- 25 Ekim 2018
- 2.774
- 2.769
propolisi direkt kullansak işlenmemşproboslis marka ne aldiniz kapsul dediginiz noluyo acaba
Ankarada çok ünlü bir hoca var belki duymuşsundur Ali Ayhan. Bir de ona gitsen kontroleCanım o kadar çok tahlil yapıldı anlatamam.hpv dna 10 gün sonra çıkacak.smear negatif.yara var rahim ağzında,sol yumurtalıkta kist,rahimfe 2 miyom.sabah ameliyat günü almaya gittim.yumurtalık kisti için de kanser mi değil mi kan tahlili yapıldı.A dan Z ye idrar tahliline kadar yapıldı.esas olan kanser için olan çıktı o iyi.ve dr.um almıyalım rahmi dedi.hpv nin dna testini bekleyelim dedi.çok yıprandım ve yoruldum.5 günde 4 dr.ve bir sürü test
kasik agrisinve 1 gun kesik kesik kanama oldu sonra gecti ader sancisi gibi oluyo zaten bekarmsiin canim ailenin haberi. yok olmamasi cok zor bir durum paylasmmak hic biseye yokmus gibi davranmak gerventen zorkolposkopi ve biyopsi sonrası kanama ne kadar sürdü hanımlar. benim 5 gün oldu hala biraz sancı var zonkluyor sanki kanama yok gibi. belkide adet olacağım onu da bilemedim düşük yapalı 1 ay olmadı daha adet de olmadım. off ne sıkıntılı süreç. aileme karşı hiçbişey yok gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor...
ben aksuvital kullaniyirum ama egri cayir i beeo denen markayida cok ovuyolar yarimdanndaha az su bardagi suyun icine 10 damla kadar damladtip.iciyorum sabah aksam baska bisey le karistirmiyorim etkisni kayebtemsin diye sende hangi tip.cikti yenimi kolposkopi oldunpropolisi direkt kullansak işlenmemş
Canım öyle bişey olmaz içeride siğil yoktur zaten seninOff yarın doktora gideceğim için acayip gerildim şu an.. Bazı durumlarda içerde büyük siğiller varsa zarı imzayla bozup icerde islem yapabiliyorlarmış. İlk iliski bile ürkütücüyken şimdi direk oraya doktorların biseyler sokabileceği düşüncesi of çok geriyor beni gerçekten nasıl uyuyacağım acaba...
o binde bir olan bir ihtimal canim senin cinsel hayatin yok bukadar endiselenme intentte o sekilde yaziyor ama iceriye kadar dagilmaz onlarda birnsure sonra geceer tedaviykeOff yarın doktora gideceğim için acayip gerildim şu an.. Bazı durumlarda içerde büyük siğiller varsa zarı imzayla bozup icerde islem yapabiliyorlarmış. İlk iliski bile ürkütücüyken şimdi direk oraya doktorların biseyler sokabileceği düşüncesi of çok geriyor beni gerçekten nasıl uyuyacağım acaba...
❤Ay sagolun kızlar moral oldunuz kadinin kadına desteği kadar güzel bişey yok hepinizi seviyorum
Anal fissür diyorlar dışkılama yaparken kan geliyorsa yara vardır genelde hemoroidle beraber görülürYok bende hemoroid yok. Bu siğilleri ben hemoroid sanmıştım ama o zaman bakmamiştım. 1.5 ay icinde 15 tane sigil sayı yolarak çok fazla mi kabul ediliyor ki? Birde yaygın değiller sadece makat çevresindeler.
