok dedi. Ama bugün yine kaşıntım oluyor bunlar düştüğü içinmi yoksa yenileri mi çıkiyor anlamadım. Siğillerini öncesinde ilaçla yaktıran oldu mu acaba bu konuda fikri olan var mı?
Bende kullandım bundan mix ovül diğer adı da, evet akıntı yapabiliyor sonra geçiyor ama
Canım sende kronik sistit olabilir belirtilerin onları gösteriyor yani korkma bence internet Her şeyi abartıyor inanmayın.bence bir urolojiyede git.kultur testi filan yaptır sendeki idrar yolu enfeksiyonudurCanım bende crp yüksek cikmadi ama korkuyorum klamidya olabilir mi diye vajinal enfeksiyon geçirdim bi kaç kez cunku ama dr kültür yapmadi sadece fitil verdi o yizden dedim acaba klamidya mi geçirdim de ilerledi kasik agrim oluyor çok korktum ya
Canım enfeksiyonu atıyor olabilirsinKızlar ben size bir şey danışmak istiyorum ya ben fitil kullandıktan sonra akıntım benim sarı renkte olmaya başladıyani anlamadım gitti ya of her şeyden kurtulsam kafamda deli sorular bi gitse çok yoruldum artık
Canım enfeksiyonu atıyor olabilirsin
Rabbim gonlune gire versin olur inssCanım inşallah öyledirbebek sahibi olmayı çok istiyorum artık, 1,5 yıllık evliyim. Bakalım birde bu hpv tipleme sonucu inşallah negatif gelirde içim tamamen rahat eder, bu testi ben istedim Dr m muayene etti siğil yok dedi ama ben kendim baktığımda çıkıntı gördüğüm için içim rahat etmedi tipleme testi yaptırdım Dr m sağolsun çok iyi ve çok rahatlatıyor insanı
Pendik Devlet hastanesinde Tolga Bey'e yaptırdım. Ya anlamadım birde regl oldum ustune belki pedden de oluyordur anlamadım yenii çıkmasın daBende ilaçla düsürmüstüm evet hafif kaşıntı oluyor birazda tahriş etmesinden kaynaklı kaşınıyor. Hangi hastane hangi doktor detay verir misin?
leep demelerinin sebebi rahim ağzımda vajinal darlık ve aşırı enfeksiyona bağlı yara var bu yaraya hpv de eklendibiopsi sonucunda bisey cikmadi leep dediler diyosun bendede hpv 16 var patolojide cin1 cikti takip dedi dusuk riskli lezyom yaziyo sende ne cikti