Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

16 yüksek riskli old için siğil yapmıyor diyorlar, hastanede tanıştığım hastalar da ben de 16yız ve siğil vardı
Sadece 16 mı var sizde başka bir tip yok mu? Çunku genelde doktorlar siğil varsa geneld düşük risklidir diyip çok üzerinde durmuyorlar ama tedbiren bir test alıyorlar anladığım kadarıyla. Ya birde belki biliyorsunuzdur. Şimdi ben 22 yaşında olduğum için tipleme testini özel labda yaptırmak zorundayım. Ama bakire olduğum için lab biz alamayız buradaki hem genel cerrahi dedi bir jinekologla görüsün o numuneyi alsın sizde bize getirin dedi. Şimdi ilk olarak bunu benim aynı gün içinde mi götürmem gerekiyor? Çunku hastane ve lab baya uzak.. Birde devlet benden bu testi alır mı ki? Genelde riske girmez diyorlar ama

buna benzer bir azarı ben de işittim acaba aynı kadın doktor mu
Valla ben Marmara Üniversite hastanesine gitmiştim. Zaten orada bir doktora randevu alıyorsunuz ama asla o doktor bakmıyor size biraz garip bişey tam algılayamıyorum orayı ben. Perşembe mecbur yine oraya gideceğim..

benim iki tipim var ikisi de yüksek riskli.
test için üniye git üniler yaşa bakmıyor.
özel laba gidiceksen labı ara sor örnek ne şekilde ulaşmalı vs onlar bilir
benim bildiğim bakirelerde zara kadar olan girişten sürüntü alınıyor ama başıma gelmedi tabi bilmiyorum

Valla ben Marmara Üniversite hastanesine gitmiştim. Zaten orada bir doktora randevu alıyorsunuz ama asla o doktor bakmıyor size biraz garip bişey tam algılayamıyorum orayı ben. Perşembe mecbur yine oraya gideceğim..
eğitim araştırma ve ünilerde doktor muayene etmez asistanlar eder. doktorun paşa gönlü isterse gelir bakar. adı neydi kadının

En doğrusunu yapmışsın canım anlamayınca

Peki üniversite hastanelerinde hpv dna testi yapıyorlar mı? Gerçi oralarda sadece yüksek riskli tiplere bakıyolar sanırım hepsine değil.. Labda tüm tiplere bakıyorlarmış en iyisi ona gideyim ben içim rahat etsin

eğitim araştırma ve ünilerde doktor muayene etmez asistanlar eder. doktorun paşa gönlü isterse gelir bakar. adı neydi kadının
Valla hiç hatırlamıyorum. Ben Mehmet diye bir doktora randevu almıstım ama onun yerine esmer bir kadın baktı işte bana. Ama üzerinden uzun zaman geçti adı yok yani..

Valla hiç hatırlamıyorum. Ben Mehmet diye bir doktora randevu almıstım ama onun yerine esmer bir kadın baktı işte bana. Ama üzerinden uzun zaman geçti adı yok yani..
hpvdna için direkt üniye git dedim smearle uğraşma smearler hatalı çıkıyor.
kesin aynı kadındı ya benimki de esmerdi ve cümleleri birebir. ben de senin gibi baktım kadın nato mermer nato kafa çıktım odadan. sanki evlilik dışı kimse seks yapmıyor, sanki evliler hiç hpv kapmıyor. hastanelere gittiğimde bekleyen tek bekar ben oluyorum geri kalan hep evli nedense

Canım ben keteme gitmiştim sadece 16 18 e bakıyoruz diye duydum eğitime gittim orda tüm yüksek tiplere bakarlar dedi doktor yüksek tipin hepsine bakıldı negatif ama tip olarak kaç oldğmu öğrenemedim düşüklerden biri yani merakta etmedim yükseklere bakılınca

ketem ve devlet hastaneleri 30 yaş altına yapmıyor winnie 22 yaşında

ketem ve devlet hastaneleri 30 yaş altına yapmıyor winnie 22 yaşında
Ben 27 yaşımdayım eğitim baktı ama eşimde siğil olduğu için sanırım bir arkdşm da gitti 27 yaşında sağlık ocağı yapamam 30 yaş altına demiş smear bile almam onun bir sorun vardır diye bakmışlardır demiş. Ben de netten okmştm 30 yaş altına geçici Hpv enfeksiyonuna gereksiz müdahale olmasın diye bakılmıyor fln okumuştum evet 22 yaşa bakmazlar bencede devlette

