Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yalniz degilmisim şaşırıyorum Bende de aynıları var ellerimi yıkamaktan egzema oldum ve hergun çamaşır yıkıyorum

sana mı denk geliyor bu doktorlar çok şanssızmışmışsın. hsvyle falan karıştırmıştır o beyni yanmış büyük ihtimalle hasta bakmaktan rahat ol kanda yok
Valla bende şans yok. Yarında aynisı olmaz umarım. Birde seyi sorucam bu yakma işleminden sonra su değdirmeyin o bölgeye 2 gün kadar diyorlar. Afedersiniz ama tuvalete çikınca temizlenemeyecek miyiz...

lezyon yok, inflamasyon var denmiş. bağışıklığınız güçlü herhalde lezyonu engellemiş olabilir
Canım o kadar çok tahlil yapıldı anlatamam.hpv dna 10 gün sonra çıkacak.smear negatif.yara var rahim ağzında,sol yumurtalıkta kist,rahimfe 2 miyom.sabah ameliyat günü almaya gittim.yumurtalık kisti için de kanser mi değil mi kan tahlili yapıldı.A dan Z ye idrar tahliline kadar yapıldı.esas olan kanser için olan çıktı o iyi.ve dr.um almıyalım rahmi dedi.hpv nin dna testini bekleyelim dedi.çok yıprandım ve yoruldum.5 günde 4 dr.ve bir sürü test

Bu arada propolis aldım.aldığım yer hpv için günlük 6 kapdül dedi.ve 4 ay kullanılacak

hpv pozitif çıksa da şu an cin lezyonunuz yok bu güzel, onun dışındakiler için de rahim aldırmaya ben şöyle bakıyorum, annem de rahmini aldıracak onun da çok sorunu var ve yaşı sizden büyük olduğu halde üzülüyor bu yönden ben mecbur kalmadıkça alınması taraftarı değilim

bu arada smear temiz çıkmış ama smear kesin sonuç vermiyor kolposkopiyle baktırın. benim smearim temizdi doktor kolposkopide lezyon gördü biyopsi aldı mesela

Ya 2 dr.da alındın dedi ya.benim için bir kiymetli oldu anlatamam.ama can korkusu daha ağır bastı.bunu anlıyorum çok dr.gezdiğim için bizler yani buradaki kızlardan başla bu hastalığı kimse önemsemiyor

Ya 2 dr.da alındın dedi ya.benim için bir kiymetli oldu anlatamam.ama can korkusu daha ağır bastı.bunu anlıyorum çok dr.gezdiğim için bizler yani buradaki kızlardan başla bu hastalığı kimse önemsemiyor
doktorlar artık o kadar çok karşılaıyor ki onlara grip gibi geliyor herhalde. bence aldırmayın miyom ve kistten kurtulun sonra mecbur kalınca artık yapacak başka şey kalmayınca aldırın. hpv pozitif ve cin3ü olan kadınlar bile aldırmıyor leep yaptırıyorlar.

Kızlar yarın dr gidicem çok agrım var diye ama vajina tüylerimi makasla kesiyorum tertemiz değil ya ayıp olur mu ? Şimdi jilet yapamam çünkü gerildim ya napsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…