- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
Bende oyleyim kafama takildıkca buraya geliyorum. Zaten surekli burdayım o yüzdenevet canim dogru soyluyosun iste sacma sapan seyker takiliyo biraz buraya bakip dertlwsince rahatliyirum
Yalniz degilmisim şaşırıyorumarkadaslar ben de de heryerden aisd bulasicakmis diye bisey olustu disarda heryeri peceteyle tutuyorim tualete gitmemye caksiriyom evimde bile yani ailem var sadece ve kalabalik bir ailede degiliz evde bile musiklarim baslarinin sabunlamaktan biktim.ama elimde degil daha once hic umrumda değildi hijyenigim temizim ama bukadar takik degildim kimsenin elini bile tutmak istemiyorm tokalasmak para tutuyorum 30 kere elimi sabunluuyorum erkek arkadasimin evine gidiyorum sanki heryer pismis gibi arkadaslri.falan geliyor arada sanki onlarda bulasici hastlaik var ozellikle.oturdugum koltuk yatak olsun hersey pis gibi geliyo cildircam sanki butun esylardan insanlardan aisd vurusu var gibi geliyo bunida 10 gun den beri yasiyorum kendime kiziyorum normale don diye sanki butuj inslar hersey oturudgum disarda arkadsimda baska bir yerde ortu bataniye esylar dan bana hastalik bulasicak gibi geliyo kendimi dizginlemeye calisiyorum ama tekrar basliyo
Teşekkür ederim yapacagimZerdeçalın içine azıcık karabiber ekleyin. Tek zerdeçalın emilimi zordur çok fayda görmeyebilirsiniz.
sonuc negatifmi yaziyor ne yaziyor tam olarak doktor.ne dediKuzlar smearim erken çıkmış
Malignite yok yaziyor kanser yok demek ama gerisinj yorumlayamadimsonuc negatifmi yaziyor ne yaziyor tam olarak doktor.ne dedi
hayır kana geçmez hpv o kadın lisansını teslim etsin nasıl uzmanlık almış kana geçse her yerimiz siğil kanser olurdu. hpv virüsü sadece bulunduğu epitel bölgeyi enfekte ederValla bende hiç duymadım şok halinde dinledim kadıni
Valla doktora gitmeye korkar oldum hepsi bir enteresan anlamadım benhayır kana geçmez hpv o kadın lisansını teslim etsin nasıl uzmanlık almış kana geçse her yerimiz siğil kanser olurdu. hpv virüsü sadece bulunduğu epitel bölgeyi enfekte eder
lezyon yok, inflamasyon var denmiş. bağışıklığınız güçlü herhalde lezyonu engellemiş olabilirKuzlar smearim erken çıkmış
sana mı denk geliyor bu doktorlar çok şanssızmışmışsın. hsvyle falan karıştırmıştır o beyni yanmış büyük ihtimalle hasta bakmaktan rahat ol kanda yokValla doktora gitmeye korkar oldum hepsi bir enteresan anlamadım ben
Valla bende şans yok. Yarında aynisı olmaz umarım. Birde seyi sorucam bu yakma işleminden sonra su değdirmeyin o bölgeye 2 gün kadar diyorlar. Afedersiniz ama tuvalete çikınca temizlenemeyecek miyiz...sana mı denk geliyor bu doktorlar çok şanssızmışmışsın. hsvyle falan karıştırmıştır o beyni yanmış büyük ihtimalle hasta bakmaktan rahat ol kanda yok
Canım o kadar çok tahlil yapıldı anlatamam.hpv dna 10 gün sonra çıkacak.smear negatif.yara var rahim ağzında,sol yumurtalıkta kist,rahimfe 2 miyom.sabah ameliyat günü almaya gittim.yumurtalık kisti için de kanser mi değil mi kan tahlili yapıldı.A dan Z ye idrar tahliline kadar yapıldı.esas olan kanser için olan çıktı o iyi.ve dr.um almıyalım rahmi dedi.hpv nin dna testini bekleyelim dedi.çok yıprandım ve yoruldum.5 günde 4 dr.ve bir sürü testlezyon yok, inflamasyon var denmiş. bağışıklığınız güçlü herhalde lezyonu engellemiş olabilir