anladim.canim ama belki esinin senden onceki iliskilerinden kaynakalnan biseydir yani birden sinirle karar vermesyidm diycem ama tabiki insnalarin ic dunyaarinda ne yasadikalrini bilemiyoriz sendeki tipi riskli tiplerindemiydi yoksa sigilmi vardi sadece bende 34 yasindayim ocak ayinda ogrendim uzun suren bir birlikteliyim var guzel bir ilsikim varrdi hala var gerci ikiimiznde birbrimizden once illsikisi var o daha oncesinde bir evlilik yapmis ama ben bu durumu tesaduf hemsirenin israriyla simir yaptridim ogrendim sonrasinda uzuldum geridlim ve andaki dusuncelerimle erkek arkasidma desemmi.demesemmi.yanlis anlarmi derken soyleyemdim bir türlü sonra benden ayrimasi icin planlar yaptim benden soguyup bıraksin diye aldatma tarzi degil.sakin yanlis anlsilamsin arkasindan isler ceviridm sonrasa itiraf ettim cok.uzdum beni bidaha gormek istwmdigini guveninin kalmdigini soyeldi ayrıldık ben de gunlerce bide bu olanlra agladim gunlerce dayanamayip yine baristik ama bu sefer de bu enfeksiyonu atmak icin ben aklimca oda hamilelik icin biliyor kondom kullanlim diye israr ettim 1ay kulandik sonra ben istemiyirm diye tutturdu o da olmadi sonra ansiyetemi. deniyor bilmiyorum o yada obsesif bozukluk mu ben butum hastaliklari bende oldugunu dusumyee basladim sonra psiklojim alt ust oldu surekli.el yikama herseyden tiksinme hersye pecetyle dokunma sanki hersyde hastalik var gibi gelmeye basladi hpvyi cok taktim ama goruyorimki bircok kadinda var doktor 1 sene 2 snede atilir dedi bagikilikmi guclendirmeye calsiyirum erkek arkadsima soyelmedim hala cok dua okumak beni rahatlatiyo zikir cekmek.ozlelikle butun olumsuz dusunceleri siliyo bide aklima su geliyo hep diyorumki bilmeden normal.hayatna devam ediyodun normal.ol ama .soyleyemek beni yipratiyo bana cok tuhaflastim diyip.duryor bide bekar olmak daha zor bir durum su an evlilik icin bir takim sorunlarimiz var ne zaman kendimi hazir hisderim soylerim bilmiyorim ama baska biriyle de evlilik olayom.olursa soylemeyi.dusunmiyorum

Ayy bakıyorlarsa harika olur vallahi.. Üniversite hastanelerinde ücret ne kadar ki acaba onuda öğreneyim lab da çünkü 550 liraya yakın fiyat vermişlerdi. Tek artısı 1 haftada çıkıyor olması sanırım.. Hastanede 1 ayı bulur herhalde. Ya kadın cidden çok enteresandı bu arada ya insanlar evlenmeden sevişseler dahi bu doktoru ya da herhangi bir üçuncü şahısı gram alakadar etmez. Ama bizim toplumumuz sağolsun evlenmeden bekaret gidince hayat bitiyormuş ve kötü yola düşüyormuşsun gibi bakıyor olaya..

istanbuldaki eah yapıyormuş çok saçma nasıl gereksiz bir müdahale olabilir. zaten tedavisi yok cin3 olunca müdahale ediyorlar o da sonraki evre kanser diye. aptal saptal kanunlar

doktor olurken mahalle teyzelerinin etkisinden çıkamamış. yaşadığı topluma ayak uydurmaya çalışıyor herhalde kökten değişmesi lazım bu düşüncelerin. ünide 2 haftada çıkıyor ama orda da tüm tiplere bakmıyorlar veya üniden üniye değişiyor da olabilir

ciddimi.soyluyisun canim bu cok guzel bisey

istanbuldaki eah yapıyormuş çok saçma nasıl gereksiz bir müdahale olabilir. zaten tedavisi yok cin3 olunca müdahale ediyorlar o da sonraki evre kanser diye. aptal saptal kanunlar
Valla bnde anlamadım orda ne kastediliyor şu kolposkopi mi neydi onu fln mı kastediyorlar hiç anlamıyorum

Canim erkek arkadaşın oncesinde ilişkin olduğunu elbet biliyormuş zaten. Bu durumuda çok kafasına takıp sorun edeceğini sanmiyorum hatta onunla paylaşırsan sana destek olacağını düşünüyorum çünku evlenmek istediği kadını onun için önemsiz olan bir virüs için bir kenara atacağını ya da tiksineceğini sanmam. Elbette en doğrusunu sen bilirsin ancak bence en önemlisi cinsel hayatınız olduğu için bunu ona açmalısın. Çünkü ona zarar vermese dahi onun bedeni ve bilmeye hakkı var diye düşünüyorum. Bunun yanı sıra ping pong etkisi dedikleri bir olay var bilmiyorum hiç okudun mu ancak. Negatif almadan ve ilişkide sadece tek taraf tedavi görürken maalesef negatif alma durumun biraz zorlaşıyor.. Çift halinde tedavi görmeniz gerekiyor. Bu sebeple bence hem kendi sağlığın hemde erkek arkadaşının bedenini düşünerek onunla bunu sakin kafayla konuşmalısın.

Valla bnde anlamadım orda ne kastediliyor şu kolposkopi mi neydi onu fln mı kastediyorlar hiç anlamıyorum
kolposkopi müdahale değil ki tetkik o. bir yaş sınırı olması komik çünkü çocuk yaşta evlilik yapılıyor bu ülkede. 18 yaşında herkes evlenebiliyor 18den 30a kadar bu kadın doktora gitmesin mi. kocası aldattı geldi kadına bulaştırdı kadının siğili var devlet diyor ki 30 yaşında değilsin böyle şey olur mu ya gece gece yine sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…