- 20 Ocak 2019
- 211
- 49
dr nevranın bi videosu vardı, eskiden böyle biliyorduk şimdi şöyle olduğunu anladık diyordu. kendini geliştirmeyen güncel yayınları takip etmeyen doktorlar çok varYani yanlışım olabilir kusura bakmayın ama okuduklarım ve bir kaç doktorun videosundan duyduğum kadarıyla aktarıyorum. Doktor adını bilmiyorum ancak videoyu görürsem bir yerlerde burada adını paylaşırım olmadı..
Yok henüz yaptıramadım. Pazartesi maalesef kötü bir doktora denk geldiğim için onunla devam etmedim. Perşembe günü için devlet hastanesinden randevu aldım. Orada nasıl olacak bilemiyorum gerçi o da geriyor. Siz ilk muaynenizi nerde olmuştunuz?Sen test yaptırdın mı canım ne zaman çıkacak sonuç
Hmm olabilir o halde. Bende orada görmüstüm kusura bakmayın o halde kimseyi yanlış yönlendirmek istemem çünküdr nevranın bi videosu vardı, eskiden böyle biliyorduk şimdi şöyle olduğunu anladık diyordu. kendini geliştirmeyen güncel yayınları takip etmeyen doktorlar çok var
test sonucun umarım düşük çıkar ama bazı tipler hem siğil hem cin yapıyor benim bildiğim 16 var bir de yanlış hatırlıyor olabilirim 66ydı galibaHmm olabilir o halde. Bende orada görmüstüm kusura bakmayın o halde kimseyi yanlış yönlendirmek istemem çünkü
Allah allah tip 16 siğil yapmıyor diyorlardı. Yahu ben her şeyi yanlış yazan bir yerlerden mi okuyorum acaba.. Hatta ekşide görmüştüm sanıyorum kızın biri hpv hikayesini anlatmıştı. Bir doktor buna tip 16 demiş siğilleri varken sonra başka bir profa gitmiş hatta kızda sormuş fip 16 sigil yapmıyor bana neden böyle dediler falan filan diye. Hoca da tipini belirleyemedilerse 16 diyip yollamışlardır tip 16 sigilsizdir falan demiş. Aaa her yerde farklı bir şey. Bende en azından siğil çıkıyor diye mutlu oluyordum kendi kendime.. Zaten tip 66 çok sık görülmüyormuş sanırım. En çok 16 ve 18 görülüyormuştest sonucun umarım düşük çıkar ama bazı tipler hem siğil hem cin yapıyor benim bildiğim 16 var bir de yanlış hatırlıyor olabilirim 66ydı galiba
Çok geçmiş olsun. Maalssef bu şekilde mesleğini gereğince icra edemeyen doktorlar mevcut...Ben cuma özel hastanede.yaramı çok kötü kanattı.umursamadı bile bunları yaktır dedi ve smear testini yapalım dedi.cellat gibi ve ilgisiz dr.du
Bu gün de 2 dr.a daha muayene oldum.tahlilleri de özel dr.aldı.beni panik görünce acil yapılacak dedi tahliller.tabi ki ne kadar acil bilmiyorum.