hpv pozitif çıksa da şu an cin lezyonunuz yok bu güzel, onun dışındakiler için de rahim aldırmaya ben şöyle bakıyorum, annem de rahmini aldıracak onun da çok sorunu var ve yaşı sizden büyük olduğu halde üzülüyor bu yönden ben mecbur kalmadıkça alınması taraftarı değilimCanım o kadar çok tahlil yapıldı anlatamam.hpv dna 10 gün sonra çıkacak.smear negatif.yara var rahim ağzında,sol yumurtalıkta kist,rahimfe 2 miyom.sabah ameliyat günü almaya gittim.yumurtalık kisti için de kanser mi değil mi kan tahlili yapıldı.A dan Z ye idrar tahliline kadar yapıldı.esas olan kanser için olan çıktı o iyi.ve dr.um almıyalım rahmi dedi.hpv nin dna testini bekleyelim dedi.çok yıprandım ve yoruldum.5 günde 4 dr.ve bir sürü test
bu arada smear temiz çıkmış ama smear kesin sonuç vermiyor kolposkopiyle baktırın. benim smearim temizdi doktor kolposkopide lezyon gördü biyopsi aldı meselac
hpv pozitif çıksa da şu an cin lezyonunuz yok bu güzel, onun dışındakiler için de rahim aldırmaya ben şöyle bakıyorum, annem de rahmini aldıracak onun da çok sorunu var ve yaşı sizden büyük olduğu halde üzülüyor bu yönden ben mecbur kalmadıkça alınması taraftarı değilim
Ya 2 dr.da alındın dedi ya.benim için bir kiymetli oldu anlatamam.ama can korkusu daha ağır bastı.bunu anlıyorum çok dr.gezdiğim için bizler yani buradaki kızlardan başla bu hastalığı kimse önemsemiyorc
hpv pozitif çıksa da şu an cin lezyonunuz yok bu güzel, onun dışındakiler için de rahim aldırmaya ben şöyle bakıyorum, annem de rahmini aldıracak onun da çok sorunu var ve yaşı sizden büyük olduğu halde üzülüyor bu yönden ben mecbur kalmadıkça alınması taraftarı değilim
Ama bende kolposkopi yapılamayacak yani emin olamayacakmıyız olup olmadığından...bu arada smear temiz çıkmış ama smear kesin sonuç vermiyor kolposkopiyle baktırın. benim smearim temizdi doktor kolposkopide lezyon gördü biyopsi aldı mesela
doktorlar artık o kadar çok karşılaıyor ki onlara grip gibi geliyor herhalde. bence aldırmayın miyom ve kistten kurtulun sonra mecbur kalınca artık yapacak başka şey kalmayınca aldırın. hpv pozitif ve cin3ü olan kadınlar bile aldırmıyor leep yaptırıyorlar.Ya 2 dr.da alındın dedi ya.benim için bir kiymetli oldu anlatamam.ama can korkusu daha ağır bastı.bunu anlıyorum çok dr.gezdiğim için bizler yani buradaki kızlardan başla bu hastalığı kimse önemsemiyor
yani evet hiçbir test kesin sonuç vermez ama senin zara olan kısma kadar örnek alabilirler orası temiz çıkarsa bence endişelenmene gerek yokAma bende kolposkopi yapılamayacak yani emin olamayacakmıyız olup olmadığından...
Of içim sıkıldı... Doktorlara şu olaylardan sonra hiç güvenemiyorum umarım doğru düzgün bakarlaryani evet hiçbir test kesin sonuç vermez ama senin zara olan kısma kadar örnek alabilirler orası temiz çıkarsa bence endişelenmene gerek yok