- 25 Ekim 2018
- 2.774
- 2.769
Sizde klamidya var mı ki? Reiter sendromunda eklemleri tutuyor. Doktor crp istiyor sizden bakteriyel mi değil mi diye. Arkadaşıma yaptırmıştık crp si normaldi doktor da %99 bakteriyel değildi demişti mesela. Her neyse sayın üzgünprenses nacizane size bir tavsiyem olacak. Bence iyi bir laba gidip bütün testlerinizi yaptırın. Ardından yaşadığınız yerin en iyi jinekoloji onkoloji doktoruna gidin tercihen özel çünkü devlette sıkıntı çıkabiliyor. Ardından iyi bir psikiyatriste gitmenizi öneririm. Çünkü kafanızı o kadar takmışsınız ki bu hastalığa. Allah sakınsın daha neler var. Gençsiniz de hayatınızın en güzel yıllarını böyle mahvetmeyin.Kızlar ben baktım bu klamidya reiter sendromu diye biseye yol açıyormuş belirtilerine baktım çok korktum ağızda yüzeysel aft eklem ağrılari vs bende var bunlar ya çok kötü oldum basima bu da mi geldi hpv derken bide reiter sendromu mu cıktı
Gozun aydin canim darisi bize insallhAyy kızlar oh yemin ederim. Bugün yine doktora gittim çok şükür sonunda iyi bir doktora denk gelebildim. Bana korkmamam gerektiğini söyledi içerde hiçbir şey yoktur tam cinsel birleşmeyle içeri tanışabilir ancak dedi o yüzden hiç korkmana gerek yok tip testine de gerek yok çünkü bu bariz belli tip 6-11 dedi. Çok istersen sonrasında bi 6 ay sonra falan vücutta hala virüs var mı diye özelde bir test yaptırabilirsin ama zaten senin sadece cildinde sorunun var onuda şimdi yakalım yuksek ihtimalle tekrarlamaz ya da 1-2 kere daha yaktırırsın bir süre sonra çikmaz bir daha dedi. Ay acayip mutluyum günlerdir ne çok gerdim kendimi. Şükürler olsun!
Canım arkadasina crp ne için bakıldı? Bana geçen hafta crp bakıldı normaldi bi sorum yoktu ıns bendede yoktur ama çok korkuyorum hayat zehir olduSizde klamidya var mı ki? Reiter sendromunda eklemleri tutuyor. Doktor crp istiyor sizden bakteriyel mi değil mi diye. Arkadaşıma yaptırmıştık crp si normaldi doktor da %99 bakteriyel değildi demişti mesela. Her neyse sayın üzgünprenses nacizane size bir tavsiyem olacak. Bence iyi bir laba gidip bütün testlerinizi yaptırın. Ardından yaşadığınız yerin en iyi jinekoloji onkoloji doktoruna gidin tercihen özel çünkü devlette sıkıntı çıkabiliyor. Ardından iyi bir psikiyatriste gitmenizi öneririm. Çünkü kafanızı o kadar takmışsınız ki bu hastalığa. Allah sakınsın daha neler var. Gençsiniz de hayatınızın en güzel yıllarını böyle mahvetmeyin.
yapılar dediğin nasıl yapılar geniş mi küçük küçük mü? şişme kızarmayla beraber mi oluyor?
internettenmi baktin canim ya intenet herseyin en kotusunu yaziyor bilmem bilmen ne olursa su bu olur diyor bak ben dizimden kac kez sivi cektirdim intenete baktim once ya oyle bir goster8yor oyle bir anltiyordki sanki dersin cok buyuk bisey ameiyatneden yapiliyor falan gittim odasinda oturduguk yerde cekti sivi hic te korkuldugu gibi degil intentere bende dayanmayip bakiyirim sinrilerim alt ust oluuor teshis intwnerkebakarak koyma kendine bunlarin hepsi cok dusjnmekten streten oluyor inan bakKızlar ben baktım bu klamidya reiter sendromu diye biseye yol açıyormuş belirtilerine baktım çok korktum ağızda yüzeysel aft eklem ağrılari vs bende var bunlar ya çok kötü oldum basima bu da mi geldi hpv derken bide reiter sendromu mu cıktı
onlar normal, doktorun verdiği tedaviyi takip edinMinik minik şişlik var cnm. Hayır şişme olayım ağda sonrasında oluyor ve su değdiğinde oluyor
banada kac sefer bakildi vucuttaki kac sefer yuksek cikti intenete giridm crp yukselkligi neden olur okadar kotu hastalik lar yaziyoki babamom doktorumu aradim dedim boyle boyle guldu adam dediki inteente gore herkes ölüyor biz hastanelri kapatalim zaten bakma oraya dedi crp ufak bir grip bile olsan yukselir sonra duser dediCanım arkadasina crp ne için bakıldı? Bana geçen hafta crp bakıldı normaldi bi sorum yoktu ıns bendede yoktur ama çok korkuyorum hayat zehir oldu
onlar normal, doktorun verdiği tedaviyi takip edin
amin inşallah. doktorlar iki türlü tedavi uyguluyorlar bu gibi durumlarda. ilaçla deneyerek ya da testle. test sonuçları geç çıktığı için genelde önce antibiyotik fitil verirler şikayet devam ederse ilaç değiştirirler. sizin test sonuçları gelince daha uygun tedavi önerilir. eğer hala devam ederse şikayetleriniz özel lablarda cinsel hastalık testleri var bir sürü organizmaya bakıyorlar o testle daha net sonuç elde edersiniz.Ya çok teşekkür ederim ben içime sinmediği için işte test yaptırdım. 10 gün sonra belli olacak sonuç dua ediyorum korktuğum başıma gelmesin diye Stresten zayıfladım normalde kilo veremeyen ben 2 kilo birden verdim galiba bu sonuç gelmedende içim rahat edemeyecek. Kimse ile bu durumu konuşamıyorum tek içimi buraya dökebildim iyi ki varsınızRabbim sizleride tez zamanda kurtarsın tamamen inşallah.
