Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canim iste nisan 5inde biyopsi yapildi cuma gunu 2 hafta oluyor ..en gec 25 inde cikar en erkende cumaya cikar diye bekliyorum..ama sonucu öğrenmeye nasil gidicem bilmiorum
gucunu topla sakin olmaya calis o gercekten cok zor bir an kotu dusunme cikan sonuca gore ya islem yapilir yada takip onerir insalah iyi cikae sonucalarin

gucunu topla sakin olmaya calis o gercekten cok zor bir an kotu dusunme cikan sonuca gore ya islem yapilir yada takip onerir insalah iyi cikae sonucalarin
Insallh canim insallh allah hepimizin yuzune baksin daha coluk cocuk yok evlilik yok ..bunlari yasamak cok üzücü

leep yapildimi yapilcakmo canim cok gecmis olsun
yaşım küçük olduğu için devlet leep yapmıyor özel 3500 istiyor iyi hocaya olmak istiyorum üstelik evleneli çok az oldu eşim eskiden çok hızlı bir hayatı olan adamdı bunu biliyordum onu bu yüzden suçlayamam o da çok üzgün aşı olduk fakat ben yine de leep olacağım yara büyümeden ve hpv hücre değişimine başlamadan. mart ortası biyopsi olmuştum temiz geldi şükür ki. leep de bu ay olurum kuzum. sen nasılsın

Ya arkadaslar sizde hpv oldugunu ilk nasil ogrendiniz? Smearla mi ogrendiniz? Burda yazilanlari okuyorum smear her zaman dogru sonuc vermez diyor.diyelim ki smear normal geldi ama aslida cin2 var nasil olacak ?sizler direkt kolposkopiye mi girdini?

canim tabiki esini suclaman yersiz bir cok kadinda olmasida ilginc zaten cok gecmis olsun benimde hpv 16 cin1 var doktor su an bisey yapilmiucak dedi takip 6 ay arayla kendigindeb geriler dedi bende bagisikligimi guclendiricdk seyler kullamaya çalışıyorum doktorlar boyle bisey demiyo.kullanin diye ve ilginc olanda hemen hemen bircok kadinda var hepsinjnmi bağışıkligi dustu bunuda anlamıyorum

ben önceden afedersin günde iki kere tuvalete çıkardım ne zaman bağışıklık güçlendiren sağdan soldan duyduğum şeyleri yedim kabız oldum ama artık azalttım sıra sıra yiyorum. d ve demir, b12, çinko bağışıklık için çok önemli kuzum kan testi yaptır kendine hangi vitaminlerin eksikse takviye al. kaç senedir kaptığını düşünüyorsun peki?

aa canim cok haklisin nedense bende bu bagisiklik guclendiren seyler kullaninca kabiz oldum gunde bir kere çıkmaya basladim acaba bunlardanmi dedim bagirsaklrim calismasinda bir sorun yoktu ne zaman dan beri var bir fikrim yok ama benim herhangi bir sikayetim yoktu hersey normaldi cok sukur gebelikten korunma ignesi olmaya gittim aylik hemsire hpv yapiyoruz diye israr etti yapalim diye bende simir aldi ocak ayinda oyle ogrendim sonra kolposkpoki cin1 cikti ben daha oncesinde degerlerime baktirdim normaldi doktor lar hic onemli gibi davranmiyor herkeste var diyip gecistiriyor cin1 geriler dedi dedi.peki ilerlermi cin2 olma ihtimali varmi oda var dedi napmm lazim.ne kullaniyim biseye gerek yook ben daha oncesinde kortizon ilaci kullndum onlar bagisiklik baskilayiciymis onlari soyledim ilgisi yok dedi yani ilginç bir durum bu hpv

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaslar sizde hpv oldugunu ilk nasil ogrendiniz? Smearla mi ogrendiniz? Burda yazilanlari okuyorum smear her zaman dogru sonuc vermez diyor.diyelim ki smear normal geldi ama aslida cin2 var nasil olacak ?sizler direkt kolposkopiye mi girdini?
hpv genital sigil.cikarsa bir belirti vermis oluyor sigil yoksada simir ve hpv testi yaptirman gerekiyor aile hekimlikleri de yapiliyor yani sigil haricinde cok fazla bir belirti vermiyor bende kontrol amacli yaptiriyim dedim ozaman ogrendim

hpv genital sigil.cikarsa bir belirti vermis oluyor sigil yoksada simir ve hpv testi yaptirman gerekiyor aile hekimlikleri de yapiliyor yani sigil haricinde cok fazla bir belirti vermiyor bende kontrol amacli yaptiriyim dedim ozaman ogrendim
Canim cin 1 biyopside mi cikiyor..benim gittigim doktordaki hemsire dediki insanlarin yuzde 90ninda var..ben yaptirsam kesin bndede cikar dedi..arkadaslar eczaci arkadasim gecen hivli bir hastayla karsilasmis ilac vermis ..cok dikkatli olmamiz lazim hastalik dolu heryer..mutlaka korunun..kimde ne var bilmiyoruz cunku

doktorlar çok ilgisiz ve bilgisiz hpv konusunda. gebelikten neden korunuyorsun ya aynen ondan kabız yapmıştır yüksek ihtimalle çünkü bir anda yüklendik sıra sıra yapmamız lazımdı

doktorlar çok ilgisiz ve bilgisiz hpv konusunda. gebelikten neden korunuyorsun ya aynen ondan kabız yapmıştır yüksek ihtimalle çünkü bir anda yüklendik sıra sıra yapmamız lazımdı
su an evli degilim uzun suredir birliteyiz ama biraz daha zaman var onyuzden korunmam gerekiyordu ama hpvden sonrq igneyi biraktim olumsuz etkski olur diye doktor onla alakaso yok dedi kullanabilirsin dedi ama bilmiyrum

su an evli degilim uzun suredir birliteyiz ama biraz daha zaman var onyuzden korunmam gerekiyordu ama hpvden sonrq igneyi biraktim olumsuz etkski olur diye doktor onla alakaso yok dedi kullanabilirsin dedi ama bilmiyrum
Canim iğne hicbirsey yapmaz korkma bnce prezervatifle korun..hpv daha cabuk atiliyormus o sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…