Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sana sunu diyim bnce psikojik destek al..ben bi ara basim agrisa mr cektirip surekli test yaptırıp bulasici hastalik varmi diye sorgulatip kalbim carpsa kardiyologa gidip ekg vs cektiriyordum..bi ara surekli hastanedeydim o var mi bu var mi diye..inan bu durum saglikli degil ...hele su hpv hepten zaten kafayi yedirtiyor..azicik aklımızdan da olacaz
E bende öyleydim canım senin birebir aynın

Canım teşhisin neydi bilmiyorum ama belki sadece konuşmak iyi gelebilir durumuna bunun için biraz maliyetli olsa da psikologa gidip bunu nasıl aşabileceğini falan konuşabilirsin. Psikologların normal sartlarda ağır antidepresan falan yazma yetkileri yok belki hafif sakinlestiriciler verebilir ki bunlarda çok kilo yapan şeyler değil
Canim bnde okb ve borderline kisilik boz.var ..ve allah kimsenin basina vermesin..bu hastaliklarda resmen beyin kanseri

E bende öyleydim canım senin birebir aynın
Canım bence anksiyete sorununu aşabilirsin sadece kendini nasıl sakinleştirmen gerektiğini öğrenmen gerekiyor. İnan beyin çok garip bir oluşum. Bir şeyi düşünmeyi bırsktığında özellikle takıntı tarzında bir süre sonra bunun sende yarattığı etkileri unutuyor. Elbette arada tetiklenme durumları olabilir ama inan aşılamayacak bir durum değil

yani bazi doktorlar ya bilgisi yok yada insanlari korkutmak amacli yada kendu morallero bozuk o an kendi psikolojilerine gore davraniyorlar bende 1 tane ozele gittim ilk ciktiginda gosterdim kağıdımı bana ooo bu ne hpv 16 bir telasli boyle urkutucu dedim kottimu hocam yani kotu biraz gibisinden davrandi dedim ki internetee yazilanlara gore yuzde 90 tum kadinlarda olam bir enfeksiyon ya olurmu oyle bisey her kadinda nasil olur bagisiklik yok ediyo dedim yok oyle biseu sacmalik sen uzan bakiyimbi tmm dedim bakti biz bundan parca alcaz deeim aldirdim sizden bikgi almaya geldim sonuvumu bkliyorum kadin boyle bilgi vermeyi bile kesti sen somucunu getirisin bana dedi ciktim ama nasil.agladim anlatamm okadar tuhaf davrandiki kadin ondan oncede 3 4 tane doktora gitmisim onlarda enfeksiyon bagisijlik yener gecer dedi

yani bazi doktorlar ya bilgisi yok yada insanlari korkutmak amacli yada kendu morallero bozuk o an kendi psikolojilerine gore davraniyorlar bende 1 tane ozele gittim ilk ciktiginda gosterdim kağıdımı bana ooo bu ne hpv 16 bir telasli boyle urkutucu dedim kottimu hocam yani kotu biraz gibisinden davrandi dedim ki internetee yazilanlara gore yuzde 90 tum kadinlarda olam bir enfeksiyon ya olurmu oyle bisey her kadinda nasil olur bagisiklik yok ediyo dedim yok oyle biseu sacmalik sen uzan bakiyimbi tmm dedim bakti biz bundan parca alcaz deeim aldirdim sizden bikgi almaya geldim sonuvumu bkliyorum kadin boyle bilgi vermeyi bile kesti sen somucunu getirisin bana dedi ciktim ama nasil.agladim anlatamm okadar tuhaf davrandiki kadin ondan oncede 3 4 tane doktora gitmisim onlarda enfeksiyon bagisijlik yener gecer dedi
Yani kimisi dediğim gibi bilmiyor kimiside parasının derdinde.. Şöyle düzenli gittiğimiz ve güvendiğimiz jir jinekologumuz olsa bu sorunlar yaşanmaz aslında. Ama işte bilincsizlikten edinmiyoruz bunu. Aslinda her kadının öyle bir doktorun düzenli kontrolunde olması gerekiyor

Yani kimisi dediğim gibi bilmiyor kimiside parasının derdinde.. Şöyle düzenli gittiğimiz ve güvendiğimiz jir jinekologumuz olsa bu sorunlar yaşanmaz aslında. Ama işte bilincsizlikten edinmiyoruz bunu. Aslinda her kadının öyle bir doktorun düzenli kontrolunde olması gerekiyor
Benim jinekologum var onkolog kendisi hemde prof ama ne yazikki aynı şehirde degiliz genel kontrolüm için sene de 1 gidiyorum ve biraz tuzlu bi ücreti var.. Ama yaklasimi engin bilgisi sevecenliği ile pahalı oluşu gözüme gelmiyor gerçekten

Benim jinekologum var onkolog kendisi hemde prof ama ne yazikki aynı şehirde degiliz genel kontrolüm için sene de 1 gidiyorum ve biraz tuzlu bi ücreti var.. Ama yaklasimi engin bilgisi sevecenliği ile pahalı oluşu gözüme gelmiyor gerçekten
Mesela benim hiç yok.. Böyle önune gelen doktor garip garip konuşuyor o yüzden

arkadaslar ben de de heryerden aisd bulasicakmis diye bisey olustu disarda heryeri peceteyle tutuyorim tualete gitmemye caksiriyom evimde bile yani ailem var sadece ve kalabalik bir ailede degiliz evde bile musiklarim baslarinin sabunlamaktan biktim.ama elimde degil daha once hic umrumda değildi hijyenigim temizim ama bukadar takik degildim kimsenin elini bile tutmak istemiyorm tokalasmak para tutuyorum 30 kere elimi sabunluuyorum erkek arkadasimin evine gidiyorum sanki heryer pismis gibi arkadaslri.falan geliyor arada sanki onlarda bulasici hastlaik var ozellikle.oturdugum koltuk yatak olsun hersey pis gibi geliyo cildircam sanki butun esylardan insanlardan aisd vurusu var gibi geliyo bunida 10 gun den beri yasiyorum kendime kiziyorum normale don diye sanki butuj inslar hersey oturudgum disarda arkadsimda baska bir yerde ortu bataniye esylar dan bana hastalik bulasicak gibi geliyo kendimi dizginlemeye calisiyorum ama tekrar basliyo