Şimdi baktım. Evet tip 16 yassı ve düz siğillere neden olur yazıyor.. Bir kere daha yıkıldım gerçi benimkiler yassı ve düz değil ama tabiki bunun şekline göre teşhis koyulamaztest sonucun umarım düşük çıkar ama bazı tipler hem siğil hem cin yapıyor benim bildiğim 16 var bir de yanlış hatırlıyor olabilirim 66ydı galiba
Bn normal devlet hastanesine gittim eşimde olduğunu anlayınca smear aldı benden canım temiz çıktı bebek istiyrm deyince hamilelikte bağışıklık düşer dedi bende ısrarla istiyoruz engel mi deyince o zaman tipini öğren araştırma hastanesine git dedi yüksek tip var mı bakacaklar dedi yüksek değilse bence değildir zaten dedi o zamanlar bende siğilde yoktu Hpv araştırma hastanesinde yüksek tiplere baktılar ordaki doktor temiz cildiyeye git dedi ben yine devletteki doktora gösterdim bana yüksek tip yok dedi ama bnce aşını ol dedi bende aşıyı o zaman bulamadım bulamadım istiyoruz bebek deyince bağışıklığın hamilelikte düşer siğil olur artarsa morelini bozmicaksn hamile kal o zaman dedi tipine baktık zaten dedim tamam sezeryan olurum diyorsun zaten dedi başladım sonra da bende de siğil çıktı özel doktora gittim yine ben anlattım bana sen niye bu kadar takıyorsun dedi ben doğumda görüyorum çoğunda dedi normal yapıyorum siğil öyle çok değilse dedi bu kadar büyütme testinde temiz dedi jel verdi bana deflagyn diye eşinle birlikte ol dedi 1 ay onu kullandık 3 ay erekiyormş ama cin fln yok diye 1 ay kullandık eşimde yeter bizim siğil zaten dedi o da yaktırdı ürolojiye sonra ben baktım siğil çoğalmış başka özelde de yaktırdım o da dedi aşımı ol bnce sezeryan düşünüyorum zten tek eşkiyim bebiş istiyoruz deyince o zman sen bilirsin dedi yaktırdım şimdi daha çıkmasın diye dua ediyrm uzun oldu baya yazım ama böyle işte canımYok henüz yaptıramadım. Pazartesi maalesef kötü bir doktora denk geldiğim için onunla devam etmedim. Perşembe günü için devlet hastanesinden randevu aldım. Orada nasıl olacak bilemiyorum gerçi o da geriyor. Siz ilk muaynenizi nerde olmuştunuz?
Ya şimdi benim eşim falan da yok ya. Biraz enteresan davranıyorlar anlam veremiyorum. Sanki cinsellik dünyadaki en ayıp olaymış gibi. Bana çok enteresan ve can sıkıcı geliyor. Mesela bundan yaklaşık 2 yıl önce falan kasık agrım ve akıntım vardı bende bi gidip göstereyim dedim. Yahu kadından duymadığım şey kalmadı beni bir güzel azarlayıp yollamıştı. Pislikleri kapıp kapıp burda ağlanıyorsunuz, evlenmeden yaşanan ilişkilerde böyle seyler başınıza gelince üzülmeyeceksiniz (sanki imza hastalıkları siliyor) falan bir ton laf yedim. Sonrasında başka bir doktora gittim. Öncesinde kullandığım antibiyotikler yüzünden mantar olmuşum birde idrar yolu enfeksiyonum varmış. Yediğim azarla kaldım yaniBn normal devlet hastanesine gittim eşimde olduğunu anlayınca smear aldı benden canım temiz çıktı bebek istiyrm deyince hamilelikte bağışıklık düşer dedi bende ısrarla istiyoruz engel mi deyince o zaman tipini öğren araştırma hastanesine git dedi yüksek tip var mı bakacaklar dedi yüksek değilse bence değildir zaten dedi o zamanlar bende siğilde yoktu Hpv araştırma hastanesinde yüksek tiplere baktılar ordaki doktor temiz cildiyeye git dedi ben yine devletteki doktora gösterdim bana yüksek tip yok dedi ama bnce aşını ol dedi bende aşıyı o zaman bulamadım bulamadım istiyoruz bebek deyince bağışıklığın hamilelikte düşer siğil olur artarsa morelini bozmicaksn hamile kal o zaman dedi