Canım bende crp yüksek cikmadi ama korkuyorum klamidya olabilir mi diye vajinal enfeksiyon geçirdim bi kaç kez cunku ama dr kültür yapmadi sadece fitil verdi o yizden dedim acaba klamidya mi geçirdim de ilerledi kasik agrim oluyor çok korktum yabanada kac sefer bakildi vucuttaki kac sefer yuksek cikti intenete giridm crp yukselkligi neden olur okadar kotu hastalik lar yaziyoki babamom doktorumu aradim dedim boyle boyle guldu adam dediki inteente gore herkes ölüyor biz hastanelri kapatalim zaten bakma oraya dedi crp ufak bir grip bile olsan yukselir sonra duser dedi
Multiplex pcr yaptır. Yoksa olup olmadığını bilemeyeceksin böyle kendini yediğinle kalıcaksın.Canım bende crp yüksek cikmadi ama korkuyorum klamidya olabilir mi diye vajinal enfeksiyon geçirdim bi kaç kez cunku ama dr kültür yapmadi sadece fitil verdi o yizden dedim acaba klamidya mi geçirdim de ilerledi kasik agrim oluyor çok korktum ya
Yapın istiyorum diyorsun da yapmıyorlar mı?Ben bekaret düşünmüyorum zstebbdoktorlsr düşünüyorYahu ben bu testi yaptıramayacak mıyım...
Sizin şu sorularınızdan bıktım artık inanın. Doktora gidin psikologa gidin çözümü burda değil, biz nereden bilelim yaşayacak mısın yaşamayacak mısın? Sürekli aynı soru yok oral seks yapamayacak mıyım yok sevisecek miyim. Buraya diğer arkadasların deneyimlerini okumak bir seyler öğrenip bilgi alısverisi icin giriyor insanlar. Yeter ya kaç yaşındasınız rica ediyorum biraz okurken vaktimizi harcadığımıza değecek şeyler yazınArkadaslar bizim icin cinsellik bitti mi artik evlenmesem bile cinsellik yasamayacam mi..
Canım o testi araştırdım bugun. Burdaki özel hastane yapmıyormuş özel laba sordum örnek alınıp istanbula yollanacak 750 tl dedi ve astronomik bi rakamMultiplex pcr yaptır. Yoksa olup olmadığını bilemeyeceksin böyle kendini yediğinle kalıcaksın.
canim simirmi yaptirdin test yaptirdim demissin birde sen yazmistin negatif bendekiler hpv degilmis cok mutluyum diye tekrar yeni bisrylermi oldu[QUOTE="Cilek1989, canım bir Dr paylaşmış hpv diye eldeki siğil içinde
O ben degilim canim bnde zaten hpv 16 51 ve 6 var sigilde var..biyopsi yapilmisti onun sonucunu bekliyorum..sanirim winnienin sonuclari temiz cikti o oyle yamisti canimcanim simirmi yaptirdin test yaptirdim demissin birde sen yazmistin negatif bendekiler hpv degilmis cok mutluyum diye tekrar yeni bisrylermi oldu
amin inşallah. doktorlar iki türlü tedavi uyguluyorlar bu gibi durumlarda. ilaçla deneyerek ya da testle. test sonuçları geç çıktığı için genelde önce antibiyotik fitil verirler şikayet devam ederse ilaç değiştirirler. sizin test sonuçları gelince daha uygun tedavi önerilir. eğer hala devam ederse şikayetleriniz özel lablarda cinsel hastalık testleri var bir sürü organizmaya bakıyorlar o testle daha net sonuç elde edersiniz.