- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
ben de ayni seyi dusunuyorum zaten birde hamilede kalmamak icinde kulanmamiz laxim ikna oldu sonra ugrasamm dedi yani hem uzmek istemedim hem yanlis anlasin istemedim yani kafamizda oyle senaryolar yaziyoruzki kafam allak bullak oldu bir cok.kis7de erkeklere zarari yok.diyince bisey diymedim bununda vijdan azabini yasadim bikac kadindan duydum boyle mantar oldum yara oldum seklinde de hpv yi sen bikiyisunda internetee okursa o biomiyo adam neler dusunur dedu ondan diyemedim bence biseyYeniyor tabi ki bu kadar canını sıktiğına degmez. Ama lütfen erkek arkadaşınla konuş.. Kondom ve çift tedavisi olmazsa geciktirirsin bu süreci bunu kendine yapma
Yani gerekirse doktorun zaten ilgiliymiş. Doktora birlikte gidersiniz ondan duyar ne olduğunu hem içi rahatlar. Sandığın kadar büyütecegini sanmıyorum. Kendini net ve sakin bir şekilde açabilirsen o da elbet seni anlayacaktırb
ben de ayni seyi dusunuyorum zaten birde hamilede kalmamak icinde kulanmamiz laxim ikna oldu sonra ugrasamm dedi yani hem uzmek istemedim hem yanlis anlasin istemedim yani kafamizda oyle senaryolar yaziyoruzki kafam allak bullak oldu bir cok.kis7de erkeklere zarari yok.diyince bisey diymedim bununda vijdan azabini yasadim bikac kadindan duydum boyle mantar oldum yara oldum seklinde de hpv yi sen bikiyisunda internetee okursa o biomiyo adam neler dusunur dedu ondan diyemedim bence bisey
canim soyluucem bi sekilde bakalim artikYani gerekirse doktorun zaten ilgiliymiş. Doktora birlikte gidersiniz ondan duyar ne olduğunu hem içi rahatlar. Sandığın kadar büyütecegini sanmıyorum. Kendini net ve sakin bir şekilde açabilirsen o da elbet seni anlayacaktır
Bu arada sen ağız içi için hiç doktora göründün mü? Ağızda nasıl gözüküyormuş? Butün gece ağzımı inceledim anlamadım dacanim soyluucem bi sekilde bakalim artik
ben agiz icin doktora gorunmedim dil altinda tomurcuk seklinde kabartilar bendede var ama herkeste olan bisey ben agzimda herhangi bir anormalkik hissetmdimBu arada sen ağız içi için hiç doktora göründün mü? Ağızda nasıl gözüküyormuş? Butün gece ağzımı inceledim anlamadım da
ama psikilojik olaeak sürekli kontrol ediyorumben agiz icin doktora gorunmedim dil altinda tomurcuk seklinde kabartilar bendede var ama herkeste olan bisey ben agzimda herhangi bir anormalkik hissetmdim
Eee bu superYok denmedi kanser değilsiniz dendi ama yüzde 60 70 geriler dendi.takipte olduğunuz mmuddetce korkmayin takiplerinizi aksatmayin dendi
Hic sorma bnde calisamiom kpssye zaten olecem niye kafa yorayim diyorumKpss geldi bu zamana kadar düşünmekten hiçbir şey yapmadım bu kadar dersi düşünsem atanmıştımilerde de unutunca eminim yıllarım boşa gitti kpss çalışamadım diye üzülürüm ah ah
Kimseye birsey aciklamayacaksin..onlarda var belki farkinda degiller..bize aciklama yaptilar mi ..bak ne hallere dustuk..hastaligi atlat gerisi bos ...ben soylemicem sahsenCanım ben eşimden ayrıldım 23 yaşındayım ayrılma sebebim hpv bulaştırdığı için her gün kavga sınır krizleri onu affedemeyesim ve git gide ondan nefret edisim.. zaten anksiyete hastasiyim ben yıllarca bununla mücadele ettim ilaç kullandım ölüm korkusu sebebiyle derken kanser tehtidi ile yasamayi kaldıramadım.. psikolojim çok bozuldu aids oldum yok frengi oldum başka şeyler oldum diye kendimi çok yıprattım doktor doktor gezdim anksiyetem tetiklendi çünkü.. hergun ağlama krizleri ağzımda aftlar çıkmaya başladı.. esimden ayrıldım yalvarmasina rağmen ve işimden de ayrıldım.. ogretmenim bu arada... şimdi iyi olmaya pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ilerde napacam eşim olursa nasıl açıklarım naparim düşününce mahvoluyorum
Bende aynıyım psikolojim çok bozuk çok agrım oluyor artık psikolojik mi yoksa bişey mi var kafayı yedimHemen psikiyatr bulup randevu alip gidecem..yoksa intihar edecem kanser mi oldum diye
Randevu aldim yarin gidecem ve ilaca baslatacak kesin..yoksa hastane koridorlarinda uyumaya baslicamm..agzimda var mi kicimda var mi elimde var mi diye diye aglamaktan helak oldumBende aynıyım psikolojim çok bozuk çok agrım oluyor artık psikolojik mi yoksa bişey mi var kafayı yedim
Canım ben 1 kutu kullandım ama onun çıkmış siğille bir faydası yok belki yakıldıktan sonraCanlarım siz niye böyle yapıyorsunuz Rabbim başka dert vermesin bunu atlatacağız. Ben şu aralar kendimden cok esim için üzülüyorum. Benim 3 tane siğilim cıktı ama onun baya yayıldıdeflagyn kullanıp memnun kalanlar kimler arkadaşlar?
Canım hiç üzülme senin suşun değil bu, aşı oldun mu olmadıysan mutlaka aşı olmalısın...Hemen psikiyatr bulup randevu alip gidecem..yoksa intihar edecem kanser mi oldum diye
O daha cok cıkmasını mı engelliyor acaba? Yoksa rahim ağzı değişikliklerini mi önlüyor?Canım ben 1 kutu kullandım ama onun çıkmış siğille bir faydası yok belki yakıldıktan sonra
Yaaa ne güzelllBu gün annemle konuştum.annemler Baküde.benim anlattıklarıma şaşırdı.siğil dedikleri herkesde ola biliyor.benim arkadaşlarım vardı hidip yaktırıp gelirlerdi dedi.bunun için de hiç sizler kadar ay kanser miyim,türü ne diye kimse düşünmedi.ki o arkadaşları halen daha yaşıyorlar.60-70 yaşındalar.siz neden bu kadar olumsuz ölücekmişsiniz gibi davranıyorsunuz dedi.siğiller hep vardı yıllardır.