Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba kizlar ben sabah uyaninca probolis sonra keciboynuzu pekmezi bir kasik daha sonrasinda kahvaltida mutlaka yumurta haslanmis kahvalti normal.bir sekolde yapiyorum imuneks iciyorum daha hergub bir yada iki fincan yesilcay iciyorum aksam normal yemeginimi yiyorum o gun nevarsa yemekte gece yatakende mutlaka kefir icmeye calsiuirum bir bardak ama butun. caylarimda limonlu icmeye ozen gösteriyorum simdi corek otu yagiyla elma sirkesi aldim onalar balsiycam bir kasik corekotu arkasına da bir bardak suyun icine elmak sirkesi bikasik döküp icincem ama bunlar bityikten sonrami basliyim hepsini bir aradami iciyim bilemedim herseyin fazlasida zarar diye biliorum

camasirlari yuksek derecede yikiyourum sonrasonda utuluyorum camasir derken ic camasirimi cok aferrsisiniz ikiskiden once sonra sampuanla yikiyorum genital bolgemi onun haricince cok normal dus aliyorum ozleleile.orayi sampuan cok fazla temas ettirmiyorum gunluk ped fena yapiyor kulkaniyidum sivilceer cikti biraktim ama iyi bir yikama jeli onerisi olan varmi kullannn yada baska ne.yapmak gerkeiyor onerisi olan varmi

Eheh kızlar yaptıklarımi buraya yazsam destan olur :) ama sakınan göze çöp batar misali şikayetim hiç bitmiyor :) olması gerekenleri yapın dikkat edin ama çokta abartmamak lazım:)

Kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum ya ben fitil kullandıktan sonra akıntım benim sarı renkte olmaya başladı 🤔 yani anlamadım gitti ya of her şeyden kurtulsam kafamda deli sorular bi gitse 🙏😥 çok yoruldum artık 😭

Kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum ya ben fitil kullandıktan sonra akıntım benim sarı renkte olmaya başladı 🤔 yani anlamadım gitti ya of her şeyden kurtulsam kafamda deli sorular bi gitse 🙏😥 çok yoruldum artık 😭
Ne fitili? Ne için fitil? Bi yazın nereden bilelim biz bu şekilde. Enfeksiyon icinse eğer söktüğü icin akıntı artmıs olabilir

Kizlar bir şey soracağım şimdi benim ordaki siğilleri doktor bir ilsç sürerek yaktı. Ameliyathane ortamina gerek yok dedi. Ama bugün yine kaşıntım oluyor bunlar düştüğü içinmi yoksa yenileri mi çıkiyor anlamadım. Siğillerini öncesinde ilaçla yaktıran oldu mu acaba bu konuda fikri olan var mı?

Kizlar bir şey soracağım şimdi benim ordaki siğilleri doktor bir ilsç sürerek yaktı. Ameliyathane ortamina gerek yok dedi. Ama bugün yine kaşıntım oluyor bunlar düştüğü içinmi yoksa yenileri mi çıkiyor anlamadım. Siğillerini öncesinde ilaçla yaktıran oldu mu acaba bu konuda fikri olan var mı?

Bende ilaçla düsürmüstüm evet hafif kaşıntı oluyor birazda tahriş etmesinden kaynaklı kaşınıyor. Hangi hastane hangi doktor detay verir misin?

Canım bende crp yüksek cikmadi ama korkuyorum klamidya olabilir mi diye vajinal enfeksiyon geçirdim bi kaç kez cunku ama dr kültür yapmadi sadece fitil verdi o yizden dedim acaba klamidya mi geçirdim de ilerledi kasik agrim oluyor çok korktum ya :KK43:
Canım sende kronik sistit olabilir belirtilerin onları gösteriyor yani korkma bence internet Her şeyi abartıyor inanmayın.bence bir urolojiyede git.kultur testi filan yaptır sendeki idrar yolu enfeksiyonudur

Canım enfeksiyonu atıyor olabilirsin

Canım inşallah öyledir 🙏 bebek sahibi olmayı çok istiyorum artık, 1,5 yıllık evliyim. Bakalım birde bu hpv tipleme sonucu inşallah negatif gelirde içim tamamen rahat eder, bu testi ben istedim Dr m muayene etti siğil yok dedi ama ben kendim baktığımda çıkıntı gördüğüm için içim rahat etmedi tipleme testi yaptırdım Dr m sağolsun çok iyi ve çok rahatlatıyor insanı 🙏

Canım inşallah öyledir 🙏 bebek sahibi olmayı çok istiyorum artık, 1,5 yıllık evliyim. Bakalım birde bu hpv tipleme sonucu inşallah negatif gelirde içim tamamen rahat eder, bu testi ben istedim Dr m muayene etti siğil yok dedi ama ben kendim baktığımda çıkıntı gördüğüm için içim rahat etmedi tipleme testi yaptırdım Dr m sağolsun çok iyi ve çok rahatlatıyor insanı 🙏
Rabbim gonlune gire versin olur inss

Bende ilaçla düsürmüstüm evet hafif kaşıntı oluyor birazda tahriş etmesinden kaynaklı kaşınıyor. Hangi hastane hangi doktor detay verir misin?
Pendik Devlet hastanesinde Tolga Bey'e yaptırdım. Ya anlamadım birde regl oldum ustune belki pedden de oluyordur anlamadım yenii çıkmasın da

X