tipine baktık zaten dedim tamam sezeryan olurum diyorsun zaten dedi başladım sonra da bende de siğil çıktı özel doktora gittim yine ben anlattım bana sen niye bu kadar takıyorsun dedi ben doğumda görüyorum çoğunda dedi normal yapıyorum siğil öyle çok değilse dedi bu kadar büyütme testinde temiz dedi jel verdi bana deflagyn diye eşinle birlikte ol dedi 1 ay onu kullandık 3 ay erekiyormş ama cin fln yok diye 1 ay kullandık eşimde yeter bizim siğil zaten dedi o da yaktırdı ürolojiye sonra ben baktım siğil çoğalmış başka özelde de yaktırdım o da dedi aşımı ol bnce sezeryan düşünüyorum zten tek eşkiyim bebiş istiyoruz deyince o zman sen bilirsin dedi yaktırdım şimdi daha çıkmasın diye dua ediyrm uzun oldu baya yazım ama böyle işte canım
Mecbur değilsin canım evli olmadığını söylemeye.kime ne ?bu virüs var mı yok mu kimseyi nerden kaptığın ilgilendirmez bence.hesap da vermeYa şimdi benim eşim falan da yok ya. Biraz enteresan davranıyorlar anlam veremiyorum. Sanki cinsellik dünyadaki en ayıp olaymış gibi. Bana çok enteresan ve can sıkıcı geliyor. Mesela bundan yaklaşık 2 yıl önce falan kasık agrım ve akıntım vardı bende bi gidip göstereyim dedim. Yahu kadından duymadığım şey kalmadı beni bir güzel azarlayıp yollamıştı. Pislikleri kapıp kapıp burda ağlanıyorsunuz, evlenmeden yaşanan ilişkilerde böyle seyler başınıza gelince üzülmeyeceksiniz (sanki imza hastalıkları siliyor) falan bir ton laf yedim. Sonrasında başka bir doktora gittim. Öncesinde kullandığım antibiyotikler yüzünden mantar olmuşum birde idrar yolu enfeksiyonum varmış. Yediğim azarla kaldım yaniO yüzden şimdi nasıl bir tepki alırım. Rahat rahat sorularımı sorup soru işareti kalmadan ordan ayrılabilirmiyim onu çok merak ediyorum
Canım bende tastiklemiyorum görüş olarak ama yargılamam da asla herkesin kendi hayatı herkes bir şekilde nir şeyler yaşıyor bir doktorun seni bu şekilde yargılanmasına izin vermemelisin bnce sonuçta onun işi akıl vermek değil tedavi etmek böyle bir şey olduğunda ne der ne yaparıö diye düşünmek saçma hesap vermen gerekmiyor ona bakire değilsen bakire değilim böyle böyle de yargılamasına izin vermemek senin elinde benceYa şimdi benim eşim falan da yok ya. Biraz enteresan davranıyorlar anlam veremiyorum. Sanki cinsellik dünyadaki en ayıp olaymış gibi. Bana çok enteresan ve can sıkıcı geliyor. Mesela bundan yaklaşık 2 yıl önce falan kasık agrım ve akıntım vardı bende bi gidip göstereyim dedim. Yahu kadından duymadığım şey kalmadı beni bir güzel azarlayıp yollamıştı. Pislikleri kapıp kapıp burda ağlanıyorsunuz, evlenmeden yaşanan ilişkilerde böyle seyler başınıza gelince üzülmeyeceksiniz (sanki imza hastalıkları siliyor) falan bir ton laf yedim. Sonrasında başka bir doktora gittim. Öncesinde kullandığım antibiyotikler yüzünden mantar olmuşum birde idrar yolu enfeksiyonum varmış. Yediğim azarla kaldım yaniO yüzden şimdi nasıl bir tepki alırım. Rahat rahat sorularımı sorup soru işareti kalmadan ordan ayrılabilirmiyim onu çok merak ediyorum
Yani hesap vermiyorum elbette ama çok itici bir durum bence. Öncelikle o doktordan beni direkt soğutuyor bu tarz olaylarCanım bende tastiklemiyorum görüş olarak ama yargılamam da asla herkesin kendi hayatı herkes bir şekilde nir şeyler yaşıyor bir doktorun seni bu şekilde yargılanmasına izin vermemelisin bnce sonuçta onun işi akıl vermek değil tedavi etmek böyle bir şey olduğunda ne der ne yaparıö diye düşünmek saçma hesap vermen gerekmiyor ona bakire değilsen bakire değilim böyle böyle de yargılamasına izin vermemek senin elinde bence