canim konuyla alakasinyok ama merka ettim sen kac yasindasim nerede yasiyorsunKızlar bide söyle bisey takıldi kafama. Şimdi benim tahminimce bu siğiller bende 1.5 ay once falan çıkmıs olması lazım. Çunku çok net hatirliyorum afedersiniz ama tuvaletimi yaparken biraz bi zorlanmam oldu sonrasında çok ufak 1-2 damla bir kanamam oldu ve ondan sonra kaşintilarım basladı. Hatta elime bir sey geldiğini hatırliyorum ama ben zorlamaktan hemoroid ya da yara gibi bisey vardır diye bakmamıstım bile. Neyse uzatmayayım. Kimileri işte ayda 1 siğil yaktirdıklarını ya da yaktırdıktan bir kaç hafta sonra 5-6 tane yine siğillerinin olduğunu söyluyorlar. Benim bunca zamandır orda olmalarına rağmeb toplam 15 tane siğilim yoktur. Bu iyi bir sey değil mi? Sonuçta ne kadar azsa vücudun demek ki buna o kadar direnç gösteriyor
Ben 1 Nisan’da oldum o günden beri karın ağrım var. Bugün regl oldum her zamankinden çok daha kötü ağrım var bulantıdan bir şey yiyemiyorum ağrı ne yapsam geçmedi normalde ilk günün akşamı hafiflerdi. Enfeksiyondan şüpheleniyorum. Gonore kşamidya vs bakteri enfeksiyonu da olabilir. Regl bittikten sonra ağrı devam ediyor mu bakıcamkolposkopi ve biyopsi sonrası kanama ne kadar sürdü hanımlar. benim 5 gün oldu hala biraz sancı var zonkluyor sanki kanama yok gibi. belkide adet olacağım onu da bilemedim düşük yapalı 1 ay olmadı daha adet de olmadım. off ne sıkıntılı süreç. aileme karşı hiçbişey yok gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor...
Ya tam giriş kısmının iki yaninda birer tane çıkmış onlar beni korkutuyor orda hiç olmasa bu kadar korkmazdım..o binde bir olan bir ihtimal canim senin cinsel hayatin yok bukadar endiselenme intentte o sekilde yaziyor ama iceriye kadar dagilmaz onlarda birnsure sonra geceer tedaviyke
Istanbulda yaşiyorum. 22 yaşındayım..canim konuyla alakasinyok ama merka ettim sen kac yasindasim nerede yasiyorsun
Olabilir ama sadece o gün gördüm zaten tekrari olmadı. Sonra kaşntılar sonrada bu işte..Anal fissür diyorlar dışkılama yaparken kan geliyorsa yara vardır genelde hemoroidle beraber görülür
Insallah yoktur ya çok korkunçCanım öyle bişey olmaz içeride siğil yoktur zaten senin
yasina gore bayagi olguj ve bilinclisin cok iyi keske senin yasindakiler hep boyle olsa istanbulun nerrsindesin canimIstanbulda yaşiyorum. 22 yaşındayım..
Anadolu tarafındayım. Çok teşekkür ederim bu arada ^^ Ama bilinç her şeye yetmiyor işte.. Hala kafamda şu icerde bir durum var mıdır ya da riskli bir tip var mıdır sorusu dönüp duruyor çok gereksiz gerildim.. Hatta erkek arkadaşımla konuştum az once. O da sanmıyorum riskli bir seyler olacağını içerde bişey yoksa riskte yoktur dediyasina gore bayagi olguj ve bilinclisin cok iyi keske senin yasindakiler hep boyle olsa istanbulun nerrsindesin canim
yok canim bencede oyle degildir ama insam hep kötüsünü dusunuyor iste malesefe o zamanda bunslima giriyorAnadolu tarafındayım. Çok teşekkür ederim bu arada ^^ Ama bilinç her şeye yetmiyor işte.. Hala kafamda şu icerde bir durum var mıdır ya da riskli bir tip var mıdır sorusu dönüp duruyor çok gereksiz gerildim.. Hatta erkek arkadaşımla konuştum az once. O da sanmıyorum riskli bir seyler olacağını içerde bişey yoksa riskte yoktur dedi
Maalesef öyle.. Yani bunalıma girecek kadar kötu değilim ama bir endişe hali var ister istemez.. Birde gittiğim 2 doktorda bi enteresan cıkınca tuzu biberi oldu üstüne. Umarım dediğiniz gibi ilişki olmadan içeri geçme durumu olmuyodur.. Sonuçta içeri temas olan bir şey yok. Ama bu viruslerde çoğalarak yayılma eğliminde olan şeyler of kafamm çok karışık çokyok canim bencede oyle degildir ama insam hep kötüsünü dusunuyor iste malesefe o zamanda bunslima giriyor