Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Avrupada, tramvayla haseki durağında metroyla aksaray durağından yakın. Bakirelerden alınmıyor diye biliyorum zaten. Sağlığın bakeratten daha önemli bence buna takılmaman gerekir
Ben bekaret düşünmüyorum zstebbdoktorlsr düşünüyor :KK70: Yahu ben bu testi yaptıramayacak mıyım...

:cry:
Arkadaslar dun cok yogun anksiyete nobeti gecirdim ve agzimin ici suan full yara olmus..gercekten stresten bagisiklik cokuyor ..spora baslayin..kitap okuyun..dizi izleyin..kafa dagitin..dusunursek ecelden evvel olecez
Bende hergun kriz geçiriyorum ve ağzım yara doldu bu seferde ağzım niye yara oluyor hastamiyim diye kriz geçirdim

Ayy kızlar oh yemin ederim. Bugün yine doktora gittim çok şükür sonunda iyi bir doktora denk gelebildim. Bana korkmamam gerektiğini söyledi içerde hiçbir şey yoktur tam cinsel birleşmeyle içeri tanışabilir ancak dedi o yüzden hiç korkmana gerek yok tip testine de gerek yok çünkü bu bariz belli tip 6-11 dedi. Çok istersen sonrasında bi 6 ay sonra falan vücutta hala virüs var mı diye özelde bir test yaptırabilirsin ama zaten senin sadece cildinde sorunun var onuda şimdi yakalım yuksek ihtimalle tekrarlamaz ya da 1-2 kere daha yaktırırsın bir süre sonra çikmaz bir daha dedi. Ay acayip mutluyum günlerdir ne çok gerdim kendimi. Şükürler olsun!

Ayy kızlar oh yemin ederim. Bugün yine doktora gittim çok şükür sonunda iyi bir doktora denk gelebildim. Bana korkmamam gerektiğini söyledi içerde hiçbir şey yoktur tam cinsel birleşmeyle içeri tanışabilir ancak dedi o yüzden hiç korkmana gerek yok tip testine de gerek yok çünkü bu bariz belli tip 6-11 dedi. Çok istersen sonrasında bi 6 ay sonra falan vücutta hala virüs var mı diye özelde bir test yaptırabilirsin ama zaten senin sadece cildinde sorunun var onuda şimdi yakalım yuksek ihtimalle tekrarlamaz ya da 1-2 kere daha yaktırırsın bir süre sonra çikmaz bir daha dedi. Ay acayip mutluyum günlerdir ne çok gerdim kendimi. Şükürler olsun!

Canım çok sevindim senin adına gözün aydın inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın, yaşamayız

Ay çok teşekkır ederim inşallah hep birlikte kurtuluruz bir dahada başımıza gelmez. Günlerce ne çektim ya...
Çok iyi anlıyorum seni bende öyleyim kafayı yiyorum Dr yok desede ben gözümle görüyorum çıkıntılar var ama Dr değil dedi. Ben yinede test yaptıralım dedim 10 gün sonra sonuç belli olacak inşallah güzel sonuç alırım bende bir oh be çok şükür derim artık 🙏

canim cok sevindim insallah siğillerdende bir an once kurtulurusun

Ay çok sevindim canım ya valla atılıyormuş yani değil mi vucuttan o beni mutlu etti inş bende şu siğillere bir dur derim ya

BANA DR SENDE YOK DEDİ AMA BEN VAJİNA GİRİŞİNDE ÇIKINTILAR GÖRÜYORUM DR MA DEDİM ODA VAJİNAMIZ DÜZ BİR ŞEY DEĞİLDİR DEDİ KORKMAYA GEREK YOK DEDİ. Ben içime sinmediği için test yaptırdım 10 gün sonra belli olacak. Bende akıntı beyaz peynir kıvamında, kaşıntı, ağda sonrası bazende şişiyordu bu şikayetler var bende. Yaran var dedi Dr bana ilaç tedavisi verdi azalmış bir kür daha antibiyotik ve fitil verdi inşallah tamamen kurtulurum ve çocuk sahibi olmak istiyorum artık Rabbim arattırmadan nasip eder inşallah 🙏
yapılar dediğin nasıl yapılar geniş mi küçük küçük mü? şişme kızarmayla beraber mi oluyor?

Vajinal kültüre güvenmeyin kızlar. Multiplex pcr yaptırın cybh bakterilere bakıyor. Benim vajinal kültürüm ve idrar kültürüm temiz grliyordu her seferinde ama üroplazma ve gardenella vaginalis varmış mesela
devlet yapmıyor galiba bunu sadece lablar yapıyor?

X