- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
Hiç gerilme doktorlarda zaten makasla kesmemiz gerektiğini söylüyorKızlar yarın dr gidicem çok agrım var diye ama vajina tüylerimi makasla kesiyorum tertemiz değil ya ayıp olur mu ? Şimdi jilet yapamam çünkü gerildim ya napsam ?
Cekiniyorum valla ya napicam hiç bilmiyorum tiras hem zararlı hemde şimdi tras, tras köpüğü vs sonuclarimi etkileyebilir mecbur böyle gidicem napiyimHiç gerilme doktorlarda zaten makasla kesmemiz gerektiğini söylüyor
Yani benimde biraz var ama sağliğimdan onemli değil açıkcası zaten şu an siğillerimde var kanatım yaymak en son isteyeceğim şeyCekiniyorum valla ya napicam hiç bilmiyorum tiras hem zararlı hemde şimdi tras, tras köpüğü vs sonuclarimi etkileyebilir mecbur böyle gidicem napiyim
Evet canım napalim gidecez böyleYani benimde biraz var ama sağliğimdan onemli değil açıkcası zaten şu an siğillerimde var kanatım yaymak en son isteyeceğim şey
Sen şimdi 6 aylık kontrolüne mi gideceksin?Evet canım napalim gidecez böyle
Tüy dökücüde önermiyorlar.. O da deriyi tahriş eden bir şeymiş.Gitmeden once 3 gun once falan tuy dokucu kullanirim sehir hast olunca iki hemsire bi doktor utanirim ben ya su zikkim biyopsi ciksada sigillere mudahale etse artik ya cogaldigini farkettim cunu
Canım hayır bu o değil.. bu supriz cıktı uzun zamandır pelvik agrım oluyordu son 2 3 gündür siddetlendi aslinda yumurtlama donemim ama vajinamda yanma da var enfeksiyon mu var ne var diye gidecem... O yüzden hazırlıksız yakalandim bide fakülteye gidecem erkek doktor denkgelirse ay iyice utanırım acil olmasa yine bi şekilde temizlerdim çok utaniyomSen şimdi 6 aylık kontrolüne mi gideceksin?
Erteleme git doktora durumunu anlatırsın muayneden once zaten bu doktorların önerdiği bir sey ayıplamaz. Hoş zaten bir daha nerden göreceksin hiiç kafana takmaCanım hayır bu o değil.. bu supriz cıktı uzun zamandır pelvik agrım oluyordu son 2 3 gündür siddetlendi aslinda yumurtlama donemim ama vajinamda yanma da var enfeksiyon mu var ne var diye gidecem... O yüzden hazırlıksız yakalandim bide fakülteye gidecem erkek doktor denkgelirse ay iyice utanırım acil olmasa yine bi şekilde temizlerdim çok utaniyom
Sakın öyle düşünme. Ben de önceden jiletlemiştim doktor jiletleme kısalt sadece dedi. Sonraki doktora giderken biraz uzamıştı ama ben asla jiletlemedim makasla kısaltsam da zaten o kadar olacagından öyle gittim. Doktora da lütfen kusura bakmayın siğiller sebebiyle sadece kısaltabiliyorum dedim o da lütfen kafanıza bile takmayın rahat olun dedi. Bundan sonra da daha utanmam, çünkü sağlık bu ve sağlık her seyden önemli.Ertelesem mi agrım da çok ne yapayım bilmiyorum ki
evet doktiorda bana aynisi soyledi yani nasil grip olurusnuzn ucuk olur agiz burun buda oyle biseubdedudoktorlar artık o kadar çok karşılaıyor ki onlara grip gibi geliyor herhalde. bence aldırmayın miyom ve kistten kurtulun sonra mecbur kalınca artık yapacak başka şey kalmayınca aldırın. hpv pozitif ve cin3ü olan kadınlar bile aldırmıyor leep yaptırıyorlar.
niye ayip olsun canim onlar aksama kadar okadar cok goruyoki alismislardir seni gormezler bileKızlar yarın dr gidicem çok agrım var diye ama vajina tüylerimi makasla kesiyorum tertemiz değil ya ayıp olur mu ? Şimdi jilet yapamam çünkü gerildim ya napsam ?
bendede hemoroid var ara ara yediklerime bagli agri ve yanma kanama oluyoKızlar bide söyle bisey takıldi kafama. Şimdi benim tahminimce bu siğiller bende 1.5 ay once falan çıkmıs olması lazım. Çunku çok net hatirliyorum afedersiniz ama tuvaletimi yaparken biraz bi zorlanmam oldu sonrasında çok ufak 1-2 damla bir kanamam oldu ve ondan sonra kaşintilarım basladı. Hatta elime bir sey geldiğini hatırliyorum ama ben zorlamaktan hemoroid ya da yara gibi bisey vardır diye bakmamıstım bile. Neyse uzatmayayım. Kimileri işte ayda 1 siğil yaktirdıklarını ya da yaktırdıktan bir kaç hafta sonra 5-6 tane yine siğillerinin olduğunu söyluyorlar. Benim bunca zamandır orda olmalarına rağmeb toplam 15 tane siğilim yoktur. Bu iyi bir sey değil mi? Sonuçta ne kadar azsa vücudun demek ki buna o kadar direnç gösteriyor
Yok bende hemoroid yok. Bu siğilleri ben hemoroid sanmıştım ama o zaman bakmamiştım. 1.5 ay icinde 15 tane sigil sayı yolarak çok fazla mi kabul ediliyor ki? Birde yaygın değiller sadece makat çevresindeler.bendede hemoroid var ara ara yediklerime bagli agri ve yanma kanama oluyo
anladim.canim ben hemorosid var sandimYok bende hemoroid yok. Bu siğilleri ben hemoroid sanmıştım ama o zaman bakmamiştım. 1.5 ay icinde 15 tane sigil sayı yolarak çok fazla mi kabul ediliyor ki? Birde yaygın değiller sadece makat çevresindeler.
proboslis marka ne aldiniz kapsul dediginiz noluyo acabaBu arada propolis aldım.aldığım yer hpv için günlük 6 kapdül dedi.ve 4 ay kullanılacak