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar ben de de heryerden aisd bulasicakmis diye bisey olustu disarda heryeri peceteyle tutuyorim tualete gitmemye caksiriyom evimde bile yani ailem var sadece ve kalabalik bir ailede degiliz evde bile musiklarim baslarinin sabunlamaktan biktik.ama elimde degil daha once hic umrumda değildi hijyenigim temizim ama bukadar takik degildim kimsenin elini bile tutmak istemiyorm tokalasmak para tutiyirum 30 kere elomo sabunluuyorum erkek arkadasimin evine gidiyorum sanki heryer pismis gibi arkadaslri.falan geliyor arada sanki onlarda bulasici hastlaik var ozleleikle.oturdugum koltuk yatak olsun hersey pis gibi geliyo cildircam
Canım aids olabilmen baaayaa zor. Çunku birinin elini tutmaktan ya da kirli musluk başına dokunmaktan aids bulaşmaz. Sadece kan ve sıvı transferile gecebilen bir virus. Ki dıs ortamda ciddi anlamda fazla dayanıksız. Yani yatağa koltuğa oturdular aids vardır gibi bir durum soz konusu bile değil

Canım aids olabilmen baaayaa zor. Çunku birinin elini tutmaktan ya da kirli musluk başına dokunmaktan aids bulaşmaz. Sadece kan ve sıvı transferile gecebilen bir virus. Ki dıs ortamda ciddi anlamda fazla dayanıksız. Yani yatağa koltuğa oturdular aids vardır gibi bir durum soz konusu bile değil
bende oyke okuyirum biliyirom ama bianda takiiliyo aklima gunlerce gcemiyo sonra kafamdan atmaya caksiyrom aslinda bu hpv çıktığında hic baska bisey gelmiyodu aklima boyle degildim ama intenrtten okuya okuya aklimi bozdum dusun baska seyekri dusunmedkten hpvyi bi an unuturbhale geliyorum

bende oyke okuyirum biliyirom ama bianda takiiliyo aklima gunlerce gcemiyo sonra kafamdan atmaya caksiyrom aslinda bu hpv çıktığında hic baska bisey gelmiyodu aklima boyle degildim ama intenrtten okuya okuya aklimi bozdum dusun baska seyekri dusunmedkten hpvyi bi an unuturbhale geliyorum
Hiç düşünme böyle seyleri cidden o kadar mujim bir değil. Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür ki evet bir virüse enfekte olduk ancak kendiliğinden geçip giden bir şey. Tedavisi olmayan rahatsızlıktan korkarım ama hpv konusunda içim baya rahat. Derdime dert katmakta biraz anlamsız.. Yani tek yapmamız gereken bağısıklığımıza güvenmek ve ona iyi bakmak baya basit özünde. Bizler kanser düsüncesini duyunca ister istemez deliriyoruz ancak bu kontroller zaten kanser olmayalım diye var. Cin1 2 3 var diye de üzülmemek gerekiyor çünkü bunlarda kanser olduğunuz anlamına gelmiyor. Kafaya takarak geçebilecek bir şey değil bu..

Kuzlar smearim erken çıkmış

Eklentiler

• 0B995EAB-4DB4-4340-852F-6AB14FE91278.png
    0B995EAB-4DB4-4340-852F-6AB14FE91278.png
    166,4 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar zerdeçal başladım akşam.yatmadan önce yarim tatlı kaşığı bir bardan suya karıştırıp içiyorum birde küçük birdis çiğ sarımsak yutuyorum yeneceğiz merak etmeyin
Zerdeçalın içine azıcık karabiber ekleyin. Tek zerdeçalın emilimi zordur çok fayda görmeyebilirsiniz.

Hiç düşünme böyle seyleri cidden o kadar mujim bir değil. Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür ki evet bir virüse enfekte olduk ancak kendiliğinden geçip giden bir şey. Tedavisi olmayan rahatsızlıktan korkarım ama hpv konusunda içim baya rahat. Derdime dert katmakta biraz anlamsız.. Yani tek yapmamız gereken bağısıklığımıza güvenmek ve ona iyi bakmak baya basit özünde. Bizler kanser düsüncesini duyunca ister istemez deliriyoruz ancak bu kontroller zaten kanser olmayalım diye var. Cin1 2 3 var diye de üzülmemek gerekiyor çünkü bunlarda kanser olduğunuz anlamına gelmiyor. Kafaya takarak geçebilecek bir şey değil bu..
evet canim dogru soyluyosun iste sacma sapan seyker takiliyo biraz buraya bakip dertlwsince rahatliyirum

Canım kolposkopi parca almak demek zaten iki hafta sonra sonuç belli olur doktor sonucu görmeden bisey demez şayet görünürde bisey varsa söylerdi zaten
Ne bilim canim direkt parca alinca dedimki kesin birseyden suphelendi yoksa sadece kolposkop cihaziyla bakar sorun yok der gonderirdi diye dusundum

X