Mecbur değilim ama zaten görülüyor. Yahu onuda geçtim bazı doktorlar ne kadar tatlı yani cidden derdini dert bilip elinden geleni yapıyor kimiside hasta gelse de yargılasam modunda.. Sırf bu yüzden herkes mutlu olacağı iş seçimleri yapmalı diye düşünüyorum. Kendisine de karşısındakine de eziyet çünkıA
Mecbur değilsin canım evli olmadığını söylemeye.kime ne ?bu virüs var mı yok mu kimseyi nerden kaptığın ilgilendirmez bence.hesap da verme
Bn ters davranma olduğunda pek katlanamıyorum her konuda böyle o kadar azarı işitmeye dayanamam hemen cevap veriyorum insanları kırmaktan çok korkarım ama kırılmaya da tahammülüm yok tedavi hakkın seninYani hesap vermiyorum elbette ama çok itici bir durum bence. Öncelikle o doktordan beni direkt soğutuyor bu tarz olaylar
Mesela böyle doktorlara da saygım sonsuz hep böyleleriyle karşılaşalım ne diyelimMecbur değilim ama zaten görülüyor. Yahu onuda geçtim bazı doktorlar ne kadar tatlı yani cidden derdini dert bilip elinden geleni yapıyor kimiside hasta gelse de yargılasam modunda.. Sırf bu yüzden herkes mutlu olacağı iş seçimleri yapmalı diye düşünüyorum. Kendisine de karşısındakine de eziyet çünkı
16 yüksek riskli old için siğil yapmıyor diyorlar, hastanede tanıştığım hastalar da ben de 16yız ve siğil vardıAllah allah tip 16 siğil yapmıyor diyorlardı. Yahu ben her şeyi yanlış yazan bir yerlerden mi okuyorum acaba.. Hatta ekşide görmüştüm sanıyorum kızın biri hpv hikayesini anlatmıştı. Bir doktor buna tip 16 demiş siğilleri varken sonra başka bir profa gitmiş hatta kızda sormuş fip 16 sigil yapmıyor bana neden böyle dediler falan filan diye. Hoca da tipini belirleyemedilerse 16 diyip yollamışlardır tip 16 sigilsizdir falan demiş. Aaa her yerde farklı bir şey. Bende en azından siğil çıkıyor diye mutlu oluyordum kendi kendime.. Zaten tip 66 çok sık görülmüyormuş sanırım. En çok 16 ve 18 görülüyormuş
Yani elbette cevap verdim o gün ama ne dediğiniz çok umrunda değil netlestirmis onu kafasında dümdüz bir çizgide ilerliyor. Zaten kavga ve huzursuzluk yanlısı bir insan asla değilim. Zorunda değilsem etmeme taraftarıyım. O sebeple o günde laf anlatamayacağımi anlayınca çıkmıstım odadanBn ters davranma olduğunda pek katlanamıyorum her konuda böyle o kadar azarı işitmeye dayanamam hemen cevap veriyorum insanları kırmaktan çok korkarım ama kırılmaya da tahammülüm yok tedavi hakkın senin
buna benzer bir azarı ben de işittim acaba aynı kadın doktor muYa şimdi benim eşim falan da yok ya. Biraz enteresan davranıyorlar anlam veremiyorum. Sanki cinsellik dünyadaki en ayıp olaymış gibi. Bana çok enteresan ve can sıkıcı geliyor. Mesela bundan yaklaşık 2 yıl önce falan kasık agrım ve akıntım vardı bende bi gidip göstereyim dedim. Yahu kadından duymadığım şey kalmadı beni bir güzel azarlayıp yollamıştı. Pislikleri kapıp kapıp burda ağlanıyorsunuz, evlenmeden yaşanan ilişkilerde böyle seyler başınıza gelince üzülmeyeceksiniz (sanki imza hastalıkları siliyor) falan bir ton laf yedim. Sonrasında başka bir doktora gittim. Öncesinde kullandığım antibiyotikler yüzünden mantar olmuşum birde idrar yolu enfeksiyonum varmış. Yediğim azarla kaldım yaniO yüzden şimdi nasıl bir tepki alırım. Rahat rahat sorularımı sorup soru işareti kalmadan ordan ayrılabilirmiyim onu çok merak ediyorum