Canim senin hpv nin tipleri neydiEvet yağılmıştı, aşı remne söktü attı balon gibi söndü siğiller hamd olsun.
anlamadım aşı mı bitirdi siğilleriEvet yağılmıştı, aşı remne söktü attı balon gibi söndü siğiller hamd olsun.
Evet, aşıdan sonra balon gibi söndüler...anlamadım aşı mı bitirdi siğilleri
Canim senin tipler neydi birde negatif olunca mi asi yaptirdinEvet, aşıdan sonra balon gibi söndüler...
aynn bende canim.vucudumda bisey cikiyo kotu dusunuyrom kolum agriyo kotu dusunuyorum psikolojik aslinda biyerij kafama takiyorum orsa agri daha sidetleniyo bence idrar yollarinsa iltihao olabilir adetin yakinsa olabilir usutmus olabilirsin yani kotuye yormaCanım yemin ederim aynı ben çevreme bakıyorum diyorum acaba bunda hpv varmi çok esli bunlar unlulerde varmi sürekli düşünüyorumbide pelvik agrım vardiyorum enfeksiyon mu yayıldı korkuyorum
Korkuyorumaynn bende canim.vucudumda bisey cikiyo kotu dusunuyrom kolum agriyo kotu dusunuyorum psikolojik aslinda biyerij kafama takiyorum orsa agri daha sidetleniyo bence idrar yollarinsa iltihao olabilir adetin yakinsa olabilir usutmus olabilirsin yani kotuye yorma
Sana sunu diyim bnce psikojik destek al..ben bi ara basim agrisa mr cektirip surekli test yaptırıp bulasici hastalik varmi diye sorgulatip kalbim carpsa kardiyologa gidip ekg vs cektiriyordum..bi ara surekli hastanedeydim o var mi bu var mi diye..inan bu durum saglikli degil ...hele su hpv hepten zaten kafayi yedirtiyor..azicik aklımızdan da olacazKorkuyorum
Bnce en iyisi kbb olur tekrar kbb ye gorun icin rahat etsin bnde gidecem bi araKizlar az once doktora gittim ağzım için. Kbb doktoru izinliydi mecburen dahiliyeye gösterdim. Işıkla ağzımın icine boğazıma falan baya baktı bir sey yok kızarmışlar sadece dedi. Dahiliye de anlar herhalde. Kbbye görunenler bakmak için ayrica bir alet ya da yöntem kullanmış mıydı doktorunuz?
Hatırlamıyorum bakmam gerekli, her halukarda aşı yaptırın kızlar...Canim senin tipler neydi birde negatif olunca mi asi yaptirdin
Kandan hpv hic duymadim canim ben hic hemdeOf yemin ederim bende mi sans yok nedir anlamadım. Bogazlarım için beklerken bir jinekologla görüstüm aklımdakileri sormak için. Gayet nette anlattım derdimi. Bana tam olarak şöyle söyledi. Hpv kanser yapabilme ihtimali var evet zaten o yüzden önemsiyoruz git bunun testini yaptır zaten kanda çıkıyor dedi. Kanda ne smear ya da siğille bakılmıyor mu buna? Kanda olmaz dediler bana dedim. Aa olur mu kanda olur bütün organlarına yayılır dedi. Siğilli tipler genelde düsük risk grubundan oluyormuş ama tedbiren hpv dna testi yapıyorlarmış dedim. Olur mu hiç bunların hepsi kanser yapıyor. Dna testine de smearden değil kandan baktır dedi yolladı beni.. Ay cidden çıldırtacak bu doktorlar beni
Valla bende hiç duymadım şok halinde dinledim kadıniKandan hpv hic duymadim canim ben hic hemde
canim bende su an senden duydum kanda ciktigini ben bu hpv cikmadan once dizimden ameliyat olmustum gecen sene hpv testi yaptirmadan oncede hemogram tam kan sayimi baska testlerde idrarda enfeksiyon hepsine baktirmislardi yani kanda cikan bisey olmadigi gttigim doktirlar soyledi internetteki yazulardada yaziyo bu genital bolge enfeksiyonu madem oyle niye bizin hic kan almya gondermedilerr bugune kadar konustugum herkeste ayni seyi soyluyir hatta arkadadimsa evlnicek nisanli nikah islemleri icin kan verdi oyle bisey olsa cikardiOf yemin ederim bende mi sans yok nedir anlamadım. Bogazlarım için beklerken bir jinekologla görüstüm aklımdakileri sormak için. Gayet nette anlattım derdimi. Bana tam olarak şöyle söyledi. Hpv kanser yapabilme ihtimali var evet zaten o yüzden önemsiyoruz git bunun testini yaptır zaten kanda çıkıyor dedi. Kanda ne smear ya da siğille bakılmıyor mu buna? Kanda olmaz dediler bana dedim. Aa olur mu kanda olur bütün organlarına yayılır dedi. Siğilli tipler genelde düsük risk grubundan oluyormuş ama tedbiren hpv dna testi yapıyorlarmış dedim. Olur mu hiç bunların hepsi kanser yapıyor. Dna testine de smearden değil kandan baktır dedi yolladı beni.. Ay cidden çıldırtacak bu doktorlar beni
Canım teşhisin neydi bilmiyorum ama belki sadece konuşmak iyi gelebilir durumuna bunun için biraz maliyetli olsa da psikologa gidip bunu nasıl aşabileceğini falan konuşabilirsin. Psikologların normal sartlarda ağır antidepresan falan yazma yetkileri yok belki hafif sakinlestiriciler verebilir ki bunlarda çok kilo yapan şeyler değilArkadaslar bu arada aranizda antidepresan kullanan varmi ben 8 yil icinde aralikli antidepresan kullanip 47 kilo aldim yine almaktan korkuyorum ve bu yuzden psikiyatr gitmeye cekiniyorum napmaliyim
Yani benim okuduklarım kadariyla da kanda çıkmıyor bu sadece mukoza uzerine yerlesen bir virus kadın niye böyle konuştu bende anlamadım. Boşuna korktuğumla kaldım yinekendime en yaki
canim bende su an senden duydum kanda ciktigini ben bu hpv cikmadan once dizimden ameliyat olmustum gecen sene hpv testi yaptirmadan oncede hemogram tam kan sayimi baska testlerde idrarda enfeksiyon hepsine baktirmislardi yani kanda cikan bisey olmadigi gttigim doktirlar soyledi internetteki yazulardada yaziyo bu genital bolge enfeksiyonu madem oyle niye bizin hic kan almya gondermedilerr bugune kadar konustugum herkeste ayni seyi soyluyir hatta arkadadimsa evlnicek nisanli nikah islemleri icin kan verdi oyle bisey olsa cikardi